A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Noczi! Hogy vagy? Látom mész apánkhoz, hajrá, én ma kezdtem, úgyhogy siessJ

Noczi! Kriszta! Mondjak még valamit nektek? Ti már találkoztatok is egyébként!!!
Mert Kriszta amikor nekünk volt a transzfer júniusban, Noczinak akkor volt a punkció és ott feküdt bent a kórteremben. Tuti bezséltetek is. Na ez milyen?
cyprus

Cyprus jó hogy mondtad, hogy te vagy a közös ismerős, mert folyamatosan azon jár az agyam, hogy ki is az a Gy. Móni!
Kriszta én egyébként ismerlek téged?? :oops:

Zsembi az a baj, hogy innen tőlünk villamossal simán lejutok a Blahára átszállás nélkül. Máshol nem jó neked??
Ági28

Na, Ági ez szép:)) Én már csak cyprus maradok neked, mi?
Látom jól vagy, nagyon örülök neki!!!

Szerintem a Kriszta úgy gondolta, hoyg innen a topikról ismer téged, de akkor még nem sejthette, hoyg én nem csak személyesen ismerlek, hanem topikmanó is vagyok:)))
cyprus

Szépem! Nagyon-nagyon drukkolok, hinni kell benne, hoyg lehet ott még egy kisember!!!

Melánia! Köszi!!! Bejelentkeztél már?

Katóccal mi van? Mennyi petike lett ma? Mindenesetre drukkolok.
cyprus

Na, jól elbeszélgetek itt magammal, mi?
Hát lányok nekem olyan fura volt ma reggel elkezdeni a szurikat. Teljesen elszoktam tőle június óta. a a húsevésről nem is beszélve. :shock:
cyprus

Hát Cyprus, igen te már csak Cyprus maradsz! :-)

A husievést ne is mondd, ma úgy sikerűlt egy ki halat leküldenem, hogy csináltam egy újjhagymás, tejszínes ragut. De a háromnegyedénél vissza akart jönni. Gondolhatod. Remélem, hogy nem lesz gáz hétfőn, de egyszerüen felfordul a gyomrom még a husi látványától is, de szó szerint.
Sőt én aki nagy tejivó vagyok két napja egy pohárral sem tustam ledönteni. Ez már a vég.
Viszont történt egy jó, egy idelye az almát nem tudom megenni, de most megint megy! :-) Ma is megettem egyet.
Ági28

Na csjok én mára befejeztem. Megyek Tv-t nézni, és fekcsizni még kicsit.

Ahogy tudok rögtön benézek, mert Katóc érdekel, hogy mit produkált!

Kép
Ági28

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a szurkolást!! :D

Háááát..hazaértem végre. A tenyérkémben 6+1 volt beleírva, aminek hirtelen megörültem. Aztán jött Gyöngyi, és elmondta, hogy mi a helyzet. Az az 1 meghasadt rögtön, úgyhogy maradt a 6. Aztán abból is elúszott kettő :( , maradt négy. Abból egy éretlen, úgyhogy maradt három, ami ICSI lett. Mondjuk Apánk mondta hétfőn, hogy a 7-ből 4 az, ami megfelelő méret, tehát nem vártam sokkal többet.
Meglátjuk, hogy mi lesz belőlük holnapra. Most egy kicsit el vagyok azért kenődve, remélem, hogy holnap a telefon után jobb kedvem lesz.

Asszem most sűrgősen benyomok egy epres sütit vígasztalásképp. :)

Pusszancs
katóc

Katóc! Ez tökéletes lesz, ne aggódj egy percig sem!!!!!!!!!!!!!!
Elég egy kis tökös embrió is a bébidhez, tudod!! Minden rendben lesz!!!!!!!:D:D

Kehidakustány tényleg szuper! Az élményfürdő különösen.
bodza2005

sziasztok!

Hanyatka - én nem tudok sajna ajánlani ilyesmit, hacsak nem Gyula. A fürdő szupi, gyógyvizes, emiatt elég büdi, de jót tesz... :)
küldök: +++++++++

Tatuka - nem teszteltem vas. óta, nem is fogok egy darabig. még mindig megy a vérezgetés, bár pont találtam a neten egy blogot, ahol 8 hétig vérzett a kismami...

még nem adtam fel teljesen, bár már csak alig- alig pislákol a remény... próbálok nem is foglalkozni vele. ráadásul szombaton temetésre kellene menni, nem tudom, hogy be merjem -e vállalni.

köszönet a drukkokért mindenkinek!

Katóc! - ne kenődj el, a holnapi nyerő-számokra gondolj!! :lol: nagyon várjuk a híreket majd!!

Cyprus - de jó, hogy indulsz! hát igen, a szurikhoz az ember nem tud hozzászokni, bármikor is kezd az ember.
szépem

szerintetek miért mondta Apánk, hogy szedhetem az Utrot szájon át is? nem panaszkodtam a kúpra, lehet, h azt gondolja, esetleg az irritált? /mert mikor nála voltam, még alig volt vmi vérzés/
szépem

sziasztok
Zsembi
Mikor bementem ketten voltak még előttem, és egy pár volt bent. Egy kicsit késtem is mert dugó volt, 17:45 helyez 18:15-re értem oda. Levettük a kenetet, és kérdezte apánk, hogy a leletek amik készen lettek hol vannak,hát mondtam ennyit tudtam elhozni mert, az AIDS csak 15.-én lesz meg, az ellenanyag meg a vizelet vérvétel, reggel csináltattam meg, és még nem küldték át neki. Szóval levette a kenetet, és két hét múlva kell telefonálnom, de addigra meg is fog jönni. Ha minden lelet jó lesz akkor kezdünk. Mikor eljöttem már senki nem várt kint.
Ági
Egyed a sok húsikát, ha nem megy hunyd be a szemed és legyürni... :lol: :wink:
Kezd valaki most októberben, vagy mindenki novemberi?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok csajok!

Noczi, Cyprus: üdv nektek ismét itt a topikon. Hogy vagytok?

Cyprus: mi történt Veled a hétvégén? Remélem, nincs semmi baj...ne ijesztgess!!! :shock:

Én ma voltam a dokimnál, azt mondta, hogy Dani bébi tök egészséges, méretei pont akkorák, mint a nagykönyvben, most 760 grammos. És jó sokat rugdalózik, mozog, ami nagyon muris érzés :lol:

Csajok: én kicsit később érek oda a csokizóba jövő pénteken, mert 4ig dolgozom. Esetleg valamelyikőtök megadná majd priviben a telószámát? Mert én aszem Ágin kivül nem ismerek személyesen senkit, és ha ő még nincs ott, amikor én odaérek, akkor nemtom, kit keressek...

Puszillak Titeket!

Kép
cseka

Sziasztok!

Katóc nem elkenödni ám küldöm az osztodás sugikat az embrikéknek ++++++++++++++++++++++++++

Kagyló Hogy hogy 15-én lessz meg az aids leleted?
Te is most hétfön vetetted le mert az pont 2 hét és nekem is akkor kell érte mennem.

Nagyon jo kis wellnes helyeket tudtok, én még sosem voltam.

Ági akkor talizzunk az oktogonnál ahol Bodzával ha csatlakozhatok.

Andi
zsembi

csak gyorsan beleolvastam, hogy wellness kerestetik:
Röjtökm. tényleg szép, de rohadt drága, sztem drágább mint amit ér, de ez egyéni vélemény. Ha nekem kellene választani és ilyen árkategória akkor inkább Parádsasvár. Ott a környék is gyönyörű. Céggel jártam már végig az ország kastélyszállóit, csak ezért vagyok ennyire képben. Ja, sztem a kehidakustányi nem egy nagy szám, én rosszul voltam a tömegtől, mozdulni nem lehetett, bár nyár volt, főszezon. Ha csak a wellness számít akkor még Tapolca esetleg?

Szépem, mi van most? Nagyon örülök, h találkoztunk, anyuval sokat gondoltunk rád, h mi lehet veled, eddig otthon voltam, most jöttem haza. Majd holnap visszaolvasok, most rohanok.
beber77

Ja és a tapolcai wellnes részéből át lehet menni a tavas barlangba :) Lillafüredi Kastély Hotel pedig közel van a barlangfürdőhöz, hát az nagyon király hely!!!! Ott aztán lehet huncutkodni a különböző eldugott kis barlangrészeken :wink: És ezutóbbi talán nem is olyan drága, mármint Lillafüred. Biztos vannak csomagajánlatok is. Na befejezem, főleg, hogy el sem olvastam , h mit kerestek pontosan :)
beber77

Sziasztok.

Köszi az infót Szépem!
Cyprus:nem még nem jelentkeztem be.Jövőre tervezzük.Mivel 3 lombik után kirúgtak.De van már másik állásom,csak próbaidős vagyok.Ezért tervezzük jövőre.Igaz fogakmam sincs hogy fogom megoldani a hiányzásokat mintahogy azt sem tudom hogy elmondjam-e majd a melohelyen.Az előzőnél nem mondtam el de kiderült és ki is rúgtak.Nehéz ügy ez.Ti hogy csináljátok????? Szegedről járnék fel.Tudnátok nekem segíteni abban hogy a Nyugati pályaudvartól mennyire van messze a Dévai? Mivel tudnék én oda eljutn? A férjemmel voltunk már ott csak az autóval volt.És most szoktunk rajta agyalni hogy hogy oldjuk meg a feljárást.

Katóc:ne keseredj el,ez jó eredmény hidd el!!!!! Holnap meg jó híreket fogsz kapni és kész!!!!
melánia

Melánia küldtem pü-t.

Andi
zsembi

Hanyatka összeirtad hogy hányan leszünk a talin?

Andi
zsembi

Szépem, remélem, hogy a holnapi nyerő szám 3 lesz. :D

Zsembi köszi a sugarakat! :D

Melánia, köszi, úgy legyen! :D

Jóccakát kívánok Nektek!!! Holnap jelentkezem, de csak délután tudok majd jönni.
katóc

Bodza drága, de az sem baj, ha puncis lesz az a tökös ki embrió. :lol: :lol:
Csak legyen embrió.
katóc

ki=kis :oops:

Asszem tényleg elmegyek aludni. :roll:
katóc

Biztos már mindenki alszik,én most készültem el a tiramisummal(táncolni voltunk és 10kor értünk haza,utánna fogtam neki),mosogattam és gondoltam még benézek lefekvés előtt.
Most csináltam először,kiváncsi vagyok,hogy sikerült :)

Köszi lányok a sok ajánlást,wellness ügyben.
Még nem sikerült választanom,mert a Kriszta által ajánlott Puchner Kastélyszálló annyira megtetszett,hogy kicsit elszomorodtam,mikor kiderült,hogy nincs hely.Így majd holnap folytatom.
Na de az is lehet,hogy jövő héten kiderül,hogy sikeres volt az inszem és akkor meg semmi wellnessezés :)
Ú,Bárcsak így lenne :wink:

Katóc!Drukkolok nagyon,hogy holnap jó hírt kapj.
Szépem!++++++++++++

Zsembi!Még nem számoltam össze,de most akkor felsorolnám a jelentkezőket és lécci jelezzétek,hogy mindenkit beleszámoltam-e!

Ági,Bodza,Tatu,Cseka,Zsembi,Manoka,Szépem,Hanyatka
Nos???Kimaradt valaki????

Gyönyörű álmokat!!!
hanyatka

Beber,Cyprus,Kagyló,Noczi,Szőke...ti nem tudtok jönni????

Na puszzz
hanyatka

Jó éjt....

Nemsokára ideérnek a barátnőmék. Ideültem, itt nem alszok el mire megjönnek. Naon naon ááálmos vagyok.

Szia Melánia! Csak annyit szeretnék, hogy ha a próbaidőd lejár (de csak ha lejár!!!!!))) nyugodtan szólj, hogy ebben a reprodukciós proramban vagy. Sőt, ha kell írásban. Ugyanis a munkatörvény véd. Elég erősen. Csak rendkívüli felmondással rúghatnak ki, de ahhoz ugye elég csúnya dolgot kellene művelned. Zárójelben hozzátenném, hogy benne voltam egy ilyen ügyben. Már a munkaügyi bíróságon volt az ügy, amikor sikerült peren kívül megegyezni az exmunkáltatómmal.

Katóc! Minden okés lesz! Igaza van Bodzának! Hozzam ismét példának a barátnőmet? 2 petesejtből egy osztódott... Viktor 2 éves múlt. Ő az egyik szerelmem. Tökös-puncis? Szerintem az már tök mindegy! :lol:

Zsembi! Mi a wellnes hétvégét tavaly karácsonyra kaptuk. Nem akartam a családdal lenni. Nálunk az ilyen nagy családi körhányás jellegű, és valahogy nem volt kedvem a : "szegényke, nem lehet gyereke" arcokhoz.... Így elzavartak minket 3 napra. Valami fantasztikus volt.. Drágám szívta csak meg, mert sóvárogva nézte a szaunát! Én meg letiltottam. De együttérzésből én sem mentem.

Ági! Pocisimi!!!!!!! Alig várom az UH-t én is. Nálad biztos nem jobban. Pihenj sokat, vigyázz a picikre! Puszikállak sokszor. Ümmm, tényleg mi lett a férjed laptopjával?

Na, kb 20 perc és itt is vannak..
Aludjatok, mert álmosak vagytok!
Álmodjatok szépeket, jó éjt!

Hű de ráértem írogatni....

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt!!!!

Katóc:
3 petesejtből is lehet 1-2 szép bébike, mennyi termékenyült meg mára szépen?

Hanyatka:
a tiramisu az a süti amit nem lehet elrontani, húúúúú de szeretjük, tánctanfolyamra jártok?

Zel:
csak nem Téged is kirúgtak az exmunkahelyedről az inszemek miatt???? Jól tetted, h beperelted őket.
:shock: :roll: :shock: :roll:
Ezt a sok szemét munkáltatót!!!!! Nem elég a gyerekért évekig küszködni, még ez is :x :x :x :x

Melánia:
én nem mondtam el a munkahelyemen, hogy hova járok, az első lombikra egy kisebb műtétet hazudtam, előtte meg kivizsgálások stb.....akkor később értem be, nemsokára lesz a második akkor kiíratom magam TP-re és beadok valami tüdőgyulladást, influenzát.
de ezt Nálad Szeged távolságból nehezebb lesz megoldani.
szomorú, hogy rákényszerül erre az ember vagy kirúgják

:shock: :x :shock: :x

Deeee, elkezdtek gyanakodni a hülye kollegáim: hogy csak nem babát várok, mert sokszor jöttem később????? Meg csak nem nő a hasam, jóóól látja???? Meg már szurkolnak nekem, mert benne vagyok a korban........áááááááááááááá

Anikó
tatulány

SZiasztok!

Zsembi Bodzával a Király utcánál talizunk! Szerimtem a Pizza Hut sarkánál, azt nem lehet eltéveszteni. Az jó lesz neked is??

Köszi Kagyló a tanácsot, de csukott szemmel sem menne! :-(
De most reggel vettem túrót meg tejfölt, és csináltam újjhagymás tejfölös túrót, az valahogy lement.
Egyébként lehet, hogy ettől az antibiotikumtól nincs étvágyam. Nem tudom, majd a jövő héten kiderűl. :-)

Szépem nekem is szájon át kell bevennem az utrot, mennyivel kényelmesebb. :-)
Ja ma megkaptam az utolsó progiszurit! :-)

Melánia a Nyugatiból két átszállással jutsz el Dévaihoz. Metróval a Ferenciek teréig, aztán onnan 8-as busszal az Irhás árokig! :-)

Katóc szép az a 3 is, elvégre egy babához egy sperma, és egy petesejt kell csak! :-)
Ági28

Sziasztok!

A talira én is megyek, de én is csak később tudok odaérni, mert 4-ig dolgozom. A Király u-tól merre kell menni? Lehet hogy már leírtátok, csak átsiklottam fölötte. :oops: :oops:

Ági, drukkolok, a hétfői uh-hoz. Teszel fel uh képet ugyeeee???

Wellness szálló? Hmmm, szerintem jó Sopronban a Hotel Fagus, és szép helyen is van. Mi most a szülinapunkra kaptunk hotelcsekket, így jövő hét után Hévízre megyünk 4 napra.

Nekem tudják bent a melóhelyen a lombikot, szerencsére nem néznek rám ferde szemmel. És a főnöknőm is azt mondja ne foglalkozzak semmivel, ha táppénzre kell mennem beülti, akkor megoldják majd a munkám, aztán meg meglátjuk mi lesz. De persze ezt az előző munkahelyemen nem tudtam volna megcsinálni, onnan tuti repültem volna, de szerencsére akkor még szó sem volt lombikról.

Küldöm mindenkinek a babaragikat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szépem, nem feladni a bizakodást!!! Ne keseredj el!

Katóc, gratula a petusokhoz! Telefonáltál már, hogy mennyi osztódott? Nagyon drukkolok!

Tegnap is írtam reggel, csak elszállt az egész, utána meg már nem volt időm írni sajna. :(

Szép napot mindenkinek!

Bea
beus77

Sziasztok!

Ági, mi még nem találkoztunk személyesen, de az is lehet, hogy igen. Hiszen a rendelőben elég sokat forgolódunk, anélkül hogy tudnánk ki kicsoda. Nem csodálom, hogy husi undorod van, nekem is pedig csak 3 hete nyomom. De már nem tudom mit kéne csinálni... Már a kedvenc éttermem sem vonz, pedig az aztán nagy szó! Meg ne tudják a szakács fiúkák

Na szép vagy Cyprus! :D rejtőzködöl is nekem. Remélem a dolgok rendeződtek... majd beszélünk. A szurik nekem is furák voltak, de azt mondtam is neked a telcsiben amikor elkeztük. Most ez a reggeli progi már gyerekjáték. Egy ismerős nővérke anyuka adja őket és szinte meg sem érzem.

Katóc, nagyon izgulunk, neked nem kell! Csak pihikézz tudod! Megrendeltem azt a könyvet, amít írtál, nehogy tudatlan maradjak és bekajáljak valami nagyon tilosat. :)

Hanyatka, bocsi hogy nem mondtam de ott tényleg sokszor van túlfoglalás. Próbáld meg Visegrádot, az is szuperos! Szerintem tetszeni fog. www.thv.hu

Tényleg találkoztam Noczival??? Kár hogy nem emlékszem. De majd egyszer csak talizunk és frissül a memóriám.

Hát most ennyi, megyek rendeltetés szerű pihikére vízszintbe, mert pocak nem bírja az ülést.

Ragacsok, embrió növesztő energiák úton mindenkihez!

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok Lányok!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A három petesejtből 1 mutatja kezdeti megtermékenyülés állapotát, de nem biztos, hogy lesz belőle embrió. A másik kettő meg sem moccant.

A negyedik éretlen petesejtet már megérlelték, reggel megszúrta a biológus, meglátjuk. Holnap reggel 8-kor kell telefonálnom, hogy lesz-e transzfer.

Ne haragudjatok, és megérdemlem a s...berúgásokat, de nekem reményem nem maradt......nem látok a könnyeimtől.......
katóc

Hanyatka:
grádon van egy Szent Orbán fogadó nevű hely, nem voltunk csak jókat olvastam róla.

D.Kriszta:
Te babát vársz, vagy most volt lombikod? Hányadik? Mit lehet tudni Rólad? :D

Ági: tejfölös-túró. hmmm-:))

Anikó
tatulány

Katóc:
még ne add fel!!!!!
De ha mégse lenne transzfer nézd a jó oldalát, megmaradt 1 lehetőség és legközelebb Apánk megtalálja a megoldást. Tudom, hogy most nehéz, jaj szegénykém :D Egyél valami finomat.

Hanyatka: VISEGRÁDON

Anikó
tatulány

Sziasztok! :D

Megvolt tegnap a randi dokibával! :D Minden leletem tökre tökély, jövő héten kezdünk! :D Tiszta happy vagyok!

Cyprus, hová sietsz ennyire? :D Megvárhattál volna, irgum-burgum! :D Remélem, időben jön a menszim, nehogymár teljesen elkerüljük egymást! Majd megint jót röhögcsélünk a punkciód előtt, jóóóóó??? :D Emlékszem ám Krisztára, meglestem az iwiw-en :) Talán még váltottam is egy pár szót vele júniusban valamelyik UH előtt... Mintha...

Lányok, nagyon szívesen mennék a talira, de tudjátok, a távolság... Pest belvárosába feltömegközlekedni nekem egy egynapos kirándulásnak felel meg :D Kihelyezett tali nem lesz valamikor, mondjuk Tbányán? :D

Szép napot! :D
noczi

Katóc, ó hogyaza... Azért ne borulj ki teljesen, akkor akár még kettő is lehet... Fel a fejjel!
noczi

Tatu, küldtem privit, nem tudom, hogy átment-e.
katóc

Sziasztok!

Katóc, bassza meg... :cry: :cry:
(azért még kicsit légy erős, hátha az az egy kis szívós lesz és minden rendben lesz!!! szorítok nagyon-nagyon!!!!!!!! )

kagyló, noczi én is jövőhéten kedzek, ha az égiek is úgy akarják. ( és pontosan jön meg). :D

Hanyatom jól kihagytál a sorakozóból!!! jövök-jövök ééén is! :D
Cyprus, örülök, hogy újra itt!! :)
Szaladok, céges ebédelős jópofizósra.. sok kedvem van...
yamita

Na Kriszta megleslek ai IWIW-n, és akkor kiderül, hogy dumcsiztunk e már! :-)

Épp azon agyalok, hogy megfőzök pár tojást, és azt eszem ebéder majd. De most még nincs étvágyam, így még várok kicsit.
13.00-ra megyek le körmöshöz úgy is, majd utánna kitalálom mit eszem.
Ági28

Yamita, szuper, akkor veled kb. egyszerre fogunk haladni, ha minden jól megy! :D Kagyló kicsit utánunk kezd majd, két héten belül, ha jól emlékszem. Azért őt is elcsípjük majd, és bevonjuk a bandába... 8) :wink: :D

Tényleg, Cseka, már tegnap is akartam írni, gratulálok a kis tököshöz! Erről úgy látszik lemaradtam, nem tudtam, hogy már kikukkoltátok, hogy mi van a lába között... :D
noczi

Jaj Katóc, azért én még szorítok a kis pöttyeknek ám!
Ági28

kriszta küldtem neked privit! :-) IWIW-el kapcsolatban!
Ági28

Katóc - fel a fejjel, könnyen beindulhat az utólag szúrt petécske is!! lehet, hogy ez a két kis embrió kissé lusta, de ettől még megerősödhet!! nekünk 10ből egy db lett, mi is halálra aggódtuk magunkat másnapig, de azt az egyet visszakaptam!! persze, példa így, példa úgy, nem túl vigasztaló mások esete, de bizakodjatok, nem szabad lemondani róluk!!

Hanyatka : ++++++++ hogy van ez? - tánc meg tiramisu? :lol: hol marad a pihi meg a husi? ha ezt apánk megtudná...! :lol: a tiramisuban nem nyers tojás van ?? kikapsz te is!

Ági - izgulunk az UH-képért!

Tatuka - lehet, hogy jobb lenne, ha elmondanád te is, h lombikra jársz, a törvényi védelem már elég komoly! no persze mindent meg lehet oldani a munkáltató felől, ha nagyon akarják....

mi még nem adtuk fel, várakozunk, meglátjuk majd...
szépem

Sziasztok!
Katóc, reméljük, lesz belőle embrió, de akár még 2 is lehet. Aztán tudod, egy embrió pont elég egy babához. De nagyon meg tudlak érteni, és sajnálom, hogy így alakult. :(
Nóczi, megkaptam az üzenetedet az iwiwen, a név alapján persze fogalmam sem volt, hogy ki írt nekem, aztán láttam, hogy így kezdődik: Nahát, Február! :) és rögtön lecsörrent :lol: Mindjárt válaszolok, és megkeresem Cyprust is.
Ági, még mindig nem térek magamhoz, februárapuval szinte naponta emlegetünk benneteket, és naponta megbeszéljük, hogy mi valószínűleg elájultunk volna a hír hallatán. Minimum. Persze nálunk egy ilyen hírre igen kicsi volt az esély... Remélem, minden rendben lesz veletek. Egyébként a hormonok fura dolgokat bírnak művelni. Én soha nem voltam odáig a tejért, de mostanában volt idő, amikor ha más nem is, egy csupor hideg tej lecsúszott. Elvileg ma betöltjük a 17. hetet, ehhez képest még valamelyik reggel is visszontláttam a sajtoskenyeremet. A legdurvább az volt, amikor februárapu jött a jóreggelt-puszival, én meg félretoltam, hogy nem szeretném lehányni... Csábos...
Amúgy rendben vagyunk, hétfőn voltam vérvételen (AFP), aztán 2 hét múlva UH. Időnként már érzem, hogy valaki motoz odabent, de még nagyon kell koncentrálnom. Kedden a védőnőnél meghallgattuk a szívét, hát azért az nagy élmény.
február

Lányok, köszi a vígasztalást, aranyosak vagytok.

Szépem, ha azt mondták volna, hogy 1 megtermékenyült szépen, akkor most boldog lennék. Mert egy darab gyerekhez egy embrió is elég, ezt vallom én is.
De nem tudok nem gondolni arra, hogy ha három szép petesejt nem tudott megtermékenyülni rendesen, akkor az a kis utólag érlelt picurka hogy tudna. :?

Na mindegy, most még csinálok mindent úgy, ahogy kell, hátha mégis lesz valami. Megyek és főzök valami kaját, mert kettőkor utrodugdosás van.

Csak szegény párom.......vidéken van három napig, úgyhogy most mindketten egyedül próbálunk 'túlélni'. Ő is totálkáros. :(
katóc

Jaj, Katóc, ráadásul egyedül vagy otthon... :( El nem tudom mondani, mennyire sajnálom.
február

Na tessék, nekem a közös ismerősről automatikusan az iwiw jut eszembe, de beteges dolog, pedig most, hogy visszaolvastam, rájöttem, hogy nem is volt szó ilyesmiről. vagy mégis? most mivaaan?
február

Hellóka!

Kissé elaludtam a pihi közben, de nálam ez már csak így megy. :lol:

Tatulány, nekem most volt a második ICSI-m, az elsőnél 6 sejtből 4 indult meg, 3 maradt és egysem tapadt meg. Akkor Katóccal és Cyprussal voltam együtt. Most 7 sejtem volt 8 tüszőből, ebből 5 érett volt. Négy huncut indult növekedésnek és péntekre megint 3 maradt. Így őket vissza is kaptam. Azóta lassan telnek a pihis-dolgos napok.

Katóc drága még ne add fel!!! Küldözgesd a "növekedjetek drágáim" üzenetet nekik! Menni fog! Kicsi dolgokból születnek a legnagyobbak tudod! Lábösszeszorítva szurkolok és kivételesen nem azért mert pisilni kell :D .

Közben priviben leesett hogy tényleg ismerem Noczit és tuti beszéltünk júniusban. Ágival meg van egy közös nagyon szivemhez közeli ismerősünk. Szuper!

Csajok az anyukám, aki nagyon sokat segít nekem (most éppen főzni) olyan rakott kelt készített, hogy ezt is három napig fogom enni. És végre kitaláltam mi lesz utána: krumplis húsgombóc. megkönnyebűltem....

Kriszta
dobsakriszta

Öhöm, szóval az van, hogy meg akartam keresni Cyprust az iwiwen Ági ismerősei között, és nem találtam, és akkor rájöttem, hogy Kriszta nem is ezt mondta. Hüjjülök.
február

jaj, még annyit akartam írni, hogy én sokszor gondolkodom és beszélgetünk róla lányokkal, hogy hogyan lehet a programokat olyan munka mellett csinálni, ami 8-4 tart? És tényleg mi van az értetlen főnökökkel. Persze szuper dolog, hogy véd a törvény, de ha már odáig el kell menni, akkor az tuti megviseli az embert. Nem elég a nyomora, még a pénze után is menni kell....
Sokan mondják, hogy táppénzre mennek, amihez csak egy jó házidoki kell.
Én nem tudom elmondanám-e a főnökömnek a dolgot... De jó kérdés. Most szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert én vagyok a főnököm. :D
dobsakriszta

Február, hát ez jó! :lol: :lol: Én is pont ezért kezdtem kotorászni az iwiwen! Aztán nem Cyprust találtam meg, hanem téged! Jók vagyunk! :lol: :lol:
noczi

Na igen, ez a legszerencsésebb felállás ebből a szempontból :) Bár ciki, ha mégsem akarod elmondani a főnöknek... :)
Hát sok hazudozással lehet megoldani. Mi már teljesen rutinosak vagyunk februárapuval (egy helyen dolgozunk, ami most annyira nem volt előny...), ha kitaláltunk valami jó kis hantát, és a végén mégis beértünk időben, akkor elraktuk máskorra... Szörnyű volt. Ráadásul a 6. héttől táppénzen vagyok, szóval nem tudtuk kivárni a bejelentéssel a szokásos 12. hetet. A főnökasszony éppen szabadságon volt, addig a Zuram azt mondta mindenkinek, hogy hasi panaszokkal vagyok itthon. Ami persze igaz is, ugyebár. :) Elvégre egy kis élősködő (lsd. Dr. House) van bennem azóta is!
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: