A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tücsi!
Végül hol voltatok és meddig, ha szopicumira kerülnek a sor lehet?
2 órát aludtam, Samu még alszik és sztem szopizta a hüvelykujját. hihi. Megyünk a Cora-ba ha felébredt.
torolve_20131003125716

Tücsi! De jó!!!!
Èn is úgy mennék talikra!!!
Olyan jó, hogy Brigi el tudott menni!!!! Most vigyázott apa a nagyokra? Végre!!!!

Mi gyógyítgatjuk a bibis helyeket. Szegénykém egyáltalán nem panaszkodik, pedig fájhat neki. Nem pellenkázom, így már az összes textilpelus a szennyesben van, mert lepisilte. Azt teszek alá, még a pihiszéken is (és még plédek is vannak alatta, ha esetleg a pelus nem lenne elég. Na nem az összes, mert még vasalni is kéne és teregetve is van jó néhány.

Dorka! Balázs, aztán müüvelöödik! :D Kis drága! Nagyon nagyot nöött!!!!!

Uxi! Le a kalappal, hogy két picurkával egyedül...
molkata

Gurgi! De jó nektek, hogy apa legtöbbször otthon dolgozik!!!
Hogy viseltétek a 3 elmennöös napot?
molkata

Tegnap is és ma is aludtam Egonnal délután. Nagyon jó!!! Annyira pihentetöö. Próbáljátok ki!
molkata

Kata!
Ja ma itthon van. Jövő héten pedig 3 napot lesz itthon.
Írtam már de nem baj, szal Samu odafele aludt, vissza pedig 10 percet sírt, majd abbahagyta és nézegette a kabátján a macit, amit odatettem szemben az ülésre. Ravaszdi ám a kisöreg mert ilyenkor amikor sír azt szeretné ha kivenném a hordozóból, néz rám és sír..de ugye nem szabad kivenni így most 10 perc után abbahagyta a sírást, egészen hazáig, az kb. fél óra volt. Kezdi megtanulni, hogy hiába a sírás ill. veszek egy színes, figurás anyagot amit elé teszek hogy nézegesse.
torolve_20131003125716

Én kb. heti 3x alszom délután Samesszal, bár ő a kiságyában van.
Jó lenne ha megtanulná ugyanezt a babakocsival is. Alszik, felébred benne is nyüszög-sír, amint kiveszem csend lesz.
Tegnap Zsu szemtanúja volt.
Ja ha felemelem a babakocsit és úgy megyek vele akkor is abbahagyja a sírást. Zsu nézett nagy szemekkel ahogy felkaptam a kocsit.. :lol: :lol: na szép lenne ha így kéne sétálnom. PopejGurgi lennék.
torolve_20131003125716

Kata!!!
Jaaaa arra gondolsz amikor apa egyáltalán nincsen itthon?????
Jól, már egészen megszoktuk, hogy nincsen. :wink:
torolve_20131003125716

Gurgu! Brigiék a Jeans mode-t próbálták ki, Zsú Marcival a Gondola emeletét tesztelték. :D Mindegyik baba jóllakott. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Miket írok? Gurgu Gurgi akart lenni. Bocsika. :oops:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Guru! :lol:
torolve_20131003125716

Hallo,
szupi volt a tali, egy nagy baj volt vele, hogy rövid volt... :( Tényleg olyan jó volt látni Titeket, tök jó fejek vagytok Csajok!! És képzeljétek megcsodálták a babáinkat, kis helyes házaspár megkukkantotta az összes babát! Zsú, nem trudtam elbúcsúzni, bocs, épp beestünk úszira.
Pólus uszi!
Szerintem jó, baromi meleg van, de ez kell is a gyereknek. Bemelegítő torna a medence mellett, aztán víz, gyorsan elmegy a 45 perc. Kedves kis játékok vannak a vízben! No az én gyerekem elaludt apa kezében a vízben, úgy kiütötte a víz, hogy 3 óra óta alszik és hazafelé is aludt. Megéri!!! Nem tudtunk minden gyakorlatot végigcsinálni, mert sírt egy kicsit, ekkor nem kell megijedni, apa sétálgatott vele a vízben, magához ölelte, és később újra bekapcsolódtak.
Férjem szerint kicsit problémás, hogy lépcsőzni kell, meg az öltözés... de szerintem kibírható... kicsi az anyu öltöző, utána babát le kell vinni átöltöztetni...
majd ha elmentek beiratkozni, mindent megmutatnak...
Tücsi, várom a képeket!
szép hétvégét,
Ildi

Kép
lidikoka

Köszönjük szépen a felajánlásokat és az együttérző sorokat.
A probléma megoldódott. Csak nagyon le kellett üvöltenem a fejét, és befenyiteni. Következő ilyennél elhagyom, az fix!!! :twisted:

Tömzsi édesdeden alszik a bekajált 200 ml-től. :D
Vendég

Monccs! Babauszi camponában és a Rubint hotelben (osztyapenko előtt 1gyel) Ingyenmasszázs hol?

Kád. Én ültetem. A tarkója az alkaromon, és fogom a távolabbi karját, feneke a kád alján, egy csúszásgátlón. Biztonságban érzi magát, pancsol. Ha nekiáll „ugrálni”, akkor csak picit feljebb emelem a fejét, és kikerüljük a kád végét.

Van elemes orrszívó is? Hm, már egy fokkal barátságosabban hangzik! Hány évig bírja, mennyi pénz, hol kell venni?

Sudocrem nálunk van gyogyitárban, és az elefáni bababoltban is.

BCG nekünk sem fakadt ki. Pici göb, piros. Már jó régen ugyanolyan. Nekem pl nem is látszik a helye. Lehet, mi ilyen határesetesen nyomjuk. Védettség van, bibi nincs.

Rita! 11 ker nem jáccik? Gyertek ide Monccsék lakótelepére, és akkor itt leszel nekem a közelben! ;)
Néznivalónak tök jók a kendők is. Nekem van pár bahiás, indiai boltos, és Ádám imádja. A védőnő meg nem győzi dicsérettel a leleményességemet… (ami igazából spórolás + lustaság + időhiány).
Bizony. A régioban búgócsiga is van occsóért. A gagyitól a star wars legoig minden van.

Emi25 köszi a medeor linket! Megyek anya-idegzet-barát lázmérőket venni :)

Feltettem egy nagy fagyöngyből font láncot az autósülésre (=itthon pihiszék) és imádja!

Annyira kreton vagyok... simán túlöltöztettem a gyereket napokig. :oops: :oops: :oops: :oops:
Itt nézem, h napok óta milyen jól elvan máshol, bezzeg engem itthon mindig szivat. Erre levetkőztettem bodyra (én is csak pólóban), és most jól van :oops:
Vendég

Kata :)
Remélem hamar rendbejön a popsi. :)
Aludnék én, de mire eldőlök, a nagy felkel. Mostanában csak 1 órát alszik délben. :?

Dorka :)
Fürcsi:
Kép Nekünk ilyen kád van, de ahogy tud ülni, megy a nagykádba Bercivel. :wink:
Balázska a könyvvel nagyon ari. :)

Hencsi :)
Mi Johnsonnal fürdünk, semmi gáz nem volt-nincs tőle. :)
Ennyi szobarendezést én nem csináltam 3 év alatt, pedig 3X költöztünk. :lol: Írtó türelmes a pasid, tartsd meg! :D

Moncs :)
Majd kérünk képet a keresztelőről! :) Mit kell csinálnotok az asszimetriával? Torna? Spéci pelenka?

Annee :)
Én hétfőn akartam válni :roll: Jól összeugattunk az emberrel, akkora seggfej tud lenni. :( Ja, és mi is a 9. évet tapossuk. Hogy bírtam idáig... :roll:
A te embered sem semmi. Együttérzésem. :( Néha azon gondolkodom, hogy nem lehetne-e agyátültetést csinálni rajtuk. :?

