Szrek,
hát vágd körbe a képet és csak azt kicsinyítsd!
Deni!
megcsinálták a vizesek, amit meg kellett, és épp akkor sült ki a süti, hát megkínáltam őket

.
Kattix!
nem lehet, hogy csak lejjebb viszik majd a Ch adagodat, ill. másképp osztják el?
Zsanci!
már én is akartam kérdezni, hogy hogyan oldjátok meg a kaját. 1st, honnan rendeltek? meg vagy velük elégedve? ha csecsszopóm lenne, még csak nem is rendelnék, annyira elvagyok a néha főzéssel+ hideggel. (a levesek hiányoznak, de azokat simán összedobok)
különben a Dontól én is szoktam light pizzát rendelni, és Lencse imádja. (havonta 1-2x, mert sajnálom rá a lét)
FŐZÉS:
de alapvetően mindig van itthon főtt kaja, csak már unom, hogy L. alig eszik, pedig neki főzöm. hétvégéről mindig marad, az kitart hétfőn, néha kedden. utána főzök egy nagy kondér finom levest, meg sütök húst, vagy főzeléket (mindig csak az egyiket, ritkán van hús és köret együtt:D ) és utána 1-2 napig azt esszük. aztán jön a péntek, amikor megfőzök szombatra is (egyetem miatt). vasánap meg anyósomnál kajálunk, aki mindig ad vmi finomat hétfőre. ...
csak mikor megfőzök egy nagy adag kaját és L. aszondja, hogy inkább kölesgolyót enne, olyan mérges vagyok, hogy éhen fektetem le inkább.
Nuk!
de csak úgy vagy M0 ellenes, hogy nem szeretsz járni rajta, ugye? mert amúgy nagyon hasznos, nagyon nagy szükség van rá, hogy végre befejezzék, és a sok nagy dög kocsi, meg akinek semmi dolga Pesten, elkerülje a fővárost.
Johi!
bnőd férje
Fibi!
hogy ti mennyit kirándultok!:D
Neet!
az egér nem tőletek ugrott ki?
na és sört is vettetek, vagy az nem volt az outletben?
Rídonli!
én nagyon szeretem a bolti felfújt kenyeret, így ilyet sosem fogok tudni sütni.
Curse!
a XXII. kerben lakunk, majdnem útban. (Gádor , Háros utcáktól nem messze; de a 7-es út sincs olyan messze, kb. 2-3 km)
Leni!
semmi bajod nem lesz, ha nem rétesliszt, hisz nem rétest sütöttél
egyébként krumplis pogácsánál nagyon ajánlom a réteslisztet, mert eddig azért utáltam ilyet sütni, mert ragadt, mint a dög.
Recca!
te miből sütsz MAGADNAK kenyeret? vagy készen veszed?
LENCSI DURVA KÖPÉSE REGGEL:
mivel korábban állandóan húzgálta a ruhánkat, bugyinkat felfelé, hogy kukucskáljon, hát mondtam, hogy fúj, nem szabad, az büdi a pisitől, stb.
erre ma reggel fürdés után meglát, és aszondja:
- hú anya a punócid nagyon büdös!.......és nagyon nagyon hogy néz ki!!!
azt hittem megszakadok a röhögéstől