Kata: Igen sikerült, köszi a segítséget ezer hála érte
Én is szoktam szavazgatni Egonra. Olyan gyönyörű azon a képen

Meddig tart a verseny? Amúgy olyan furi, mert van 1-2 kép amin alig látszik a gyerkőc, pl sötét, homályos, pici....stb És mégis tök sok szavatot kapnak...

Nagy a csallllád biztos
Manó: Csajodnak jobbulást!!!!Nálunk is ez van, ha már az egyik beteg az egész napom/hetem át kell szervezni, mert az egészségest nem mindig van aki elviszi az ovijába...

Szerencse, hogy nálatok kéznél a nagyi. Mit nem adnék én is érte ha anyukám mindig kéznél lenne ha szükséges!
Gyógyuljatok gyorsan, te is meg a csajod is!+++++++++++++
Szivvi: Lilkó gyönyörűűűűű
Somló hegy? Nemtom merre van
Borászkodik a családod? Milyen borokat csináltok?
A gyerekeim ma kiakasztanak.

A Zalán az egyedüli normális ma a családba

! Sztem a párommal is csak azért nem vesztünk még ma össze, mert nincs itthon, dolgozik

Bogi gyakice egész nap bőg,nyavalyog, semmi nem jó neki, a játszótéren összeverekedett!!!!!! (sose szokott verekedni!!!) a barátnőjével a Nikivel

csak lestünk, hogy mi van, nem agresszoros kislány, ilyet még sose csinált

Frankón bevert Nikinek egy párat, mondjuk jogos volt, hogy visszaadta, mert a Niki viszont szokta Őt bántani, biztos mára betelt a pohár....
Viola már kapott egy hideg zuhanyt

, mert úgy hisztizett, hogy verte a fejét a járólapba és eleredt az orra vére

Brutálul tudja nyomni a hisztit, basszus néha nem tudok vele mit kezdeni, nagyon kemény a kiscsaj

Hja hogy miért hisztizett? Mert adtam nekik szokásos vitamint (marlakócska és C vitamin) elszopogatták és Viola kért még, de nem adtam (naponta 1x kapnak). Elkezdett sírni. Mondtam neki, hogy vitamint csak 1x szabad naponta, tudod mindig csak 1x kapsz... erre úgy felidegelte magát, hogy földhöz csapta magát és elkezdett fetrengeni. Átléptem és otthagytam. Gondoltam én a kis naiv, hogy ha "nem veszek tudomást" a hisztiről abbahagyja (ez annó Boginál működött egy darabig

)... Na persze, mégjobban nyomta..de nem mentem ki a konhyába hozzá. Erre egyszercsak Bogi kiabál, hogy veri a fejét a kőbe, és vérzik a gyerek

Odarohantam, de akkor se hagyta abba, a karomban is ordított,rugdosott meg minden, fogtam bebaszarintottam a kádba és hidegzuhany (langyoskás). Na annak hatására eldugult.... Utána azt is megengedte hogy megfésüljem

Máskor azért is mennek a harcok...
Basszus eléggé kicsinál ilyenkor. Nekem sincsenek kötélből az idegeim. Az volt a szerencsém, hogy Zalán szunyált. Ha ő is rázendít és duettbe nyomták volna, még az ablakon is kiugrok bakker
Úgyhogy most így kész vagyok

. Hja és persze már fél 1kor letettem őket aludni, de nem alszanak még mindig pedig már 3/4ed 2 van. Viola kajabál..... De ha kiveszem és nem alszik még dinkább lesz délutánra a fáradtságtól... nehéz munka ez a gyereknevelés basszuskulacs!