Sziasztok!
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje.... Már nem sok van vissza belőle.
Párom jövő héten Pesten lesz suliban! Enyém a kéró!!!!! Bulizzunk?????
Kopa Zsolt nagyon jó fej. Minket ő irányított Apánkhoz.
De, Katóc! Az a nyüves gólya részeg volt, meg kancsal. A szomszéd kissrác nagyon édes, csak még mindig bizonytalan, ki az apja a hat közül....
Szépem! Vámpír.... Hihihihihihi! De legalább jó kicsit a kedved! Január mindjárt itt lesz. Dolgozol? Ha nem, költözz má' kicsit ide! majd én megmutatom, hogyan rohan az idő.... Talán egyszerre kell csinálni 3 dolgot, és észre sem veszed, már itt is lesz! Nyugi! Szülinapodra meg kapcsold ki magad. Csak a tortával foglalkozz, és zárd ki a családot is. Vagy szólj a párodnak, hogy nyomatékosan utasítsa őket a babatéma mellőzésére. Nálunk ez bejött.( Mi a párom szülinapján voltunk Dévai apánknál....

Amikor azt mondta, nem is érti, miért nem sikerült.. )
Bodza! Úgy látom ez komoly kapcsolat édeskutyi és bari között.
Delfinek??? Hú de irigyellek. Én is imádom őket biztosan, csak még nem taliztunk! Lovagolni is biztos tudok, csak még nem próbáltam..
Tatuci! Figyike! Már október valahányadika van. Gondolom, nektek is kell jönni ebben a hónapban beszélgetésre, mint nekünk. Nem? Akkor egyelőre csak addig számolj! Nekünk 24, addig alig 2 és fél hét van vissza.
Szóval mindjárt november. és nekem még mindig annyi dolgom lenne, hogy csak na! Gyere te is Szépemmel. Meglátjátok, hogy' megpörgetem nektek az időt. A nap végén örültök majd ha seggetek ágyat ér! Én meg hátradőlhetek kicsit!
Jó éjt! Aludjatok, mert álmosak vagytok!!!!!!
Puszi: