A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

A második kép még csak pár perce készült :D
molkata

Kata: Igen sikerült, köszi a segítséget ezer hála érte :wink:
Én is szoktam szavazgatni Egonra. Olyan gyönyörű azon a képen 8) Meddig tart a verseny? Amúgy olyan furi, mert van 1-2 kép amin alig látszik a gyerkőc, pl sötét, homályos, pici....stb És mégis tök sok szavatot kapnak... :shock: Nagy a csallllád biztos :lol:

Manó: Csajodnak jobbulást!!!!Nálunk is ez van, ha már az egyik beteg az egész napom/hetem át kell szervezni, mert az egészségest nem mindig van aki elviszi az ovijába... :roll: Szerencse, hogy nálatok kéznél a nagyi. Mit nem adnék én is érte ha anyukám mindig kéznél lenne ha szükséges!
Gyógyuljatok gyorsan, te is meg a csajod is!+++++++++++++

Szivvi: Lilkó gyönyörűűűűű :) Somló hegy? Nemtom merre van :oops: Borászkodik a családod? Milyen borokat csináltok?

A gyerekeim ma kiakasztanak. :shock: A Zalán az egyedüli normális ma a családba :lol: ! Sztem a párommal is csak azért nem vesztünk még ma össze, mert nincs itthon, dolgozik :lol: Bogi gyakice egész nap bőg,nyavalyog, semmi nem jó neki, a játszótéren összeverekedett!!!!!! (sose szokott verekedni!!!) a barátnőjével a Nikivel :shock: csak lestünk, hogy mi van, nem agresszoros kislány, ilyet még sose csinált :roll: Frankón bevert Nikinek egy párat, mondjuk jogos volt, hogy visszaadta, mert a Niki viszont szokta Őt bántani, biztos mára betelt a pohár.... 8)
Viola már kapott egy hideg zuhanyt :oops: , mert úgy hisztizett, hogy verte a fejét a járólapba és eleredt az orra vére :shock: :cry: Brutálul tudja nyomni a hisztit, basszus néha nem tudok vele mit kezdeni, nagyon kemény a kiscsaj :oops: :cry: Hja hogy miért hisztizett? Mert adtam nekik szokásos vitamint (marlakócska és C vitamin) elszopogatták és Viola kért még, de nem adtam (naponta 1x kapnak). Elkezdett sírni. Mondtam neki, hogy vitamint csak 1x szabad naponta, tudod mindig csak 1x kapsz... erre úgy felidegelte magát, hogy földhöz csapta magát és elkezdett fetrengeni. Átléptem és otthagytam. Gondoltam én a kis naiv, hogy ha "nem veszek tudomást" a hisztiről abbahagyja (ez annó Boginál működött egy darabig 8) )... Na persze, mégjobban nyomta..de nem mentem ki a konhyába hozzá. Erre egyszercsak Bogi kiabál, hogy veri a fejét a kőbe, és vérzik a gyerek :shock: :x :cry: Odarohantam, de akkor se hagyta abba, a karomban is ordított,rugdosott meg minden, fogtam bebaszarintottam a kádba és hidegzuhany (langyoskás). Na annak hatására eldugult.... Utána azt is megengedte hogy megfésüljem :lol: Máskor azért is mennek a harcok... :evil:
Basszus eléggé kicsinál ilyenkor. Nekem sincsenek kötélből az idegeim. Az volt a szerencsém, hogy Zalán szunyált. Ha ő is rázendít és duettbe nyomták volna, még az ablakon is kiugrok bakker :shock:
Úgyhogy most így kész vagyok :shock: . Hja és persze már fél 1kor letettem őket aludni, de nem alszanak még mindig pedig már 3/4ed 2 van. Viola kajabál..... De ha kiveszem és nem alszik még dinkább lesz délutánra a fáradtságtól... nehéz munka ez a gyereknevelés basszuskulacs! :lol: 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hú Eniköö! Hát, nincs könnyüü dolgod. Minden elismerésem! Örülök, hogy kiadtátok a lakást.
Ès köszi a szavazatokat. Persze, biztos nagy a család :lol:
molkata

bakker Kata!
Nagyon nehéz ezt a legényt előrébb mozdítani a ranglistán

Kép
kissmanó

én is nyomom a szavazatokat ha erre járok!
Nyunyi szokásos kb 10-20 perces alvását bonyolítja.
ma már 5ször kakilt formában van.

ma végre rendeltem a szopipárnába golyókat mert mire erre a célra kellett volna én már szétfetrengtem (mondjuk nagyon jól aludtam végig a 9hónap alatt)

megnyugtatásként:az én Nyunyim még soha nem aludta végig az éjszakát kb 22-3/4 4ig volt a rekord.most pedig visszafejlődik 1/2 1 felé felébred szerintem csak inni mert nagyon hamar végez.
lehet párásító kellene mert most hogy fűtés van szárazabb a levegő és ezért ébred.

Bridzsi

Kép
esztora

Mi is már a többedik kakiból bújtunk elő az előbb :wink:

Kép
kissmanó

Megyünk sétálni. Gyönyörüü az idöö!!!!!
De örülnék a kakiknak én is! :wink:
molkata

Hali!

Bocsi a billentyuzet megint nem valt at, Apat mostmar megrovom.

Koszonom az egyutterzo szavakat! Megirom, ha van valami az ugyben.

Annee, koszi, hetfoi visszahivast megvarom, aztan ha nem tortenik semmi, elnek az ismerosod segitsegevel. Koszike!!!!

Kindernay, hogyan hasizmozol? :n a mult heten megprobaltam es szabalyosan gorcsolt utana a hasam 2 napig. Vagy akkor nekem meg varni kene vele?

Tucsi, es fini volt a pizza? :wink:

puszi, ckat
ckat

Egon új zoknija. Èlvezi :D

Kép
molkata

tök jó az a zokni.
honnan van?

Kép
kissmanó

De jó az a zokni!!!

Amiket elfelejtettem:
- ma van Ádám gyártási évfordulója!!!
- koszmó szerdán előjött. Brigi javaslatára körömkefével dörzsöltem le, szárazon, este nem vizeztük, és azóta nem jött elő.
- jégkockacsináló nejlonba én úgy tettem vizet, hogy csak egy csík legyen tele, és felakasztottam a mélyhűtőben a polc rácsára, hogy függesztve fagyjon meg, és így csak 4*15=60 ml vizet fagyasztottam le egyszerre. a tejjel is így fogom csinálni, alkesz filccel ráírom a dátumot.
Vendég

Hellóóó!
Enikő
Somló Veszprém megyében van, amúgy csak saját fogyasztásra van és fehér bor, juhfark, írtó savas, nekem nem jön be :roll: Nem lehetnek semmik ezek a hisztik....
Kata
Egon nagyon édes, így fogja már a dolgokat? Nagggyon jó a zokken!! Nyomatom ám én is a szavazatokat!
Esztora
Mellik nap bandázzunk? Asszem szerdáig mondanak jó időt!
Bori
Ezt meg kellene ünnepelnetek :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Emi :)
Lilla nagyon cuki. :)

Szivvi :)
Szüret :D De régen voltam...jó kis must. :wink:
Kiscsaj cuki. :wink:

Enikő :)
A visszaalvás nekem sem tesz jót, de nem tudok ellenállni. :roll:
Hiszti :shock: Akkor az én fiam nem is hisztis. A leírtak fényében. 8)

Manó :)
Szóval ezért nem voltál tegnap. :wink: Szegény lányod. :( Jobbulást neki, nektek.
Verstanulás :? Fog az menni, csak bele kell jönni.
Tejcsi :( Azért még tarts ki kicsit. ennyi kaki mellett biztosan eszik eleget. :wink:

Gurgi :)
Dédnagyi :D Nesze neked kilók. :lol:

Kata :)
Mert itt nem vonják össze az oltóanyagot egy szúrásba. Nem tudom lehetne-e, de itt múltkor is 3X szúrták és a 4 hós ugyanaz az oltás ismételve. :?
Egon milyen aranyosan játszik! Már remélem mi is nemsokára megragadjuk a dolgokat. :wink: Ilyen zoknit én is veszek! Nagyon szupi! :D Megyek szavazni. :)

Mi jól vagyunk, bár a tejcsi nálunk is kevesebb lett, de azért még pánikra semmi ok. :wink: Végre normális idő van 25 fok, ezt szeretem. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Helloka! Megjottunk, csak közben volt egy kis evés, egy kis ordítás... :D

Manó! A zoknit egy kollaganöömtööl kapta Egon, annó még a kórházban, amikor meglátogatott. Fejlesztöö pedagógus és konduktor, éppen a korai fejlesztéssel foglalkozik, ezért nem volt meglepöö :wink: Egonnak nagyon bejön és van benne csörgöö is, ha mozgatja a lábát zörög. Nagyon tetszik neki.

Egcsi! Ha Egon ua-t kapja, akkor lehet, holnap ööt is 3-szor szúrják. Ùgy féltem!

Szilvi! Igen, tök aranyos. Még sokszor kicsúszik a kezébööl, amit megfog, de nagyon jól csinálja. Néha már a cumit is visszarakja, ha nem esik messzire (pl ha a gallérján van).

Bori! Boldog gyártási évfordulót! :D Egonnak október 3.-án lesz :wink:
molkata

Elhiszem, hogy félted. Én is úgy sajnálom! Biztos nem lennék ilyen gyerekböködő asszisztens. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Ès magát a szúrást, hogy viselte Bence? Kis pindurka!

Nekem kezd hatni a more milk, egyre több tejem van, viszont Egon továbbra is keveset szopik, követeli a pótlást, így sokat kell fejjek :cry: Jövööhéten vissza kell szoktassam. Persze, holnap még nem akarom, mert a szurik után inkább vigasztalgatni fogom.
Van ötletetek, hogy hogyan lehet visszaszoktatni? Mikor már nem kéri a cicit ordít, de nagyon és nem tudom megnyugtatni sem, pedig még van tejcsi. Most 50-et fejtem egy cicibööl szopi után. Ès a balt nem szereti egyáltalán, ahhoz hozzá sem akar nyúlni...
molkata

hát kati csak annyit bírok mondani, hogy tarts ki. mikot abbahagyja, akkor vígasztald meg (bármi áron.... tom könnyű írni), majd ismét kínáld. ha meg nem vígasztalódik, akkor is kínáld neki. esetleg a szopinak pelusozás nélkül induljatok neki, s ha jön a cirkusz, akkor pelusozz, s elviekben újból kéne utána szopizzon. hisz azt írtad, hogy pelusozás itán szopika jön. egy próbát megér. bocs, félkezes voltam.

egcsi - míg tejcsi vab a fagyasztóban addig nem adom fel. utána meg.... ki tudja

Kép
kissmanó

szal nem adom fel, szoptaníttal pótoljuk

Kép
kissmanó

Ezek a kölkök nagyon válogatósak, Bence a jobbot nem nagyon szereti. :?
A szúrással magával nem lett volna gond, szerintem, mert nagyon vékony tűel adják, csak amikor nyomják be a cuccot, az feszít és attól nagyon ordít. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi - nálatok most hány óra?

Kép
kissmanó

Per pillanat de. 11:4O

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

kössz.
s akkor ott már hétfő?

Kép
kissmanó

ezt sose rudtam, s hátha most tanulok valamit

Kép
kissmanó

Nem, visszafele vagyunk. Még csak vasárnap. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

bajó, sötétben billentyűzöm, csajszi itt hunyik rajtam

Kép
kissmanó

:)

Kép
kissmanó

oké, kössz a felhomályosítást

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Lynia Emi!
Köszike aranyos vagy, de már elb...tam, már ott leütöttem a licitet...
Pedig előtte én is megnéztem az árzuhanáson, még be is írtam a keresőbe, természetesen nem adta ki...
Mindegy, csak kb 2 ezret buktam vele, de ez legalább már a jövő héten küldi, és elvileg meg is kapom.

Édesek a képek nagyon, csak most kevés van, ha egy két napig nem vok, utána olyn sok képet nézhetek... :lol:

Na akkor én is csatlakozom Esztorához, azt hiszem ő írta hogy nem alussza át az éjszakát Nyunyi, hát Bogi sem, 7-8 között fürcsi, aztán egy pici játék utána szopika, majd 9-10 körül szunya, aztán éjfélkor kelés kajcsizni, majd utána 34-kor megint, és inentől kétóránként.
Szal hülyére tudom aludni magam mert éjfélkor fekszem le, addig nem szoktam mert arra az egy órára felesleges aludnom annál rosszabb felkelni, utána meg nem sok alvásom marad, pláne mikor Bogi 5kor kiabál meg röhögcsél mellettem, attól aztán tudok aludni, de meg tudnám zabálni olyankor, kis rohadék, addig kiabál míg fel nem ébredek, aztán meg röhög a képembe...
Szal Bogi csak egyszer aludta végig az éjszakát, azóta sem.
Valamit vagy nagyon szarul csinálok, vagy nem tom, de jó volna ha volna már egy hosszú éjszakám...
Vendég

Hencsi :)
Nem hiszem, hogy rosszul csinálsz valamit, nem minden gyerek egyforma. Mondjuk az éjszakáidat nem irigylem, ez a szakaszos alvás nem lehet túl pihentető, de majd lesz jobb. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi - most figyelem: neked két júliusi fiókád van.

anyósék mindhárom csemetéje meg májusi :wink:

Kép
kissmanó

ja, s ha már Borink így elárulta a Főnök gyártásának napját, ti tudjátok Bence mikor készült? Csak érdekességképp, hisz csemetéink egy napon bújtak kifele.

Kép
kissmanó

Anyóséknak is 3 júliusi unoka van, mert a sógórnőm fia megvárta július 1-ét. Akkor is úgy kellett kihámozni, mert magától nem jött. :roll:
Ha jól emlékszem okt. 17. Emlékezhetnék, mert a barátnőmnek akkor született a kislánya. :oops:
Ha esetleg beneveznénk egy hármaskára, azt is így időzíteném. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
Én is ebben bízom, hogy majd alakul ez, egy pár napig volt hogy fél 5kor kelt, az már egész kafi volt, éjféltől addig, de ez csak pár nap volt...
Egyébként én nem panaszkodom, nem könnyü, de én már totál átálltam erre az alvásra, szal napközben nem vagyok nyomi, csak néha picit, és van olyan is hogy tudok aludni Bogival egy órát vagy felet, szal itthon vagyok semmi dolgom, ezt így ki lehet birni...

Váltottam a vonalzómon Bogiképet, és a zuram azt mondta, hogy írjam meg nektek, hogy buzi vok, mert nem azt a képet raktam fel a Bogiról ami neki tetszik... :lol: :lol: :lol:
Egyébként Robi is szokott minket olvasgatni ám néha... :wink:
Ma egyedül volt bébkocsizni Bogival, én meg addig elmosogattam...
Vendég

Sziasztok!

Manó! Maryéknél van hétfő. Náluk már hajnalodik.
Hogy érzed, a szoptanitnak van nálatok "haszna"? A barátnőm annak idején nagyon dícsérte. Azt is hozzátette, hogy kissé macerás az elején, de ő így tudta szoptatni az ikreit. Sajnos nem volt sok teje, 2 babára végképp kevés volt, pótolnia kellett. (De azt hiszem, hogy ezt írtam már.:oops:)

Kata! Hol áll most Egon? (Én is nyomtam rá jócskán. :D)
Nem irigylésre méltó a szopis helyzetetek. Már korábban kérdezni szerettem volna, hogy nem tartasz-e attól, hogy Egon a könnyebb utat választja. Szorítok nektek és remélhetőleg a legjobb szakács hamar rábírja Egont a csakszopira. :D
Holnap 11.30-kor gondolok rátok.

Ckat! Nálunk mindig sikere van a pizzának. A tegnapi sem lóg ki a sorból. 8) :lol:

Gurgi! A dédimamák már csak ilyenek. A jó Isten tartsa meg sokáig őket és a jó szokásaikat! A mi dédikénk is mindig sütivel, rántott husikával és kumpipürével vár bennünket. Haza is megpakolva jövünk el tőle. Én is szeretnék ilyen dédike lenni!!!
Samuka szemecskéje javulgat?

Dikó! Hogyan haladtok a csinosítgatással?

Nenőke! Nálatok mi újság?

Enikő! Néha tényleg baromi nehéz szülőnek lenni! Petikém csinált hasonlót. Ő "csak" lefeküdt a földre és látványosan fetrengett. Még nem volt egészen 2 éves, amikor hazafelé menet meggondolta magát. Fél úton rájött, hogy ő nem akar hazamenni. Hogy nyomatékosítsa elszántságát, levetette magát a földre ill. a saras hóba. Nem tudtam lábraállítani, "rongybabázott". Így hát odébbhúztam a hóra, hogy ha már fetrenghetnéke van, legalább ne a sárban tegye! Igazán ciki akkor volt, amikor a közeli buszmegállóban leszálltak az utcabéliek. Mindenki jól megnézett minket és persze sajnálkozva mosolyogtak. Akkor kedvem lett volna megkérdezni, hogy melyikünket sajnálják jobban.

Kicsit sokra sikeredtem, bocsánat. :oops:

Ha nem jönnék, jó éjszakát mindenkinek!

Tücsi
mtücsi

Köszönöm a tanácsokat és a bátorításokat. Bele fogunk húzni. :D

Tücsi! Most éppen 21., de ez mindig változik.
Köszi, hogy gondolsz ránk holnap. Aranyos vagy.
Nem lehetett könnyüü az a jelenet, de sztem ilyesmin minden szülöö átesik legalább egyszer. :roll: Szal, csak mosolyogjanak sajnálkozva...

Hencsi! Nekem nagyon tetszik az új Bogi-kép!
Sztem, lassan majd csak változnak az éjszakítok. Addig is, pihenj minél többet!

Egcsi! Nevezzetek be! :wink:

Manó! Eszed még a more milket?
molkata

Szivvi keddhez mit szólsz? Ricsi már elengedett :lol:

megyek én is aludni nem tudom mikor kellünk..

Bridzsi

Kép
esztora

Mondd meg az uradnak, hogy ez a kép is cuki! :)

Nem rajtam múlik a nevezés, apjukat kellene kicsit bátorítani. :D Én még el tudnék képzelni egy plusz kispasit a családban. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na sziasztok, én is kiakadtam...
Holnap megyünk csipőszűrésre ahová kell a gyerek TAJ kártyája, nos 2 hónap alatt nem sikerült kiküldenie a TB-nek, betelefonáltam közlik, hogy küldik a születési anyakönyvi kivonat kiállítását követő 10 nap után... Ok. Várok. Semmi. Erre mondom a férjemnek, hogy intézkedek, mert nem küldik, majd Ő elintézi. Múlt héten kiderült, hogy nem folyósítanak GYES, meg társait mert régi a személyim, mondom a férjemnek, hogy gyerek TAJ kártyája megvan ugye mert megyek hétfőn csipőszűrésre és kell? Minden irat a dossziéba.. Erre ma (!) közli, hogy a gyerek TAJ kártyáját sem adják ki, mert régi a személyim!!!!!! Szerintetek? Úgy felidegeltem magam, hogy leestem a lépcsőn! :evil: Még a bőr is lejött.... Az a kurva, nemnormális fos hivatal meg annyit nem ír, hogy bakfitty! Az is b@szódjon meg! :twisted: 8)

Na...
Még szerencse, hogy Anyósékat túléltem! :wink:

Enikő: szegénykém, nem lehet könnyű, de kitartás!
Ckat: sima felülések 30x, meg lábemelés 30x, meg másik lábemelés 30x.. nekem is kicsit megfájdult a hasam, de nem vészesen, szerintem ez jó neki végre történik valami!
Kata: nagyon aranyos Egon, jó a zoknija, és imádnivalóan sok haja van!
Bori: boldog évfordulót, irány ünnepelni!

Jó éjt mindenkinek, beültem a kádba nyugodni...
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke :)
Ez tényleg gáz! Nem csodálom, hogy pipa vagy, de azért ne törd össze magad. Most halasztani kell a csípőszűrést? :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kata - igen, nyelem, de.....

Egyre qrvábbul fáj a torkam.

Holnap nekünk is szorítsatok, ottani idő szerint 9-kor, ugyanis itteni szerint 10-re mi is megyünk bökésre.

Tücsi, persze emléxem írtad a szoptanítot. Hogy barátnődnek te vetted a (mittudomén) nem emléxem milyen utcában.
Hát igen, macerás, ha egyből jól bekapja, akkor nincs gond, de ha épp nyűgöske, akkor szenvedünk. Na, de nem azért vettem, hogy ilyen helyzetben ne használjam. Mikor úgy érzem, hogy annyi van, hogy kitart 1-1,5 órát, akkor nem üzemelem be, de ha már épp fél óra után ismét enne, akkor bevetem.

Szép jó éjt mindenkinek, holnap lehet, hogy csak későn jövök, szuri, majd Edót iskolából hazahozni, majd Adriát anyukámmal elvinni Bükszádra, aztán mi haza, majd Edóval tanulás, szal izgalmas nap lesz. Főleg ha bébikém megviseli az oltás. Na, de remélem nem. Káposzta nincs itthon, de a szuri egy kispiachoz közel van, na ott veszünk.

Kép
kissmanó

Andi - csak fele ennyit idegeld magad, nehogy tejcsi szenvedjen tőle. De inkább kicsi bötűvel írom, nehogymán észrevegye miről is beszélek.

Kép
kissmanó

Kata!
Nekem is. :)
Bízom benne, hogy majd javul a helyzetünk...
Bár az egyik ismerősöm sokkal többet kelt a fiához, én még akkor kuniban maradhatok hozzá képest..

Egcsi!
Üzenet átadva a zuramnak, de azt mondta akkor is buzi vok...
Miért nem regisztrál ő is és akkor csinálhatna magának olyan vonalzót...

KinderAndi!
Basszus, ez nem semmi, lehet én is ideggörcsöt kaptam volna.
Én speckó a csípőszűrésre kétszer mentem, mert elsőre mikor mentem időpontra nem volt doki, és senki más nem csinálja meg, én meg mehettem haza Bogival, á nem voltam sík ideg, tök gáz vele időpontra menni, ott voltam kafin, erre benyögik hogy bocsi de beteg a doki, így nem csinálja senki...
Azért vigyázz magadra!

Bogi az előbb kelt szopizni, gondoljatok rám, hogy most többet aludjon, legalább 3-ig, az már tök jó volna...

Léptem aludni, szép álmokat és jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Kati - itt nyomakodok vagy 10 perce, de nem mozdul előre egy tapodtat sem. 9-ik helyen leragadt. :shock:

Kép
kissmanó

Ja, s azt még megfigyeltem, hogy az első, a második meg a negyedik (harmadikat nem figyeltem, de gondolom az is) egész nap ugyanaz volt. Sőt, az első ezelőtt pár nappal is az volt. Szerintem azokat lekörözni nagyon nehéz. :roll:

Kép
kissmanó

Hencsi: A férjed nagyon kedves :? 8) És te ilyenkor nem anyázod le? :twisted: Csak kérdem...? :lol: Amúgy nekem tetszik ez a kép Bogiról! Mondjuk nem tudom mi az ami a zuradnak kedvenc? Muti meg és majd mi eldöntjük ki is a buzi :twisted: :lol:

Kinderandi: Na ezek is idióták :shock: Én az anyaságival jártam így. Több mint 1,5 hónapot vártam rá. Amikor betelefonáltam a MÁK-ba, hogy mikor utalják a pénzt, akkor nyögték be, hogy rossz volt a dátum az igazoláson (h 4x megjelentem a terhesgondozáson) és ezért hiánypótlást kérnek... :evil: Ez oké, de miért nem szóltak????? A telefonszámom is rajta volt az igénybejelentő lapon baccamegamaci! :evil:
Carnak ők ránk... nem vagyunk nekik fontosak... Bezzeg ha Te vagy én, tartoznánk nekik.... :twisted:

Tücsi: Bogim is keményen hisztis volt, de ilyet azé nem csinált. Törölte fel ő is a Tecsóba a padlót, fényesre a ruhájával hiszti közbe. A párom vitte a tecsó vécéjébe lemosni az arcát.... :roll:
Van ilyen és lesz is a világtörténelemben, csak amikor benne vagy rohadtul nem tudod a helyzetet kezelni. Legalábbis én nem :oops: És rettenetesen idegesít a hiszti, főleg ha olyan dologért van amit tényleg nem érhet el, nem kaphat meg... :evil: :shock:
Rólam már lepörög, ki mit gondol, teszek rá... Ha meg beszólnak, odahívom, hogy csináljon valamit ő a gyerekkel ha olyan rohadt okos :twisted: egyből elhúzzák a belüket! 8)

A nagy fiaid hány évesek is most????

Egcsi: 3. ?? :D Hajráhajrá :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tök igazad an, regisztráljon és a saját vonalzójába szóljon bele! :D

Nem is mondtam, hogy itt már kint vannak a boltokban a karácsonyi cuccok. Persze fel vannak töltve Halloween kosztümökkel is és nemsokára tonnaszámra lehet venni a pulykát. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

an=van

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na helloka! Közben zuhanyoztam.

Manó! Nekem gyanus mán ez a szavazgatás. Össze-vissza ugrál Egon és nem értem,miért ua az elsöö kettöö... :roll:
Gondolok rátok 9-kor. !!!!! Ès gyógyulj meg!

Hencsi! Jó és hosszú alvást! :D

Andi! Mikor mi mentünk uh-ra Egonnak még nem volt meg a taj (vagyis mikor a beutalót adták, közben elintézöödött) és a gyerekorvosom úgy is megírta a beutalót és azt mondta, menjünk el. Mi az, hogy nem fogadnak egy gyereket, mert a szar OEP...? :twisted:
Ja! Ès Egon egyre jobban kopaszodik, de már nöö az új hajacskája.
:wink:

Egcsi! Hajrá! Apát gyöözd meg! :wink:
molkata

Sziasztok!:)

Egon szavazás: Én is nyomatom ám rendesen. Rájöttem miért ugrik néha hátra. Azért mert ha a riválisok nyomatnak szavazatot akkor is változik a helyezés.
Tehát: Pl. ha én 20-30 1 cumis szavazatot nyomok az első helyen állóra, már nem lesz az első helyen.
Alighanem Egonkát is lehúzzák a riválisok 1 cumis szavazatai. :roll: :roll: :evil: :evil:

Gonoszságra fel!!! Leszavazom a riválisokat! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Annee :)
A nyomorultak! :evil: Erre nem is gondoltam, ezentúl akkor szavazok a többiekre is, egy cumival. :twisted: Hogy lehet a mi kis Egonunknak egy cumit adni, mikor olyan cuki. :)
Megyek is szavazni! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: