Andi!
Köszike, puszika átadva ezer soron!
A sárgarépuban milyen baktérium van?
Erről nem hallottam, vagy a fóliásra gondolsz?
Én sima bolti sárgarépa főzeléket adtam neki, én nem kockáztatok, nem tudhatom milyent veszek akár a piacon, akár a boltban, ezt meg azért átvizsgálják.
Hát igen a gyümölccsel én is gondban vok, de azért vettem olyant neki, hogy alma burgonyával, kiváncsi vagyok az miféle ízvilág....
Manó!
Köszönöm a tanácsaid, megfogadom!
Szerintem ma össz vissz egy kiskanállal sem evett meg, mint ahogyan a képen látszik, mindenhová jutott, de a szájába...
Szal akkor azt mondod, hogy holnap már két kiskanállal, szerintem még holnap sem lesz egy kiskanál sem...
Új ez még neki, de mintha úgy venném észre, hogy talán kiskanálbol hamarabb elfogadja mint cumisüvegből, lehet holnap kipróbálom az öszlevet kiskanállal.
Ja, és eszem ágában sincs a szopit kiváltani bébiételre, minimum 6hós koráig szeretném szopikáztatni, de azt sem bánnám ha egy éves koráig, csak igazábol arra gondoltam, hogy hiába szipákolja ő a cicimet, meg a sok tejcsit, szerintem nem elég tápláló a tejcsim, és azért nem hízik töle, nem?
És ha eszik hozzá bébiételt, hátha az egy picit táplálóbb lesz, és mellé még tejcsike.
Szivvi!
Gondolhatod, így is nagy szemei vannak, de most aztán háromszorosára nyitotta, hogy mi a fenét adok én neki, eddig csak a dvitamint kapta kiskanállal tejcsivel, de azt is csatázva...
Majd alakulunk...
Nos, elmaradt a Bogiüvöltés.
Komolyan mondom egész jó kislány lett belőle!
Alszik mint a tej, egész délután, néha felkeltünk szopizni, 8-kor pancsi, aztán kis játék, utána szopi, aztán mint akit agyonvertek alszik...
Lehet kéne mindíg egy kis szuri, és egy szupi jányom lenne...
Na jó, ez még viccnek is rossz...
Manó!
Robi Heni párbeszéd.
R-egyébként látszik hogy Manó nem magyarországon él.
H-miből?
R-az írásaiból.
H-azt miből látod?
R-sosem ír és-t, csak s. Ők még tudnak magyarul, mi már nem...
Leesett az állam, ez miket meglát, én sosem vettem volna észre, de tényleg nem írsz és-t!