Sehike Sajnálom, hogy nagymamád ennyire lerobbant. Jobbulást kivánok neki.
Neked pedig boldog házassági évfordulót!
Krisztamili Üdv köztünk! Ez nagyon jó társaság. Sokat lehet tanulni tőlük és nagyon segitőkészek.
Leszivással kapcsolatban nem tudok segiteni, én is előtte állok.
De a lányok rengeteg jó tanáccsal ellátak már.
Lexi Örülök, hogy jelentkeztél! Látom, még a lelki békéd még nincs teljesen rendben. Az, hogy hogy nézzel ki azzal ne foglalkozz. Amin át kellett menned, ahoz képest ez "semmiség". Ujra fogsz regenerálódni. A péhed rendbe jött?
Nem gyuladt már? Jobbulást kivánok neked!
Fiona Rendes párod van. Neked ahogy irtad, most csak a pihenés a feladatod. Vigyázz magatokra.
Rebe Hogy vagy? Javulgatsz? Anyukád jobban van már?
Mikor lesz a leszivás? Küldöm addig a petikenövesztőt+++++++++++++++++++++++++
Vikkata Nem használtam még fel. Ez nekem az arany tartalék. Sajnos olyan a helyzett, hogy várom a fejleményeket. S ha szorit a cipő akkor előadom.
Nem tudnak az akciónkról. Kicsi a város. Én meg olyan helyen dolgozom, hogy pillanatok alatt mindenki tudná.
Na ezt nem

Még annyit a mhelyhez, hogy 2 hete olyan események zajlottak le, hogy keményen előjött a betegségem és azóta gyógyszereznem kell magam.
De a szabi kell a bmc-re. Tp meg kell a lombikhoz. Így melózok. Kicsit 22-es csapdájának érzem a dolgokat.
De talán egyszer vége lesz
Nyunyi Reggel kerestelek, de már tudom, hogy miért nem voltál meg. Remélem nem valami nagy baj végett nem jöttél.
Zsókuci Jól teszed, hogy elmész a doki bácsihoz. Legalább megnyugtatt, hogy nincs semmi baj.
Gabicsibe Pihi, pihi, pihi. Holnap után megtudod a hirt.
Már nagyon izgulok érted.
Megy a babatapi+++++++++++++++++++++++++
Nikó Eltüntél. Hogy vagy? Megy neked is a babatapi+++++++++++++++++++++++++++++++++
Hú, mostánaban nagyon sokat irok. Bocs érte.
Mindenkinek szép napot.