Hajni, Nyekrit, Viranka
Szívből gratulálok nektek!
Remélem senkit nem hagytam ki az újdonsült anyukák közül, ha mégis nekik is szívből gratulálok.
Minen baba tüneményes. Csak elolvasgattam a hozzászólásokat, de részletesen nem nagyon lesz időm válaszolni. Valahol megnyugtató, hogy nektek is vannak olyan problémáitok, mint nekünk. Tudom ez sovány vigasz, de legalább az ember tudja, hogy ez nem egyedi eset.
Azt hiszem Silka te írtad, hogy sírós a pici lányod és látszólag nem hasfájós. Na nekünk u.ez van. Amúgy attól lehet, hogy itt ott bántják a szelek, de a védőnő nekem azt mondta, hogy az is elképzelhető, hogy ilyen baba depi szerűsége van...szóval most dolgozza fel, hogy megszületett, egy csomó minden történik és amikor sok neki akkor kiüvölti magából (mint ahogy te is kiabálnál, ha stresszes a napod).
Nekünk a séta jó volt erre az esetre (mármint babakocsival) de tudom ezt sem lehet mindig megtenni. Lényeg az, hogy próbálni kell megnyugtatni, de az nem baj, ha kiadja magából a feszültséget.
TAJ kártya, lakcím kártya és társai:
Nekünk az akvi kivonat már megvan csak el kell érte menni az önkormányzathoz, viszont a többi még nem érkezett meg postán. A tájékoztató papíron ugye az volt, hogy 1 hónapot is igénybe vehet.
Most már mindegy is, mert a cégemnél a bérszámfejtés a héten van, úgyhogy ígyis úgyis hülye fizetésem lesz októberben. (ugye csak a táppénzes időszakot tudják elszámolni)
Nyűgizés:
Nekünk amúgy ez a nyűgizés este 6-11 közt van álatlában. Ilyenkor nem is sír, hanem inkább már torka szakadtából sikoltozik. Még ha etetési ideje is van, nem lehet cicvel megnyugtatni, mert többnyire úgy csinál, mint aki elfelejtett szopizni. Elkezd kapkodni és keresi a cicit, de olyan hirtelenkedve, beveszik, meg kiköpi és közben üvölt. Hát az valami fenomenális érzés. De szerencsére nálunk ez kb 1, max 2 óra alatt véget ér és utána csak bealszik.
Nekem is nagy dilema, hogy poci e, de a lábát nem húzza a hasához. Igaz néha erőlködik, de akkor nem is mindig sír. Szóval ilyenkor inkább úgy tűnik a semmi se jó nekem állapot lép fel.
Sajna az "eufória" hormonok már távoztak a szervezetemből

és most, hogy ürülnek a hormonok kicsit furán érzem magam, de nem olyan vészes. Ez az idő sem sokat segít rajta
Anyósom, meg itt volt kedd estétől-csütörtökig "segíteni". Néha már úgy éreztem, hogy nyűgösebb, hogy még rá is kell figyelni, mintha nem lenne. Mert ugye számára elég uncsiak a napjaink, TVnk nincs, így állandóan pakolni meg rendezkedni akart a lakásban, amit én nehezen viseltem

.
Ráadásul elég gyakran mindenféle témában megmondta a tutit. Hát azt is nehezen viseltem.
Az a tipikus én nem így csinálnám, de te azt csinálasz, amit akarsz beszólás
Na de az anyósok már csak ilyenek. Ezt leszámítva nagyon édes, meg szeretem csak baromira fárasztó tud lenni.
Amúgy vett a picúrnak tök édi rucikat, igaz 6 hónaposra való

de tüneményesek. Majd belenő a csajszi.
Pusza nektek. Megyek mert nyüszike van.