Kinderke :)
Fej nélküli madár :lol: Milyen vérszomjas macskáid vannak. :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: Nem lenne rossz! :lol: :lol: :lol:
Bár, én ezt egyszer odavágtam neki. Erre az volt a válasz hogy csak ki kéne venni a felét, és akkor olyan lenne minr egy nőjé. :roll: :roll:
Vendég

Medeor Mammut I-et felhívtam.
Most nincsen nekik matricás lázmérő! Így árat sem tudott sajna mondani.
Rugalmasvégű 2590, Homlok 14 790, Fülhőmérő 13 000

Ja, és a hőmérséklet persze távfűtés...
Vendég

Anne! Ettől a mondástól falnak tudnék menni. Vagy inkább a kiötlőjét küldeném falnak.
Vendég

Sziasztok!!

Tücsi: Igen köszi sikerült megnyerni a barátnőm bedobta magát :)
Ezt: http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=37886222

Klassz lehetett a tali. Mi reggel bölcsibe voltunk, aztán Bogimmal fodrásznál (no meg Zalán is ott volt persze), aztán dokinál, aki hivatalosan is gyógyultnak nyilvánította mindkettőt, utána boltba, majd haza. 11 után értünk haza, szopi kb 12ig, utána dobtam csak fel a kaját főni. Gulyásleves és túrógombóc készült. Apának 8 szendvics holnapra munkára+ 1 liter kávé :shock: , meg felnyaltam a konyhát, aztán fél 4re Violáért a bölcsibe, majd haza, eleredt az eső, nem tudunk játszóra menni. A csajok uzsiztak, V úgy összeszarta magát, hogy le kellett tusolnom :lol: , most meg engedtem vizet a kádba és fürdenek a csajok, Zalán meg pihizik a székébe, most eldugult, egyébként egész nap nyomta (de hát ugye nincs időm egész nap a kezemben tartogatni) úgyhogy erős lesz a tüdeje mire felnő a lelkem :oops: 8) ...hát evvan...
No mék me a lányaim reklamálnak, hogy már kiáztak... :lol:
Bocs a napirendünk pontos ismertetése miatt azoktól akiket rohadtul nem érdekel :lol: :oops: 8)

remélem mindenki jól van, ha egyszer sikerülne visszaolvasnom, annak nagyon örülnék :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Megjöttem a fodriból. Annyi kretén autós volt a városban, folyamatosan káromkodtam...Monnyuk lehet a fáradtság is idegessé tesz. :roll:
Dorka
Idejében meg kell szerettetni a könyveket a dedekkel!
Már sokan így ültetik a bébeket? Nem baj nekik? De ha Lilit próbálom csak így ölben ülve fogni, kihomorítja magát.
Bori
Living Lab, van neten is. 10 ropi, 2 cerka elemmel müxik.
Egcsi
Nagyon komoly a paskó a kádban!

KépKép

KépKép
szivvi

Annee :)
Ha-ha-ha. Nem az a lényeg mennyi agyad van, hanem, hogy mire használod! :wink:

Enikő :)
Nem lehet semmi 3 gyerekkel, miután nem írsz róla, gondolom nagyjából egyedül vagy velük. :? Kemény lehet. Én kettővel is megkergülök néha. :roll:

Szivvi :)
Jó lett a hajad? Nekem még senki nem bírta úgy levágni, hogy dobjak egy hátast-jó értelemben. Vacak vékonyszálú hajam van. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Én pár éve megtaláltam álmaim fodrászát. Bár velem nem nehéz, mert a rövid hajat favorizálom :lol: Nekem meg annyira sűrű, hogy 3 perc alatt levágja a csaj, 15 percig ritkítja...Minnyá csinálok képet, de lehet csak holnap rakom fel, mert sivalog a ded.

KépKép

KépKép
szivvi

Egcsi! Most látom csak hogy nemcsak Grétu hanem Bence is ma 3 hónapos! Gratula neki is!

Emi

Kép Kép
emi_25

Emi :)
Köszönjük! 8) Ma egész nap fotózok, minden hófordulón csinálok képeket. Majd holnap teszek fel. :)

Lemázsáltam a gyermeket és a mérlegem szerint 62OOg. Csak 3O dekát hízott egy hónap alatt. :shock: Lehetséges ez? Kakál legalább minden másnap, sokat pisil, szerintem kajál eleget. Sovinak nem mondható, de nem kevés a 3O deka? Mit ír a nagykönyv, mi az átlag? :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, nem csak sokat hízott eddig és most kompenzál????
nem tűnik éhesnek Bence. enyémdoki csak azt várja el, h ne fogyjon!!!! most az értelme fejlődött, növésre kevesebb jutott.
szerintem.
Vendég

Egcsi! Szerintem ne foglalkozz vele ez a súly teljesen jó a korához képest az a lényeg hogy nem fogy mostmár amúgy is lassul a hízás üteme legalább is a védőnő ezt mondta nekünk. Amúgy fél kiló az átlag de ez csak a könyv, a gyerekek ezt nem olvassák... :lol: az a lényeg hogy van pisi kaki jókedv... 8)

Emi

Kép Kép
emi_25

Egcsi!

Nem vagy egyedül!
Bogi 370grammot hízott egy hónap altt.
Három hónaposan 5290gramm, azért Bence 6200-a jobban hangzik nem?

Egyébként tegnap előkerestem az én kiskönyvem, hááát, én sokkal kevesebbeket híztam mint Bogi, szal szavam nem lehet!
Így asszem rám ütött, bár Robi is sovi volt, csak őt nem lehet hasonlítani Bogihoz, mert ő koraszülött volt, és ő 2300grammal született.

Én már innentől nem is idegelem magam, ha valakinek nem tetszik, itt most védőnő/doki, annak megmutatom az én kiskönyvem, és hozzáteszem örökség.... :lol:

Egyébként ma zabált, szopott is sokat, tápit is evett cumisüvegből, meg 3 kiskanál sárgarépát is evett.
Vendég

Egcsi!
Bencének nagy grat a 3 hónaphoz!
Vendég

Egcsi!
Egy röpke kérdés: gyermeked ruhatára hogy alakult az elmúlt hónapban?
Na nem arra vagyok kíváncsi, hogy mileyn új cuccokat vettél, hanem nőtt-e érezhetően?
Mert még aszongyák a zokosak, hogy nem tud mindig súlyban is meg hosszban is gyarapodni a gyerek. Tehát ha most hosszban húzott bele Bence, akkor teljesen normálisan működik.
Amúgy meg tényleg szerintem normálisnak mondható amit a mérleg mutat neki 3 hósan. Vonatkoztass már el attól, hogy ez a szuper súlyú babák topikja többségben.
Ja, s nekem most aggódnom kéne? Ma esti fürcsi előtt megmértem Grétut, s itthon olyan 5850 volt. Akkor most két nap alatt esett 150 grammot a súlya? Nem hiszem. Hisz zabált a gyerek. Hja, hogy ma két kaki is volt? Meg a második épp füri előtt? Engem aztán tuti nem érdekel a mérleg ilyen körülmények közt. Gyerek eszik, pisil, kakil, dumál, vigyorog, alszik, kiegyensúlyozott, akkor most kéne emésszem magam? Csakazértse.
Ja, s mék alukálni, ma kicsit kijutott, s fáradt lennék.
Na csóközön, jóccakit, s akik nem jönnének azoknak kellemes 7véget.

Kép
kissmanó

Balról jobbra Brigi/Samuval, Lidikóka/Botival, Zsú/Marcival, Tücsi/Gáborral Kép
Kép Boti
Kép Samu
Kép Zsú Marcival
Kép Gabó
Sponzored By KUKUCSKA MESTER :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Aranyosak a képek. Anyucik is, őket külön most nem sorolom.
De itt a favorit Gabó a huncut mosolyával. De természetesen gyönyörű az alvó Samu, az ujjacskáit számolgató Marci is és nem utolsó sorban a kicsi tokás Boti.
Bíztos jó volt nektek csajszik.

Szakállas bácsi első képen háttérben csak kakukktojás ugyi? S nem egy apuka? Vagy tévedek?

Télleg mentem aludni, megfejtést majd holnap olvasom.

Kép
kissmanó

Gratula a 3 hónapos babáknak!

Egcsi fiacskád jól elkészített gyerek! Erő-Benő!
Nálunk sincs hízás most voltunk 6040 gramm, és mi is kicsit visszaestünk hízásügyileg, de hát nekem is az a véleményem, mint Borinak, most inkább agyra gyúrjunk.

Nagyon jók a talis képek, én is úgy meginnám azt a csokis balhét, biztos finom volt! :cry:

Szivvi: 4-es... bár ez kifogott rajtam. Dobjál séródról képet, irigykedem én meg a rövid hajra, enyém is sok,vékonyszálú és pluszba göndör, és nem nagyon tudok vele mint kezdeni.

Botond alig akart elaludni, még mindig nyügős szegény, bár jobb, mint a tegnapi nap, ma f3-kor keltem, aludtam azóta kb. 1,5 órát, úgyhogy megyek is, mert K.O.vagyok.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Andrea
Kép
kindernay

Nálunk sincs hízás most voltunk 6040 gramm, és mi is kicsit visszaestünk hízásügyileg, de hát nekem is az a véleményem, mint Borinak, most inkább agyra gyúrjunk.

Nagyon jók a talis képek, én is úgy meginnám azt a csokis balhét, biztos finom volt! :cry:

Szivvi: 4-es... bár ez kifogott rajtam. Dobjál séródról képet, irigykedem én meg a rövid hajra, enyém is sok,vékonyszálú és pluszba göndör, és nem nagyon tudok vele mint kezdeni.

Botond alig akart elaludni, még mindig nyügős szegény, bár jobb, mint a tegnapi nap, ma f3-kor keltem, aludtam azóta kb. 1,5 órát, úgyhogy megyek is, mert K.O.vagyok.

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi jó hír találkoztam Nikivel az isparban (ahol Nyunyi majdnem megfulladt mert bukott egyet és az orrán is jött,megijedt és akkorát ordított)
szóval elindult a baba-mama jóga hétfőnként a Mikkamakka játszóházban (Sarló utcai óvinál) 4től van du-án.
jővőhetire szerintem már nem férünk be de utána mehetnénk.jó nektek mert akkor írok Nikinek sms-t és bejelentkezünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Egcsi! Sztem se aggódj! Innentől kezdve érdemes közel uabban az időben mérni Bencét. Én is megpróbálom mindig abban az órában mérni Gabókámat, mint amikor utoljára mértem. Pl. fürdés után.
Ma hencegtem el a lányoknak a mérlegünkkel. Lemérem először a hálózsákot, bodyt és a pelust. Ezt megjegyzi ez a remek szerkentyű, majd fürdés után Gabókát ráteszem és már látom is a jelenlegi-ruhás-súlyát és a különbséget, Gabó valódi súlyát.
Nagyon gyönyörűséges Bence! A kép alapján korban nagyobbnak gondolnám. :D

Hencsi! A hozzátáplálásnál óvatosnak kell lenni. Néhány napig csak egyfélét adj Boginak, mert az emésztésének át kell állnia az anyatejtől eltérő anyagok feldolgozására, ami persze időbe tellik. Különben megemésztetlenül megy át a babán. Ezért kell szinte kanalanként emelni az adagot és több napig csak azt az egy féle ételt (zöldségpüré vagy reszelt gyümölcs) adni.
Egyébként sztem sem most van itt az ideje a répa és társai bevetésének. Én úgy tudom, hogy ha hosszabb ideig (néhány hét)stagnál a baba testsúlya, akkor indokolt a hozzátáplálás. Mit mond a védőnőtök? Bizonyos dolgokat illetően az orvos és a védőnő meglátása nagyon különbözhet egymástól. Lehet, hogy más szakember véleményét is érdemes lenne meghallgatni.

Ági! Mi van veletek? Hogy van Ádám?

Enikő! Végre, meggyógyultatok! :D Még csak ezután nézem meg a játékot.

Emma! Igen, kérünk fotót!

Lidikóka! Hát, ez a pancsi-pancsi kiütéssel győzött!? :D
Igen, nekem is uaz a benyomásom rólatok. 8) :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Köszi mindenkinek a nyugtatgatást. :) Annyira nem idegesít-nem hát, csak mióta megmértem ezen rágódom :roll: :lol: - összességében tényleg nem gáz a súlya. Csak megszoktam, hogy eddig sokat hízott, több mint 1 kilókat havonta. Hosszra biztos nőtt, de nem tudom megmérni, amíg elő nem kerítem a centimet. :roll:
Akkor ebben a hónapban mi is agyra gyúrtunk. :D
No, itt egy kép búcsúzóul, ma már én sem jövök. Mivel alszotok és nincs kivel kokettáljak. :wink:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, a talis képek nagyon jók! Babócák aranyosak. Na, jó az anyukák is. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hu!

Jók a képek csajok! Klassz lehetett a talicska.
Tudom mán hun van ez a cuki, a Jeans Club-bal szemben.háháhá

Egcsi!
Beszarás ez a kép a maffia főnökről. Nagyon laza..
:lol:

Bori!
Nézzük a 11.ker-t is. :lol: a XII-et is, ott volt Ati lakása ahol az irodánk is volt..őszintén szólva hiányzik a környék.
Elsősorban vmi. házszerűt szeretnénk, házrész, sorház..

Samu ma az Auchan-ban végig nézelődött. Ezt felírom vhová. Milyen sok kisbaba van azt figyelgettük.

Kinderke!
Ismétlés a tudás annnnyja :lol:

Nem vagyok álmos. Megy egy Almodovar film de már láttam..
Nincs kedvem még a tollas bálba menni.
torolve_20131003125716

Hali!

Tücsi: köszönöm a vonalzókat, nagyon szépek :D ! Igen, elférnek, nyugodtan hagyd fent őket, majd ha 8. vonalzód foglalja a helyet, majd szólunk, hogy sok :wink: :lol: .
Kiropraktor???:shock: A' meg mi???

Kispiskóta: 2 mellből szoptatok, mert a gyerekdokink így javasolta, azon okból, hogy az elötejben a vitamin. Elkezdem az egyikből, aztán ha úgy érzem, hogy féluton járunk, átteszem a másikra. Védőnőm meg persze mást mondott, szerinte így csak annak kell szoptatni, akinek kevés a teje... doki véleménye kiütéssel győzött.

...na tessék, mostmeg KINDERANDI-nál látom, hogy nekik meg a közepét mondják jó tejnek...

Babdorka, én is csak a szülős csomagban kaptam egy ilyen lázmérős izét, azóta sem látom sehol, pedig hasznos jószág. Húúúúú de szép gyereked van!

Szarvasbori: itt a 16.ker-ben is van ingyen masszázs! 5 alkalom, megtanítanak minket masszírozni. Egyszerre 5-en vagyunk. Védőnőm jelentett be, kérdezz rá, hátha nálatok is van csak nem verik nagydobra. Monccs mikor mondta hogy mennek, akkor érdeklődtem én is, magától talán sose mondta volna hogy lehet menni.

Nenoke: mosógéptrükk király!!!!

Annee: én szívesen adok tejet!!!! Ja, és minden férfi hülye, csak fokozatok vannak....

Kár, hogy lemaradtam a taliról, de 2 okom is volt: itthon van Édesanyám, aki külföldiában él, úgyhogy hagytam nyúzni a gyerekem, meg elkaptam Apjuktól a náthát :evil: . Még a gyerkőc nem, remélem nem járok úgy, mint Babdorkáék: szuri után....
Bors is kinövi a kádat, de inkább széltében :oops:

Voltak ma a tejesek, mondtam a sofőrnek, hogy micsoda rugalmatlanság ez (...ezzel azt hiszem bemutatkoztam tisztességesen...), mire a válasz: sajnos az útvonal változtatása kilóméterben hosszabb :shock: Miért odafele hosszabb, mint visszafele??? Vagy ha mégis így van, ez Budapest, itt ha áll a dugóban többet fogyaszt, mint ha 5 km plussz az út? Vagy az E.Ü.szolgálatnak hibrid autóra futtya???? mindegy.

Kinderandi, melyik topikra gondoltál, hova írjak hogy dől a tej???

üdv.:ckat
ckat

.... :oops: mármint a védőnőm nem mondta volna, hogy lehet menni :oops:
ckat

Jó reggelt!:)

Tömzsi megint végighorkolta az iccakát! :D :D :D
(megjegyzem, tele pocival én is aludnék):D

Csajok! Nagyon jók a talis képek!!! Ismétlés a jövő héten?? Pliiiiz!!!
Lehet a Pólusban megint. Tényleg körül szeretnék nézni már ott.:D
Ez a csoki... nyamiiiii!:D
Azt a talit már tényleg nem hagyom ki!!

Grétunak és Bencének nagy grat a 3 hónaphoz!!
Vendég

És majd el felejtettem:

Dorka művelödős Balázskájának is grat a 3 hónaphoz!:D
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este 7re értünk haza a csavargásból. Az első olyan nap, amikor nem voltunk itthon egész nap. :lol:

A tali naggggyyyyon jóóóó volt, és a Gondola emeletén kiválóan lehet szoptatni. :wink: A lányok nagyon aranyosak! És hát a forró csoki...

Lidikóka, az tök jó, hogy ilyen benyomásaid voltak az usziról.

Ja és vettem hullahopp karikát. :D

Annee, hát szomorú, amit írsz a férjedről!

Ckat, én úgy tudom, hogy a hízlaló része a hátsó tej. Azaz a vége.

Minden Babócának grat a 3. hónaphoz!!!

kispiskóta

Jó reggelt!!

3/4 7-ig aludtunk.
Nemsokára jönnek vendégek, délután meg kiruccanás.

Kellemes hétvégét!! Sok-sok napsütéssel! :lol:
torolve_20131003125716

Tömzsit puszilom!! minden babát de most Tömzsit külön is
torolve_20131003125716

Szisztok, jó reggelt!

Annee! Én mindig is azt mondtam, hogy az az Y kromoszóma régen X volt -mint tudjuk-, de hát az idők során az a kicsi darab ugye eltűnt. Vagyis kevesebb a benne kódolt információ. Néhány dolognak nyomaveszett. Szóval Y-pajtiból hiányzik néhány dolog (pl.a türelem).

Ckat! Azért 8 vonalzó.... :roll: hogy is mondjam? Szóval most 3-nál asszem megálok, de soha nem mondom, hogy soha, főleg, hogy a párom még mindig babát szeretne (persze most is fiút), de 4 vonalzónál több sztem már nem lesz. A vonalzó hagyján, az energia idővel sajnos fogy. :?
Kiropraktor = csontkovács

Enikő! Klassz a kerékpáros bébiülés. Újonnan úgy tudom, hogy 5-6000 Ft körül van. Ügyes voltál!

Ma mennénk múzeumba. Babakocsival tényleg csak a ruhatárig lehet eljutni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dorka! Balázs nagyon aranyos a bébikönyvvel. Igazi intellektuel! :lol:

Mary! Yukomo nagyon szép kis baba. Csak egy kérdés: neki volt születéskor a popsiján folt (Mongol-folt)?

Tali: OK.Pólusban és melyik nap?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi, sikerült kajcsira hazaérnetek?

kispiskóta

Tücsi :)
Párod :D A kis telhetetlen. Te szeretnél egy kiscsajt vagy neked is jöhet még egy kiskrapek. :wink:
Milyen az a Mongol folt?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja és jók a vonalzóid!!! :wink: :D

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: