A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

NAHÁT EZ EGYÁLTALÁN NEM MENT LEJJEBB :cry: SZERINTEM
geosel.klara

Sziasztok!

Evu, nagyon helyes csajszi lettél. Korábban is szép voltál, de most különösen! :) Nekem tetszik a név. :) Poci szvsz még nincs is nagyon lent!De azért jó, hogy már nincs sok sav! :)

Gabi, de jó, hogy otthon vagytok! Gyere, amikor csak tudsz! :) Grat. mégegyszer Abigélhez! :D Gyerekek hogy fogadták a hugicát?

Büngyi, nagyon szép a leányzó! :) Jó nagy fülbevalója lett, nem is tudtam, hogy ilyen nagyot is be tudnak lőni, vagy nem ezt lőtték, hanem kicseréltétek?

Missi, kérünk képet a lejjebb ment pociról! :D Itt egyébként gyönyörű idő van!

Sheepy, na mi újság? Érdekes ez a reggeli dolog...Mindenképp tájékoztass minket! :)

Bogyo, Adri, Jutta, Ti hogy vagytok?

Tidi, nagyon édes a babókád a képen!!! :)

Évi, sikerült a párodnak összeszerelni a szekrényt? Képet is rakhatnál fel! :)

Mi továbbra is jól vagyunk. Tamás tegnap átaludta az egész napot, csak szopizni kelt fel. Ma már azért többet fent van. :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Evu! Nekem is elég a Vanda! Elég különleges és ritka név ahhoz, hogy megspékeld egy másodikkal ;)
És nekem jobban tetszel most, mint előtte :) Én is sokat híztam, és úgy, ahogy Bogyó mondja vékony voltam. Tehát nyugtatom magam a spájzzal. Majd tavasszal kipakoljuk a spájzból a felesleges cuccokat ;)

Bogyó, lehet Helen is :) Nem zavar. A mellem nagyon szépen begyógyult! Még érzékeny, de már nem sebes és jön belőle a tej is.

Klári! Jó nagy a pocakod! De szép, és örülj neki, hogy nem híztál sokat! Ez akkor mind a baba. Szülés után vissza tudod venni a régi nadrágaidat :) Én még ezekkel nem mertem próbálkozni :oops:

Köszönjük a dicséreteket :) Igen, hosszú baba és szép hosszúlábú csaj lesz, úgyhogy Samuka jól fog járni ;)

büngyike

EGYÉBKÉNT HÍZÁS DOLOG:ÉN NEM VAGYOK EGY VÉKONY ALKAT,ÉS MÉGIS ELSŐ LÁNYOMNÁL 21 KG PLUSSZ VOLT,AZT SIKERESEN LEADTAM,MOST PEDIG 8,8 KG-NÁL TARTOK,BÁR AZT MONDJÁK ,HOGY AZ ELSŐVEL LEHET A LEGTÖBBET FELSZEDNI
geosel.klara

Erika, most látlak :)

Nálunk is csak a szopi megy egész nap, ha fent van.
Ezt a fülbevalót tették be neki :) Kicsit aggódtam is, hogy ilyet csak egy bizonyos csoport tesz be a gyerekének, de a csecsemősök megnyugtattak, hogy ilyenkor így néz ki, majd belenő a gyerek. Ennél kisebbet és olyat ami tetszik is nem találtam :roll:

Sheepy! Figyeld magad! Nehogy magzatvíz legyen!!!! :shock:

büngyike

én imádom a Vandát! elvileg semmiképpen nem akartam dupla nevet, mert mi van ha egyszer férjhez megy Nagy Péter Pálhoz? akkor úgy fog aláírni, hogy Nagy Péter Pálné Molnár Vanda Vivien? hihi...sztem is hülyeség... :shock:

de vannak a családban emberkék, akik hónapok óta azon morfondíroznak, hogy a Vanda az Randa...nos, akkor en Éva meg Béka vagyok..a párom László pedig Zászló... szóval meguntam ezt a fúrást, ezért kérdeztem rá .... :roll:

elvileg a szülőasztalon úgyis engem kérdeznek majd meg :wink:

köszi a bókot, a spájzzal egyetértek, majd kipakoljuk :wink:

Gerika es Büngyi, öröm hallani, hogy jól vannak a babók!!!
Remélem Masiék is alakulnak..++++++++++++

na megfürdök..relax
Vendég

evu, molnar vanda lili / villő / lena ( az l betu is lagyit )
kulonben jol latod, mert a molnar es a vanda is nagyon mely, lagyitja a magas maganhangzo, de elmondom, hogy az e, ö, é. ü is ( meg a billetyuzetemet is atvarialtam a kedvedert hehehe) is magas.
tehat pl eniko ( de ez nem fog tetszeni neked ) csak irom mint pelda. Szeritnem egy nev annal jobb, minel kevesebb betu ismetlodik. Tehat a "Kelemen Emese" nem epp szerencses :)
magas/ vegyes hangzasu nevek :
elena, helena, villő, rebeka, szimone,

zsozi kosz a infot, de mar most eszembe jutott, mert irtad...milyen volt amugy tegnap az allatkert ?

eva, jutta, kalloni, tobbiek is sziaaa :)
bogyogyorgyi

Hali!

Én is itt. Éjszaka kihozták Lilicseket szopizni és már nagyon ügyes volt 30grot evett.
Ebére pedig már 40-t a kis drágám. Sárgaság kezd elmúlni, de ma még inkubátorban van, eredmények remélhetőleg délután már lesznek, de a doktornéni megdícsért minket, hogy szépen javulunk és, hogy ügyesen eszik.

Evu: nem is híztál sokat, az arcodon látni, hogy már vizesedsz :D

továbbra is köszönöm a drukkolást.
teszek fel két képet bár ez telcsivel készült nem olyan jó minőségű, majd délutánra lesz kábelem a fényképezőhöz.

Szüléstörténet már majdnem kész, lassan felteszem.

Kép

Kép

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

milyen szép hajasbabád van :)
gratulálunk! és így tovább!

büngyike

Én akkorsem hiszem,hogy az magzatvíz lenne!! :) Lehet csak az ijedség beszél belőlem!!DE én is így vagyok néha reggelenként,mint írtam...!De csak reggel!! :roll: :) Napközben semmi!Mindegy,nem foglalkozom ezzel.... :?

A mi lánynevünk is Villő(az egyik :) ),ha esetleg Samu meggondolta volna magát kuki ügyben! :lol: De csak nem...

Evu,mennyi az a rengeteg?? :wink: Mert én 19!!!!kilónál tartok!! :shock:

Masi,csodaszép Lili!! :) :)

Missfried
Kép
missfried

Ja Büngyi a cipőt azóta nem próbáltam!! :) :?

Missfried
Kép
missfried

Egy ilyet találtam pl:

" Kérdés:
26 éves vagyok és első terhességem 28. hetében. Múlt héten hólyaghurutot állapítottak meg (gyógyszeres kezelést kaptam), a görcseim elmúltak, a pisilés sem fájdalmas, de nagyon sokszor nagyon keveset pisilek illetve azt vettem észre, hogy gyakran átlátszó vízszerű folyadék folyik a hüvelyemből, ami nem okoz különösebb problémát, csak nem tudom az okát, Ön szerint ez mitől lehetséges?
Válasz:
Kérdés: mennyi ez a víztiszta folyadék? Ha mondjuk a lábán is végigcsorog: az magzatvíz és egyáltalán nem jó jel.
A hígabb, de minimális váladék akár a terhességi hormonok jele is lehet.
Célszerű nőgyógyászati ÉS ultrahang vizsgálatot végeztetni: elégséges-e a magzatvíz illetve zárt-e a méhszáj és minek tűnik a váladék???"

Szóval lehet hígabb hüvelyváladák is.... :roll:

Missfried
Kép
missfried

Na most elkezdtem én is agyalni!! :shock: :? Mindegy,max kedden megemlitem a dokinak!!Aztán majd kiderül...

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok !

Megjöttem a védőnőtől ,aki 3 órás szülésfelkészítőt , meg csecsemőápolási előadást tartott.
Nagyon klassz volt, bár amikor a szülést elemeztük mondta,hogy lehet,hogy reggel a magzatburkom repedt meg ami nem "tréfa " dolog , vagy a nyákdugó folyósodott el , ami szerinte képes színtelen szagtalan folyadékká válni .
5 patikát körbetelefonáltunk ,de sehol nem lehet szivárgást jelző betétet kapni, állítólag kivonták a forgalomból :roll:

Viszont ahogy Bogyó is írta , a szülésig még napok telhetnek el ilyenkor, anélkül ,hogy bármi más előjele lenne.
Szóval most nem csinálok semmit ,csak ülök és lesem a bugyimat :lol:.
Anyukám meg kérte,hogy lehetőleg ne most szüljek , mert egyfolytában dolgozik és jövő héten külföldre megy.

