Sziasztok!!
Eloszor is:
Hajni, Nyerkit! Szivbol gratulalok Nektek, es sok boldogsagot kivanok!!!
Hajni! Lilla gyonyoru, kis angyalarcu edibedi!
Kispupu! Mate baba gyonyoru, naggyon edes kis pofija van!
Ne aggodj az alvas miatt, szerintem ez is kulonbozik minden babanal, mint ahogy a felnotteknel is. Rania is rengeteget alszik altalaban, van amikor szinte egesz nap, aztan azt gondolom, hogy ejszaka ezert nem fog, aztan alszik ejszaka is.

Aztan vannak napok, amikor sokat van fenn, nezelodik, mosolyog
Beke Andi! Szerintem nem biztos, hogy meg a krumplit is ki kell hagyni az etrendedbol! Lehet, amugy is fajt volna a picurka hasa.
Lanyok, en ugyanugy eszek, mintha mi se tortent volna, itt a vedonok is azt javasoljak. Mondvan, mi lenne pl. az indiai babakkal?

A masik, hogy mivel vagatarianus vagyok, nem tudnam kihagyni az etrendembol a k-betus, es egyeb zoldsegeket, a huvelyesek, szoja elengedhetetlenek annak, aki nem eszik hust a protein miatt. Meg eros curryt is eszek, mindenfele gyumolcsot, es Ranianak meg sohasem fajt a hasa. Szerintem ennyire nem kell leredukalni az etrendet. Ha egy baba hasfajos, lehet, amugy is fajna neki. Merthat mennyi baba van, akinek sokat faj a pocakja, annak ellenere, hogy az anyuka nagyon odafigyel, mit eszik.
Era! El sem hiszed, mennyire orulok Nektek!! El tudom kepzelni, mennyire boldog vagy!

Beatrice gyonyoru, kis pottompanni
Anyatej: En idegenkednek mas emberet adni a babamnak, mondjuk nalunk szoba sem johetne, mivel mindenki vegetarianus.
Regi! Szerencsere Rania csak akkor sir, ha mar nagyon ehes, de nem hagynek egy ilyen pici babat sirni. Ok meg nem hiszem, hogy manipulalnanak minket! Par napos, vagy par hetes babat sirni hagyni egyedul a kisagyban szerintem butasag es kinzas!
Anitja! El tudom kepzelni mit ereztel a story hallatan! Latod, nemhiaba aggodtunk erted, amikor felhoztad a temat, hogy lehet, hogy otthon szulnel.
Kiskolbi! Mate fiatok egyszeruen tunderi, ahogy nez azokkal a nagy szemekkel! Meg kell zabalni!
Gica! Gratulalok Nektek! Gyonyoru nagy babak! Kepeket is kerunk!!!
Lanyok kepzeljetek, nem tudom, hogy ti hallottatok-e az un. fejlodesi ugras-rol, ami 4-6 hetente van allitolag a babaknal. Na, ez nalunk tegnap volt, ugy, hogy szo szerint egesz nap enni akart a dragam. Aztan este 8-tol ejjel 1-ig szinte le sem akart menni a cicirol, ha elvettem tole csak sirt. Gondoltam, mas nincs, ma kiprobaljuk a tapszert cumisuvegbol, mert mar a cicik teljesen uresek voltak. Hat a dragam csak nezett, hogy mit akarok en a szajaba tukmalni, egyszeuen kopte ki a cumit es a tapszert is. Most nem tudom, hogy a cumival volt a gond, vagy a tapszerrel, vagy mindkettovel, de egy kicsit tanacstalan vegyok, hogy mi lesz pl. akkor, amikor jovo szombaton hazarepulunk, az volt a tervem, hogy a repteren es a repulon cumisuvegbol etetem...

Meg egyaltalan...mi lesz, ha valami adodik, es masnak kell megetetnie...
Na, mindegy...