Hali!
Tücsi: köszönöm a vonalzókat, nagyon szépek

! Igen, elférnek, nyugodtan hagyd fent őket, majd ha 8. vonalzód foglalja a helyet, majd szólunk, hogy sok

.
Kiropraktor???:shock: A' meg mi???
Kispiskóta: 2 mellből szoptatok, mert a gyerekdokink így javasolta, azon okból, hogy az elötejben a vitamin. Elkezdem az egyikből, aztán ha úgy érzem, hogy féluton járunk, átteszem a másikra. Védőnőm meg persze mást mondott, szerinte így csak annak kell szoptatni, akinek kevés a teje... doki véleménye kiütéssel győzött.
...na tessék, mostmeg KINDERANDI-nál látom, hogy nekik meg a közepét mondják jó tejnek...
Babdorka, én is csak a szülős csomagban kaptam egy ilyen lázmérős izét, azóta sem látom sehol, pedig hasznos jószág. Húúúúú de szép gyereked van!
Szarvasbori: itt a 16.ker-ben is van ingyen masszázs! 5 alkalom, megtanítanak minket masszírozni. Egyszerre 5-en vagyunk. Védőnőm jelentett be, kérdezz rá, hátha nálatok is van csak nem verik nagydobra. Monccs mikor mondta hogy mennek, akkor érdeklődtem én is, magától talán sose mondta volna hogy lehet menni.
Nenoke: mosógéptrükk király!!!!
Annee: én szívesen adok tejet!!!! Ja, és minden férfi hülye, csak fokozatok vannak....
Kár, hogy lemaradtam a taliról, de 2 okom is volt: itthon van Édesanyám, aki külföldiában él, úgyhogy hagytam nyúzni a gyerekem, meg elkaptam Apjuktól a náthát

. Még a gyerkőc nem, remélem nem járok úgy, mint Babdorkáék: szuri után....
Bors is kinövi a kádat, de inkább széltében
Voltak ma a tejesek, mondtam a sofőrnek, hogy micsoda rugalmatlanság ez (...ezzel azt hiszem bemutatkoztam tisztességesen...), mire a válasz: sajnos az útvonal változtatása kilóméterben hosszabb

Miért odafele hosszabb, mint visszafele??? Vagy ha mégis így van, ez Budapest, itt ha áll a dugóban többet fogyaszt, mint ha 5 km plussz az út? Vagy az E.Ü.szolgálatnak hibrid autóra futtya???? mindegy.
Kinderandi, melyik topikra gondoltál, hova írjak hogy dől a tej???
üdv.:ckat