Cat
a cinkrõl jut eszembe, hogy amikor elkezdtük a méregtelenítést, abban az idõben én baromi sok tökmagot, mogyorót, mandulát ettem, de kilószámra. Volt mikor csak ezeket vacsoráztam. Úgy tudom ezek sok cinket tartalmaznak, nem hiszem, hogy hülyeség lenne ez a cinkes dolog, de vmiért biztos kívánta a szervezetem.
Bella2
Onnan ismered fel, hogy õ az, na jó inkább elmondom, hogy én mit érzek, mintha belülrõl böködné vki a hasfalamat. Ugye az elején még érzed ahogy a méhszalagok tágulnak, na ez teljesen más, olyan szurkálásféle. Aztán persze ahogy növekszik egyre erõsebb lesz. Nála pedig már van egy kialakult rendszer, hogy mikor alszik és mikor van fent és akkor pont megfigyelhetõ az a belülrõl jövõ pici mozgás. Hát bocsi, ha nem voltam elég értelmes, de érezni fogod, mert így leírni az elején elég nehézkes, hogy mihez tudnám hasonlítani. Hidd el észreveszed, hogy az már õ lehetett.
Névtelen
Nagy gratula neked. Tényleg kitatlálhatnál magadnak vmi jó kis álnevet, csakhogy még "személyesebben" tudjunk majd cseverészni
Gigi
Neked is gratu a pocaklakóhoz.
Virág
puszillak
Gitta
ezerbilliomod drukkmegahegyek
pusza
Bogár

A férjem kívánságára. A mostani hónap csak azért maradt meg, mert mire kinyögte a kínját, addigra beszedtem az 5 db Clostit. Kicsit hosszú lenne taglalni, miért van ez, fõként anyagi dolgok miatt(amik szerintem nem olyan mérvûek, hogy ezért félbe kéne hagyni egy másfél éves procedúrát, de õ "biztonságszeretõbb", vagy mi. Nem tok jobb szót rá).