Ildi, én poharakban fagyasztom (avent) de mivel sok helyet elfoglal, gondoltam jó lesz a zacskó. Én 1500,-Ft-ért vettem Medela zacskót, amivel jó rábaszarintottam, mert gondoltam nem lehet több 500,-Ft-nál és bepakoltam 5 db-ot a kosárba, aztán még gondolkodtam is, hogy miért fizetek ilyen sokat... hát nézem a számlát és látom, hogy 1500,-Ft/ db/ 10 db zacskó, ami egy sz@rt se ér. Nem jó benne fagyasztani, felengedni, nekem volt már, hogy kifolyt a tej a fagyasztóba...

Nekem is van kb. 2 liter , de én néha-néha adok fagyaszott tejet (pl. mikor valahova rohanni kell stb.) és így fogy is belőle. Így cserélő üzemmódban működöm. Egyébként most kezdek ráállni (dokinéni tanácsára), hogy nem fejem le 100%-osan így "csak" 150-180 ml fagyasztok a többit bent hagyom, ami ugye nem jó, mert az eleje vizes, a közepe tápláló, a vége zsíros stb. de azóta (kipp-kopp) nem gyulladt be a cicim. Ja! És nem minden nap fejek, hanem 2 naponta. Nekem ez bevált.
Jó sokat írtam, gyerekem elaludt kicsit, nagyon nyügi szegény, sajnálom a front miatt, olyan édesen aludt rajtam hason, közben meg ezerrel nyomta a cumit, amit nem szokott, mert kb. 2 perc után kiköpi, ha megnyugodott. Rohanok rendet rakni, meg pakolni van egy kis időm.