A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Basszus, lányok, a 22. napon vagyok, és egyértelműen menstruáció-szerű fájdalmaim vannak, pedig nyomom az utrót, mint a kisanyal. Szerintetek növeljem meg önkényesen az adagot?
A beágyazódás okozhat ilyen jellegű fájdalmat?
elan

Hahóóóóóó mai bmc-s lányok mik a hírek? 8)

Nálam most elfogyott a munka:) Múlt héten meg alig győztem:)

Elan nem tudok sajnos segíteni :oops:

Jajajaj lányok tiszta lüke vagyok, de úgy izgulok az este miatt :oops: pedig még csak azt tudom meg, mit hogyan kell majd szúrnom:) és az még három hét:)
szóval nem értem a parát:)

Kiváncsian várom a mai híreket! Merre jártok? Ennyien voltak ma?

Törpe

Kép
törpehzs

Jaaaaaaaaaj!
Gabicsibe,
majdnem elfelejtettem:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sehike küldtem pü-t!

lippa

Szép napot mindenkinek!

Rebe,Törpe Kriszta köszi a jókívánságot!Az estém jól sikerült! :lol:
Most beszéltem kb 2 perce mamikámmal telefonon,nehézkesen beszélt,de olyan jó volt hallani a hangját!
Annyira érzelgős vagyok,mindenem bőgni tudnék,pedig még egy szurit se adtam be,nem foghatom a hormonokra!

Kata
Köszi a nyugtatást.:)
Jössz akkor holnap?
Én 8 körül ott leszek,mindjárt megkukkollak iwiwen!

Törpe
nem csoda ha izgulsz,nekem néha egy sima UH-tól is összemegy a gyomrom!:)
Pedig nem félek,már szinte tudok mindent,inkább a tudatalatti okozza szerintem!:)

Elan
Nekem Martinnál olyan görcseim voltak,hogy biztos voltam a sikertelenségben,aztán lám mégis,a beágyazódástól is lehet!
Mennyi utrót kapsz?
Én lombiknál 3x3-at nyomtam,szerintem annál többet felesleges! :shock: Meg nem is tudom szabad-e? :oops:
Sajna többet nem tudok segíteni!:(

Jajj lányok remélem mindenki jó hírekkel jön ma!
Én már izgulok,kicsit a holnaptól,hogy mindent rendben találjon dokibá!
Majd szorítsatok !
Pusza!Este még benézek!
sehike

Sehike!
Persze, hogy érzékeny vagy! Szereted őt!
Biztos minden rendben lesz holnap:)

Törpe

Kép
törpehzs

Jövök holnap, már izgulok, hogy minden okés legyen.. Én nem tudom, hogy kb. mikorra érünk oda, nem sietünk annyira, mert úgyis sorba kéne állni. Csak Uhu lesz gondolom, és ha van dom. tüsző, akkor megmondja Sz. doki a folytatást, meg utána a Pharmafutárhoz megyünk még.. Naaa megkukkoltál? :D akkor azt a képet felejtsd el, mert azóta egy csomót híztam és a szép karcsúkata mára tokagyuri.. :lol: :lol:
torolve_20130114141731

Sehike, 3x1 utro az adagom... remélem elég lesz.
elan

Elan, írtam pü-t. Ha van időd, kérlek nézd meg.

Ági

Kép
agnesm

Törpe
Hát az érzékenység már lassan enyhe kifejezés rám! :(
Drukkolok estére!

Kata
Megkukkoltalak,hát csak megismerlek!:)
Ha mégsem, lökj oldalba nyugodtan,holnap egyedül megyek!:)
Én sem vagyok már nádszál,ez van,ezt kell szeretni! :lol:
Pusza

Elan
Reméljül elég lesz drága!Mikor kellene megjönnie?
Ha ott van babóci,úgysem jön meg kevesebb utrótól sem!
nagyon szorítok neked!

Lippa
Válaszoltam is ! :lol:
sehike

Ágnesm, köszönöm a privit! Szót fogadok ;)

Sehike, köszönöm :)

Nem emelem az adagot, kivárom, mi lesz... vasárnap kellene megjönnie, legalábbis az lesz a 28. nap. De az az igazság, hogy nekem többek között az a bajom, hogy a sárgatest-szakaszom nagyon rövid magától az alacsony progeszteron miatt, az utro pont ezen lenne hivatott segíteni. Úgyhogy nagyon remélem, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeimet :)

Ha meg nem... hát, akkor így jártam, akkor majd legközelebb többet kapok, gondolom. Úgy tűnik, azért 1-2 hónap arra is rámegy, hogy kitapasztalja a doki, hogy milyen dózis gyógyszerre hogyan reagálunk, de hát ez természetes.
elan

Kukuccs Drágáim!

Kicsi Sehikém!!!Érthető ,hogy kivagy ,félsz hogy elvesztheted!!! :roll: Drukkolok neked nagyon Drágaságom holnapra!!!

Vikkata !!!

Neked is megy a drukk!!!! :wink:

Bmc-járat!!!Gyertek a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!! :P :wink:

Kicsi Gabicsibém!!!!

Küldeném neked a tapikat,de nem tudok,mert apa elállított valamit a gépen!! :x Nagy nagy ölelés neked Drágaságom!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Már csak 1 nap Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja Elan Drágaságom!!!!

A BEÁGYAZÓDÁSTÓL FÁJ A HASAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabikám!!!!!! Kép Ezt neked holnapra Drágaság!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, a próféta szóljon belőled :D Örülök, hogy megint itt vagy, már hiányoltalak :)
elan

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből. Hát is-is hirekkel.
Jelen állás szerint nem lesz hosszu protokol, hanem a rövid protokol. Szűcs doki szerint kevés a petike. Balban 6 db, jobban 4 db kicsi van, mnyh 11-es. Igy vérzés második napján talán :roll: kezdünk. Feltéve ha nem lesz cisztám. Mióta idejárunk egyszer nem volt akkor lett inszemünk.
Apának valami 2 hónapos kurát kellett volna kezdeni, de kevés az idő, így elmaradt. De amit szedetek vele az jó a doki szeint, csak kiegészitette. Napi 2 maca vibe, 400 g E vitamin, C vitamin.

Kriszti Ne irj be nekem semmit. Majd, ha ténylegesen szurok.

Visszaolvasok, jövök még.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sehike Sajnálom, hogy nagymamád ennyire lerobbant. Jobbulást kivánok neki.
Neked pedig boldog házassági évfordulót! Kép

Krisztamili Üdv köztünk! Ez nagyon jó társaság. Sokat lehet tanulni tőlük és nagyon segitőkészek.
Leszivással kapcsolatban nem tudok segiteni, én is előtte állok.
De a lányok rengeteg jó tanáccsal ellátak már.

Lexi Örülök, hogy jelentkeztél! Látom, még a lelki békéd még nincs teljesen rendben. Az, hogy hogy nézzel ki azzal ne foglalkozz. Amin át kellett menned, ahoz képest ez "semmiség". Ujra fogsz regenerálódni. A péhed rendbe jött?
Nem gyuladt már? Jobbulást kivánok neked!

Fiona Rendes párod van. Neked ahogy irtad, most csak a pihenés a feladatod. Vigyázz magatokra.

Rebe Hogy vagy? Javulgatsz? Anyukád jobban van már?
Mikor lesz a leszivás? Küldöm addig a petikenövesztőt+++++++++++++++++++++++++

Vikkata Nem használtam még fel. Ez nekem az arany tartalék. Sajnos olyan a helyzett, hogy várom a fejleményeket. S ha szorit a cipő akkor előadom.
Nem tudnak az akciónkról. Kicsi a város. Én meg olyan helyen dolgozom, hogy pillanatok alatt mindenki tudná.
Na ezt nem :evil: Még annyit a mhelyhez, hogy 2 hete olyan események zajlottak le, hogy keményen előjött a betegségem és azóta gyógyszereznem kell magam.
De a szabi kell a bmc-re. Tp meg kell a lombikhoz. Így melózok. Kicsit 22-es csapdájának érzem a dolgokat.
De talán egyszer vége lesz :!:

Nyunyi Reggel kerestelek, de már tudom, hogy miért nem voltál meg. Remélem nem valami nagy baj végett nem jöttél.

Zsókuci Jól teszed, hogy elmész a doki bácsihoz. Legalább megnyugtatt, hogy nincs semmi baj. :oops:

Gabicsibe Pihi, pihi, pihi. Holnap után megtudod a hirt.
Már nagyon izgulok érted. :oops:
Megy a babatapi+++++++++++++++++++++++++

Nikó Eltüntél. Hogy vagy? Megy neked is a babatapi+++++++++++++++++++++++++++++++++

Hú, mostánaban nagyon sokat irok. Bocs érte.

Mindenkinek szép napot.

Jerika

Kép
jezsoerika

Lányok,
Az normális, ha a leszívás előtti napon szarul érzem magam? Enyhe hányingerem van, meg rossz a közérzetem.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Nincs igazán időm és erőm sem visszaolvasni, mert ülni még mindig nem jó.
Hajnalban nagyon szarul voltam, így úgy döntöttünk, hogy reggel inkább bemegyünk a BMC-be, minthogy valami baj legyen.
Tanár úr azt mondta, hogy az ijedelem nagyobb, mint a baj, szerencsére, de kaptam infúziót, meg volt vérvétel is, holnap is kell menni, és ha minden rendben lesz, akkor lesz szerdán beültetés.
A hasam az még most is fáj, kellemetlen ülni.
szóval megyek is.
Sziasztok!
Nefke

Nefke
nefke

Jaj Nefke... ez túlstimu? :(

Rebe, nem lehet, hogy "csak" izgulsz?

Erika, mi a rövid protokoll előnye a hosszúval szemben? Ugyanolyan sikeres lehet ez is, nem?
elan

Elan,
Attól tartok nem. Mert most sikerült hánynom is.
Lehet, hogy túlstimu?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nem tudom :( Talán lányok! Sajnálom, hogy rosszul vagy :(
elan

Sziasztok!
Nefke, frászt kaptunk Anettel, amikor megláttunk. Tudtuk, hogy nem kellene ott lenned. Remélem megúsztad a hazafelé utat!

Én ma este szúron a tüszőrepesztőt. Szerdán leszívás!!! Már várom, mert nagyon feszít a hasam. Paráztam is rendesen attól, nehogy idő előtt megrepedjenek, de a doki megnyugtatott, hogy a hormoneredményem nem utal rá :wink:

Anett, jó volt dumcsizni!!

Jerika, nem láttalak :( Illetve mintha láttam volna kockás szoknyás lányzót, de olyan sebesen szaladt ki, hogy nem tudtam utána iramodni!

Rebe, szerintem természetes a rossz közérzet. Én sem voltam túl jól hétvégén. Szorítok, hogy holnap minden oké legyen!

Egyébként jól sikerült a bográcsozás!

Elan, nyugi, normális, hogy fájdogál a pocid!

Gabicsibe, helyzet??? Hogy tervezed? Fogsz tesztelni? Nagyon-nagyon szorítok. Milyen gyorsan elrepült az idő.

Nyunyi, figyeltünk Anettel, arra tippeltünk, hogy ma sem jöttél. Ne szívass minket máskor!!! :D
süni76

Süni Az csak én lehetek. Ha végzek, ugy csinálok mint aki "menekül". :lol: de hogy miért? Tudom, hogy jó helyesn vagyok. De az az igazság sietek a buszhoz.
Örülök, hogy rendben vagy. Szerda lesz a nagy napod. Minden rendben lesz.

Rebe, Nefke Jobbulást. Én még nem tudom, hogy mi az tulstimu, de ahogy leirjátok nem is akarom tudni. :?

Jerika

Kép
jezsoerika

Nefke,
azért jó, hogy mentetek! tényleg mi volt ez?
Szerda már mindjárt itt van!

Süni!
Gratula! Szerdán már leszívás! Mindjárt beültetés.... huuu nagyon haladtok!:)

úgy látom szerdán is topik találkozó lesz a bmc-ben :wink:

Rebe! nem tudsz esetleg beszélni bmc-vel, vagy az orvosoddal?
Nem ártana, ha valami orvos látna!!

Törpe

Kép
törpehzs

Kukuccs!

Elan Drágaságom!Ugy lesz!!!!Köszike hogy híányoltál Drágaság!!!! :P

Kicsi Rebém!!!

Jobbulást kedveske!!!Hívd fel a dokid ha nem javulsz!!!! :wink: De lehet attól is hogy nagyon izgulsz!!! :wink:

Nefke Drága!!

Neked is jobbulást Kedveske!!! :wink:

Gabicsibém!!!

Merre vagy Drágaságom!!! :wink: Ugy izgulok érted!!! :roll:

Erika Drága!

Bocsesz!!Nincs nagy baj ,csak muszály volt elintézni! :wink: Nőnek majd a petikék!!Egyre közelebb vagy már te is a nagy naphoz!!!!!!!!!!!!!! :P

Sünikém!!!

De jóóóóó szerdán leszívás!!!!Bocsika nem direkt nem mentem!!
:wink:

Lányok !!!

Mennyi kismamink lesz hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Nonoka,Kira,!!!!!!

Merre vagytok!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nyunyi
Ari vagy,hogy így izgulsz értem :D El kell keserítselek holnap még nem derül ki mi az ábra, szeretném ha már szerda ilyenkor lenne!

Süni
De jó, akkor majd hozzád is berobogok szerdán míg az eredményre várunk :D nem csinálok tesztet!Eszembe jutott hogy talán kéna és akkor nem fog olyan nagy csalódás érni ott,de le tettem róla!Az az igazság,hogy nincs hozzá merszem!!!

Kata
Néha mensis görcsök,pici cickófájás (biztos az utrótól,mert attól mindíg szokott)amúgy semmi tünet ami arra utalna,hogy sikerült,de arra sincs hogy nem.Majd szerdán kiugrik a bohóc a fiókból :lol: vagy nem.
Holnapra egy nagy kalappal!

Nefke
Sajnálom,hogy túlstimus lettél,de legalább időbe bementetek!Szorítok,hogy mielöbb rendbe jöjj!

Rebe
Pocid nem fáj?Reméljük csak az izgalomtól van és nem túlstimu.Ha nem vagy jobban szaladjatok be a János nőgyogyijára ott segítenek!!

Törpi
Köszi a tapikat :D Szerintem ez normális dolog én is mindíg izgulok bármiért is megyek!Nagy kalappal az esti programhoz :D

Elan
Szerintem ez csak a fészkelődés jele lehet :D korai lenne még,hogy megjöjjön!!!!

Erika
Az a lényeg,hogy most már tényleg kezdtek!!!egy kis cisztaűző a biztonság kedvéért Kép !!Azt a fránya betegséget tessék most háttérbe szorítani!!!
gabicsibe

Hú, Gabicsiba, köszi, hogy megnyugtattál! Nagyon csúnyán szurkál a hasam.. A mellem meg továbbra is fáj, de ez biztos az utro, ahogy mondtad. Tulajdonképpen mind a kettőnknek egyforma tüneteink vannak, remélem jut bohóc mindenhova ;) Én is várom a szerdát, nagyon izgulok érted!
elan

Nyunyi!!!

Te mindenkit fejben tudsz tartani :D :?:

Aki volt ma a BMC-ben az érti, hogy én "már" 2-kor végeztem. :roll:
Már ma este el kell kezdenem a Merionalt. Biztos furcsa lesz a Puregon után kutyulni, de majd a férjem segít. :)
Jövő hétfőn kell UH-ra mennem.

Ma az egész napot Kirával töltöttem.

Kira!
Mi az az ALPOZITÍV :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Mekkora hülyeség :!: :!: :!:

Gabicsibe!!!

Merre jársz? Még mindig a privimen fetrendsz a nevetéstől :lol: :?:

Ma sokszor gondoltam rád /volt időm :roll: /. Ma 3 lombikos csajszi eredményre várt és az egyiküknek sikerült!
Holnap kell menned?
Kívánom, hogy holnap Te legyél az az 1 :!: :!: :!:

Zsókuci!!!

Köszönöm a privit, mindjárt írok én is neked!

Krisztamili!!!

Üdv itt :!: Mihamarabbi babásodást neked!

Kép

Nonóka
nonóka

Rebe!!!

Sajnos én nem tudok tanácsot adni, csak szorítok nagyon :!: :!: :!:

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Én is szerencsésen hazaértem a BMC-ből. Minden rendben volt az uh-n, a hormonok is rendben, mehetnek továbbra is a szurik és a petenövesztés :lol: Szerdán megyek ismét kontrollra. A peteleszívást hétfőre "tervezzük" :wink:

Süni, ma is nagyon örültem Neked! Szerdán is talizunk! :wink: Ez jó! Drukkolok nagyon!

Nefke, Téged is meglátogatlak majd! Vigyázz magadra nagyon! A szívbajt hoztad ma ránk.... :shock:

Gabicsibe, Te is ott leszel szerdán! Csak jó híreket kívánok Neked! :lol:

Nyunyi, számítottunk Rád! :wink:

Jerika, Téged sem láttalak :(

Igyekszem visszaolvasni, és jönni! Ma nagyon szipi-szupi kedvem van :lol: :lol: :lol: Puszi!

Kép

KépKép
anett_1

Gabi,
A pocim szurkálgat, meg egy nagyon picit fáj.
Ez nem az izgalom miatt van, tudom. Nem vagyok jól azóta sem, állandó hányingerem van. Lefeküdtem, meglátom jobb lesz-e.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi,
A pocim szurkálgat, meg egy nagyon picit fáj.
Ez nem az izgalom, érzem. Nem vagyok jól azóta sem, állandó hányingerem van. Lefeküdtem, meglátom jobb lesz-e.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe

azért holnap említsd meg adokidnak ezt a dolgot

Kata

köszike,próbálkozom.....ez most egy ideiglenes gif,még bele kell jönnöm.... :oops:
Szorítok holnapra :D

Süncike

Szerdán leszívás????Naggggyon szupi :D

Nefke

remélem megkapod őket szerdán.Vigyázz magadra.

Elan

szorítok Neked is

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Elan,
Köszi szépen, közben már megtaláltam én is a korábban írt prividet, és abban meg van minden adat. Szerintem jövő héten megyek.
Drukkolok, hogy a beágyazódást érezd így… :D:D

Krisztamili,
Gratulálok a nagyfiadhoz! :D Drukkolok akkor a tesóhoz! :D
Írok privit a történtekről :roll:
Nagyon-nagyon jól esett amit írtál, köszönöm szépen! :oops: :oops: És én is örülök, hogy megtaláltál minket :wink:

Nyunyikám,
Sajnálom, hogy elmaradt a BMC-s utad. Remélem, azért minden rendben. :roll:

Sehike,
Jaj drága, én is tuti bőgnék :cry: Jobbulást és erősödést kívánok a Mamikádnak!!!!

Jerika,
Küldök petikenövesztőt: +++++++++++++++++++++++++ :D

Nefke,
További jobbulást Neked! Drukkolok a szerdai beültire! Igyál sokat, és sok-sok fehérje!

Rebe,
Én ugyan nem hánytam a túlstimutól, de akár attól is lehet! Be kellene menned a Jánosba :roll: Lehet, hogy csak a hormonok :?

Sünikém,
Nemsokára megkönnyebbülsz, mindjárt leszívás! És nemsokára kismami leszel!!! :D:D Puszi!

Nonóka,
Ne aggódj, a Merionalt is könnyü kutyulni! :D Írtam én is privit! :wink:

Anett drága,
Szuper!!! Akkor mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Meggyógyultál már?

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Kukuccs!

Gabikám!

Én azt hittem holnap mész!!! :wink: Nem baj akkor is drukkolok!!!

Nonóka!

biza ,én ilyen kis ügyike vagyok!!!!Mi van Kirácskámmal!!!?????????????????Van baba??????? :P Vagy mi van???? :roll:

Megyek!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj Gabicsibém,

Majdnem lemaradt:
Kép

:wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Nonoka! Most jöttem haza, mert még férjuramat is fuvaroztam az anyjához! Hogy mi az az álpozitív?? Könnyebbet és kettőt. De ez rohadt egy húzás volt a sorsíromtól! Odamegyek nyugiba, hogy tuti negatív és elhuzzák a mézesmadzagot elöttem. De Doki azt mondta, hogy tuti nem vagyok terhes és ez biztos mint a halál. Ezt mondta. Úgyhogy ha eddígnem voltam elkeseredve, most elvagyok! :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy ne hidjetek a teszteknek! Látjátok még a pozitív sem mindíg pozitív!!! Dühítő!
kira76

Kira!!!

:cry: :cry: :cry:

Zsókuci, Gabicsibe, Nyunyi!

Ide nézzetek:

Kép

Nonóka
nonóka

Rebe
Ha nagyon rosszul leszel az éjszaka irány a János!!!Ez nem játék!

Kíra
Én ezt most nem értem!Csináltál tesztet,de nem negatív lett nem?Most akkor mi ez a pozitív teszt?A Bmc-ben lett pozitív,de mégsem?Ez nekem most teljes káosz,pedig mégegyszer elolvastam amit írtál!

Nonóka
Ügyi vagy!Gyorsan tanulsz :wink:

Anett
De jó akkor veled is talizokLegalább majd többen vigasztaltok :wink:
gabicsibe

Jó estét mindenkinek!

Kira ezt most én sem értem:( Pozitív bmc -s tesztel nem vagy terhes? :roll:

Rebe!
Sztm azonnal menj be a Jánosba, max megnyugtatnak, hogy minden rendben!!!

Gabicsibe!
akkor már csak 2 kell aludnod:) egy hős vagy, hogy nem tesztelsz!
Nagyon drukkolok neked! Na és mi ez a vigasztalós szöveg??? Ha nem félnék a virtuális elfenekeléstől, most ezért elfenekelést kapnál :lol:
Tessék nekünk jó példát mutatni, és pozitívan várni tesztelést:) és szerdán kismamiként hazajönni!!:)

Anett,Süni
hajrá tüszőnövesztés!

Nonó,
ügyi vagy! Tök jók a vonalzók :lol:

Gabicsibe, Nikó
Kép

Nikó merre vagy?

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi
Nem tudok belépni iwiw-re, de amint sikerül olvasom

Fiona
Tényleg csak annyit tehetsz, hogy pihensz. Ha mindez így marad, akkor a vége császár. Már jobb vagy, mint én, úgyhogy ne idegeskedj, viszont a boltozás az tényleg nem jó ötlet. És ha vérzés van, akkor tűz a kórházba. Furcsa, hogy "csak úgy megemlítették" jelleggel mondták ezt a méhlepény dolgot, hiszen azért ez nagyon fontos. Nekem vérömlenyt talált a doki 11. héten. Nagyon erős vérzés 12. héten. Egy-két hétig barnázás, majd a 16. héten olyan magas afp, amivel bekerültem a rekordok könyvébe. Innen már ismered a sztorimat. Utólag úgy tűnik, hogy először jó helyen akart a lepény megtapadni (W. doki is megnézett, ő mondta anno, hogy minden jó helyen van.) aztán jött az ominózus takarítás.......................Aztán leszakad, és a méhszájon még küzdött picit, hogy aztán ez legyen a vége. Végig attól féltek a dokijaim, hogy kinyílik a méhszáj. Ehhez képest még a császár előtt 5 perccel is totál zárt voltam, vérzés semmi. Én tényleg végigfeküdtem a vérzés utáni időszakot. Az ásványvizes palack volt a legnehezebb, amit megemeltem.

Mindenkinek nagyon drukkolok. Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Nyunyi
Nem tudok belépni iwiw-re, de amint sikerül olvasom

Fiona
Tényleg csak annyit tehetsz, hogy pihensz. Ha mindez így marad, akkor a vége császár. Már jobb vagy, mint én, úgyhogy ne idegeskedj, viszont a boltozás az tényleg nem jó ötlet. És ha vérzés van, akkor tűz a kórházba. Furcsa, hogy "csak úgy megemlítették" jelleggel mondták ezt a méhlepény dolgot, hiszen azért ez nagyon fontos. Nekem vérömlenyt talált a doki 11. héten. Nagyon erős vérzés 12. héten. Egy-két hétig barnázás, majd a 16. héten olyan magas afp, amivel bekerültem a rekordok könyvébe. Innen már ismered a sztorimat. Utólag úgy tűnik, hogy először jó helyen akart a lepény megtapadni (W. doki is megnézett, ő mondta anno, hogy minden jó helyen van.) aztán jött az ominózus takarítás.......................Aztán leszakad, és a méhszájon még küzdött picit, hogy aztán ez legyen a vége. Végig attól féltek a dokijaim, hogy kinyílik a méhszáj. Ehhez képest még a császár előtt 5 perccel is totál zárt voltam, vérzés semmi. Én tényleg végigfeküdtem a vérzés utáni időszakot. Az ásványvizes palack volt a legnehezebb, amit megemeltem.

Mindenkinek nagyon drukkolok. Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Kira ezt most én sem értem:( Pozitív bmc -s tesztel nem vagy terhes? :roll:

Rebe!
Sztm azonnal menj be a Jánosba, max megnyugtatnak, hogy minden rendben!!!

Gabicsibe!
akkor már csak 2 kell aludnod:) egy hős vagy, hogy nem tesztelsz!
Nagyon drukkolok neked! Na és mi ez a vigasztalós szöveg??? Ha nem félnék a virtuális elfenekeléstől, most ezért elfenekelést kapnál :lol:
Tessék nekünk jó példát mutatni, és pozitívan várni tesztelést:) és szerdán kismamiként hazajönni!!:)

Anett,Süni
hajrá tüszőnövesztés!

Nonó,
ügyi vagy! Tök jók a vonalzók :lol:

Gabicsibe, Nikó
Kép

Nikó merre vagy?

Törpe

Kép
törpehzs

Kira, én sem értem :( Korábban nem írtál a pozitív tesztről... Mindenesetre nagyon sajnálom! De legközelebb!

Most voltam a fogorvosomnál, babát vár... Olyan helyes kismama :) És elmesélte, hogy a barátnőjével együtt fognak szülni, az első lombikja sikeres volt. Végigcsinált előtte ő is egy rakat inszemet, már nagyon kikészült lelkileg, de végül csak összejött neki. Olyan jó ilyet hallani!

Más: ma láttam a könyvesboltban, hogy megjelent HARMAT ANETT: Gólyára várva c. könyve... belelapoztam, a lány, aki írta, átesett soksok hormonkezelésen, volt természetgyógyásznál, pszichológusnál, inszemen, aztán végül lombik lett, és sikerült nekik. Nem vettem meg, mert én nagyon félek az ilyen könyvektől, nem érzem elég erősnek magam ahhoz, hogy elolvassam. Ne kérdezzétek miért, nem tudom. Viszont azért szólok, mert láttam, hogy sokatoknak segítenek az ilyen könyvek, tudjatok róla, hogy megjelent.

Mindenkinek mindenféle jóságot kívánok éjszakára, kinek, mi jár :)
elan

Sziasztok,
Mindenkinek köszi a tanácsot!
Eddig pihiztem, aludtam egy kicsit. Most úgy tűnik, jobban vagyok. :roll:
Nincs hányingerem. Holnap mindenképpen fogom mondani, hogy mi történt. :shock: Ha meg újra szarul lennék, akkor bemegyünk a Jánosba.

Mindenkinek megy a drukk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kedves Zsókuci!!!!!!

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!! Írtam pü-t is!! Drága vagy!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Rebe
örülök, hogy jobban vagy!
Pihenj jól, és vigyázz magadra!
Jó éjt neked!

Törpe

Kép
törpehzs

Kira!
Sajnos a tesztek hazudnak....Nekem az ítélethírdetési napon azonnal pozitív lett az 50-es érzékeynségű teszt...Aztán...... :cry: De már nem érdekel! :oops:

Katám!
Írok! :lol: Nem véletlen vagy Te is House függő..Ez az új hang katasztrófális.....:)

Elan!
Én is a 23. napon vagyok, de holnap nagylány leszek...Idióta szervezetem a lombikok óta nem működik rendesen.... :( :(

Gabi!
Sokat gondolok Rád!!!Nagyon szurkolok szerdára!!!!!

Sok sikert midnenkinek aki holnap megy, akár eredményért, akár beavatkozásért....Nem írok sokat mostanában, inkább olvaslak benneteket, "mint kivűlálló":Bocsi érte....
Persze a táblát teszem, de remélem valaki hamarosan átveszi tőlem.....

Lassan dobok fel egy újat.
Vendég

Már csak a haditervet hagytam ki!
Antigonista
Volt valakinek ilyen?

Most nézegetem a tollat, és barátkozom vele :shock: :lol:

Kriszti! nem vagy kivűlálló!!!
Ha nem akarod a táblát csinálni biztos átveszi szívesen sok ember! DE ígérd meg, hogy akkor sem tűnsz el!!!

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: