A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szép jó reggelt kedves Lányok!

Mindenkinek köszönöm a drukkolást, de sajnos nincs embrió, nem lesz transzfer. :(
Őszintén szólva a Zurammal együtt megkönnyebbültünk, mert ha ilyen nyögvenyelősen jön össze az embrike, akkor inkább ne is legyen. Nem hiányzik egy újabb vetélés. Igy legalább megmaradt egy lehetőségünk.
Apánk nagyon aranyos volt, nagyon sajnálta, imádom továbbra is :D , megbeszéltük, hogy a következő ciklussal újra indulunk, telefonáljak, ha megjött. Ez október 15-e körül várható.

Viszont így tudok menni a talira, ha minden jól megy. :D Majd Hanyatkával egyeztetek, mert őt személyesen is ismerem.
Hanyatka elküldöm a telefonszámomat, és akkor beszélünk majd, jó?
De lehet, hogy csatlakozom a Pizza Hut-os randizókhoz. :D

Kismamiknak++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kati76, tavaly májusban kezdtem Apánknál, ez volt az ötödik próbálkozás, és az első olyan, ami nem végződött transzferrel.
(De nem adom fel, eljön még az én időm. :D) 1000 százalékig megbízom benne.

Pusszantalak Benneteket! :D
katóc

Katóc helyes ne add fel! Sajnálom nagyon, de lehet, hogy valami miatt ennek most így kellett történnie.
Gyere el jövő pénteken, és majd egy jó forró csoki mellett, és egy jó társaságban majd vígasztalást kapsz! :-) Hidd el jót fogunk tenni neked!
Ági28

Sziasztok!

Nem vagyok egy napig, és alig győzöm elolvasni, amit írtok!
Üdv az újaknak!!!!

Tatu! Először ki akartak létszámleépítéssel rúgni, és a helyemen az maradt akit betanítottam. Épp lejárt a próbaideje.. Aztán közös megegyezés lett a vége. De most már teljesen mindegy. A legszebb az egészben az, hogy a főnököm a központban még le is tagadta, hogy tudott a dologról.

Katóc! Nagyon szorítok a picurkáknak, hogy szépen beinduljanak!

Kriszta! Biztosan írtad, csak elfelejtettem, de mennyit kell várni, míg kiderül hány embrike tapadt meg?? Mit kreatívkodtál?

Manóka! Örülök, hogy jól telt a nyarci. De azért nagyon durva, hogy valaki pont egy ilyen szállodában akarjon öngyi lenni....

Kép
Kép
Kép
zel

Ágica!Igen,embrike,bocsi és köszi!

És látom,hogy sajna nincs embrike :(
Katóc!Annyira sajnálom :(

De igazad van,nézzük a jó oldalát és a következő sikeresebb lesz,15. nemsokára itt van.De jó,hogy ilyenkor nem kell kivárni a 3 hónapot!

És a talira is tucc jönni.Küld át a számod nyugodtan.
De lehet,hogy akkor tényleg a Pizza Hut előtt legyen a tali??
hanyatka

heló lányok,

Katóc????????????? annyira izgulunk! jól elütöttétek az időt tegnap este Hanyatkával!

Hanyatka - éjfélkor miért nem pihen a kismami?? :lol: a teszt még nálad szerintem nagyon korai lenne, mert inszemnél plusz napokkal is kell számolni szerintem, mert idő kell, mir e a méhbe ér az embrió, emiatt a beágyazódás is később lehet. vagy rosszul gondolom? nem biztos, csak ez az én meglátásom. szóval: TÜRELEM! (mondom én, én se bírtam m agammal...)

csajok, lehet, h én is ott leszek a pizza hutnál! szerintetek lehet parkolóhelyet lelni, vagy jobban teszem, ha villamost választok?

Kati - üdv köztünk!! mint ahogy a hsz-ekből is láthatod, mindannyian Dévai rajongók vagyunk! és nem csupán szimpátia alapján, mert bizony sokszor elég kemény a stílusa, hanem a fantasztikus szakértelme miatt! én maximálisan megbízom benne. nekem ez a 3.lombikom, az első kettő máshol volt, de lassan ki merjük jelenteni, ha rögtön Dévaihoz kerülünk, már babáznánk... nagyon szigorú, körültekintő, de nagyon jóságos!! mindent a mi érdekünkben tesz. az, hogy beférsz-e idén, az függ a leleteidtől, ha nem stimmel tutira minden, addig nem engedi. decemberben pedig csak a hó első felében vállal be asszem, mintha vki írta volna. úgyhogy lelet, menzi-időzítés függő a dolog. no meg a létszám. ha betelik a keret arra a hóra, akkor sajna csúszik a dolog. ezért érdemes feliratkozni előre.

Hanyat, Kriszta: +++++++++++++++++++ ugye nem hagytam ki senkit??
szépem

Katóc! NAON sajnálom, de annak örülök, hogy maradt egy lehetőségetek!!! Az fontos! Az október 15 meg itt lesz hamarjában és akkor újra szorítunk ezerrel!!!
na most megyek pihikélni, mert elfáradtam!
Addig is mindenki legyen jó!

Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Akkor má 11en vagyunk :)
Ú,de csudijó lesz :lol:
hanyatka

Katóc! Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült és örülök,hogy ennyire optimista vagy.Én nem tudtam,hogy ez már az ötödik volt. Na most mennem kell .Sziasztok majd estére jövök újból.

Kati76
kovacsne.kati

Reméljük tényleg el tud jönni mindenki majd. :-) Én nagyon várom ám!
Ági28

Zel, 19én kell tesztelnem és telcsiznem, az a 21. nap. Pont egy hete voltam apánknál transzferen :-)

A kreatívkodás nálam több szálon fut. Egyszer a munkámból adódóan, egszer meg a hobbikat számolva. Nekem már megvan mit fogok csinálni, ha ágyba leszek parancsolva :D keresztszemes hímzek és kiolvasom az összes várakozó állásban lévő könyvet.

Na tényleg itt sem vagyok :)
dobsakriszta

Jó pihit Krisz!Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++,ja és Szépemnek is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Hát lehet,hogy korai lesz a teszt,de már annyira beleéltem magam,hogy holnap már tudok valamit,hogy tutti nem bírom ki,hogy ne csináljam meg.
Ha negatív lesz,akkor még reménykedhetek,hoy korai volt,ha meg +,akkor végig örülhetem az egész 7végét :) Na???
hanyatka

Katóc ! a büdös fenébe a sorssal!! őszintén sajnálom, nagyon rossz érzés lehet, de örülök, hogy ilyen erős és kitartó vagy!!! és sajnos abban is igazad van, ha gyenge az embrió, derüljön ki rögtön az elején, mert esetleg később még nagyobb a veszteség. gyere a talira, megvígasztalunk!
szépem

Hanyatka - na jó, egyezkedhetsz egy kissé... :lol:
szépem

de csak azért mert a nőhöz hozzátartozik a kíváncsiság. ....
szépem

Okés Szépem :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Na megyek én is pihizek kicsit, mert ma már sokat ültem itt!

Majd még jövök valamikor!

Pussz
Ági28

csajok, help!

valaki írta múltkorában, hogy a Nyírőbe be lehet csak úgy állítani Hcg-vételre, beutaló nélkül. Ez mennyire valós? ki tudja a választ?
ugyanis továbbra is vérzek, hétfő óta egyre lelkesebben, s nem akarok már jövő hétig várni, mert ha továbbra is szedem az utrot meg a duphastont, akkor az méginkább visszatartja a vérzést, és elhúzódhat, viszont ha pozitív lenne a vérteszt, akkor szedném továbbra a gyogyót. apánknál kedden voltam, azt mondta, ha rendesen megjön, hagyjam abba. csak épp nem tudom eldönteni, mi a rendes..

másik kérdésem: szerintetek már januárra be lehet jelentkezni? és mely vizsgálatokat kell megismételni az újabb akcióhoz? a leleteim máj.-jún.-iak, és januárban mennénk ismét, ha ez most nem jött össze.
szépem

Katócocska!
Ha már így alakult, én is azt éreztem, ha már érlelni kell stb., hogy jobb lenne egy tökéletes "menet".
Nemsokára lesz majd egy édes, egészséges, tündércukkancs kisBabátok!
Megígérjük!!!
Gyere nagyon pénteken!!!!!!!!:D
Pusszantás addig is!!!!:-)

Kedves DobsaKriszta!
Olyan szuper, hogy ilyen jókedvű emberke vagy!!!:D
:D:D:D

Hanyatom! Te kis türelmetlen!! Ne csináld még léccilécci!!!!!:-)
Tudod, premensis tünetek lehetnek terhesség esetén is!!
Ha most még negatív, akkor feleslegesen aggódnál, pedig simán ott lehet(nek) :D!! vagy határozd el, hogy abból még nem vonsz le semmilyen következtetést!!!, de lehet, hogy már megtudod a jó hírt!!:D Okés?? Cuppp, Bd
bodza2005

Sziasztok!

Hát, jó sokat kellett olvasnom, de ez jó.

Katóc! Nagyon sajnálom, de azt hiszem én is így lennék vele, hogy akkor már jobb, ha nem lett most transzfer és a következő menszivel indulsz is megint és akkor minden klappolni fog. Én drukkolok.
Ja és szerintem mégsem ismerlek, mert nekem és Krisztának június 6-án volt a punkció.

Üdv. Az új Katának!!! Szerintem, ha minden leleted meg lesz a következő randira, tuti, hogy még az idén lesz. Az sem kizárt, hogy már mindjárt a következő ciklusban indulhattok.

Én ma voltam uh-n reggel és 7-re odamentem, de képzeljétek már 7 óra 5-kor ott volt mindnenki: Apánk, Ágika, Zsuzsika, Gyöngyi, Karcsi bá… Zsuzsikával még volt időnk beszélgetni és mondta, hogy korán kezdenek, mert iszonyat napjuk lesz, rengeteg műtét, annál is több transzfer, átjárhatóságik sora… És már 1/28-kor végeztem is. Egyelőre így az első uh-on minden ok volt, szépen vannak tüszők mindkét oldalon.

Csajok én szívesen mennék megint talira, de nincs kizárva, hogy pénteken lesz a punkcióm, de ez majd még kiderül. Ha nem, akkor jövök, oké?

Most egy kicsit dolgozok, de fél szemem rajtatok!!

Ui: Pedig ott vagyok az iwiwen!!!!
cyprus

Szépem! Igen, menj el! A körzetid nem tud írni egy beutalót/kérelmet a hcg-hez? Én is hallottam, hogy be lehet állítani, de jobb lenne az előző verzió, nem? Remélem, jó magas lesz a hcg-d!!!!:D
Mármint, amennyire kell!!:-)
Pénteken tali, de jó!!!!!!!!!!
Pusza
bodza2005

Cyprus! De jó!!!!!!!!!:D:D
+++++++++++++++
Ez esetben remélem, egy későbbi talin láthatlak végre!!!!!;-)
Én is megnéznélek az iwiw-en, de nem tudom a neved, megírod priviben?
bodza2005

Micsoda buli volt itt este :D

Katóc:
Nagyon sajnálom, de ha ilyen nehezen akar megindulni az embrió inkább most derüljön ki, mint beülti után. Okt. 15 mindjárt itt van, addig megerősödsz kicsit.

Hanyatka:
nekem az inszemek után a 12. napon volt vérvétel, akkor már kimutatja ha van valami.

Kriszta:
húúú, akkor Neked még van hátra 2 heted, a 21. napon nem kell telcsizni, csak odamész bármikor és kész.

Szépem: hol volt az első 2 lombikotok? Nálad mi a helyzet?

Kati: üdv. közöttünk, ez lesz az első lombikotok?

Az ünnepek miatt december 3.-ig indítanak max. stimukat!!!!!

Ági: nyomasd azt a túrót, csináljhatsz kőrözöttet is, vagy lekvárral, gyümölccsel keverve, hátha úgy jobban csúszik.
húsra nem bírsz nézni? Hányinger?

Yamita: próbáld ki a feketeribizlis Tibi csokit, az valami isteni

Bodza: vééééééégre előkerültél
A köv. talit majd Zel-ék pesti tartózkodásához igazítjuk.

Anikó
tatulány

Szia Cyprus!Hajrá,hajrá!!!Mennek a tüszőnövesztők :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzikám!Megígérem,ha - lesz,akkor nem keseredek el és bízva bízok.Jó???
Pusszancska :)
hanyatka

Szia hanyatka!!!!

Bodza, küldtem a nevem priviben:)))
cyprus

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, hogy többen is írtatok és próbáltok segíteni. Beutalóm nincs, csak egy cédulám, hogy miket kell megcsináltatni.
Így először a háziorvoshoz fogok menni (amilyen szerencsém van, a háziorvosom egyben nőgyógyász is - na nem túl jó, így nem is hozzá járok, de beutalót remélem tud adni), ha mégsem sikerülne, megpróbáljuk a Szabolcs u-ban.

Sok-sok sikert kívánok Nektek!

Matchi
matchi

Hanyatka! Szerintem tuti korai lesz a teszt, de a fene se tudja, lehet, hogy már látsz majd rajta valamit. Mindenesetre drukkolok!!!
cyprus

Na, véletlenül befejezetlen adagot küldtem el...

Tatu! Nekem amikor a perre kezdett a dolog fajulni a nődokim írt egy igazolást, hogy május óta emberi reprodukciós folyamatban vagyunk. Időtartama nem előrelátható, a terhesség létrejöttéig tart, és a nem stimulált időszakok is beleszámítanak.
Ari a 10 parancsolat. Kár, hogy nehéz lenne betartani.

Ági! Egyél nyugodtan túrót. Emlékszel, kielemeztük, hogy biztosan van benne valamennyi fehérje.. :lol: Meg ha a picik azt kérnek, hát adj nekik!

Bodza! Hogy áll az a valami, amihez küldtük a képeket? Mi is lesz belőle? Jól vagytok?

Hanyatka! Jobban vagy a kínzás után??? :lol: Csúcs amit éjjel Yamival műveltetek. Mire ideértem, már elköszöntetek. Kb 10perc késéssel érkeztem. Kááár. Miért nem kell szedned semmit? Csak holnap tesztelsz nem? Vagy valamit félrekattogok??? Hű de izgi, holnap teszt!!!!

Katóc! Kincsem, most látom csak a szomorú hírt. De azért valahol örülök, hogy milyen jól közelíted meg a dolgot. Amikor a család kérdezgette, vajon miért nem sikerült a beültink, akkor mondtam nekik én is, hogy ha már valami gond volt bármivel, akkor inkább most ne sikerüljön, mint később veszítsem el, mert beteg, nem tudna élni. A talira menj el. Képviselj engem is! Hidd el a lányok majd megvígasztalnak.

Szóval Pizza Hut! Még a végén lasagne lesz a forrócsokiból???

És most egy kis élménybeszámoló! Tegnap reggel elmentünk az erdőbe, gombát szedni. Aminek már alapelőnye az, hogy nem a lakásban tespedünk, hanem tutti jó levegőn kirándulunk. Aztán a csomagtartó tele lett gombával. Délután a baátnőmmel főztünk, meg befejeztük a boltban az árazást, majd egész este gombát tisztítottunk. lett mindeféle. Volt 0,5 kg-os vargánya is!
Kép

Az üdítt a mértearány miatt tettük közé...

Nem tudunk szombaton nyitni. Az egyik határozatra két hetet kell még várni... Egy üzletlánc szívat minket.

Kép
Kép
Kép
zel

Matchi: a Szabolcs u-ban be kellett telefonon jelentkezni előre.

Szépem:
asszem Albi írta, hogy odament beutaló nélkül és 2000 Ftért megcsinálták a Hcg-t, de hívd fel a Nyírőt. A nyugalmad megér ennyit.
Bármi lesz az eredmény, úgyis vissza kell menni UH-ra, ott megbeszélitek a továbbiakat!!!!

Cyprus: mennek a tüszőnövesztők+++++++++

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Lányok hogy ti mennyit csacsogtatok nem gyöztem visszaolvasni, máskor meg már délutántól másnap reggelig nem ir senki. :D

Már látom a Pizza hut elött a kis csapatot és a Pizza hut dolgozoit ahogy fenik a fogukat ránk hogy ez a csapat biztos hozzájuk fog beállitani. :D

Az én páromnak pont 12-én lessz a szülinapja de mivel ugyis szombaton tartjuk mondtam neki hogy megünneplem a lányokkal.
Nevetett és mondta hogy jo csokizást kiván mindenkinek.
Ja meg azt is megjegyezte vicessen hogy nehogy aztán máshova menjél. :D

Andi
zsembi

Tatuka _ Schöpf- Méreis dokihoz jártam, de a műtétek a Nyírőben voltak. mint írtam, nem vagyok túl jól, vérzek, ezért is szeretnék már túllenni ezen az egészen, mert ez a bizonytalanság elég idegörlő, s potyára nem terhelném a májam bogyókkal...

te beutalóval voltál hcg-n, vagy csak odaállítottál?
szépem

Katockám ugy sajnálom de igazad van valószinüleg én is igy gondolnám hogy jobb is igy mert nem lett volna értelme de az nagyon jo hogy kezdheted a következöt és örülök hogy jössz a talira.

Andi
zsembi

Zel:
micsoda gombamennyiség :D :D :D :D :D ismeritek, hogy melyik a mérges melyik nem???
Ilyen papírt vajon Apánk is tud írni??? Elég nagy kupi várható januártól a munkahelyemen, jó lenne bebíztosítani magamat.
Bolt: semmi nem megy simán

:cry: :cry: :cry:

Ez a csokizó nagyszerű ötlet volt, jó lesz mindenki lelkének

Anikó
tatulány

Szépem:
én beutalóval voltam Hcg-n, telefonkönyvből néztem ki..... központi szám: 451-2600, Labor: 451-2606...gondolom nem változtak, csörögj oda

Anikó
tatulány

Nahát Cyprus! A delfinek!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj, úgy imádom ŐKET!!!
Pár éve csináltam delfinterápiát gyerekekkel, eszméletlen klassz dolog és élmény!!!!!!!!! na és milyen eredményes! :-) De jóóóóóóóóó!
Bejelöltelek!!!!
bodza2005

De brutál a GOMBAhegy!!!!!!!!
FINI!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Akikre még várunk.Beber,Szőke,Február,Grillázs

Akik jelezték hogy jönnek
Hanyatka,Zsembi,Yamita,Bodza,Tatu,Ági,Cseka,Manoka,Szépem,Beus,Katóc

Akik még gondolkoznak vagy nem biztos,Február,Dobsakriszta,Cyprus

Aki biztos nem jön :( Zel,Noczi,Kagyló

Andi
zsembi

Lányok nekem most mikor kell tárgyalnom Apánkal megvolt a 22napi vv és valszeg jövöhéten lessz a 3. napi utána kell hivnom vagy mit kell csinálni?

Andi
zsembi

Oké bodza, visszajelöllek!!!

Nekem a kedvenc állatoma delfin és hatalmas élmény volt velük úszni. Először azért fura, hogy mekkorák, de olyan édesek voltak, hogy még most is összeszorul a szívem, ha rágondolok. Ez egyébként pont egy éve volt.

Hol voltál delfinterápián?? Azt elhiszem, hogy sikeres, hisz olyan kedvesek.
cyprus

Zsembi! Én már most felhívnám, mert már a 22. napi vérvételből ő szionte mindent lát. Legalábbis amikor én most 1 hete mentem hozzá, nekem csak a 22. napi volt meg és azt mondta, hogy jó ez így. Legközelebb persze elvittem a 3. napit is. Most kezdenétek is?
cyprus

Megnéztelek és visszajelöltelek Bodza:)))
Nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok együtt:))) És nem rossz a nászút helyszíne sem:)
cyprus

Cyprus én majd a novemberi elejei ciklusnál kezdek de már most elküldött hormonra.
Jo akkor mindjárt felhivom jaj csak annyira nem akarom öt zavarni mindig vannak nála.

Andi
zsembi

Vágülis igy még ráérek megvárni a 3. napit is mert szegény most keresgélje a leletemet.

Andi
zsembi

Ha csak novemberben kezdesz, akkor ráérsz felhívni. Azt hittem, hogy mostanában lenne aktuális.
cyprus

Na szóval,az inszemtől számolva,ma vagyok a 12. napon :)

Cyprus!Én is megkeresnélek!!!
hanyatka

Gyorsan visszaolvasok,mert kicsit el voltam havazódva :)
hanyatka

Hanyatka, megkaptad a privit? Nem jelezte egyértelműen, hoyg elment:(
cyprus

Katóc: visszajelöltelek az Iwiwen.

Cyprus: hogy hívnak???? :D :D :D :D :D

Újabb lombik előtt kell a 22. napi vérvétel is?
Mi van olyankor (elutazunk majd pár napra) és ha a mensim sokat késne, nemtudnék elmenni a 3. napira, baj lenne ha az 1. v. a 2. napon mennék? ááááá mindig van valamin agyalni :shock: :roll:

Hanyatka: az elmaradt mensi napján már kimutatja a teszt, de előtte 1-2 nappal is sztem

Anikó
tatulány

Tatu ne agyalj!!! Egyébként nincs gáz, mert a 2. 3. v. 4 napon is tökéletes. Nekem ezt úgy mondták el, hogy vegyük azt, hogy jön a hétvége. Ha szombatra esik a 3. nap, akkor pénteken kell elmenni vvételre, de ha vasárnapra esik a 3. nap, akkor pedig hétfőn. Vagyis a 2. vagy a 4. napon. Érthető voltaM? :shock: :shock:
cyprus

Megkaptam Cyprus,már be is jelöltelek :)
Köszi
hanyatka

Úgy örülök Csajok, hogy egyetértetek velem, tényleg, tök jól esik, hogy mindenki így a szívén viseli a sorsomat. Hálás köszönetem érte!!! :D :D :D

Hanyatka, űűűjjjjj a fenekeden nyugodtan, irgum-burgum!! :D Tessék kiélvezni a perceket, napokat! Tudod, csak pozitívan, hihihihihi! :D

Tatu, a feketeribizlis Tibit én is IMÁDOM, az a kedvencem! :D

Kriszta, én nagy keresztszemes fun vagyok. :D
Mondjuk képeket szeretek hímezni leginkább, már elkészült egy mór és egy arab csajszi képem, Anyósomnak meg most csinálok egy 20-as évekbeli női fejet, már alakul. Anyukámnak meg egy Alfred Mucha képet fogok hímezni a szülinapjára, hál' Istennek áprilisig még lesz rá időm.
Elég babra munka, pár óránál többet nem tudok hímezni, mert kifolyik a szemem, és csak a nappali fény jöhet szóba. :roll:
De az eredmény azért csuda klassz! :D

Cyprus, küldöm a tüszőnövesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: