A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yamival éppen most egyezkedtünk a messengeren,hogy a csoki fondü-t ki kéne próbálni.(több személyes) :)

Nem kesergek még Tatukám!!Majd holnap vagy holnapután :)

Kata790313!ez a 0313 gondolom a születési hónapod/napod!?
Mert én is akkor születtem,csak 2 évvel korábban :) De jó :)

Beus!Neked mikor kell megjönnie???
hanyatka

Hanyatks igen tudom, hogy erre vártunk, de azért át kell gondolni.
Egyébként ma erős lett az elhatározás, hogy nem engedek, mert elővettem gyorsan a Várva várt babák című könyvet és elolvastam a 3-as ikres történetet, és ez erőt adott.
Plussz meg akarom keresni még Roxalt is ezzel kapcsolatban. :-)
Egyébként nekem azt nem mondta, higy ki kell várni a 12. hetet, csak annyit, hogy addíg tudják megcsinálni.

Fú ez a csokifondü is jól hangzik. Na kapok én Dévaitól, hogy csokikázom a szigorú diéta alatt. :-)
Ági28

Sziasztok Lányok!

Köszi Hanyatka, jól vagyok. Éppen a ruhásszekrényt rendezem, nyárról télre váltunk. Úúúúútálom. :roll:

Ági, nem akarok okoskodni, de még csak tanácsot adni sem, ez nem az a helyzet. A véleményem az, hogy első lépésként én is kimerítő beszélgetésbe fognék Roxallal, ill. körülnéznék a neten, van-e ikres topik. Hátha tudnak mondani pár okosságot.
Ágica, csak, hangsúlyozom CSAK 30 éves vagy és egészséges. Ez azért sokat számít szerintem. :D :D
De bárhogyan döntötök is, az úgy lesz helyes. :D :D

Azért a babaragik mennek most is :D :D :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
katóc

Az intézeti barátságtalan mérleggel meg nem kell törődni, úgyis az számít, hogy ahhoz képest mennyi a változás, nem? :D
katóc

Tudom,persze igazad van,át kell ezt rendesen gondolni,első körben sztem az anyagiak miatt is,mert nem lesz egyszerű 3 babóval,3nak megvenni a ruhákat,pelenkát stb,de biztos kaptok segítséget a családtól,ismerősöktől és nem ti vagytok az elsők és nem is az utolsók,akik egyszerre tripla boldogság elé néznek,úgy gondolom,hogy tutti megbírkóztok vele és nagyon csodálatos szülők lesztek !
De én tényleg nem okoskodni akartam,ne hari! :wink:
hanyatka

Aszem még így az elején egy kis csokifondü belefér :wink:
hanyatka

Hát igen, az anyagiakra nem is tértem ki, de sok segítséget adhat ehhez is a net. Az ikres barátnőm talált egy ikres anyukát, akitől megkapja jutányos áron azokat a cuccokat, amiket az ő gyerekei már nem használnak (a babakocsitól kezdve, a bébiőrzőn keresztül a játékokig mindent). Biztos lehet ilyet találni, és szerintem tök jó ez így. Abszolúte nem leharcolt cuccokat adnak tovább, de meg is lehet nézni vásárlás előtt.
S ha jól tudom, hivatalból jár gondozónő három bébi mellé.

Ez nem rábeszélés, ne értsetek félre, csak ugye az úttörő ahol tud, segít. :lol: :lol: :lol:
katóc

Tatu, válaszoltam az e-mailre.

Hanyatka a jövő hét végén vagy utána következő hét elején kell megjönnie a mensimnek. Már várom nagyon.

Szép estét mindenkinek!

És éjszakára egy kis babaragi! ++++++++++++++++++

Bea
beus77

Sziasztok!

Reggel elmentem a 104 kilós 190 cm-es kisöcsémmel pecázni. Tankoltam, vettem egy GUMICSIZMÁT! és egy azaz 1 db 6 cm-es konkrétan hat centis halacskát fogtam..... Szerintetek? De azért jó kis nap volt. Én és a kisöcsém!

Ági! A csokifondü szerintem akár parancs is lehet! Tedd meg helyettem!
Anno akitől az első kis boltomat béreltük szintén hármasikres család. Egy vetélés után az anyukának nem volt türelme, dokija clostyval támogatta meg egy kicsit. A csajok 13 évesek, gyönyörűek. Három egészen különböző kis csajszi. Külsőben is és természetben is. Imádtam a lányokat, nagyon sok időt töltöttek velem a boltban. Csak elköltöztek. :( A legkisebb azért tanult meg 5 évesen egy kézen cigánykerekezni, mert előtte leesett a fáról és az egyik kis keze eltört, gipszben volt! :lol:
Szóval k.... nehéz döntés előtt álltok. De szívesen lennék én is ilyen helyzetben. :) Vass doki azt mondta a méreteimre való tekintettel max 2 babát ajánlana egyszerre. Azt hiszem a 12. hétig még a természet is eldöntheti.

És most HEEELLLLPPPPPP!!!!!
Az anyukám mesélte, hogy a hugicám barátnőjét kinézte magának egy srác, aki egyszer használja a csajokat.... Szóval anyu attól tart, ha Szandi esetleg lefekszik a sráccal, akkor a hugim nehogy követni akarja. Mert állítólag most a suliban nagy divat lett a ki szűz még, pedig az osztály nagyobbik része még nem is menstruál. Okés, hogy ez nem befolyásoló, de talán addig még ilyen tekintetben is kislányok maradnak. ( 14 évesek, 8. osztályba járnak... az agyamat eldobom) Szóval a feladat: el kéne a hugommal a szexről beszélgetni. Anyu kért, hogy nekem talán könnyebben sikerülne, mert ő "öreg", nem is tudja, hogy kezdjen hozzá. Hát ami azt illeti, én sem! A gólyával nem jöhetek, mert elmentek, vagy kibeleztük.

Boooodza! Neked van valami írásod ilyenről????? :lol: Akkor csak felolvasnom kéne.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel már látlak lelki szemeimmel ahogy néztek egymásra a hugoddal és elkezdessz neki hantázni valamit.
Talán kezd a porzókkal. :D
Aztán lehet hogy a végén ö magyarázza el neked. :D

Én már nagyon sajnálom ezeket a gólyákat kössünk tüzszünetet velük hátha küldenek maguk helyett valakit aki elhozza nekünk a babákat. :D

Andi
zsembi

Zsembi!
Valahogy én is látom lelki szemei előtt... :lol: Szerintem majd váltva pirulunk.

Ne aggódj! Vannak még hattyúk, itt vannak az örvösgalambok, szépek, maradtak a verebek, kányák. Cinkék! Valami biztosan helyettesíti a gólyát! Gondolom a mózest, mint stafétabotot passzolgatják egymásnak ezek a szárnyasok!

Túlettem magam és mindjárt kezdődnek a kedvenc kórházas sorozataim...

El is köszönök!

Jó éjt mindenkinek! Álmodjatok szépeket!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, szerintem úgy beszélgess el a húgoddal, mint egy felnőttel. 14 évesen nem kisgyerek már, s ha megfordult a fejében az a 'felnőttes' gondolat, hogy lefekszik egy sráccal, akkor jobb erre felkészülni. A legfontosabb, hogy védekezzen a nem kívánt terhesség, ill. a betegségek ellen. Akár azt is felajánlhatod, hogy elkíséred gyermeknőgyógyihoz, ha sor kerülne rá.
Persze én is túúúl korainak tartom még, hogy ezt megtegye, de jobb félni, mint megijedni. Bár a mai fiatalok túl korán érnek.
Tiltani nem érdemes, nem beszélni róla butaság. Nem baj, ha egy kicsit sokkolod a témával, szerintem. Szóval hajrá Zel! :D :D
katóc

Zel - talán érdemes lenne azt a nemes gondolatot is kifejteni, hogy a szüzesség érték s erény, bármennyire is lejárt lemez, s hogy ugye nem akarja csak úgy odaadni egy jöttmentnek? merthogy az nem érdemelné meg stb. legyen benne egy kis büszkeség eziránt. így talán kissé visszájára fordulhat a dolog. no meg asszem 8.ban már vetítenek a jobb sulikban abortuszról kisfilmet is, kérdezz rá.
Gratulálok a 6 azaz hat centis haladhoz! vagy ebihal volt?? :lol: :lol: :lol:

hanyatka - nem keseregni előre! még akármi lehet, én már csak a vérvételnek hiszek! az pedig még korai.

Ági - szólj légyszi, ha nem akarod, hogy a "maradnak vagy sem" témát kerülgessük, akár itt, akár a talin!! tipp: a lombikbaba.com "üzemeltetője" és alapítója szintén 3babás anyuka. bár asszem nemrég költözött a honlap más címre, nézz körül. nagyon kedves nő, szerintem nyugodtan kérdezz tőle.
szépem

http://www.lombikbaba.civil.co.hu ez az,ráleltem. Bernie név alatt van az anyuka.
szépem

Sziasztok!

Szép kis reggel mondhatom, alig akartam felkelni, mert nem értettem miért van még sötét. Hát a felhők miatt. Ez tipikusan olyan nap, amikor nem szabad felkelni, teázni kell ágyikóban, olvasni meg ilyenek :lol: De hát ugye nem tejfel...

Zel szerintem is fontos őszintén elbeszélgetni vele. Lehet, hogy nem lesz ínyére a téma, de meg kell vele értetni valahogy. Az hogy korai a dolog az nem kifejezés, bár én sem voltam öreg amikor megtörtént :oops:
Nem tudom mit mondanék neki, de előtte leülnék a sarokba és jól összeszedném a gondolataimat. Talán még sztorikat is mesélnék neki. (+/- példák)

Huh Katóc te évekkel előttünk jársz! már cseréled a ruhákat! Én november végénél hamarabb még eccer sem bírtam neki állni. Akkor is csak azért, mert már idegesített a pántos topok látványa a mínuszokban. :D

Naon irigyellek benneteket a pénteki csokizás miatt, valahányszor emlegetitek összefut a nyál a számban. NEM ÉRI!!! Na sebaj én meg majd nagyon finomakat eszem egy Szeremley borvacsin, ahol mindenki fog bort inni, engem kivéve. Na a nyelvem azért bele szoktam dugni a pohárba....

Legyen szép napja mindenkinek, babaragik mennek felétek++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Yó reggelt csajocskák!

Kriszta!Ne panaszkodj,a borvacsi is király lesz :wink: :)
És majd még elmegyünk máskor is a csokizóba.

Ú,ma tényleg olyan punnyadós idő van,majd leesek a székről,olyan nyomi vagyok.Úgy alukáltam volna még.
Ráadásul úgy érzem,hogy meg fog jönni :(
Számunkra sem volt ez a szeptember egy szerencsés hónap :(
Na de majd az október :wink:
hanyatka

Jó reggelt!

Kriszta, király lesz az a borvacsi is! :D

Úgy látom nem csak engem követ az álommanó! Alig bírtam felkelni reggel, és most is aaaaannnnnyira álmos vagyok!

Zel, szerintem is szedd össze gondolataid. Nem lesz egyszerű, tényleg nem árt, ha fel van világosítva a dolgoról. És hátha a nővérére hallgat. Szerintem is mindenképpen felnőttként kezeld, és legyen olyan a beszélgetés, hogyha úgy érzi, akkor bármikor fordulhasson hozzád tanácsért. Drukkolok nagyon! Aztán lehet, hogy egyszerűbb, mint amire számítasz.

Hanyatka, nem baj ha azt érzed, hogy meg fog jönni, az mág jelenthet jót!!! Drukkolok nagyon, hogy elkerüljön a mensi még kb. 1 évig.

Küldöm a babaragacsokat mindenkinek! +++++++++++++++++++++++++++++++

Holnapután talizunk!!!!!!! Úúúúúúúgy váááárom!!!

Szép napot!

Bea
beus77

nem panaszkodom, irigykedem! :lol: de igazad van, lesz még alkalom és majd akkor végre találkozthatok veletek személyesen is!
Nekem a szeptember szerencsés hónap! Imádom az őszt a színeivel és a szülinapokat, amiket ülünk. Na meg anyuék házassági évfordulója is akkor van. Ja, az most akkor volt, amikor visszakaptam Manócskákat! remélem szerencsét hoz az a nap :D :D :D
dobsakriszta

Hanyatka,
a 790313 a születési dátumom, akkor ezek szerint Te is Halacska vagy:)de jóóó!

Külön köszönöm a babaragikat, remélem, hatásosak! :D

kata790313

Ennyi volt :( Megjött :( :( :shock:
hanyatka

Hanyatka :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom!!! Legközelebb tuti sikerülni fog!!! Fel a fejjel!!!! Pénteken jóóól becsokizunk!!!! Benyomunk egy kis boldogsághormont!!! :D

Bea
beus77

Sziasztok Csajok!

Hanyatka: nagyon sajnálom, de tudod; nem szabad feladni soha! A következő baba biztos itt akar majd Veletek maradni. :lol:

A csoki pedig tuti babacsalogató lesz pénteken :lol:

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

Sziasztok!

Zel:
1 halacska is halacska-:)) De gombaszedésben sikeresebbek vagyok :D Húúú, nehéz ügy a hugica felvilágosítása, de valahogy el kellene érni, hogy 1-2 évet azért várhatna még ezzel, ez a dolog nem divat kérdése. De ha mégis megteszi (majd) figyeljen oda a védekezésre........és sugalmazd neki, hogy bármikor fordulhat hozzád ezügyben. Lehet, hogy inkább Neked lesz kellemetlen a téma, a mai tinik elég felvilágosultak azért.

Katóc:
én előszedtem a téli rucikat, de a nyárit még nem tettem el, ott van a szoba közepén, rá kell venni magam erre :roll:

Kriszta: a borvacsi sem lesz olyan rossz, utána még otthon becsokizhatsz.....bár az nem lesz olyan.

Juhhuuu, erről a csokifondüről olvastam a honlapjukon...nyammm :D

Olyan fáradtan keltem, mintha 3 éjszaka nem aludtam volna...valami front van biztos.

Hanyatka: :cry: :cry:

az őszi hónapok majd sikeresebbek lesznek, csak győzzük majd a ++++ tesztekkel!!!!

Beus: HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Anikó
tatulány

Köszi lányok!
Tudom,nem adom fel,csak olyan jó lett volna...most kicsit szomorkodok,de péntekre már sokkal jobban leszek.
A csokifondü már tutti !!!! :)Megérdemlem!
hanyatka

Szijjasztok Csajok!!!!!! :D
Drága hanyatka!!! Sajnálom, hogy nem sikerült, de tényleg nem szabad feladni. Hidd el sikerülni fog!!!
Kriszta, Kata! Nagyon drukklok Nektek!
Cyprus ! Mi újságot mondott doki bá?
Nóczi! Te mikor kezdel?
Ágikám!! Hiszem, hogy bölcsen fogtok dönteni, nagyon örülök Nektek!! Meglátogatnálak valamelyik héten, ha nem gond!!!! Hiszen nem laktok messze tőlünk!!! Talin ott leszel?

Zel ! szerintem - a fent leírt tanácsokat figyelembe véve - meg fogod oldani ezt a helyzetet
A csokiról annyit, hogy tegnap "véletlenül" befaltam egy boci csokit. De annyira jól esett.
:D

manoka
manoka71

tatuka! enyhe meleg frontot mondott tegnap az időjárást elemző néni :)
A fejem megérezte

manoka
manoka71

Sziasztok Lányok!

Zel, a halacskádra elfelejtettem tegnap kitérni. Tudod: kis hal is jó hal. :D :D Legalább kívántál tőle valamit? Lehet, hogy álcázott aranyhal volt. :D :lol:

Hanyatka :( :( :( Pénteken lecsokizzuk magunkat a sárga földig, mit szólsz? :D

Jaj Csajok, én tegnap meg ma epe- és májméregtelenítést végeztem, a senekemen nincs bőr a hasmenés miatt (már bocsánat), és alig bírtam felkelni. :? Egyébként itt süt a nap! :D

Kriszta, borvacsi!Mmmmmm! :lol: :lol: Na, megyek benyomok egy almát, a malacsültet meg hozzáképzelem. :?
katóc

Ja, mai babaragik mennek ++++++++++++++++++++++++++++ :D

Manóka ezt hogy csináltad? Nálam a csokievés mindig aljas, előre megfontolt szándékból történik. :D
katóc

Olyan jó,hogy ti itt vagytok nekem.
Kicsit jobb kedvre derülök tőletek.
Csikievés,véletlenül :) Ez teccik :)
Én az este vettem egy feketeribizlis Tibit (amit az este be is nyomtam)és egy mogyorós-mazsolás Milkát,így ma hazamegyek és azt is benyomom bánatomban.
Az utóbbi 2 hétben már megint felugrott rám vagy 2 kiló,nemtom hogy csinálja :) Elképzelhető,hogy a csokikák,tiramisu,fagyikák az oka???:)

Mai babaragik Krisztának,Katának!!!++++++++++++++++++++++
hanyatka

Katóc!Nagyon ügyi vagy,hogy bírtad?Ilyenkor nem is nagyon eszel??vagy miből áll ez a méregtelenítés?
hanyatka

Hanyatka, én is egy feketeribizlis Tibit nyomtam be tegnap. Pontosabban csak egy felet, a másik felét még tegnap előtt. :lol: :lol: Ma meg már benem vagy egy kinder bueno. Nyaminyami, fincsi volt, és figyel a fiókban még egy balatonszelet is, de már nemsokáig. :lol:

Bea
beus77

Katóc:
azt a méregtelenítést csinálod amit a múltkor kielemeztél? Boáááá :roll: :shock:
Hőőős vagy!

De inkább maradunk a csokinál-:)) Úgy látszik azt jobban szereti mindenki mint a húst.

Mai babaragik+++++++++++++++++

Anikó
tatulány

Hanyatka, áááá dehogy ezektől. Inkább azoktól a zöldségektől, gyümölcsöktől. Én is azoktól hízom. :lol: :lol:

Ha érdekel, szívesen elküldöm emilben, nem bonyolult, csak undi. De kibírható, és nekem kifejezetten jót tesz, tényleg érdekes cuccokat mos ki a szervezetből. Mióta először megcsináltam, azóta nem fájt az epém. Most meg gondoltam, hogy kipucolom kicsit a gyógyszereket. Ártani nem árt. :?
katóc

Tatu, ha arra az olajos grapefruitos borzalomra gondolsz, akkor igen, azt csináltam meg. :D
katóc

Azért ne féltsetek, estére már be van készítve egy sportszelet (mivel feketeribizlis Tibi most nem volt). :lol: :lol: :lol:
katóc

Az egyetlen gyümölcs amit nem tudok megenni az a grapefruit, kiráz a hideg tőle, olyan keserű....de hogy olajban :shock: vááááááááá

Anikó
tatulány

JUj Katóc,már dereng valami,hogy meséltél erről nem is oly régen.
Nem emléxem pontosan,de azt tudom,hogy szörnyen hangzott :)
Le a kalappal...!
Én sem szeretem a grapefruitot :(Ügyi vagy!!!De hát ez te is tudod!Igaz? :wink:
hanyatka

Én csak gyümölcslének kicentrifugálva iszom meg, de több féle gyümivel együtt, így nem érzem a keserű ízét, viszont nagyon egészséges.
De olajjal..... Boááááá :? :? Viszont hogy ha jó... Anyukám mindig azt mondta amikor kicsit voltam, hogy az a gyógyszer amelyiknek jó íze van az nem használ. Ami használ, annak pocsék az íze. És azt hiszem ez nem csak a gyógyszerrrel van így, hanem jelen esetben ezzel a kúrával is. Le a kalappal előtted!!!

Bea
beus77

Aranyosak vagytok!! Tisztára úgy érzem magam, mint egy HŐS. :lol: :lol:

Egyébként a grapefruitot én sem szeretem, akkor már inkább a pomelo. Az viszont fincsi, csak elég drága.

De sajnos a piros grapefruit levének és az olíva olajnak van olyan együttes hatása, hogy kipucoljon. Beus, anyukádnak igaza van! :)
katóc

Beus:
anyukád gondolatmenetét folytatva......a csokinak finom íze van, tehát nem is olyan hasznos táplálék :D
Nekem most nem is lenne kötelező, de grillezett csirkemellet eszek

Anikó
tatulány

Tatu, lehet hogy nem olyan hasznos a csoki, de nagyon finom! :lol: :lol: :lol: És azért boldogsághormonnak is jót tesz! Tehát mégiscsak hasznos! :lol: :lol:

Bea
beus77

Szasztok!

Megint álmos vagyok, pedig ma nem lesz alvás... Túl élénk a délutáni csoport, le kell kötnöm őket, ahhoz meg kell csinálnom játékot nekik. Pedig de aludnék egyet! kettőt

Hanyatka, sajnálom!!! A következő sikerül majd meglásd! Addigra kibékítjük a gólyát, amit kicsit megrémítettünk :D És igen, mi azért vagyunk itt nap mint nap, hogy segítsük egymást! Elvégre hasonló a cipőnk! :)

Figyu csajok, nem ér ennyit csokiról beszélni! :lol: de komolyan! ma még nem ettem sok husit, de hogy most benyomok egy Magnumot az tuti! (mivel csoki nincs itthon). Nesze neked kalória hegy!
Katóc, azt a tisztító kúrát lődd át lécci. Köszi

Ági merre vagy? Pihizel? remélem jól vagy!

Köszönöm a szorításokat, babaragikat!

Kriszta
dobsakriszta

Kriszta, gyanús ez a sok álmosság!! Biztos vagyok benne, hogy baba van a dolgoban! Nagyon drukkolok, de azért próbálj sokat pihizni, és enni a husit.

Én most lelépek ebédelni.

Jó étvágyat Neketek is.

Bea
beus77

Helló lányok!

Pénteken lesz a punkció, így nem tudok menni a talira. Egyelőre minden ok, majd meglátjuk. Nagyon kedves az új csajszi is, aki Ági helyett jött.

Ági! Szuper, hogy mindannyian jól vagytok. Drukkolok nektek minden téren.

Kriszta! Nemá, hogy megint álmos vagy??? A múltkor júniusban nem voltál ilyen::)))) Ez már csak jót jelenthet.

Kispinty! Jössz pénteken apánkhoz? Hú, nem olvastam vissza figyelmesen, de most bepótolom. Akkor talizunk, én 1/2 8-tól ott leszek. Hacsak nem akkor jössz majd amikor ki leszek ütve:)
cyprus

Cyprus, ez jó hír! Ügyi légy! Drukkolok nagyon, hogy sok szép petike legyen!

Bea
beus77

Vagy az is lehet, hoyg félreértettelek és nem is apánkhoz jössz, hanem a talira??? Na, ez nem jó, mármint az, hogy akkor most a talin nem találkozunk, mert én nem hiszem, hoyg odaérnék. Bár a múltkor tök jól voltam és virgonckodtunk Krisztával a műtét után, de hát ugye sosem tudni.
cyprus

Tényleg lányok!

Ki kell töltenem ezt a hülye nyilatkozatot és nem tudom, hogy mi legyen. Ti a D+ -t szoktátok bejelölni? Előre honnan tudjam, hogy hogy alakulnak majd az embriók. Ugyanis egy csajszi ma ezt kérdezte ott Zsuzsikától és valami olyat hallottam, hogy ha nem kéri valaki előre a D+-t, akkor azt már később nem lehet, mert hoyg a biológus megnézi ezt a papírt és akkor teljesen másképp kell az embriókkal foglalkozni. NEMTOM !!!
cyprus

Cyprus és úgy egyáltalán mindenki. Biztosan volt már szó róla, csak nem figyeltem eléggé, de mi az a D+? :oops: :oops: Olyan tudatlan vagyok! :cry: :cry:

Bea
beus77

Köszi Beus!!! Remélem minden ok lesz, sőt sokkal jobb, mint a múltkor és másnap reggel nem azt fogom hallani a biológustól, hogy "sajna egy sem termékenyült meg, most csinálok egy inszeminációt megint és majd holnapra kiderül."

Látom te is haladsz szépen:)))
cyprus

Szóval csajok én szombat reggelre is nagyon kérem a drukkokat!!! :D :D
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: