Sziasztok!
Katóc, reméljük, lesz belőle embrió, de akár még 2 is lehet. Aztán tudod, egy embrió pont elég egy babához. De nagyon meg tudlak érteni, és sajnálom, hogy így alakult.
Nóczi, megkaptam az üzenetedet az iwiwen, a név alapján persze fogalmam sem volt, hogy ki írt nekem, aztán láttam, hogy így kezdődik: Nahát, Február!

és rögtön lecsörrent

Mindjárt válaszolok, és megkeresem Cyprust is.
Ági, még mindig nem térek magamhoz, februárapuval szinte naponta emlegetünk benneteket, és naponta megbeszéljük, hogy mi valószínűleg elájultunk volna a hír hallatán. Minimum. Persze nálunk egy ilyen hírre igen kicsi volt az esély... Remélem, minden rendben lesz veletek. Egyébként a hormonok fura dolgokat bírnak művelni. Én soha nem voltam odáig a tejért, de mostanában volt idő, amikor ha más nem is, egy csupor hideg tej lecsúszott. Elvileg ma betöltjük a 17. hetet, ehhez képest még valamelyik reggel is visszontláttam a sajtoskenyeremet. A legdurvább az volt, amikor februárapu jött a jóreggelt-puszival, én meg félretoltam, hogy nem szeretném lehányni... Csábos...
Amúgy rendben vagyunk, hétfőn voltam vérvételen (AFP), aztán 2 hét múlva UH. Időnként már érzem, hogy valaki motoz odabent, de még nagyon kell koncentrálnom. Kedden a védőnőnél meghallgattuk a szívét, hát azért az nagy élmény.