A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szépem! A .........!!!!!:-(
Nagyon sajnálom!!!!!!!!
Úgy megölelgetnélek!!
Pénteken lecsokizzuk magunkat a sárga földig, okés?
Ezer pusza!!!!

Nóczi! Olyan jó hangulatúak a soraid, tök jókedvre derül tőle az ember lánya.:D

Csajocskák! Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!!!!!!!!!
bodza2005

Na most jöttem,de már látom lefeküdtetek :(
Mostam,mosogattam,megszáradt ruhákat pakkolásztam...

Katóc!én is szívesen mulattam volna ám :( Sajnálom :(

Mindenkinek gyönyörű álmokat kívánok és egy csodálatos hétvégét!
Mi a barátainknál leszünk Cegléden :)
Puszóka :!:
hanyatka

Sziasztok!

Szépem ugy sajnálom a fene egye meg ezt a gólyát.

Mindenkinek szép hétvégét kivánok!

Andi
zsembi

Sziasztok,

tegnap már nem tudtam visszajönni.
Szépem naon sajnálom!!! A gólyád kicsinálásánál természetesen egy emberként melletted állunk!

Mi megint pihizünk hétvégén, biztos besokaltunk augusztusban és még azt heverjük ezért ez a sok pihi.

Vigyázzatok magatokra!!!
Jó pihiket!
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Szépem, sajnálom! :( Küldtem én is egy virtuális seggberúgást a gólyádnak! Ha még nem lenne elég baja... 8)

Igen, igen, légyszi Cseka segííííccccss!!! :D Már többször módszeresen végigböngésztem Ági mind a 224 ismerősét (legalábbis tegnap annyi volt), én kis optimista, hogy majd csak kép alapján téged is megtalállak, mint Februárt, de nem megy... :( :? :D Béna vagyok, na... Adhatnál priviben némi távpontot (gyanítom, hogy a neved nagy segítség lenne :D ), hadd legyen már egy kis sikerélményem! :D

Bodza, nekem is csak azért jó hangulatúak ám a soraim, mert kapásból jókedvre derülök, ha titeket olvaslak! :wink: A júniusi lombik után egy jó ideig nem jöttem, de már hiányzott a társaság!

Szia Babóca! De rég láttalak! Hogyhogy csak január-februárban kezdesz újra? Ugye nincs valami baj? Sokáig nem voltam, nem vagyok képben sajnos... :(
noczi

támpont, nem távpont, hülyeséget írtam...
noczi

Sziasztok!

Jó hétvégét!!!

Szépem! Mákja van a gólyának, hogy elindult délre! :lol: Én is ki akartam belezni, amikor kiderült hogy nekünk nem sikerült, de a szomszéd 17 évesnek lesz babája. Valakitől. És a mi házunk előtt ült a villanyoszlopon a dög. Szóval ne aggódj, februári lévén engem a kánya hozott valószínűleg. Így kinevezhetünk a gólya helyébe bármit fuvarosnak.

Hanyatka! naaaa? lepisilted a kezedet? Vagy sikerült csak a tesztre? Izgulok ám!

Booooodza! A bárány asszem megerőszakolta kabala-kiskutyámat, amit tőled kaptam. Úgy találtam őket az ablakban, hogy édeskutyi volt alul. Válasszam szét őket, vagy lehet, hogy szerelem? :lol:
Megnézegettem az írásaidat! Nem semmi vagy! Tyűűű!

Kép
Kép
Kép
zel

WOW! Megtaláltalak, Cseka!!! :D
noczi

Sziasztok lánykák!

Szépem:
pedig úgy biztunk abban az egy picurban, sajnálom :cry: először úgy olvastam, hogy 2080 a hcg-d :cry:
Jobb is, hogy elmentek már a gólyák Afrikába.

Nekem egy ismerősnek születtek ikrei, apuka 20, anyuka 18 éves. Szerintetek mennyire voltak tervezett babák????? :shock: :shock:

nálunk az újgazdag szomszéd szokott füvet vágni félnapig, általában hétvégén, meg a kerti taváról porszívózza a leveleket.

