Nuk: jövő csüt megyünk épp TIhez 5-re, igy nemtom, hogy tudok-e előtte hozzátok beugrani

attól függ csaj hogy alvad!
Sün: ezt a fagyasztásos módszert már anyu is mondta...de eddig nem mertem rá vállalkozni! MEgveszed, hűtőbe teszed és amikor enni akarod akkor mikróba teszed vagy hogy???
Curse: ősanyaság és tigrisség tőlem is igen messzi áll, de nem hiszem, hogy ezen múlik, hogy hány gyerököt vállalunk be! Azon már inkább, hogy a párod hogyan viszonyul a gyerekhez/gyerekneveléshez

még az is lehet, hogy nagyobb korkülönbséggel, de lesz tesója Adélnak

Kicsit úgy érzem keserű vagy emiatt, szóval NE legyél az!!
És spec ami ideggyenge vagyok és össze-vissza kiabáltam a szerencsétlen lánnyal és hát ez se egy ősanyai jellemző

nem is vagyok túl büszke rá
Új autóhoz meg grat!
Deni: nincs kenyérsütőnk! és ha lenne is, nem tudnám hová tenni

szal aki tudja pl Macs, hgoy hogy kell simán sütni, mi a fortélya az ossza meg velem!!
Kamillkának tegnap csak hőemje volt és ma már fele annyit prüszköl csak, szóval szerintem gyógyul!
És én egy egész fiola oscit beletöltök a csajba!!

reggel is és este is...vagy ez sok neki??
Remélem hamar meggyógyultok!! +++++++++++++++
Tinu: van speckó bolt (tej+gluténmentes) nálunk csak a centrumba

és ölég sokat kell gyalogolni oda meg vissza, mert a buszon fosok, hogy jön az ellenőr és arra meg sóher vagyok, hogy jegyet vegyek erre a pár megállóra, inkább gyalogolok

Majd ha megyek a kecsketejért akkor benézek ebbe a boltba is, de valahogy előre érzem, hogy hanyattvágom magam majd az áraktól!
Votiv: laktómentes tej...hát passz, hogy nekünk az jó-e! Majd jövő héten megyek be a Mantrára beszélni a dokibával és akkor jól kikérdezem! Most csak skypon beszéltünk és a tehén cucc a gáz a kecskecucc az királyság! Hogy mi a biztos....azt meg a jóég tudja! De ez most számomra is egy hihető ok, és miután a kórházban semmi értelemeset nem tudtak mondani, ezért most belefogunk ebbe. Fél évet fél lábon is kibírunk
Babakocsi csomagolás
Neet: ugyehogy ugye! Én is magamból indultam ki, hogy a kovász az = tej+élesztő! De pl a pizzatésztánál én is vizet használok a kovászhoz...vizsgáztatás meg: nem éééérr !!!
Barbi: alvás: összebújunk és én is becsukom a szemem. És ENNYI! Nagyon ritkán nyikorgok vmi dallamot is hozzá

Ja és az kell még neki, hogy fogja a cickót

spec ezt az új szokását kevésbé díjazom.. ++++ nektek is és gyógyuljatok!
Recca: és mi a jó liszt?????????????????????????????
Indi: ez most nagyon sündisznós hsz volt...
valahogy éreztem, hogy reagálni fogsz erre sok autózásra..
de inkább arról írj mi van Dvel!!! Képet is dobhatsz róla fel! Csináltattam egy kis fotóalbumot és abban benne van az a kép amikor nálatok voltunk és Kamilla mászik át azon a sárga hengeren, és amikor látja a képet mindig Dominót keresi!!
Zsugyu: én meg pont ma akadtam ki, hogy mennyire nem tudunk/tudnak vigyázni a saját környezetünkre egyes paraszt-bunkó emberek!!!

A dühöngőbe ugyanis csináltak egy kispadot, ami nagyon szuper volt, mert a kosaras srácok se a földön gubbasztottak, meg az anyákok is le tudtak ülni amig a dedek rótták a köröket! A pad egy vastagabb szivacs izével volt burkolva, ami mára apró darabokban hevert szerte-szana a dühöngőben!!

Én annyira de annyira

lettem!! Mert látszott, hogy ez igazi vandál barom volt, mert a szivacs nem csak szegecselve volt, hanem ragasztva is és ennek ellenére módszeresen fel lett szedve! És nyilván egy fiatalkorú vicces egyed tette ezt!! És én spec elkeseredtem...de örvendek ha néhol még akadnak nyomokban normális fiatalok!
PUskás P az nem a Básti Juli gyereke mellesleg???
és szerintem akkor már az a Lola vagy kifene jóval nagyobb dupla 0 mint a PP és mégis oda vannak érte...fene érti..
Remélem Kamillának lesz jó füle ahhoz, hogy majd megállapítsa, hogy ki a jó zenész! Függetlenül a stílustól!
Na megint jó sokat írtam...
Node vigasztaljon benneteket a tudat,hogy egész hétfőig nem leszek, mert megyek (végre) iskolába én is!
Rylie