Lányok, olyan édesek vagytok, hogy érdeklődtök! Nos, teszteltem, de az eredmény nagyon nem volt egyértelmű, ezért, mielőtt bármit is gondolnék, szeretnék beszélni a dokival. Majd ő rábólint, vagy nem. Addig a hivatalos közlemény az, hogy nem vagyok terhes.
(Volt egy nagyon halovány csík, ami nagyon későn jelent meg, és a teszt leírása szerint, ha eltelt több, mint 10 perc, akkor álpozitív is lehet).
Átgondoltam a dolgot, és ha tényleg sikerült, mindenképpen el fogom Nektek mondani! Türelem
Lexi, így nem lehet létezni. Én nem tudnék. Kell valaki, akibe lehet kapaszkodni, és aki segít abban, hogy megint rend legyen a lelkedben. Ha ez teljesül, akkor ahhoz is lesz elég önbizalmad, hogy nyugodtan odaállj a család elé, és megmondd, hogy orrbanyomod őket, ha ilyeneket mondanak. A babát nem te ölted meg, ez mindenki számára világos, akinek van egy csöpp esze. Én a helyedben sürgősen keresnék egy pszichológust vagy (ha ebben jobban hiszel) akár egy kineziológust. Bárkit, akivel beszélni lehet sokat, és tényleg segít. Ugye nem haragszol, hogy ezt leírtam? Én csak azt tudom, hogy én ezt tenném a helyedben, bár nem tudom, nem tudhatom, hogy milyen a helyedben lenni.... Te egy értékes ember vagy, ne hagyd magad felőrlődni!!!