Asszem nagyon ráfér az a csokizás jövőhéten mindenkire!!!!

Hanyatka: mizujs????? tesztügyileg????? Remélem +++++ lesz!!!

További jó pihit...nálunk mindjárt esik.

Anikó
tatulány

sziasztok, megjöttünk a temetésről, hát nem volt vidám.... olyan nehéz ez az egész dolog, mert az ember nem is az elhunytat, hanem az egyedül maradt hozzátartozókat sajnálja, de segíteni igazán nem tud.

köszi mindenkinek a "gólya-kicsinálós " együttérzést! erre nem is gondoltam, h már leléptek..

Hanyatka : teszt???

hát, tényleg ráfér mindannyiónkra a csoki-tréning! most is milkát tömök magamba, zizivel....
szépem

Sziasztok Lányok!

Noczi: nagyon ügyi vagy, hogy segítség nélkül is megtaláltál. Minnyá vissza is jelöllek. :lol:

Kép
cseka

Zel!
De édes vagy!!!!!!!!! Köszi!!!!!!:D Teccettek az írások? A delfineset olvastad??? Írd be a google-ba a nevem és találsz delfinterápiásat is.
Kiskoromban a drága Nagypapámmal mi is gombásztunk a Mecsekben.
Az őzláb volt a kedvencem rántva... Fú, de fini volt!:-)
Én ma totálkáros vagyok, fáj a fejem, hulla fáradtság stb.
Biztos az időjárás...
Olyan állat a kisautód! Morcoska:D
Pussszantás!!!

Csajocskák! Szép vasárnapot Nektek!!!

Hanyatom! micsinálók vagytok??
Zsembike? Yami? Tatus? Ági? Többiek?

Február! Engem is jelölj be az iwiw-en léccike!!

Bébé! Hol vagy mostanság????????

Szépem! Mindjárt itt a szülinapod!!!!! Éljen!!!:D

CUPPPPPPPP
bodza2005

Sziasztok!

Ma még senki...???
Bodza.....Rádkerestem a google-ben. Gratulálok, hogy Te milyen híres ember vagy-:))

te úsztál már delfinekkel?

Tényleg jó az állatterápia, pld. magamon veszem észre, ha a drága cicusunk nem lenne, nehezebben viselném ezt a tortúrát.
A büdös macskusz érzi a vesztét, állatorvoshoz akartam vinni, erre 2 napja alig jön elő.....máskor egész nap benn fekszik.

Szegény párom ma mondja, hogy annyira bántja, hogy nem sikerült a lombikunk :cry: :cry:

A Tieitek hogy viseli?

További jó pihit.....még erre a félnapra!

Anikó
tatulány

szisztok lánykák!

látom ma senki sincs itt, ti is rossz passzban vagytok? vmi front lehet, mi 3 napja elég fejfájósak, nyugtalanok vagyunk. de remélem inkább kirándultok vhol, s minden rendben!

Hanyatka - ti wellnesseltek most?

Bodza - nem igazán várom most a szülinapot, viszont nagyon örülök, hogy végre talizhatom veletek!!

engem is eléggé megvisel most a menzi, gondolom a progi fenntartotta a mnyh vastagságot, így tiszta vámpírmeló folyik bennem... remélem már nem tart soká. már csak hibernálni kéne januárig minket, hogy elteljen gyorsan az idő a köv. és remélhetőleg uccsó programig...

Ági - jól vagytok?

ha jól követem az eseményeket, akkor Krisztának és Hanyatnak kell :++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szépem

szia Tatuka - hát igen, sokszor nem is tudni, mi zajlik a párok ffiagyában... az enyém igencsak kivan...
szépem

ANDROLÓGIA
Dr. Kopa Zsolt Ph.D.
Főorvos
Állami Egészségügyi Központ
Urológiai Osztály
1134 Budapest, Podmaniczky u. 111.
Tel/Fax.: +36-1-4752570
e-mail: kopaandro@gmail.com
www.kopaandro.hu

Zsolt Kopa M.D. Ph.D.
National Medical Center
1134 Budapest, Podmaniczky u. 111.
Tel/Fax.: +36-1-4752570
e-mail: kopaandro@gmail.com
www.kopaandro.hu

A 06-20-5885000 szám az asszisztensnője telefonszáma, általában munkanapokon 7-15 óra között hívható, de ha éppen vért vesz, vagy beteggel foglalatoskodik, nem tudja felvenni.
Ha nem sikerül őt elérni, e-mailen kerestül is egyeztethető az időpont. Ehhez azt kell tudniuk, milyen vizsgálatot szeretne valaki, így tudnak időpontot adni.
bodza2005

Zel! Hogy van édeskutyi a bárány után? :lol: :lol: :lol:

Tatus! De dinka vagy!:D
Jaj, szegény Párocskád!
Jó szar ez az egész...
Na, de majd most!!!!!:D:D

Szépem! Te még örülhetsz a szülinapnak...;-)

Hogy vagytok Lányok???

Szép estét!!!!:-)
bodza2005

Hanyat!
Egerszalók. Most láttam a UPS hírlevélben, nagyon klassznak tűnik!! Só, termál is van, wellness, balneoterápia, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, hévíz, pezsgőfürdő, parafango (?), luxus, normál áron, 17 medence, barlangmedence, Kneipp- medence, orosz és finn szauna, szaunaceremóniák :D, thai masszázs, fitnesz stb.
bodza2005

Igen Tatuska, úsztam sokat Velük!!:D:D
IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Garfieldednek simi!!!
bodza2005

Szépem:
vámpírmeló :D :D :D jaja, ez a progi ráhúz pár hetet még a normál ciklusra, nekem is kb. 2x annyi betét kellett mint máskor, a hibernálásban benne vagyok, az éltet, hogy mingyá nov. ...addig meg elütjük az időt valahogy.

Egerszalók, ott most nyílt az a szuper wellness, olyan mint Pamukkale Törökországban, Manóka voltatok ott?

De jóóóó lehet, mi imádjuk az ilyeneket.

Izgi lehetett delfinekkel úszni, olyan hatalmas állatok (Bodza), nem féltél?
Garfildka nem beteg, csak évente kell vinni védőoltásra, de nem bírom becserkészni őt.

Hanyatka: van kisHanyatka?

Ági: holnap mész Apánkhoz ugye?????
Majd kérünk beszámolót.

Anikó
tatulány

Sziasztok drága lánykák!

Tegnap délelőtt elmentünk Ceglédre és most értünk haza,azért nem jelentkeztem.(valamiért ott nem müködött a babanet)

Tegnap reggel megcsináltam a tesztet és sajna nem lett zebrás :( :(
Kicsit csalódott voltam,de még nem adom fel.
Szerdától bármikor kiderülhet,hogy van-e valami.

Köszönöm,hogy gondoltatok rám.

Puszkó
hanyatka

Bodza - kinek írtad az urológus dokit? lehet h nekünk is kéne egy profi doki! ismered ezt a Kopát?

Hanyatka - korai volt még!! take it easy!! :) +++++++++++++++
szépem

Sziasztok Lányok!

Előkerültem én is végre, nálam valamiért nem ment a babanet délelőtt.

Szépem :( :( :( , a csuda vigye el. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ez a 2007-es év nem nagyon jött be. De ne búsulj nagyon, majd januárban újult erővel indultok neki. :D
Asszem a gólyát halálraítéltük. :D
Mi is a Kopánál voltunk Apával, szimpi volt.

Hanyatka, szerintem is korai volt a teszt. :)

Zel, nem lehet, hogy az a nyüves gólya részeg volt, és eltévesztette a címet? :D :D
Ne választd szét az állatkákat, lesznek helyes kis kutyrányaid. :D

Ágica, jelentkezz holnap, ha végeztél. Tűkön ülök. :D :D
Ja, és ha soknak gondolod a három lurkót, egyet szívesen átveszek. :D :D
katóc

Áááá!
elszállt amit írtam!
Vigyázzatok magatokra!
Nócsi, nincs baj, csak no money és no fogyás, úgyhogy így elég esélytelen a dolog.De szedem a meforalt és tornázom. mrg erősen töröm a fejem a cérnás nénin. Ági! mit javasolsz?
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje.... Már nem sok van vissza belőle.

Párom jövő héten Pesten lesz suliban! Enyém a kéró!!!!! Bulizzunk?????

Kopa Zsolt nagyon jó fej. Minket ő irányított Apánkhoz.

De, Katóc! Az a nyüves gólya részeg volt, meg kancsal. A szomszéd kissrác nagyon édes, csak még mindig bizonytalan, ki az apja a hat közül....

Szépem! Vámpír.... Hihihihihihi! De legalább jó kicsit a kedved! Január mindjárt itt lesz. Dolgozol? Ha nem, költözz má' kicsit ide! majd én megmutatom, hogyan rohan az idő.... Talán egyszerre kell csinálni 3 dolgot, és észre sem veszed, már itt is lesz! Nyugi! Szülinapodra meg kapcsold ki magad. Csak a tortával foglalkozz, és zárd ki a családot is. Vagy szólj a párodnak, hogy nyomatékosan utasítsa őket a babatéma mellőzésére. Nálunk ez bejött.( Mi a párom szülinapján voltunk Dévai apánknál.... :cry: Amikor azt mondta, nem is érti, miért nem sikerült.. )

Bodza! Úgy látom ez komoly kapcsolat édeskutyi és bari között.
Delfinek??? Hú de irigyellek. Én is imádom őket biztosan, csak még nem taliztunk! Lovagolni is biztos tudok, csak még nem próbáltam..
:lol:

Tatuci! Figyike! Már október valahányadika van. Gondolom, nektek is kell jönni ebben a hónapban beszélgetésre, mint nekünk. Nem? Akkor egyelőre csak addig számolj! Nekünk 24, addig alig 2 és fél hét van vissza.
Szóval mindjárt november. és nekem még mindig annyi dolgom lenne, hogy csak na! Gyere te is Szépemmel. Meglátjátok, hogy' megpörgetem nektek az időt. A nap végén örültök majd ha seggetek ágyat ér! Én meg hátradőlhetek kicsit!

Jó éjt! Aludjatok, mert álmosak vagytok!!!!!!

Puszi:

Kép
Kép
Kép
zel

Szépem!
Az andrológust azért írtam, mert régen többen is keresték a csajok közül, de nem lehetett elérni azt a számot, Ő nagyon jó doki és rendes is!
Most váltottam Vele mailt egy barátnőm érdekében, gondoltam, Nektek is megírom, amit kinyomoztam, még jól jöhet.:-)
Hivatkozzatok ránk nyugodtan.:-)
bodza2005

Katóc!
Kutyrány!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

PörgősZelecske!
:D:D:D:D:D:D
Nem tudsz valahogy eljönni a talira és Apával haza???
De igen!!!!!;-)
bodza2005

jó reggelt, szép hetet mindenkinek!

Úgy látom tegnap is jó kedvben telt itt a nap. Na nem mintha nálunk sírás-rívás lett volna. Apával (aki szintén Kopához járt és nekünk is ő ajánlotta Dévait) játszottunk egy jót a virtuális mesevilágban. Párszor leterítettek minket mindenféle szörnyek, de azért jók voltunk.

Ettem halat! Most valahogy marhára vágytam rá a sok hús után egy kis változatosságra. Májat jól megsütve szabad enni? Má mindegy mert letoltam és piszkosul jól esett!

Naon izgulok Ági miatt :D :D :D

Szóval már nemcsak a bírónak, a gólyának is szemüveg kell??? Ez gáz...
Hanyatka, még jó hogy nem keseredsz! Hiszen erős csajszi vagy és még semmi sem biztos. Láttunk mi má elefántot, vagy nem is az volt :-)

Köszönöm a ragacsokat :lol: Én nekem még bőven nagyon korai tesztet csinálni, nem is akarok. Csak nem szeretem amikor nem tudom mi van. Irigylem azokat, akik a fogantatás pillanatától kezdve érzik és tudják mi a helyzet. Már csak 11-t kell aludni 19-éig, az is valami :D

Kriszta
dobsakriszta

Jóóóóóó reggelt!

Nekünk a Kopa dr-t a Dévai ajánlotta, úgylátszik oda-vissza ajánlgatják egymást. Nálunk Apa nem volt nála, anyósom sírta ki a szakvéleményt a féltucat papírunk alapján (mert sűrgős volt)

Zel: nekünk okt. 19.-én kell menni konzultációra, márcsak 11 nap!!!!! Már féllábbal is kibírjuk.

Hanyatka: nem elkeseredni, lehet, hogy még ++++++ lesz az a teszt.

ÁGGGIIII??????

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Hétvégén feléje sem néztem a számítógépnek, most meg csak kapkodom a fejem.
Hát a gólyának én is kívántam már sokfélét, jókat vigyorogtam rajtatok.
Szépem, nagyon sajnálom. :(
Hanyatka, én már nemtom követni az eseményeket, de nekem is úgy rémlik, hogy korai volt a teszt.
Bodza, megkereslek! :)
Később még visszanézek, mi hír Ágiról.
február

Sziasztok!

Na végre itt vagyok!

Alig tudtam visszaolvasni, annyit írtatok.

Ági, mi volt az orvosnál??? Annyira kívánics vagyok! Biztosan minden rendben lesz/van!

Hanyatka, voltatok Cegléden? Mi is, bár most csak bugrottunk a szüleimért, de elég sűrűn szoktunk menni. :D Ne keseredj el, lehet még az pozitív is, szerintem is korai volt még.

Mi meg úgynéz ki, hogy kezdünk kálváriánk végére érni. Voltunk reggel az endokrinológusnál, akihez továbbküldött a háziorvos az MR beutalóért. Persze ő sem adott, viszont mondta, hogy meg kell tudni a Apánktól, hogy elég-e a cellaröntgen, mert azt meg tudja csinálni. Szerencsére elég volt, így meg is csinálták azonnal, és nem találtak semmit. Felhívtuk Apánkat egy időpontért, és holnap reggel már mehetünk is. Remélem most már el fogjuk tudni kezdeni a lombikot.

Mai babaragacs szállítmányt küldöm mindenkinek!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!

Bea
beus77

Halihó!!!

Tatuka! Váááá! 11 nap pillanatok alatt el fog menni. és mi még 5 nappal később megyünk. Mégis úgy érzem, mindjárt.....

Kriszta! A hal teljesen jó. Csak kicsit több kell, mint a másik húsokból. egészségedre! Neked is csak 11 nap. Csak a te 11 napod másabb, mint Tatuka 11 napja. a tiéd kicsit hosszabb... A bizonytalanság miatt. Én is szeretném rögtön érezni, hogy na most babás vagyok. Sokkal könnyebb lenne, mint agyalni meg jeleket keresni...

Hanyatka! Emlékszem, örültem, hogy valaki tesztel. De neked inszemed volt! Akkor simán csinálhato túl korán a tesztet. ( nem mintha lombiknál nem tudnánk korán tesztelni.. :lol: )

Bodza! De jó is lenne a talira menni. De talán az intézetig jutnék csak el. Azután eltévednék. ( oké, hogy autó, de a térkép nem az én műfajom. Mármint funkcióját tekintve,. Viszont szerintem nagyon tutti szabásmintákat tudnék belőle csinálni!) Majd novemberben teázunk, csokizunk egy nagyot . akkor úgyis több napot ott fogunk tölteni....

Ági????

Kép
Kép
Kép
zel

Beus! ez naon jó hír! Juhhéjjjjjjj!

Kép
Kép
Kép
zel

Beus:
végre-valahára megvan az eredmény, Apánk jó kis kálváriát csinált Nektek, meg + 1 hónapot.

Kriszta:
a sok hústól már én is kivoltam, 1x ettem májat is, lehet, hogy nem olyan jó, de tele van vassal.

hát igen, van különbség a kettőnk 11 napja között, teszt előtt szinte megáll az idő

Zel:
igen, én is értékelném ha legközelebb ugyanúgy érezném a jeleket, mint Ági és nem kellene bizonytalankodni

Anikó
tatulány

szia tatus! :D
de jó hogy pénteken már találkozunk!!!!!
jajj, azóta sem vettem áfonyás tibit!! pedig már hányszor mondtad.. :D na, be kell szerezni az újabb függőséget okozó szert :D:D
nálatok miről fog szólni most a konzultáció? nagyjából várjátok a kövi mensit és hajráá, nem?

Beus, szuper, ügyesek legyetek nagyon!!! ;)

Szar napom van, mennék már haza a francba..és jujj, de messze van az még.. :S
yamita

Szia Yami !
ha xar napod van akkor muszáj csokit venni, nem áfonyás, hanem feketeribizlis, úgylátszik sokan vagyunk csokifüggők :D :D :D :D :D

A konzultáció arról fog szólni, hogy átnézzük hogy melyik lelet járt le, mit kell megismételni, beutalót ad, kenetvétel ilyesmi.......

Ti most kezdtek a héten ugye? Jujj, de izgi

:D :D

Anikó
tatulány

na, a tudatalattim módosította áfonyára :D:D:D
nutellás-banános palacsintát toltam az előbb... mostmár jobb kedvem van. ;)
igen, elvileg a héten..várom, hogy megjöjjön.. :? bezzeg ilyenkor lassan megy az idő..
annyira olyan idő van, hogy csak aludni lenne kedvem... nagyon fáradt vagyok tőle...
Nektek milyen napotok van?
(csak én vagyok ennyire zombi a hétfőtől? :D )
yamita

Tatulány, akkor 19-én még talizhatunk is! hányra mentek apánkhoz?

Nekem ma álomkórom van isten bizony... nem bírok magamhoz térni, pedig most már nagyon kellene. de valahogy jártamban-keltemben mindig vízszintesen kötök ki :D ez most vagy az időjárás (nem láttam a jelentést jön front?) vagy egyszerűen a szervezetem sztrájkol a munka gondolatától is. Lehet, hogy a kismanók okozzák? :P :P :P

Merre van mindenkI? Ági, Katóc, Cyprus? Remélem mindenki remekül van!

Kriszta
dobsakriszta

Yamita, egyszerre írtunk :D Na örülök, hogy nemcsak én vagyok holdkóros ma. De én legalább aludtam is délelőtt :lol:
dobsakriszta

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy én is mehetnék-e topiktalira, bár sokan nem ismertek, mert régen írtam már és akkor is csak keveset???????????
kispinty

Háát, rajtam is rajtam van az álomkór rendesen. Úgy látszik ez egy ilyen nap. :D Bár én már regfel lefáradtam agyilag az orvos miatt, hogy most megint mi lesz, de aztán jól alakultak a dolgok.
Holnap reggel jön valaki Apánkhoz?

Nutellás-banános palacsinta..... nyaminyaminyami. Na de az az ananászos vagy áfonyás Tibi csoki is naon finommmmm. Hazamagyek, azt hiszem keresek is valamit a szekrényben (tele van csokival :lol: :lol: :lol: )

A gólyakicsinálós módszer tetszik, néha én is elgondolkodom rajta, hogy hova is járnak, mert mindek elkerülnek az biztos. Na de majd most!!!!!!

Bodza, irigyellek a delfinek miatt! Biztosan nagyon szép élmény lehet. Nekem a sógornőmék voltak Törökországban, és ő is úszott delfinekkel és etette is őket. Őt is irigyelem ám!!!

Bea
beus77

Kriszta: mi 3-ra kaptunk időpontot. Ti? Az álomkór még jót is jelenthet!!!!

Yamita: jóóóóól hangzik ez a palacsinta :D Lassan gyúrhatsz a húúúúsra!!!!

Nekem is olyan lassan telik ez a nap, már mennék haza.

Cseka, bejelöltelek az iwiwen.

Kispinty: persze, gyere csak...majd megismerkedünk :oops: :D elvégre Te is a Dévai Klubba tartozol.
Most jártok hozzá? Hol tartotok?

Anikó
tatulány

Beus:
asszem nálunk nem sokáig lenne tele a szekrény csokival, mindig felfaljuk

Anikó
tatulány

Tatu, mi is felfaljuk, de tudod nem régen volt névnapom, most volt a szülinapunk és ilyenkor mindig kapunk csokikat! És azt mág nem ettük meg mindet, de rohamosan fogy. :D

Bea
beus77

hihi, nekünk is van szekrényünk...csokis szekrény..
van benne mindig: tibii, grandolettiii, mogyorós milkaaa, fekete csokiii, piskóta tallér, vaníliás karikaaa, meg persze aszalt eper, és kesudióóóó :D:D:D na, fel is ébredtem :D

oh, tatu már mentálisan készülök..van itt mellettünk egy "fradi büfé" vagy mi a franc, csupa husi sütve-rántva, grillezve..
nagyon édes néni meg bácsi csinálja.. már nézegettem is hogy miket fogok enni.. :) ha nem tudok magamnak csinálni éppen ;)

de jó lesz pénteken csajok!!! :))))))
yamita

sziasztok csokira vágyók! én még rágondolni sem tudok, tele vagyok hússal :D
Mi nem kaptunk időpontot, reggel teszt, aztán irány apánk. nem tudom mikor érünk oda, azt viszont igen, hogy aznap találkám van Gwen Stefani művésznővel a Sportarénában, tehát addigra (8.00) végeznem kell :D :D :D
Már nagyon várom! több okból is ugye.
Igen, mondták mások is, hogy jó is lehet a sok pihi. Én nem akarok jeleket keresni, találok anélkül is :lol: csak az a kérdés minek a jele.

Most pénteken tuti nem tudok menni Pestre, sajnálom!! Legközelebb nagyon fogok igyekezni, hogy mehessek!
Kriszta
dobsakriszta

Helló Lányok!

Gyorsan végigrohantam a péntek óta írt hsz-ket. Nagyon brutálisan végeznétek szegénygólyával!!!! Persze beszállok:)

Szia Kispinty!!! Jól vagy? Annyit gondoltam ma rád, fel is hívnálak, de Krisztával beszéltem az előbb és lemerült a telefonom.:( Azért majd felhívlak, jó?

Szia Kriszta:))) Neked már nem lesz újdonság, amit most leírok (kivéve azt, hogy most hívott a tesóm és baromi jó lett az oestradiolom), hisz az előbb beszéltünk telefonon és azóta lehet, hogy már alszol is:)))

Velem az van, hogy vannak szépen 16-os tüszők, minden ok, mától Cetrotid, szerdán még uh, aztán valszeg pénteken lesz a pungi.

Nagyüzem van apánknál, reggel 7kor már rendel :shock: :shock:

Örülök, hogy mindenki jól van!!!
cyprus

háhá cyprus, ez jó hír! :D szuper :D
yamita

Cyprus:
nemcsoda, hogy nagyüzem van, csak innen a topocról is sokan járunk/-tok egyszerre. Hajrá péntekre!!!!!!

Yamita: készülj csak mentálisan

:D :D :D :D majdnem felröhögtem hangosan :D :D :D :D

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: