A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe, akkor az az utrótól van, ne aggódj. Ha mégis aggódsz, akkor telefonálj, mert aggódni nem jó :wink:

Nyunyi, jah, igen, lehet, hogy tesztelek... lehet, hogy nem, vagy nem akkor, mikorra terveztem, vagy nem tudom. Struccpolitika ;) Lehet, hogy majd csak akkor fogok, mielőtt mennék a dokihoz.

Á, hülye vagyok.

Engem is elért a végzet, az utrótól megnőtt a hasam, itt ülök kigombolt farmerrel a melóhelyemen (persze hosszú pulcsiban, nem lóg ki semmi). De igazából rájöttem, hogy egy csomó dolog, amitől féltem (injekció, pufadás) mind nem számít; csak a végeredmény.
elan

nyunyi!

Nem!Az első lombik!
gina25

[i
g]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191485022.1224.jpg[/img]
Hi!De ügyes vagyok!Képzeljétek Ő a fiam Titi!
gina25

Talán mégse vagyok ügyes!Pedig megvolt!
gina25

Kép
gina25

Alakul!!
gina25

Jóóóóóreeeggggeeeelttt!!! :D

Legújabb kismaminknak hogy telt az éjszakája????? Álmodtál bohócokról??? :wink:

Előbb beszéltem Tanárúrral... Rebe, követlek. Holnap talizunk :D Nekem is 9-ből 8 lett! Remélem szépen osztódnak! ééééés, Tanár úr azt mondta, hogy 3-mat kapok vissza :oops:

Pocakfájás határozottan javult. Rebe, Te is szeded a Metypred-et??? Én azt hittem kidobom reggel a taccsot, annyira keserű. Hogy kell lenyelni, hogy ne érezzem az ízét????
süni76

Nagyon szeretnék valamit tudni Dorka babáról !!!!!

Kérelek Valaki!!!!!

Nincs időm visszaolvasni.
estike66

Süni,
Én is szedem. De már csak 2 nap. Tényleg baromi car íze van! Én üdítővel veszem be, de még így is. Fúj! :evil:

De jó, hogy jössz te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula a 8 kis szépséghez! :D Remélem kismamik is együtt leszünk!!!

Neked nincs hőemelkedésed?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan,
Lehet hogy igazad van, mert azóta van hőemelkedésem, mióta nyomom az utrót. Utána éreztem először.

Jó, hogy ennyire ráérek itthon! Tudok ilyenekkel foglalkozni! :oops: :roll: :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

MIndenkinek szép Kép -ot!

Törpi,Rebe
Nyugi!Nem számít,hogy elötte volt e inszem,mert az egyik lány akivel együtt voltam a leszíváson és a beültin az első lombikja volt és neki is sikerült!!!!!
Törpi neked mindjárt megy pü.!

NIkó
Tessék beszélni a dokiddal,már rég megkellett volna tenned!!!!!!

Gil
Nem éreztem semmit és én tegnap úgy is mentem oda,hogy nekem úgysem sikerült.Ha vissza lapoztok a keddi napra akkor a hozzászólásaimból is kitűnik.Azért voltam ilyen pesszimista,mert igaz,hogy a múlthéten görcsölgetett a pocim,de hétfőre ez már el is múlt és a cickó fájás!Na az az aminek hétfőre ismét nyoma veszett akkor adtam fel a reményt!De most már én vagyok az élő példa mindenki számára,hogy a tünetek elmúlása nem mindíg a sikertelenséget jelenti!

Nyunyika
Kismamid kicsit álmos,mert nem tudott az örömtől rendesen aludni :D .Mielött lefeküdtünk párommal viccelődtem,mert az ő szokása,hogy éjszaka felébred és nem tud órákig vissza aludni,mert elkezd gondolkodni valamin.Mondtam neki,hogy nehogy most is így járjon,azt ő aludt mint a tej én meg csak hánykolódtam órákon át.
gabicsibe

Gabi, most megnyugtattál... nekem is már csak egy egészen picit szurkál a hasam, és a mellem sem fáj... hétfőn még minden bajom volt.

De már én is kezdek arra gondolni, hogy nem jött össze.
elan

Nyunyi!

Köszi a petikenövelőket, hát remélem nagyon hogy jobb lesz a szitu holnapra! Köszike mégegyszer! Remélem Te jól Vagy, drukkolok!!!

Estike!

Megpróbálok nem elkenődni, Nektek köszönhetően kicsit pozitívabban látom a dolgokat mint tegnap Figyelem hasikám minden kis szúrását, fájását és örülök ha a jobb oldal fáj hátha megindulnak...

Gina!

Üdv , én is első lombikos vagyok, sok sikert hozzá!!!!

Kép
krisztamili77

Csajszik,
Nem hagyott nyugodni a dolog, megkérdeztem Szűcs dokit a hőemelkedésről.
Azt mondta semmi gond, ez teljesen normális. Eleve a ciklus második felében vagyok, meg ott az Utro. Szóval azt mondta ez nem is fog lentebb menni, nyugodjak meg. :oops: :shock: :roll: :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci!

Köszi hogy írtál. Hát igen, de ha nem tud a balból leszívni és nem indul be a jobb akkor megszívtam rendesen. Hát, reménykedek, aztán majd lesz valahogy. Holnap kiderül.
Remélem, jól Vagy, várom a privit.
Puszi!!!!!! :wink:

Gabicsibe!

Először is gyönyörű szép napot, napokat Neked, Nektek! :P Én is sokat gondolok Rád! Jó érzés hogy Neked már sikerült.
Köszi, reménykedek én is aztán majd meglátjuk. De legalább annyiból jobb a dolog hogy a leszívás miatti félelmem csökkent mert totál arra koncentrálok hogy egyáltalán legyen mit leszívni....
:)

Nefke!

Szorítok nagyon Neked, kitartás!!! :wink:

Kép
krisztamili77

Wow, Rebe, akkor jól tudtam :) Most dagad a mejjem :D
elan

Rebe!

Szerintem a hőemelkedés jó jel lehet! Van egy barátnőm ő ha "azt hiszi " hogy terhes megméri a hőjét és ha lent van megnyugszik hogy nem terhes. /nem akar még babát/.Lehet hogy hülyeség de gondoltam leírom hátha segít... :lol:

Kép
krisztamili77

Mennek a drukkok Nefkéért. Szegény, ha már ennyit küzdött az utóbbi napokban, az a minimum, hogy sikerüljön!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
süni76

Kriszta,

ha az ember nem szed hormonkészítményeket és jól működik a szervezete, akkor valóban az történik, hogy a ciklus első két hetében lent van a hő, aztán tüszőrepedés után felszökik, és fennmarad, majd, ha nem jön létre a terhesség, a ciklus végén leesik, és megjön a menstruáció. Ha viszont létrejön a terhesség, akkor továbbra is fennmarad a hő. Viszont a hormonkészítményekkel borul a dolog, mert az utró mindenképpen fenntartha a hőt, akkor is, ha nincs terhesség. És amikor abbahagyja az ember, akkor esik le, és megjön. Legalábbi papir szerint.
elan

Elan,
Igen :!: Ügyi vagy :!: :lol:

Krisztamili,
Miért lenne hülyeség? Minden ami megnyugtat, az jó!
Remélem jól alakulnak azok a petikék nálad! Kevés petikéből is született már baby. Drukkolok hogy sikerüljön leszívni!!!!!!!

Ja, amúgy tényleg nincs ebben az inszem-lombik dologban összefüggés. A leszíváskor feküdt a szobában egy csajszi, neki elsőre sikerült a lombik inszem nélkül, és ikreket vár.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni
Gratulálok a pici babóidhoz!Millió drukk!!!!Holnapra pedig Kép
Nem álmodtam bohocokról,mert nem sokat aludtam az izgalomtól :lol:

Nefke
Kismami remélem már jobban vagy és használ ez a rengeteg infúzió!!Millió Kép
gabicsibe

Elan!

megnevettetél!!! :lol: :lol: :lol: Ez jó!!kigombolt farmer ,elért a végzet!!! :lol: :lol: :lol: Párom is csak nevetett ,amikor olvastam neki!! :wink: Drukkolok neked Drágaság!!! :wink:

Süncike!

gratulálok a kis nyolcas fogathoz!!!!! :P És 3 at kapsz vissza!!!!de jóóó lesz 3 as ikres kismamink!!!! :lol: :wink: :P

Estike!!!

A www.meiszter.extra.hu-n le van minden írva!!!!Pusza !!! :wink:

Kicsimamikám!!!

elhiszem ,hogy nem ment az alvás!!!! :wink: Én sem tudnék aludni!!!! :lol: Nagy ölelés neked Kicsimamám!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztamill!!!!

Mennek Továbbra is!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Jaj Kicsi Nefke kismamim kihagytam!!!!! :oops: Mennek a tapik Drágaságom!!! Kép

Na medek Drágáim!Majd jövök val mikor!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt Lánykák!

Nefke megy a drukk ezerrel, gondolok ám rád sokat. Nagyon örülltem amikor Gabi írt hogy megkapod őket!!!!

Süni, Rebe,
Nagyon tuti az eredményetek. Sok sikert nektek a transzferhez. Gabi megnyitotta a babaesőt, úgyhogy hajrá.

Süni? hogyhogy hármat kapsz vissza, azt hittem csak kettőt lehet. De jó!!!!! Akkor 3 -as ikrek lesznek. :wink:

Gabi,
Akkor aludj napközben, már megteheted!!!!! Mostmár csak a babó számít. Bár azt elhiszem ekkora boldogság után, hogy nem tudtál aludni.

Elan,

Soki nem mondott semmit, hogy repedt e tüsző. Tesztelni én nem fogok az biztos egyszer már leírtam miért.A BMC-s teszt az inszemet követő 17.napon van. Az utrótól neked hányadik naptól fájt a cicid meg puffadt a hasad. Én tegnap óta szedem, de még nem nagyon érzek semmit.

Viszont ha megjön, akkor is el kell menni a vizelettesztre, nem tudjátok? Mert akkor már felesleges nem?

Tegnap a párom közölte, hogy ne éljük bele magunkat az ő eredménye miatt, hogy ez sikerül, sőt ő úgy érzi majd a lombik lesz a nyerő a mi esetünkben. De azért persze titkon reménykedik és pozitívan áll a dolgokhoz. Szegéynt úgy megsajnáltam tegnap, szerintem most tudatosult benne, hogy tulajdonképpen a probléma inkább nála van, noha a doki a mai napig nem mondta meg hogy mi a gond. De hát ez a 8 milliós szám centri után. :? ezt is a műtősnő mondta nekem, hogy hát ez kevés....

Lányok, mennyi lenne a normális sprermaszám inszemnél centri után? Aminél az esély a tényleges 10%? mert gondolom a mi eredméynünkkel ez kevesebb. :( Nem görcsölök rá, csak nem tudom a jó értékeket.

Jó meggyőztetek nem megyek be a héten. Csak én is olyan kis hülye vagyok, mert nem a saját érdekeimet nézem. A kolléganőm egyedül maradt ma az irodavezetővel, és úgy beszéltük meg, hogy pénteken bemegyek dolgozni. Ők azt mondták maradjak, minek megyek már be arra az egy napra pihenjek inkább. A férjem közölte, megtiltja hogy bemenjek. Az tény hogy se a stressz se a kedves főnököm nem hiányzik most. Csak én se szeretek másokat carba hagyni. Pedig önzőnek kellen lennem legalább most.
vic12

Gil, férjednek igaza van. Tessék pihizni. Másik, kapsz egy virtuális fenékbe rúgást, ha már most azon agyalsz, hogy ha megjön, kell-e menni tesztre. Gondolj csak a mára!!!!!!! :wink:

Én is meglepődtem, amikor Tanár úr közölte a 3-mat. Főleg azok után, hogy mostanság olvastam Tőle egy cikket arról, hogy csökkentik a 3-mas visszaültetéseket. Nálunk valószínűleg az előéletünk miatt. Így is csoda hogy ennyi megtermékenyült (a biopsziás, fagyasztott, álló spermáinkkal). Remélem ügyesen osztódnak! Majd holnap már okosabbak leszünk. Transzfer után nem tervezem pár napig, hogy jövök, de majd üzenek Anettel!

Most megyek, picit vízszintesbe vágom magam.

Puszika, délután jövök!
süni76

Bocs, Vic-et akartam Gil helyett :oops:
süni76

Vic, nekem azt mondta a doki, hogy amig nincs a kezemben negatív teszt, ne hagyjam abba az utrót, addig meg elméletileg nem jön meg, amig nyomod.

Nekem a mellem már a tüszőrepesztő szuri után nagyon fájt, aztán 1-2 napra elmúlt, és azt hiszem, amikor olyan 3-4 napja szedtem az utrót, akkor kezdett el újra fájni.

Kedd óta viszont szinte egyáltalán nem fáj, csak ha kifejezetten megnyomom, és csak a bimbó környékén...viszont olyan feszes, mintha szilikonos lenne :D
elan

Rebe! Jaj, nagyon jó lesz neked honap ám! A tudat, az érzés, drukkolok 1000-rel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabicsibe! Abszolút megértem az álmatlan éjszakádat, bár most a nappalok is olyanná válnak, mintha álmodnál. Élvezd!!!! Puszik.

Nyunyi! Köszi, de nem elérhető az oldal, vagy mi. Esetleg néhány szóban? Jól vannak?

Elan? Szilikonos cicikép egy kis utrótól, hm......., ez hatalom. Nekem eszeveszetten fáj, tüszőrepi óta folyamatosan.

Gina! Mit csinálsz? Pihi?
estike66

Igen, Estike, már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nézd meg így az oldalt Juditékról:
http://www.meiszter.extra.hu/
Így be kell jönnie. De amúgy már jól vannak! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Ma ismát piros és nem barna, csináltam tesztet ma vagy 10. napon. Halovány 2 csíkja van. De kicsit sem élem bele magam mert a piros az piros. Azt mondták lehet hormonális változás is hát nem tudom. Voltam már terhes de ott nem így mentek a dolgok. :(
nikó

Köszi, Rebe! Sikerült. Nagyon édik és nagyon szívszorító és nagyon örömteljes.
estike66

REbe
Ez kimaradt bocsi :oops:
Holnapra Kép

Estike
Neked pedig millió Kép

Elan
Reméljük ez jót jelent,mert én már tudom hogy kismami vagyok,de mégsem mondható még el ez az én cickóimról :?

Vic
Ne izgulj egy pár nap és érezni fogod :wink: Igen is tessék most önző lenni és a saját érdekeiddel foglalkozni!!!!Hagyd a munkát másra!!!!!Ha megjönne (de nem fog!!!) és rendes mennyiséggel ahogy szokott nem kell vinned vizeletet.Legalább is én sosem vittem és nem is kérték.
gabicsibe

Vic12:
Van egy olyan emlékem az inszemmel kapcsolatban, hogy spermaszám 8 millió, de abból is alig mozog valami. :shock:
Aztán következő emlékem: annyira sz.r a sperma, hogy csak lombik jöhet számításba és abból is az ICSI-s eljárás. :shock:
Még 1 emlék: full cisztás vagyok, és műteni kell! :shock:
Nos ehhez képest májusban spontán terhes lettem, szóval nyugi!
Kriszti:
Alig írsz már, és ha írsz akkor is ilyen badarságokat. Nem szabad negatívnak lenni. Tudod, csodák voltak, vannak és lesznek is, hidd el!
Vendég

Nikó
Minden terhesség más és más,nincs két egyforma!Most akkor beszéltél a dokiddal??????Ha van 2 csík az már jót jelent ilyen korán,nyugi és nem feladni!!!!
gabicsibe

Csajok!
Ezt nézzétek meg! Én kidöltem :lol: :lol: :lol:

http://www.ffk-wilkinson.com/

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe!
Látod milyen ügyi vagy!:) Most már csak várnod kell a holnapot! na meg inni! :lol:

Elan
látom határozott vagy tesztelés terén :lol:

Süni
Gratula!:)
Jó lenne, ha októberre ezek a számok megmaradnának! :lol:
A cikkben is volt, hogy csak indokolt esetben lehet több, és mi ugye azok vagyunk :roll:
Küldtem privben egy kérdést :oops: :)

Vic

Jól döntöttél szerintem! Pihenj sokat, és ne idegeskedj a benti dolgokon! Igazad van! Önzőnek kell lenned! :evil:

Törpe

Kép
törpehzs

Nikó!
két csík?Az jót jelent!
Süni és Rebe!
Hatalmas drukk holnapra!
Gabicsibe!
Még kb.2hétig nem fogsz tudni normálisan aludni az izgatottságtól!De majd bepótolod!
Nefke!
Szorítok!

Csajok alig tudok gép előtt ülni már,így akit kihagytam,bocsi!Csak gyors bekukkantás volt!
Mindenkinek nagyon szorítok!
Vendég

No, most bepánikoltam, de nagyon.

Otthon hagytam az utrót, fracccccba! Szerintetek nagyon gáz ez a kihagyás? 4-kor érek haza.
estike66

Nikó
két csík :shock: csuriban az ujjam! remélem sikerül!
babaragik mára:
KépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Vic
Csak ámulok és bámulok. Nekünk csak álmainkban volt ilyen spermaeredmény, hogy 8 millió és még élnek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már tényleg nem értem miért cseszegettek minket a lombikkal. Nálunk volt, hogy 5% élt!!!!!!!!!!! Olyan kis görények a katonák, hiszen csak egyre van szükség, mégis 20milliónyi kell belőlük, hogy egy dolgozzon.
Mondjuk azért ilyen alapdolgokat elmesélhetnének nekünk, ha már ott vagyunk. Vagy egy tájékoztatót írni és azt fénymásolgatni. Szörnyű a bizonytalanság. Én a Ti eredményeteket nem látom olyan ijesztően rossznak, mint amennyire megijesztettek. Bár sajnos még mindig nem vagyok orvos, így csak a sajátunkkal tudom összehasonlítani.
:wink:

Már tényleg nagyon hülyének érzem magam, a tegnapi hsz miatt. Nem azt mondtam, hgoy csak annak sikerülhet, de aki végigcsinálta a 6 inszemet, annak utána az volt a jutalom, hogy sikerült. 10 embert sikerült összeszámolnom,akivel így történt. Mindegy. Hülyeség volt ezt írni.
Vendég

Vic
Nem lombikkal, inszemmel. Akkor nem csak hülyének érzem magam, hanem az is vagyok.
Vendég

Kicsi Nikócskám!!!!

Nem feladni!!!Én mondtam neked!!!meg van az a terhesség és meg is marad még vagy 38 hétig!!!!!Ha már a 10 napon van 2 csíkod akkor tuti a siker!!!!beszélj a dokiddal ,mond el neki hogy van 2 csikód és vérzel,de szerintem minnél előbb!!!!!Nagy nagy ölelés neked drágaságos Kismamim!!!!! :wink: Pusza

Na megyek vissza dolgozni! :?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó, szerintem is beszélned kéne a dokival, mert lehet, hogy kevés az utro, azért vérzel. Addig is egyél magneb6-ot ezerrel, az nem árthat.
elan

Vic
Küldtem Neked emilt, a profilban megadott címre.
Vendég

Sziasztok!
Átugrottam ide mert a "mamis" topikban őgyelegtem.
Érdeklődnék, hogy a Zeke adjunktus úr milyen, jár hozzá valaki közületek?
Én eddig másnál voltam, de szeretnék itt is próbálkozni.
Légyszi írjatok néhány sort, hogy mi a ternd itt a BMC-ben?
Mennyi az első konzultációs díj stb.
Segítségeteket köszönöm.
Mindenkinek kívánok sok sikert és kiatrtást!
moncso70

Sziasztok lányok!:)

Szép napot mindenkinek!:)
Hát érdekes estém lesz ma,Törpe és apa elmentek anyósomékhoz,ott is alszanak.Én itthon ragadtam mert onnan nem megy korán busz Pestre. 2 éve mióta megszületett,nem volt tőlem távol manócska egy éjszakát sem!:( Már most hiányzik,nagyon fura érzés!

Csajok
mindenkinek köszönöm a petikenövesztőket,annyira szeretném ha holnap végre jó hírt kapnék,persze Katával és Krisztával együtt!
Szorítsatok nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikó
2 csík az 2 csík nagyon drukkolok és szerintem is azért hívd fel a dokidat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rebe,Sünike
Nektek is millió drukk holnapra,nagyon szorítok lehet még láthatlak is titeket.Hányra mentek?
sehike

Nikó!

Most fogom fel: TE KÉT?? KETTŐ? azaz KETTŐ csíkisat teszteltél? És már nem vérzel, csak barna? Nem kell a legrosszabbra gondolnod, 1000 példa van arra, hogy mind-e mellett és ezek után egészséges, gyönyörű babák szülerttek! Légyszi! Kérlek szépen! +van!
estike66

Sehikém!

Tudodm ,milyen rossz!!!én is ha elmegy Ördi már akkor híányzik ha kimennek a kapun!!! :cry: Hamarosan itthon lesz megint veled!!!Holnapra millió drukk Drágaságom!!!

Olyan fáradt vagyok lányok,nem tom mi van velem!! :roll:
Szerintem ma már nem jövök,legyetek jók!!!!!holnap majd leszek!!!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi,
Bocsi!!!! :oops: Én nem a te hozzászólásodra írtam már ezt, hanem amit a Gabi írt. Értem, hogy te mit írtál, direkt vissza is kerestem. Én nem akartam, hogy ilyen hülye helyzet legyen ebből. Ne érezd már magad emiatt rosszul, jó?!

Sehike,
Délre kell mennünk! Ha gondolod keress meg bennünket, mert úgyis hátul a kórtermeknél leszünk nagyrészt. Iwiwen meg tudsz nézni! :wink:

Nikó,
Két csík az jó!!!!!!!!!!! Hívd már fel a dokidat!!!!!!!!!!!

Vic,
Pihenj csak, és ne foglalkozz most a munkahelyeddel! :wink:

Törpe,
Iszom én, csak nehezen megy. Tegnap legyűrtem 3 litert, ma 1,6 liternél tartok. A nap végére meglesz a 3, de azt hiszem ennél több nem fog menni. Így is akkora a hasam ..... :shock:

Benszi,
De örülök, hogy írtál! És hogy jól vagytok! Követem ám a babásban, amit írsz! Kitartás neked/nektek!

Moncso,
Üdv itt! Én nem a Zekéhez járok, de a BMC-ben nincs semmilyen konzultációs díj. Csak a vizitdíj. Meg a gyógyszerek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyika! Pihenj jól!Kép

Rebe!
elhiszem,hogy nehéz, én is próbálom rávenni magam, de még csak 1,5 l járok :oops: nem egyszerű!
Már csak egyet kell aludnod! nagyon izgi:) holnaptól már neked is babaragik mennek! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: