A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti!
Tekerj csak! Lenyűgöz, ha valaki egy órán át tud tekerni :lol: :shock:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyika! Leglelkesebb lelkesítőnk!!!!

Úgy volt, ahogy kérted, jól kibőgtem bőgtük magunkat, de ma már csak a holnapra és a holnaputánra és azutánra koncentrálok.
Ördögűző Ördinek!!!!!!!!!!!!!

Erika! Akkor nem hiába hesegettem, végre egy kis sikerélmény.

Gabicsibe és Gina! Hogy vagytok kismamik? No para, minden rendbven lesz.

Süni, Rebe! Hajrá, nagyon drukkolok!

Nefke! Nem kéne végleg elmenned, legfeljebb picit. ÚÚÚÚÚÚÚgyis hiányozni fog ez a kis csapat, én legalábbis így vagyok ezzel. És itt aztán kiadhatod, megmondhatod, elsírhatod, lekiabálhatod, bemutathatod és megmutathatod! Gyere!!!!

Krisztamilli! Gratulálok, ebből bőven lesz fagyi, kistesóknak!

Nika! Én várom a hétvégét!!!!

Elan! Hatalmas Gratula!
estike66

Törpe!
Remélem nem járok úgy, mint a kis smile-d.... :lol: :lol: Bár Lexi a tanuja, mennyire tartottam magam, hoyg ne essek le.... :lol: :lol: :lol:Most meg főleg nehéz, mert eddig volt benne kis lazításként torna...Most nincs, csak tekerés, és közben gyakorlat, úgy hogy kezemen, lábamon súlyzó csatolva.... :shock: :shock: De élvezem nagyon! :lol:
Vendég

Aztaaaaaaaaa isteni lehet :oops: :lol:

Jó tekerést és munkát neked!
Előre is köszi a táblát!
:lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák

Nem tudom miért van az, ha írok hsz-t, kicsi az idézetes betűm, ha táblát teszek fel, megnő! :shock: :lol: Még nem jöttem rá a megoldásra....Valaki esetleg?
Vendég

Sziasztok!

Pörögnek itt rendesen az események, hirtelen annyi anyuka lett.
A kismamáknak gratulálok -annak is akinek egyenlőre még csak halkan kell- és kívánom hogy boldogan és egészségesen teljen nekik ez a 9 hónap!
A többieknek meg kitartás, hisz hamarosan mi következünk!!! :D

Kriszti!Felvennél engem is ebbe a szerencsehozó táblába, ha legközelebb frissíted.
Adatok:
Budapesten lakok
30 éves vagyok
Dr Zeke a dokim
3. inszeminációra készülök okt-nov. ( a héten vagy a jövőhéten kell megjönnie a mensinek és ugye minden attól függ)
1. inszem: aug., sikertelen
2. inszem: szept., sikeres volt, aztán 1 hét múlva mégsem
Semmilyen problémát nem találtak
Azt hiszem ennyi infó kell, de ha valmit kihagytam szóljál.
Köszi
Remélem nekem is szerencsét fog hozni! :)
vucuska

Sziasztok lányok!

Kriszti!

Köszi a jókívánságot és a táblát. :D

Rebe!

Köszönöm a drukkot :D

Elan!

Kép

Ma nem sokan voltak beavatkozáson, ezért már 11-től randizhatnak odabent. :wink:
Megbeszéltem doktorommal, hogy, ha netán most sem jönne össze, akkor a következő mensikor elkezdjük a lombikot. :shock:
Rendesen be vagyok ijedve...

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az eddigi tanácsaitokat, megfogadtam őket, segítettek... :)

Most is pár kérdéssel fordulnék hozzátok, ha még lehet :oops:

Kedden voltam Szűcs dokinál UH-n... A Merional hatására a jobb oldalon 16 mm-es tüsző lett (nyh 9 mm). Fel is írta az Ovitrellet, amit ma kell beadnom, és pénteken lesz az inszem. (Marhára izgulok, mert nem tudom, jó-e az eredmény... :( )

Adtak egy papírt, mely szerint a páromnak fél 8-ra kell mennie, míg nekem 12-13 között. Ti mikorra mennétek/mentetek? Nekem kissé későinek tűnik az időpont... (Buta voltam, nem kérdeztem meg a recepción :oops: :oops: )

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy kapok-e valamilyen igazolást az inszem napjáról, mert nekem elvileg péntek éjjel dolgoznom kellene...

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv: Judit

Ui.: Kriszti! Én is! Én is! Én is! Be szeretnék kerülni a szerencsehozó táblába! :D
28 éves vagyok, budapesti és Szűcs dokihoz járok. Az 1. inszem lesz pénteken - eredmény: ???
arjudo

Estikém!!!!

okés Drágaságom!!!Tudod mindig csak előrre kell nézni!!!!Pussznatlak!!!!!!! :wink:

Nonóka!

Hajráá megy a drukk!!Nem lesz itt lombik!!!!!A 3 szám lesz a mi szerencse számunk!!!!!!!!!!!

Kicsi Nikám!!!

Mizúúúúúúúúúúú!!!!!

vikkatám merre vagy Kicsikém??????Minden rendben????????????? :roll:

Arjudo!

Elég ha mind a 2 en 9 re bementek!!!!hajrááá!!Adnak papirt!És a 16 os méret is tuti Drágaságom!!!!!!!!!!!! :P

Most mennem kell ,lehet még benézek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Elan!

Csak halkan............Grat.... :D :D :D :D

Szóval lányok, még ma sincs semmi.......
Abszolut nincs semmi jele!
Két héttel ezelőtt nagyon fájt a hasam, úgy két napig.
Akkor azt hittem, hogy előbb meg fog jönni.

Olyan rossz ilyen kételyek közt lenni......!

Most elmegyek egy kicsit dolgozni, aztán még benézek!:)
nika28

Arjudo!

Szerintem jók az eredmények, bár én sem vagyok ezekkel nagyon tisztában, de péntekig nőni fog még az a tüsző. :D
Az időpont miatt meg ne aggódj. Múltkor nekem is azt mondták 11-re legyek ott, majd 9 felé hívott a férjem hogy menjek 10-re ha tudok. Szóval majd bízd meg a férjedet hogy kérdezzen rá hogy te mikor is menjél: korábban vagy elég 12 felé. Első alkalaommal 12-re mentem és 1-re került rám a sor. Szóval ne izgulj, inkább lazíts, minden rendben lesz! :)
Kapsz zárójelentést amivel el tudsz menni a házidokidhoz és az alapján ki tud téged írni. De szerintem az is elég ha a párod beviszi a dokidhoz. Te majd inkább maradj otthon pihenni.
Pénteken szorítok érted!
vucuska

Sziasztok lányok!:)

Gina
Nagy-nagy gratula! :lol:

Elan
Halk gratula,gyere rögtön a hírekkel!

Olyan jó végre jó híreket olvasni! :lol:

Kriszta
Neked mit mondtak mikorra menj pénteken?
Örülök a sok babókának!:) Megnézem bejelöltél-e már iwiwen,pénteken jó lenne együtt nyomni az ágyat!Ismeretlen ismerőssel mégszebb a dolog!:)

Arjudó
Tavasszal nekem is 11-re kellett mennem most 10-re hívtak be!:)
Szerintem is menj a pároddal, aztán együtt jobban elütitek az időt ha várni kell!Te fent vagy iwiwen?

Szóval helyzetjelentés:Ma voltam W dokinál és megkaptam az utrót meg az első progiszurit.Nem mondom rendesen fáj a helye,mi lesz 2 hét múlva.A tűszőrepesztő szuri ehez képest nudlika!
A lényeg pénteken 10-re kell mennem és meglesz a beülti. 3-an vannak lefagyasztva,hát reméljük mindhárom felébred és megkaphatom az összeset!Már annyira várom.

Mindenkinek szép estét csajok!

Kata
Merre vagy?Bár én tudom mi a helyzet veled,itt a csajszik már tűkön ülnek!:) :lol:

Mindenkinek mennek a babatapik és a petikenövesztők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Nyunyi
Köszönöm a bíztatást és a hasznos infókat.

Vucuska
Nagyon köszönöm ezt a sok információt. Így már tisztábban látok. :)
Ápolóként dolgozom és "néha" nem könnyű a meló (12 órás műszak, sok baci, "nehéz" betegek), ezért szeretnék táppénzre menni...
Csak nem tudtam, hogy írnak-e a BMC-ben táppénzre vételi javaslatot, a házidokinak.

Sehike
Mindenképpen együtt megyünk... :)
Kell a lelki támogatás.. :)
Akkor pénteken mindkettőnknek nagy napja lesz.
Fogok neked szorítani és gondolok majd rád.
Mint ahogy mindenkinek megy a drukk!!! :D
Az iwiwen fennt vagyok. Próbálok pü-t küldeni......
arjudo

Sehikém!!!!

Hip hip hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon nagyon Örülök neked Drágaságos Mindjárt Kismamim!!!! :P :P :P Pénteken már a pocódban lesznek a törpök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Arjudo!!

Szívesen Kicsikém!!!Szerintem menny te is 9 re!!!Nekem W doki is mindig azt mondja!!!!én már voltam 10 kor is inszemen!!!!Ahogy ráér a dokikád ugy jön!!!!!!!!!!

Kicsi Elan Babám!!!!!!!!!!!

Annyira izgulok,hihtetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyere már!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kicsi Vikkatám!!!!!

Mért nem jössz!!!!??????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok,
Új vagyok még ebben a témában, jövő hónapban megyünk először a BMC-be!
Nálunk sajnos lombik lesz, ez már biztos, a férjem problémája miatt!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy kit válasszak a dokik közül, illetve kit ne, kb.mennyi idő a kivizsgálás, ilyesmi.
Nagyon hálás lennék..Sajnos 8 hónapig jártunk egy dokihoz, aki "sikeresen" rosszul kezelt, így kicsit félek újból megbízni az orvosokban.
Ide is írhattok vagy a mybaby@citromail.hu-ra!
Ezer köszi és kitartást mindannyiunknak:-)
dgabi

Sehike
Jaj de jóóóóóóó! :D

Arjudo
Páromnak mindíg mondta a biológus mikorra mennjek!Na egyszer később mentem mint mondták,kaptam is érte!

Dgabi
Üdv itt nálunk.Kb.egy hónap a kivizsgálás,de lehet több is!Attól függ milyen vizsgálatokat kell elvégezni!Mindenesetre vidd magaddal az összes leleted ami van!Bárkihez kérheted magad, itt vér profik dolgoznak és nyxugodtan rájuk bízatod magad,nem fogsz senkiben csalódni!Mielöbbi pocakosodást kívánok és gyere bátran,szívesen segítünk!

Nonóka
Elfelejtettem tegnap bocsi :oops: ,de utólag a randihoz azért még jól jöhet :wink: Kép
gabicsibe

Törpi
Nincs semmi tünet,rókacsalád egyenlőre máshol kommandózik :lol:
Anyukámnak sem volt egyikünkkel sem,csak kívánós volt zsíroskenyeret evett zsíroskenyérrel :lol: Még kívános sem vagyok igazán inkább állandó éhség gyötör :shock: én meg rágcsálom a répát mint a nyulak és eszem a sok gyümölcsöt nem tudom még meddíg bírom az egészséges táplálkozást :D

Rebe
Most néztem a táblicskut,kedden randizunk :D
gabicsibe

Nonóka!
Drukk a randihozKép

Nika
Teszt? :roll:

Gabicsibe!
Te egy hős vagy!:) Répát rágcsálni?!?!? :roll: :shock:
Én most sem tudok ellenálni semmi finomságnak!

Sehike
gratula! Hajrá péntek! Drukkolok, hogy mind feléledjen!
:shock: Mit is tudsz Vikkatáról? :roll:

Dgabi
Én Konc Tanárúrhoz járok, nekem nagyon szimpatikus! DE!Igaza van Gabicsibének, itt mindenki profi, és eddig mindenkiről csak jót olvastam!

Törpe

Kép
törpehzs

Jajj! Elfelejtettem írni! Apa ma elhozta a szurik/gyógyszerek felét! Most már fizikailag is érezhető/látható a projekt!
Nagyon izgi lett most már! Felváltva érzek félelmet és örömöt! :oops: :lol:

Ráadásul most hőemelkedésem is van és köhögök! Fene egye meg a vírusokat! Pedig nyomom a Cvitamint meg a mézes teát már 2 hete, mert mindenki beteg körülöttem :?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Képzeljétek, futólag találkoztunk W. dokinál Zsókucival, de pont egymást váltottuk, és aztán nekem el kellett rohannom :( Így beszélgetni nem tudtunk, csak bíztató pillantásokat lövöldözni egymás irányába :)

Szóval... (mély sóhaj). Még nagyon nincs itt az ideje a gratulációknak. Az UH-on ugyan látszik egy kismaszat petezsák, de a doki azt mondta, hogy az ilyen korai terhességnél a vetélés 20%-os valószínűséggel bekövetkezik. Nagyon megnyugtatott, mondhatom.

Jövő héten szerdán megismételjük az UH-t, és ha még meg van a kismaszat, akkor mehetek vér- és vizeletvizsgálatra.

Jaj lányok, szorítsatok!
elan

Megérkeztem a "munkából" :D

Elan!

Már jöhetnél!!! :D
Úgy izgulok!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Törpe!

Ha hétvégéig sem jön meg akkor csinálok tesztet.
Ez "még csak" a 33.nap. Az az igazság, hogy annyi negatív tesztet láttam már........félek a csalódástól.
nika28

Elan!

Pont egyszerre írtunk.

Én nagyon szorítok Neked!!!!
Biztos sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!! Kép
nika28

Nika, én meg Neked! :)

Akkor most várjuk Zsókucit, szerintem neki is be kell futnia nemsokára!
elan

Elan!
Kismaszat,az Kismaszat!
Drukk nektek!
Vigyázz magatokra nagyon!Kép

Nika!
Te is hős vagy, én már tesztelnék! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nefke!

Küldtem pü-t!
nika28

Elan, nagyon drukkolok Neked továbbra is! :lol:

Nika, alig várom, hogy tesztelj! :D Persze egy pozitívat :wink:

Nonóka, hajrá!!! ++++++++

Sehike, ez nagyon jó hír! :lol: Pénteken beülti...... úgy zajlanak most itt az események :)

Gabicsibe, kisnyuszi lesz a csibénkből?! :wink: :lol:

Törpehzs, minden rendben lesz! :) Kúráld magad, jobbulást! (Sajna még én sem gyógyultam meg teljesen :?)

Mi holnap reggel 10-re megyünk. Olyan izgatott vagyok :) Majd még igyekszem előtte benézni.

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

A párom is minden nap mondogatja!:)

A Drágám azt álmodta szombaton-(pedig akkor még nem tudtam, hogy nem jön meg)- hogy felhívta az Irénke, hogy igazán szólhattunk volna, hogy miért nem megyünk a megbeszélt időpontra.
Ő meg mondta Neki, hogy annyira örültünk a jó hírnek, hogy elfelejtettük. :D :D :D
nika28

Sziasztok,

Itthon vagyok már, de csak később tudok írni. Amúgy minden rendben velem nőgyógyászatilag szerencsére :)

Elan drága,
Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni. :cry: Majd bepótoljuk. Amúgy jobb is, hogy nem vártál meg, mert fél órát voltam bent :oops:

Nah, majd mesélek később :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Helló lányok!

Sehike!!!!
Nagyon drukkolok péntekre!!!!!! :lol: :lol:

Vucuska, Arjudo!
A holnapiban benne lesztek.Most nem tudok tenni, mert dolgozom(vagyis úgy csinálok!) :lol: :lol:

Arjudo!
KOllegina! :D:DÉN is kérhetek nevet az iwiw-hez?Én is küldöm priviben....A 16-s sztem nagyon jó! :wink:

Dgabi!
Üdv itt! Sztem is mindenki nagyon profi, bár én az én dokimat nagyon ajánlom....Dr.Szűcs.Kedves aranyos, (Tudom, mindegyik az, de nekem ő kimondottan).

Gabi!
Én is ma csak rágcsáltam, enni semmit nem ettem.Igazság szerint majdnem dél volt, hoyg felkeltem, utána edzés, estére majd összeestem....Így ettem lecsót, kolleganőm csinálta(de nem lett a kedvencem..... :lol: :lol: ).Maradtam az alma,narancs, körte, szőlő tálnál... :lol: Az legalább nem hízlal...

Elan!
Még mindig nem írok be semmit! :wink: Majd ha eljön az ideje....És szólsz...

Nika!
Hajrá!!!Nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg!!!!!

Törpe!
Kata benne van a táblában...Azt hiszem be is írtam, onnan tudsz puskázni, találgatni! :wink:

Most mennem kell, beteg jött!Puszi Nektek! :lol:
Vendég

Kicsi Elanom!!!!

Hülyeség! :wink: !!!Nem lesz semmi vetélés!!!!Én tom!!!Kicsi petezsákocskád egy hét után tuti jól fog látszani meg nőni!!!!Még ez nagyon korai uh volt!!De hidd el minden rendben lesz Kicsikém!!!!!Küldöm a millió tapikat a kis Elan babának!!!!!Pusszilak Drágaságom!!! :P

Üdv itt nálunk Dgabi!

Én W dokit sok szerettettel ajánlom,nagyon rendes,Wiegandt doki,bocsi!És Szűcs Doki is egy tündér!!Koncra sokan azt mondják oroszlán,de kivel milyen!!Zeke is kedves,!!!Van választék!!De egyépként a bmc-ben mindenki nagyon kedves aranyos!!!!! :wink: :wink:

Na megyek pancsi csicsi!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!Szép álmokat a kismamiknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Most puskáztam ,ahogy Krisztike írta!!!!Kicsi Vikkatám!!!!15-én már te is Kismami leszel!!!!!Hurrá Kicsikém!!!!!Írhatnál igazán!!!!!Pusszilak :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jajj Lányok!

Majdnem el is felejtettem, hogy megvan a spermavizsgálat eredménye!:D

Nincs baci, és jobb lett az eredmény is a múltkorinál!!!! :D :D :D :D
nika28

Anett
Köszönöm! Te is próbálj még reggelig javulni! :wink:
Holnapra
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti!
Köszi a súgást :wink:
Én imádom a lecsót, de csak ha én csinálom :lol:

Nika!
Gratula az eredményhez!
Remélem más eredményhez is lehet gratulálni, és a párod álma valóra válik! :wink: :lol:

Nyunyi!
Látom Ördi mostanában elemében van! Folyton rohanásban vagy! :lol: Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Lemaradt!!!

Anett drága!!!!

Holnapra megy a drukk!!!!Te is Kismami leszel holnaptól!!!!Hurrá!!!! :P Pusza Drágaság

Megszületett Napcsika Nórikája!!!!Nemrég írta Zsókuci a babásba!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bocsi lányok!
Megtévesztés....Lanettnak megelőlegeztem a szülinapját, holott csak 1 hónap múlva lesz..... :oops: :oops: :lol: Bocsika! Tőled is Lanett, ha olvasol! :oops: :roll:
Vendég

Törpikém!!

Ja kicsit felpőrgött!!!De én is,sok a dolog mostanság!!!! :wink: Pusza drága

Kicsi Nika!

Örülök,a jó eredményeteknek!!!!!!Csinálj már egy tesztet!!!!!!!!!!!!!NAAAAAAAAAAAAAA!!!! :wink: :wink: :wink:

Na tényleg lépek!!!Jóóóccakát

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!
Szuper hírekKép

A gyulladásoddal jutottál valamire már? :roll:

Na megyek vissza az imádott House-hoz!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi!

Csak hétvégén!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mára elköszönök!

Kép

Kép
nika28

Csak úgy jönnek a jó hírek:)

Zsókuci, örülök! Mesélj, mi volt?!

Nika, remek! Tesztelj, kérlek! :wink:

Nyunyi, köszi szépen! Ördi tényleg nagyon pörög ovikezdés óta :P

Törpehzs, köszi, köszi! Ilyen sok lóherét..... hűűűű! :lol:

Krisztike, jó munkát Neked! Ma este lesz időm, nem felejtettem el! :wink: Vikkatát én láttam a táblában, de azt szeretném, ha jönne és mesélne a csajszi.

Dgabi, üdv!

Kép

KépKép
anett_1

Anett!
Pedig ott van..... :wink:
Vendég

Kriszti!

[quote]V írta:ikkatát én láttam a táblában, de azt szeretném, ha jönne és mesélne a csajszi.

Hi-hi! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Anett!
Bocsika! Csak kissé figyelmetlen vagyok. És ideges...lemaradtam a Dr. House-ról!Jöttek a betegek, és nem láttam.... :? :lol: Ide is 2 beteg között bekukkantok! :lol: :lol:
Vendég

:lol:

A kis szemtelenek. Nem hagynak tévézni és internetezni a munkahelyeden :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Na, ez az! Még a betegekben sem bízhat már az ember.... :lol: :lol: Na jó, ez vicc, nehoyg valaki félreértse,én tényleg dolgozni jöttem be.... :P Csak néha jó viccelni! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Jaj lányok, nem is tudom, hol kezdjem :D Annyira de annyira jó élmény volt a mai Wiegandt dokis látogatás, hogy el sem tudom mondani!!! Hogy fogalmazzak… szóval kicsit azt hittem, hogy Őt én ruházom fel azokkal a jó tulajdonságokkal, amelyeket szeretném, ha lennének, de szerencsére nem így van, sőt. Ma 100%-osan bebizonyította, hogy létezik még olyan orvos, aki elhivatottságból végzi a szakmáját, és nem másért. Mikor meghallotta, hogy mi történt Velünk, akkor teljesen le volt sújtva, és nagyon-nagyon bebizonyította, hogy milyen nagyszerű ember és orvos. Megvizsgált, minden rendben van odabent, a méhem is oké, a vágás alig látszik rajta (alig találta meg UH-val a helyét), a petefészkeim rendben, tele vannak tüszőkkel, melyek nem érnek meg :? Mindegy, szóval gyulladásra utaló jel nincs. Kérdezte, hogy ugye megyünk még lombikra, és amikor mondtam, hogy igen, látszott rajta, hogy őszintén örül. Kb. fél órát beszélgettünk. Teljesen a buksimban vannak azok a mondatok, amiket mondott, és iszonyatosan jó érzéssel jöttem el. :D Hát, „röviden” ennyi :D

Na, és most megpróbálok visszaolvasni :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Hű, egy napig nem jöttem, és mit termeltetek :D:D Na, akkor most viszonzom :lol: :lol:

Elan,
Lehet, hogy van rá esély ilyen korai terhességnél, de akkor is ott van az a maszat :wink: Drukkolok Neked nagyon! :wink: És persze küldök babanövesztőket is:+++++++++++++++++++:D Ja, és annyira hüle vagyok, mert mikor úton voltam odafelé, akkor jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem lakunk messze egymástól, és mehettünk volna együtt, vagy valahol felvehettelek volna :? :oops:

Törpe,
Hát, a hét többi napja, ha lehet még borzalmasabb lett, mint a hétfőm, úgyhogy nem jó…:roll: Ha ez így folytatódik, péntekre bekattanok :? Ma is már 7-kor bent voltam :?
Köszönöm a gyulladásűzőket :D:D Ja, és el kell keserítselek a túrós sütivel kapcsolatosan, mert a fehérje tartalma úgy tudom erősen csökken a sütéstől (főzéstől is), tehát csak nyersen az igazi… :oops: Á, még ez volt az első vizsgálat a gyulladással kapcsolatosan, még sok minden van hátra, ígérem mindenről beszámolok majd! :D

Anett,
Nagyon gratulálok! Nagyon szép eredmény ez! :D Nem is kell több, max. kistesónak kellettek volna úgyis :wink: :D És azok a könnyek max. örömkönnyek lehetnek :D:D Fel a fejjel, holnap kismami leszel! :D:D És ne izgulj! :wink:

Estike drága,
Szívből sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel, meglátod előbb-utóbb úgyis sikerülni fog! Kitartás!

Gina,
HURRÁÁÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D Szívből gratulálok! Nagyon-nagyon örülök Neked! És meglátod, hamarosan megnyugodhatsz :wink:
Amúgy HCG-vel kapcsolatosan… nekem 111 volt, és eleinte ikreket vártam. Amúgy Wiegandt doki akkor azt mondta, hogy látott Ő már 70-es hcg-vel is ikreket, úgyhogy… :wink:

Jerika,
Szuper, hogy nincs cisztád! :D:D Nekem is antagonista volt, hát, őszinte leszek, nem igazán emlékszem, hogy hányszor kellett bemennem alatta, de mivel ez egy elég rövid protokoll, így azt hiszem az alig 2 hét alatt olyan 3-4 alkalommal mehettem kb. De aztán lehet, hogy rosszul emlékszem :wink: :oops:
Tök jó lenne, ha a sógornődéknél tudnál lenni addig, nem mindegy, hogy mennyit utazol…

Gabicsibe,
Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Ja, és gesztenye: én nem hiszek az ilyenekben, de amikor Lukréciánál voltam, a házuktól nem messze volt egy gesztenyefa… és úgy voltam vele, hogy „na, ha most látok egyet, elteszem kabalának”, és kb. 2 mp múlva már meg is láttam :D Szóval azóta én is a táskámban hordom, hátha egyszer szerencsét hoz :D

Sünci,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nefke,
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Remélem, hogy hamarosan visszatérsz közénk, és tudunk neked annyi erőt adni, amivel átvészeled ezt az időszakot, és tovább tudsz lépni.
Ha mégsem, akkor is nagyon sok-sok jót kívánok Neked, és remélem nem kell sokat várnotok egy örökbefogadható babókára. Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kriszta,
Ment privi még tegnap :wink: De itt is: nagyon-nagyon ügyesek voltak petikék, nagyon gratulálok hozzájuk! :D Mondtam én, hogy nem kell izgulni :wink:
Remélem, már jobban vagy :roll: Sok fehérje, és folyadék! :D

Nikó,
Pusszantás Neked! :)

Kriszti,
Látom, hatott a „család” fenyegetése :lol: :lol: :lol: :lol: Nem lehet, csak úgy lelépni. Hihi :D:D:D

Lexi,
Nem szó szerint értettem természetesen. Írni fogok privit, és megmagyarázom (de nem valószínű, hogy ma ez összejön).

Nonóka,
Meglátod, most ez sikerülni fog! Nem kell a lombik :wink: Drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nika,
Ez izgiii :wink: Drukkolok neked is :D ++++++++++++++++++++++++++++++ És gratulálok a jó eredményhez!

Sehike,
Hamarosan beköltöznek a pocidba a jégovisok! :D Gondolok Rád is pénteken!

Dgabi,
Üdv itt! Tényleg, bárkihez kerülsz, vagy bárkit választasz, tuti jó kezekben leszel! :D Mielőbbi babásodást kívánok!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, ééésss a holnapi BMC-járatnak megadrukkok:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt KIcsikéim!!!!!!!!!!!!!!

Zsókucim!

Örülök,hogy minden oké odabent!!!!!!!!!! :wink: Pusza Drágaság!! :P

Anett!!!

Hajráá,mától már te is kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Sehikém!

Holnaptól te is!!!! :P

Komolyan annyira jóóó,hogy igy beindult a baba eső!!!!!!!!!!!Olyan boldogságos vagyok!!!! :P

Kicsi Estim!!

Tudom,hogy ma mész vérvételre,kitartás Kicsikém!!!! :roll: Pusza Drága

Vikkata!!!

Én ugy elfenekellek!!!!!!Tessék írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Gabicsibém!!!Jól vagytok?! :wink:

Rebécske!!!

Már csak 5 napocska!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

na medek majd val,mikor jövök!!!

Ja Kicsi Nikám!!!!Küldöm hétvégére a zebrucskókat!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba