És akkor most:JÓ REGGELT MINDENKINEK!
Bogy megmondtad a tuti-tutit!

A nem megválasztással kapcsolatban én is ezt gondolom,és nagyon bejött,mikor Czeizel mondta azt a tinis dolgot.Különben meg pont tegnap gondoltam rá,h van egy nem megválasztási elmélet,jó lenne egy utólagos statisztikát készíteni,h vajon működik-e?Benne vagytok?Csak az apa korától függ.Valahogy úgy van,h 3éves periódusokra van osztva,amiből az első évben fiút nemz,az utolsó kettőben leányzót.(remélem nem fordítva

)
Persze a fogantatás időpontját kell számításba venni.Én már végigzongoráztam az ismerősök körében és működött.Csak akkor necces a dolog,ha mondjuk egy hónapon belül van a pasi szülinapja és a fogantatás időpontja.Nem tudom értehető-e,ezért mondom a mi esetünket.Lili 2006.szeptemberben fogant,B.októberben töltötte a 30at. 27 éves korában fiút nemzett volna.28-29 évesen leányt. Szóval azért nálunk necces volt,de azért bejött
Azért kicsit bizonytalan vagyok,fel is hívom a barátnémet,h jól mondtam-e,már régen volt,mikor ez volt a téma

Mondjuk hiba csak abban lehet,h talán az első kettő fiú és a harmadik lány...
Ha van kedvetek,akkor számoljatok kicsit,hátha segítünk vele Reménykedőéknek
Más.sajnálom,ha a tegnapi hsz-om kicsit offolta a topicot,nem ez volt a szándékom,sőőőőőőt

De látható,néha a jó szándék is lehet nagyon is ártó

,bocsi-bocsi-bocsi
Azt gondolom rosszabb napjainkon majd mindannyian éreztük,h az én problémám,nem a ti problémátok,aztán meg kiderült,h mégis
Én kevesebb lennék nélkületek,és próbáltam elbújdosni már ezért vagy azért,de sosem sikerült és már nem érdekel ország-világ megtudja "mi újság van nálunk",fontosabb a véleményetek,a törődésetek és a virtuális barátságotok!
Csillu!Az én maszkás könyvemben ezt a pózitúrát úgy hívják tigris a fán,úgyhogy jól betaláltál a címmel!
Lehet abban vmi,h vhol nem jók a rezgések,de én inkább azt veszem észre Lilin,h időnként,ha túl sokat megyünk,akkor igényli a sweet home-ot.(de már megint hazabeszélek,most is ezzel nyugtatom magam,hátha ezért ilyen nyűgi Lili).De az is lehet,h inkább azt érezte meg,h nem is igazán volt kedvetek menni.
Bogy!a gatyót megnézném,de Alexa már 27es gatyát hord,inkább 20on,mint 10-en

Szóval csak azt akarom mondani,hha lányka a farmer az már tuti nem jó.Hol lehet a kínálatot megtekinteni?

Azért azt jó hallani,h egy álmod válik valóra,így a mosás is jobban megy,nem

Sok sikert hozzá!!!!!!(ismerlek:nem a mosáshoz

)
Riella!adj át vmit abból a határtalan szeretetből,ami benned lakozik,én rendesen pironkodtam,h nagyjából 1forma éjszakánk volt,amíg Te meghatódtál a telihold fényében,én úgy láttam éppen kiröhög

most jól el is szégyelletm magam