Sziasztok!
Egy kérésetek parancs
beszámolócska:
09.09-én hajnalban zene-bonára ébredtünk, a szomszédban nyárbúcsúztató party volt, így hajnal 3-kor elkezdtünk pakolni a kocsiba, 4-kor indultunk is. ( előtte azt álmodtam, h a gyerkőcöt itthon hagytuk és vissza kellett jönni érte, így nagyon figyeltem mindenre

) irány Baja-Pécs. Ábel aludt, a férjem vezetett én meg próbáltam ébren maradni, h szórakoztassam emberem, nehogy elaludjon. Pécsen tankolás, kávé......sajna nincs pelenkázó hely a benzinkútnál így a kocsiban ruhacsere a kölöknél, aki azzal indított, h lepisilt úgy emberesen.

Kiderült, h Piroska erre a napra tartogatta magát, így ujabb örömforrás.....Irány Barcs, majd Horvátország. Az első boltnál megálltunk és feltankoltunk rizsescsokival. (nálunk ha horvátok, akkor rizses csoki

). Amint elértük az autópályát az első lehetőségnél megálltunk, séta, toalett... Tök jó, h van egy pici játszótér, Ábel jót hintázott egy rugós játékon. Csodaszép tájak, szerpentin, 15-25 fok.......Ábel evett-dumált-bámészkodott-aludt. 16 óra körül értünk Omisba, az elővárosában Ducéban álltunk meg. Olyan szállást kerestünk, ami közel van a vízhez, de nem útmenti. Amit elsőre kinéztünk az minden szempontból megfelelt. Lepakoltunk, a házigazda hozott kávét, sütit, üdítőt, bort..... igazán szívélyes volt. 30-m re laktunk a parttól és a homokos strandtól.
Nekünk ez a két hét a pihenésről, együttlétről szólt, majd ha nagyobbak lesznek a gyerekeink, akkor elmegyünk kulturálódni is. Most nagyokat pancsiztunk, játszottunk, séták.....
Ábel elöszőr meglepődött , de hamar feltalálta magát, sokat szaladgált mezítláb, pancsolt és csüngött az apján. Nekem volt lehetségem úszkálni, olvasgatni, esténként pedig a teraszon iszogatva romantikáztunk a férjemmel, miközben gyönyörködtünk a kilátásban.
Omis csodaszép hely, nyüzsög, de nincs tömeg ilyenkor már. Magyarok kevesen voltak arrafelé, de rengeteg a csah, lengyel túrista. Egy nap volt eső, de akkor körülnéztünk Splitben.
Hazafelé tettünk egy kerülőt, de megérte. Végül 13 óra alatt értünk haza, persze többször megálltunk. Ábel jól bírta, de az utolsó 30km-en már sírt.
Nagyon sokat beszél most már, de babanyelven főleg. Szalad, fizikailag, értelmileg sokat fejlődött. Rengeteg homokot megevett, de nem tudtuk megakadályozni. Köveket is szopogatott, apa kavicsi Benőnek hívja.......Felkészültem minden gyógyszerrel, de nem volt rá szükség. Igaz nem fürdettük meg a tengerben, csak megmártózott és sokat sétált a bokáig érő vízben. Már a megérkezés napján elhasalt így az összes képen bibis a homloka. Ha szólunk, h álljon meg, néz ránk és rohan az ellenkező irányba, így gyakran történnek balesetek....
Rossz volt hazajönni, de itthon meg jó újra a megszokott környezetben.
Rengeteg kép van még, de igazából látni kell a valóságban. Őszintén kívánom, h mindenki jusson el egyszer Horvátországba, csodaszép és annyira nem drága.
Zituska!
Gratulálunk Noémihez, további egészséges pocakosodást!!
Betty!
Flóra gyönyörű, lemaradtam a megszületéséről, de ezúton kívánok nagyon sok örömet Nektek is!
Timika!
Örülök, h jól sikerült a nyaralás, gyógyulást Kristófnak!!!!
Enikő!
Zalán is szépen fejlődik, gyógyulást AZONNAL!!!!!!!!
A kék szerelés nekem is kedvenc, de a gatya nagy a póló kicsi rá...

(egy vizimentői stég alatt áll amúgy, rendszeresen ott mászkált, táncikált mint egy táncos a rúdnál

)
Ha Tirzus fütyis lesz, akkor "baj" van, az uram most a Töhötöm, Zénó, Xavér, Ottokár nevekre voksol, nálam még az Ármin játszik....
Az nagyon jó lesz, ha többen leszünk pocakosok!!!
Mandasz Kriszta!!!!!!
Mesi még mindig csudaszép , Reginával igazi csajok! Köszi az smst, szégyenlem, h nem válaszoltam. bocsi meg! Lebarnultunk, le is égtünk kicsit, de Ábelre nagyon vigyáztunk.
Kármen!
Örülök, h a férjem is belátta, h délen jobb lehet az idő, így Isztria helyett Dalmáciába mentünk. 840 km volt, de megérte.
NOrbinak boldog 6 hónapot, alig hiszem el, h már ekkora!!!!! Orsid meg igazi vagány csajszi, gratula!!!!
Gerika!
Szép a szüléstörténeted! Asszem mindenki úgy van vele, h hatalmas öröm egy apróság, de bizony maga a szülés fájdalmas. Erre igazából nem lehet felkészülni.Mindenki bíztat, h majd ha megszületik, elfelejted a kínokat, de ott és akkor neked fáj, de nagyon...
Tamás csodaszép, boldogságot Nektek is!
Csibe!
Gáborodnak pacsi Ábeltől, szia kishaver!!
Niki!
Réka is csodaszép, hogy vagytok????? Kajcsi?? tejcsi???????