Sziasztok!
Reggel elmentem a 104 kilós 190 cm-es kisöcsémmel pecázni. Tankoltam, vettem egy GUMICSIZMÁT! és egy azaz 1 db 6 cm-es konkrétan hat centis halacskát fogtam..... Szerintetek? De azért jó kis nap volt. Én és a kisöcsém!
Ági! A csokifondü szerintem akár parancs is lehet! Tedd meg helyettem!
Anno akitől az első kis boltomat béreltük szintén hármasikres család. Egy vetélés után az anyukának nem volt türelme, dokija clostyval támogatta meg egy kicsit. A csajok 13 évesek, gyönyörűek. Három egészen különböző kis csajszi. Külsőben is és természetben is. Imádtam a lányokat, nagyon sok időt töltöttek velem a boltban. Csak elköltöztek.

A legkisebb azért tanult meg 5 évesen egy kézen cigánykerekezni, mert előtte leesett a fáról és az egyik kis keze eltört, gipszben volt!
Szóval k.... nehéz döntés előtt álltok. De szívesen lennék én is ilyen helyzetben.

Vass doki azt mondta a méreteimre való tekintettel max 2 babát ajánlana egyszerre. Azt hiszem a 12. hétig még a természet is eldöntheti.
És most HEEELLLLPPPPPP!!!!!
Az anyukám mesélte, hogy a hugicám barátnőjét kinézte magának egy srác, aki egyszer használja a csajokat.... Szóval anyu attól tart, ha Szandi esetleg lefekszik a sráccal, akkor a hugim nehogy követni akarja. Mert állítólag most a suliban nagy divat lett a ki szűz még, pedig az osztály nagyobbik része még nem is menstruál. Okés, hogy ez nem befolyásoló, de talán addig még ilyen tekintetben is kislányok maradnak. ( 14 évesek, 8. osztályba járnak... az agyamat eldobom) Szóval a feladat: el kéne a hugommal a szexről beszélgetni. Anyu kért, hogy nekem talán könnyebben sikerülne, mert ő "öreg", nem is tudja, hogy kezdjen hozzá. Hát ami azt illeti, én sem! A gólyával nem jöhetek, mert elmentek, vagy kibeleztük.
Boooodza! Neked van valami írásod ilyenről?????

Akkor csak felolvasnom kéne.