Jó reggelt Lánykák!
Nefke megy a drukk ezerrel, gondolok ám rád sokat. Nagyon örülltem amikor Gabi írt hogy megkapod őket!!!!
Süni, Rebe,
Nagyon tuti az eredményetek. Sok sikert nektek a transzferhez. Gabi megnyitotta a babaesőt, úgyhogy hajrá.
Süni? hogyhogy hármat kapsz vissza, azt hittem csak kettőt lehet. De jó!!!!! Akkor 3 -as ikrek lesznek.
Gabi,
Akkor aludj napközben, már megteheted!!!!! Mostmár csak a babó számít. Bár azt elhiszem ekkora boldogság után, hogy nem tudtál aludni.
Elan,
Soki nem mondott semmit, hogy repedt e tüsző. Tesztelni én nem fogok az biztos egyszer már leírtam miért.A BMC-s teszt az inszemet követő 17.napon van. Az utrótól neked hányadik naptól fájt a cicid meg puffadt a hasad. Én tegnap óta szedem, de még nem nagyon érzek semmit.
Viszont ha megjön, akkor is el kell menni a vizelettesztre, nem tudjátok? Mert akkor már felesleges nem?
Tegnap a párom közölte, hogy ne éljük bele magunkat az ő eredménye miatt, hogy ez sikerül, sőt ő úgy érzi majd a lombik lesz a nyerő a mi esetünkben. De azért persze titkon reménykedik és pozitívan áll a dolgokhoz. Szegéynt úgy megsajnáltam tegnap, szerintem most tudatosult benne, hogy tulajdonképpen a probléma inkább nála van, noha a doki a mai napig nem mondta meg hogy mi a gond. De hát ez a 8 milliós szám centri után.

ezt is a műtősnő mondta nekem, hogy hát ez kevés....
Lányok, mennyi lenne a normális sprermaszám inszemnél centri után? Aminél az esély a tényleges 10%? mert gondolom a mi eredméynünkkel ez kevesebb.

Nem görcsölök rá, csak nem tudom a jó értékeket.
Jó meggyőztetek nem megyek be a héten. Csak én is olyan kis hülye vagyok, mert nem a saját érdekeimet nézem. A kolléganőm egyedül maradt ma az irodavezetővel, és úgy beszéltük meg, hogy pénteken bemegyek dolgozni. Ők azt mondták maradjak, minek megyek már be arra az egy napra pihenjek inkább. A férjem közölte, megtiltja hogy bemenjek. Az tény hogy se a stressz se a kedves főnököm nem hiányzik most. Csak én se szeretek másokat carba hagyni. Pedig önzőnek kellen lennem legalább most.