Büngyi : Nagyon klasszak a képek , és annyira nem is nagy az a fülbevaló !

Evu : Ha híztál is , hát majd lemegy . Látszik,hogy amúgy vékony alkat vagy , a zsírsejtek meg nem szaporodnak a terhesség alatt, amennyi van ,annyi marad.
Szerintem a Vanda tök jó név. Ha valaki gúnyolódni akar ,akkor mindegy kit ,hogy hívnak , ezért kár lecserélni ! ( Párom is emiatt vétózott meg minden nevet, de nem hagytam ) .
Nekem a Vivien egy kicsit nyálasnak tűnik , de biztos az a baj ,hogy csupa hülye Vivien nevűt ismerek .

Klári : Csini a pocak , már neked is nagyon feszegeti a "hová tudok még gömbölyödni " határt :wink:

Megyek ebédelni -szerencsére nem kell főzni , mosógép megy magától is , csak teregetni kell , azt meg túlélem .

Jut eszembe , kaptam egy teakeverék leírást, szülés előttre , ha valaki nem elégszik meg a sima málnalevél teával :

"Várandós tea " :

Keverjünk össze 5 kiskanál málnalevelet, 2 kiskanál borsmentát, 3 kiskanál csalánlevelet, valamint 1-1 kiskanál csipkebogyót , édesköményt és citromfüvet.
1 evőkanálnyi keveréket 3 dl vízzel leforrázunk , 10 percig állni hagyjuk , majd langyosra hűtve , ízesítés nélkül , apró kortyokban elfogyasztjuk.
A málnalevél javítja a méh izomtónusát , ennek köszönhetően elősegíti a könnyebb szülést , a csalán vastartalma roboráló , a csipkebogyó C- vitaminban gazdag és segíti a vas felszívódását , a többi alkotórész pedig nyugtató , frissító , közérzetjavító hatású.
Napi 1-2 csészével fogyasszuk.

Írják még a zsurlót is , ami ödémára jó .

Na pusz

Kép
sheepy

Missi : Remélem nem hoztam rád a frászt :wink: !
Mindenesetre köszi a netes hozzászólást, én is rányomultam a témára , és elég vegyesek az infók.

Mivel itthon vagyok , tényleg nincs más dolgom, mint lesni ,hogy mikor mi jön ki odabentről. Ha esetleg megismétlődne hívom a szülésznőt, addig meg vedelem az ásványvizet, hogy legyen miből produktum.

Masi : Nagyon szép a kislányotok !!!!! És nincs is tojkája :lol: .
Remélem hamarosan elmúlik a sárgaság, és Te is gyorsan felépülsz !

Kép
sheepy

MAsi, Gyonyoru a kis LILI !!
sok boldogsagot es konnyu szoptatast kivanok

majd meg irok, most ebedet kene fozni ( vagy mar elkestem ? :) )
bogyogyorgyi

hali!
nagyon szépek a gyerekeitek!!
kicsit írígy is vagyok, mert én akár már most indulnék szülni, ha lehetne :):)
ez a "rüh" mert már így hívom, nagyon megkeseríti a napjaimat, állandóan vakarózok, viszketek, mint egy bolhás kutya :(:(:(:(nem tűröm meg a ruhát magamon, max polo, bugyi, folyamatosan hűtöm a pöttyöket, remélem nem fázítom meg magam a hideg vízben :(
holnap reggel nst :)
köszi az uh-s kép dícséreteket :)
mivel lehet elősegíteni a szülés megindulását? és mit érez az ember előtte? feszültebb vagy valami?
én már 2 napja nem találom a helyemet, nem jó semmi, hisztis vagyok :( lehet mert nem tok aludni?
töltött kápi készül! (férjem főzi)
jók legyetek, kellemes délutánt!! :lol: :lol:

Kép
tidi

Nem,azért nem hoztad rám a frászt Sheepy!!Csak egy kicsit! :wink:
Csak tudod én már annyira utálok mindenen aggodalmaskodni,...mert bizony lehetne bármin,hogy huu!!Na ezt jól megmondtam! :) Csak azt szeretném,ha nyugodtan telne el ez a pár hetem!!De nyílván más is ezt szeretné!!Egyébként neked most volt ilyen először??Mert nekem már nagyon régóta van ez a reggeli hígabb "kiürülésem"!!Kb félidő óta...talán!!De eddig mindenki csak azt írta rá,hogy vszinű az éjjel összegyűlt hüvelyváladék ürül ki ilyenkor,ami hígabb is tud lenni!!Ennyi :) Ezért én nem is foglalkoztam különösebben vele,meg a dokinak sem mondtam eddig,hiszen mindig minden rendben volt!Uh is,stb...!Igaz azt már 30 hetes korom óta nem csinált,de bízom benne h most fog végre!!!!!Nem lehet hogy felerősödött szimlán a folyásod??Hisz kaptál is vmi kuppot ha jol emlékszem!!Vagy nem???Na jo,én sem akarlak téged összezavarni!!!

Amugy az előbb olyan hihetetlen erős mozgásba kezdett a fiam,hogy erős derékből jövö görcs lett belőle!! :shock: Még fel is kellett állnom..,de azóta semmi!Samu is elpihent!!Nem tudom mi lehetett ez???

Missfried
Kép
missfried

Tidi,ne haragudj,de ezen a "rüh"-nek hívomon nagyon nagyot nevettem!!!! :lol: :lol: :oops:

Missfried
Kép
missfried

[quote="tidi"]
írta:
tiditöltött kápi készül! (férjem főzi)

Ja és öcsém nője mesélte,hogy anno ő szülés előtti nap iszonyúan belakott töltött kápiból!! :D :D

Újra elkezdte a fiam :? :shock: :) De most görcs nincs!!Jajj

Missfried
Kép
missfried

missi: remélem úgy járok, mint az öcséd nője!!! :):):)
bpd: 87 mm
ac: 326 mm
fl: 72 mm
hc: 321 mm
ofd: 108 mm
súlybecslés: 2780 gr.
lepény II. fokban érett------------- :arrow: ez mit is jelent?
tudom, hogy lerágott csont már :oops: a c: 1000-nél, még zárt a méhszájam ugye?

Kép
tidi

missi te mikor mész uhra? úgy rémlik rég tetél fel samuról képet :?

Kép
tidi

Hát én 4D re már nem megyek,a dokimnál csak 2D-s van!!De ezt nem én döntöm el,hogy mikor uh-oz meg :? !!Csak már bízom benne h megfog!!Képet nem tudom,hogy kapok-kérek e még!!Most már face-to-face szeretném látni!!!!! :) :)

Missfried
Kép
missfried

Hát én 4D re már nem megyek,a dokimnál csak 2D-s van!!De ezt nem én döntöm el,hogy mikor uh-oz meg :? !!Csak már bízom benne h megfog!!Képet nem tudom,hogy kapok-kérek e még!!Most már face-to-face szeretném látni!!!!! :) :)

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Teszek fel pár képet Nikolettáról:
Kép 5 perces Kép 6 órás Kép 2 napos Kép 6 napos Kép jellemző alvási póz

Ariel

Kép
ariel

shepy koszi a varandos teat, jol hangzik a recept !!!
hivtad mar a dokidat ? mit mondott ? csak nehogy ido elott berendeljenek a korhazba - mert onnnantol kezdve ok dontik el, h mi tortenjen veled, nem te es nem a szervezeted...

evu, na, semmi valasz a nevekre ? olyan sokat irtam, kerek egy visszajelzest. :)

Cuki, de edes ez a kis Panka ! es amikor mind a ketten rajta vagytok ! az a legjobb !! nagyon szep kislany, hogy megy a szoptatas ?
van otthoni segitseged ?
MAsi, Gabi hogy vagytok ???
Eri , pont gondoltam ratok, hogy szerencse, h jo az ido, igy jobban mehet az epitkezes a haz korul..ugye ?

Tiddi ,ez a viszketes iszonyu lehet, remelem hamar kojon a kis Tidi es akkor minden kellemetlenseg megszunik. mi lesz a neve ?

missi, a 4 d-n mar minden jol latszik, de kb 30-32 hetresen keszulnek a legjobb kepek, mert utna mar tul nagy a gyerek es ossze van nyomodva egy kicsit
bogyogyorgyi

Niki de cukii :) milyen gyonyoru szeme van !: ) mandula-vagasu....
nagyon kis nyugodtan tunik, vagy ez csaloka ?
Ariel - gratulalok ! :)
bogyogyorgyi

Bungyi blogjan van uj kep- egyutt a kislany anyukaval, nagyon szepek egyutt :)
bogyogyorgyi

Masika
Lilicsek nagyon szép baba, hihetetlen, mennyi haja van. Jaj de jó, hogy már ilyen jól van, és mennyit eszik! Drukkolok, hogy minél hamarabb veled legyen.

Cukika
Még egy hajasbaba! Nagyon szép! Látom, Panka is tud grimaszolni, annyira édesek miközben pofákat vágnak.

Büngyi
Heléna is gyönyörű, tényleg szép hosszú végtagjai vannak.

Lányok, nekünk a gyermekorvos ajánlotta, hogy a Bethesdában nézessük meg UH-n a gyermeket. Ti viszitek?

Jutta
Talán ma már megszületik Dorka baba? Elhiszem, hogy türelmetlen vagy.

Ági
Apa otthon dolgozik, úgyhogy könnyebb megoldani hogy kivegye a részét a gyermekgondozásból, bár már kétszer is éjfél körül fürdettük, mert apa későn jött haza a dolgai intézéséből, nem akarom, hogy ez általános legyen, de apának is engednem kell néha.

Sheepy
Én az utolsó pillanatban vettem meg a mellszívót, sokat gondolkoztam én is rajta. Jó volt akkor, amikor megindult a tejem, de még kevés volt. Pár napig fejtem, mert Niki nem szívta ki mindet, és amikor szopizás után még éhes volt, akkor odaadtam neki. Már nem használom, mert van elég tejcsi, ha kevésnek bizonyul, újra bevetem.

Na Niki felébredt, és RÖGTÖN enni akar :D

Még jövök

Ariel

Kép
ariel

Cuki , Ariel : Nagyon szépek a kislányok , jók a fotóitok !!!!

Büngyi : Heléna + mamája kép is nagyon jó a blogon ! Fürdetésnek melyik részét nem szereti ?

Tidi : lehet,hogy a töltöttkáposzta is meghozza a babát, de hatásosabb egy kis szex vagy a nagyonnagyon fűszeres kaja , amiket pont a napokban tárgyaltunk Jutta túlhordása miatt.
" rüh " jelző nekem is tetszett, de ne haragudj érte , ez már tényleg kínlódás Neked . :x
Azért még van 2 heted - mondom én - szóval ne siettesd !
A jövő héten lehet ,hogy nálatok is kibújik a kismanó !
Amúgy tök jó ,hogy ilyen pici a feje - remélem ez nem olyan mint a súlybecslés és nem mérik mellé .

Missi : az orvosod nem csinál minden vizsgálatnál UH-t is ?
Elvileg a 38. hét körül lenne kötelező még egy ellenőrzés , de tényleg olyan hosszú idő kivárni ,hogy ezek a hetek elteljenek .

Bogyó : dokim nincs , védőnővel konzultáltam , Ő mondta ezt a " bugyifigyelést " is. Abban maradtunk ,ha megint lenne valami hívom a szülésznőt .
Anyukám délután mondta ,hogy az öcsém és én is úgy születtünk,hogy előtte 2 napig szivárgott a vize . Szex amúgy sincs , elvileg kedden még zárva voltam , fürdés sincs , mert nem tudok ki-be szállni a kádból szóval elvagyok , de most már egyre biztosabb ,hogy csak vaklárma volt.
Végül mit főztél ?

Kép
sheepy

Sziasztok!

Megint jöttem,ha nem gond. :oops:
Látom a körülményekhez képest mindenki jól van. :)
A babák nagyon édesek,gratulálok minden anyukának!
Az én fiam nagyon lusta,ma voltam dokinál,még teljesen zárt vagyok,hétfőn mennem kell újra,és megbeszéljük befektessen-e,mert minden nap lesz CTG,és elég messziről járok hozzá,ezért javasolná a bentmaradást. Hát én nem szeretném. :x
Majd hétvégén megpróbálom valahogy "kicsalogatni" a kislegényt!
Megy a drukk mindenkinek aki szülni szeretne!

Kata
Vendég

Ariel : Engem ma beszéltek le a gyerek ultrahangozásáról. Régen ezt kötelezően csinálták a kórházakban , de ma már nem .
Elvileg nincs káros hatása az UH-s vizsgálatoknak - legalábbis jelen ismeretek szerint nem tudni , de ki tudja mire jönnek rá 10 év múlva . A mi gyerekorvosunk és a védőnő nem preferálja .

Rákérdeztem ,hogy van -e eltérés a vizsgálat alaposságát illetően , a magzati és a születés utáni résznél, mert ugye más közegben van a baba , és előfordul,hogy a magzati UH*nál nem vesznek észre kisebb elváltozásokat , amit utána ki lehet mutatni szóval a hasznosságát nem kérdőjelezem meg !

Itt a Bethesdában hogyan megy a vizsgálat ? gondolom be kell jelentkezni , de ha van róla bővebb infód , léci írd majd meg.

Egyébként azért lehet még jó az ilyesmi , mert gyakran felnőttkorban diagnosztizált betegségeket hajlamosak velünk születettnek titulálni , és egy ilyen vizsgálat eredményével a zsebünkben lehet igazolni ,hogy ez nem így van , úgyhogy tessék csak tovább kutakodni . -ezt egy másik védőnő említette.

mellszívó : na erre megint az a válasz , ( from védőnő),hogy csak a kórházi , elektromos a jó ,de az is végszükség esetén .
A kézinél más a szívás , mint ha egy gyerek dolgozna a cicin , nem kap olyan ingert és egyáltalán nem serkenti a mellet a tejtermelésre.
Remélem ez nem így van , nem hiszem ,hogy a világon sok 1000 nő hiába venne kézi szívót, és elapad a teje a használatától és csak a gyártók járnának jól.

Persze nálunk a sterilizálót is leszólták én meg csak lapultam ,hogy vettem . Nem fogok fazékban főzőcskézni , mert mindent magamra öntök és Apának is egyszerűbb bedobni a mikróba a cuccot, ha esetleg Ő csinálja .

Azt már megsem merem említeni ,hogy a túlzott tisztaságot is el kell felejtenem , de megnyugtattam Őket,hogy 1 hete nem porszívóztam a gyerekszobában , így maradt neki elég baci ,ha netán meg akarna születni .

Bocsi ,ha egy kicsit sokat írtam :oops:

Adri : Merre vagy ?

Kép
sheepy

Sziasztok!

Na délelőtt voltunk kórházba és estére visszahívtak, minden OK Dorkával, csak a méhszájam zárt (tudjátok nekem volt koraszülés veszélyem... :shock: )ezért vmi olyan méhbevaló tablettát kapok amitől lazul a méhszáj és könnyebben tágul... hát ha ez kell... nagyon aranyos volt a vizsgáló doki (az enyém holnap jön be elvileg megnézni), megnyugtatott... mondta, hogy Dorka nagyon jól érzi magát és vele nincs gond... komolyan, ha ilyen lett volna a szerdai doki is (nem tudom említettem - e hogy egy nagy bunkó volt, aki jól rámijesztett, de rendesen meg se vizsgált) akkor egy percig sincs szar kedvem... (tegnap rendesen kibuktam).

Anyukák, nagyon gyönyörűségesek a babók... asszem újfent bőgni fogok... na ja a hormonok.... :wink:

Evu, tök szép kismami vagy!! 8)

Hízás...erről ne is beszéljünk... mondjuk engem nem csesztetett vele, mivel 90/60 a vérnyomásom, alacsony a vércukrom és nincs fehérje a vizeletemben.... tehát csak "egyszerűen" meghíztam... :?

Jutta

KépKép
jutta

Hát az én dokim nem csinál mindig uh-ot!!De az ugyanennyi idős terheseknél már csinált mult héten,de nálam kimaradt! :? Ugyh remélem most végre lesz!!!Majd max szólok neki!!
Egyébként ezeken a heteken volt uh!Nézem a papíromon:

-8 hetesen
-10 hetesen
-14 hetesen
-19 hetesen
-26 hetesen
és 29 hetesen
Azóta nem volt!! :shock: Most már épp itt lenne az ideje!!

Az egyetlen 4D-s pedig szintén 26 hetesen volt Pécsen!

Missfried
Kép
missfried

Jajj és a babák nagyon gyönyörűek istenem!! :) :)

Missfried
Kép
missfried

Jutta , meg egyben ???!! kedvenc temamamt elohozom : beontes. miertnem adnak neked? vagy te magadnak ? ( 1600 ft a gyogyszertarbana keszulek), nagyon edes vagy h igy meg vagy hatoldva, gondolok Rad sokaat,hatha az segit egy piciket :)

shep, rakott krumplit csinaltam, azt hittem, hogy sosemk eszul el, de sikerult..hmhmhm MAr ott tartok, hogy fozok egy nagyobbat es utana le kell fekudnom :) fo a fittseg hehehe.
dehogy irtal sokat, tok jo!
erdekes, hogy az anyukadnak is igy volt a szivargasa, akkor te is hamarosan szulsz ?

ariel, befektetni a ctg miatt ? jezus, minek ? meg nem is erted el a 40. hetet...a ctg meg fel orankent valtozhat, ilyen erovel allandoan nezhetnek a szivhangjat a gyereknek..remelem hamarosan szulsz akkor te is. en a mai frontban biztam, de hat semmi....bar az ejszaka meg messze van, nem igaz ??
bogyogyorgyi

Ja Adri megint eltűntél :) :shock: :?: :?:

Most hívott épp unokatesóm,aki konkrétan 10 nappal!!! hordta tul a kisfiát!!Na mondtam neki,hogy én azt már nem!! :wink: :lol:

Missfried
Kép
missfried

missi, akkor neked mar nagyon kijar egy uh ! mikor mesz ?
bogyogyorgyi

10 nap + , dehogynem ! mert mi a garancia, hogy az eredeti datum volt a tuti, es kulonben sem gepek vagyunk...csak hat az ember turelmetlen, en megertem, mert EN IS AZ VAGYOK :) hehehe, de probalom maagam visszafogni
bogyogyorgyi

Büngyi, olyan vicceseket tudsz írni!Pl a fürdés kapcsán,amit írtál :lol: !!Na nálunk ha apára üt,akkor tuti utál majd fürdeni!! :shock: :lol: Mert ezt minden napos műsor,hogy "kell ma fürödnöm???" :lol: :lol: :lol: :shock:

Missfried
Kép
missfried

Bogyo,akkor neked lehet hogy még 19 napod van vissza??Nekem meg 34?? :shock: :lol: Amugy kedden megyek a dokihoz...

Missfried
Kép
missfried

Egyébként kérdeztem tegnap kisfiam,hogy mikor akar kibujni??És a 12.-ére rúgott egy írtó nagyot!!Az jövő péntek!! :lol: De jó is lenne! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Annyit írtok, hogy képtelenség visszaolvasni!!

Itt a folytatás:
A kórházi állapotok borzalmasak. Először is a szülőszobán 3 ágy van amin szülni lehet. Igaz van egy vajúdó szoba, de az ugye nem annyira felszerelt. Na most ha több mint 3 mama vajúdik rangsort állítanak fel kinek sürgősebb a dolog. És akinek pechje van azt felállítják a szülőűgyról, hogy kell hely, és átviszik a vajúdóba. Aztán ha nincs szerencséje szegénynek ott meg is szül. Engem akartak felállítani, de mivel folyt a vizem nem mertek...

Aztán a kórterem. Az ágy borzalmas. Kb. 2 cm vastag szivacs van egy fadeszkán, na ezen kellett feküdni ülni 4 napig a frissen vágott fenekemmel. Meg is lett az eredménye, hatalmasra duzzadt az aranyerem és a gátsebem. A szobához volt fürdőszoba. A WC-n nincs ülőke, vagyis van de nincs odarögzítve, így ha valaki rá akar ülni, lehet hogy a földön találja magát. Így 4 napig gugolva pisiltem. A nagydolgot meghagytam itthonra, hazudtam, hogy volt produktum. A mosdó csapja el volt törve, így sem megnyitni sem elzárni nem lehetett a csapot, éjjel nappal folyt a víz. A kinti kézmosóból pedig nem folyt le a víz. A zuhanyozó is koszos volt. Hát mint mondjak nem szeetnék mégegyszer odakerülni.

A hátam azóta is majd leszakad, izomlázam van, rohadt fáradt vagyok.

A gyerekorvos ma volt kint, írt szemcseppet a babóbak, meg azt mondta vegyünk tengervizes orrsprayt. Nagyon dugul szegény orra, szörcsögni is szokott. Nem is csodálom. Meglestem, hogy a frissen fürdetett gyerekeket egy bevásárlókocsi szerűségben hozták le, ahová délután a kedves látogatók a csomagjaikat rakják, és a babáknak a feje nem volt betakarva! A hideg huzatos folyosón így tolják őket végig.

Rakok majd fel képeket, egyelőre nem találom a kábelt a fényképezőgéphez.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hát Gabi én sem számitok tul jóra!De ahogy visszaemléxem,igaz már 4 éve voltam ott,de akkor elég normálisak voltak a körülmények(Szigetvár)!A vajudó szobában voltam egy másik csajjal(ugye egy elhalt terhességem volt :cry: )..,aminek volt saját wc-je,....a zuhanyzó elég gáz volt,de elviselhető,wc szokásos(jóra szeríntem nem is lehet számitani)----->wc ülőkére papír,meg a fertőtlenitő wc deszka törlő már bekészíve!!Hát a műtőre(vagy mi)meg nem emléxem!!Szülőszobán még nem voltam... :roll: Mindegy,csak már lennék ott!! :) :roll:

Missfried
Kép
missfried

bogyó: emese lesz neve
sheepy: igen ez már kínszenvedés :(:(:(
kész lett a kápi, nagyon nagyon fincsi !
hugom is majdnem 2 héttel túl hordta a kisfiát, mikor megcsászározták 3700 gr. volt!
megpróba feltenni egy térdrészletemet a kis drágáimmal, nem tudom mennyire látszik majd.

Kép
tidi

Kép pöttyök

Kép
tidi

Masi,
Lili nagyon szép baba. és mennyi haja van!!!

Evu,
nekem a Vanda tetszik. az különlegesebb. ne hagyd magad befolyásolni! sajna mi beleestünk ebbe a hibába és még most se vagyok biztos benne, mi lesz a keresztneve…

Büngyi,
továbbra is nagyon szép Heléna. örülök, hogy már jobban vagy, és egyszerűbb a szoptatás.

Ariel,
nagyon édes, ahogy alszik Niki.

Sheepy,
én is vettem kézi mellszívót és mikrós sterilizálót is. barátnőm tanácsára – neki nagyon bevált.
szerintem nem lesz felesleges. később pedig fel lehet tenni a netre, és megpróbálni, eladni.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

kicsit nagyra sikerült a kép, bocsi.. na szóval ezek az én kis édeseim... ilyennel avgyok teli..
basszus..olyan, mintha kattogna a hasam..

:lol:
ariel: nagyon szép a picúrka!! :D
mennyi kislány!!
felénk is lepra aklotyó a kórházban, még van h. villanykörte sem ég, nem h. wc papír legyen.
adri: mizu? mindig eltűnsz! kinek írsz ha megszületett a nevenincs hölgy?
evu: szerintem is elég a vanda :)
gabi: a lényeg, hogy már otthon vagytok!!!

Kép
tidi

Sziasztok!

Gyorsan benézek, de annyi dolog van egész nap, hogy nem jutok el oda, hogy mindent visszaolvassak. 3 óránként szopi, aztán fejés, plussz látogatok, és még magammal is kéne foglalkozni egy kicsit (fürdés, pihenés). Lábam olyan vizes hogy katasztrófa, nem tudok vele mit csinálni. Kapom az oxiticin injekciót folyamatosan.

Sárgaság kiderült, hogy azért van, mert összeférhetetlen apával a vércsportunk én 0 vagyok apa A-s.
Emlékeztek mikor ez volt a téma még nyáron, már bánom, hogy nem nézettük meg Apa vércsoportját, aki még teheti SOS tegye meg, hogy elkerülje ezt a helyzetet.

sheepy: mellszívó nagyon jó dolog most már tudom és egy kicsit sem bánom, hogy megvettem. A kórházban van elektromos az is jó, de itt benn használom az enyémet is. Avent kézi. Tényleg jó nagyon jól kifeji a tejet.

Megnézem én is Büngyi blogját, aztán befejezem a szüléstörténetet és felteszem.

Jaj még vonalzóm sincs új

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

jutta: ha ma este visszamész bent is tartanak?

Kép
tidi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: