Na, véletlenül befejezetlen adagot küldtem el...
Tatu! Nekem amikor a perre kezdett a dolog fajulni a nődokim írt egy igazolást, hogy május óta emberi reprodukciós folyamatban vagyunk. Időtartama nem előrelátható, a terhesség létrejöttéig tart, és a nem stimulált időszakok is beleszámítanak.
Ari a 10 parancsolat. Kár, hogy nehéz lenne betartani.
Ági! Egyél nyugodtan túrót. Emlékszel, kielemeztük, hogy biztosan van benne valamennyi fehérje..

Meg ha a picik azt kérnek, hát adj nekik!
Bodza! Hogy áll az a valami, amihez küldtük a képeket? Mi is lesz belőle? Jól vagytok?
Hanyatka! Jobban vagy a kínzás után???

Csúcs amit éjjel Yamival műveltetek. Mire ideértem, már elköszöntetek. Kb 10perc késéssel érkeztem. Kááár. Miért nem kell szedned semmit? Csak holnap tesztelsz nem? Vagy valamit félrekattogok??? Hű de izgi, holnap teszt!!!!
Katóc! Kincsem, most látom csak a szomorú hírt. De azért valahol örülök, hogy milyen jól közelíted meg a dolgot. Amikor a család kérdezgette, vajon miért nem sikerült a beültink, akkor mondtam nekik én is, hogy ha már valami gond volt bármivel, akkor inkább most ne sikerüljön, mint később veszítsem el, mert beteg, nem tudna élni. A talira menj el. Képviselj engem is! Hidd el a lányok majd megvígasztalnak.
Szóval Pizza Hut! Még a végén lasagne lesz a forrócsokiból???
És most egy kis élménybeszámoló! Tegnap reggel elmentünk az erdőbe, gombát szedni. Aminek már alapelőnye az, hogy nem a lakásban tespedünk, hanem tutti jó levegőn kirándulunk. Aztán a csomagtartó tele lett gombával. Délután a baátnőmmel főztünk, meg befejeztük a boltban az árazást, majd egész este gombát tisztítottunk. lett mindeféle. Volt 0,5 kg-os vargánya is!
Az üdítt a mértearány miatt tettük közé...
Nem tudunk szombaton nyitni. Az egyik határozatra két hetet kell még várni... Egy üzletlánc szívat minket.