Hű, egy napig nem jöttem, és mit termeltetek

:D Na, akkor most viszonzom
Elan,
Lehet, hogy van rá esély ilyen korai terhességnél, de akkor is ott van az a maszat

Drukkolok Neked nagyon!

És persze küldök babanövesztőket is:+++++++++++++++++++:D Ja, és annyira hüle vagyok, mert mikor úton voltam odafelé, akkor jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem lakunk messze egymástól, és mehettünk volna együtt, vagy valahol felvehettelek volna
Törpe,
Hát, a hét többi napja, ha lehet még borzalmasabb lett, mint a hétfőm, úgyhogy nem jó…:roll: Ha ez így folytatódik, péntekre bekattanok

Ma is már 7-kor bent voltam
Köszönöm a gyulladásűzőket

:D Ja, és el kell keserítselek a túrós sütivel kapcsolatosan, mert a fehérje tartalma úgy tudom erősen csökken a sütéstől (főzéstől is), tehát csak nyersen az igazi…

Á, még ez volt az első vizsgálat a gyulladással kapcsolatosan, még sok minden van hátra, ígérem mindenről beszámolok majd!
Anett,
Nagyon gratulálok! Nagyon szép eredmény ez!

Nem is kell több, max. kistesónak kellettek volna úgyis

És azok a könnyek max. örömkönnyek lehetnek

:D Fel a fejjel, holnap kismami leszel!

:D És ne izgulj!
Estike drága,
Szívből sajnálom!!!!
Fel a fejjel, meglátod előbb-utóbb úgyis sikerülni fog! Kitartás!
Gina,
HURRÁÁÁÁÁ!!!

:D:D:D:D Szívből gratulálok! Nagyon-nagyon örülök Neked! És meglátod, hamarosan megnyugodhatsz
Amúgy HCG-vel kapcsolatosan… nekem 111 volt, és eleinte ikreket vártam. Amúgy Wiegandt doki akkor azt mondta, hogy látott Ő már 70-es hcg-vel is ikreket, úgyhogy…
Jerika,
Szuper, hogy nincs cisztád!

:D Nekem is antagonista volt, hát, őszinte leszek, nem igazán emlékszem, hogy hányszor kellett bemennem alatta, de mivel ez egy elég rövid protokoll, így azt hiszem az alig 2 hét alatt olyan 3-4 alkalommal mehettem kb. De aztán lehet, hogy rosszul emlékszem
Tök jó lenne, ha a sógornődéknél tudnál lenni addig, nem mindegy, hogy mennyit utazol…
Gabicsibe,
Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja, és gesztenye: én nem hiszek az ilyenekben, de amikor Lukréciánál voltam, a házuktól nem messze volt egy gesztenyefa… és úgy voltam vele, hogy „na, ha most látok egyet, elteszem kabalának”, és kb. 2 mp múlva már meg is láttam

Szóval azóta én is a táskámban hordom, hátha egyszer szerencsét hoz
Sünci,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nefke,
Nagyon-nagyon sajnálom!

Remélem, hogy hamarosan visszatérsz közénk, és tudunk neked annyi erőt adni, amivel átvészeled ezt az időszakot, és tovább tudsz lépni.
Ha mégsem, akkor is nagyon sok-sok jót kívánok Neked, és remélem nem kell sokat várnotok egy örökbefogadható babókára. Puszi!