A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

sziasztok LánykákKép

CatKép
a cinkrõl jut eszembe, hogy amikor elkezdtük a méregtelenítést, abban az idõben én baromi sok tökmagot, mogyorót, mandulát ettem, de kilószámra. Volt mikor csak ezeket vacsoráztam. Úgy tudom ezek sok cinket tartalmaznak, nem hiszem, hogy hülyeség lenne ez a cinkes dolog, de vmiért biztos kívánta a szervezetem.

Bella2Kép
Onnan ismered fel, hogy õ az, na jó inkább elmondom, hogy én mit érzek, mintha belülrõl böködné vki a hasfalamat. Ugye az elején még érzed ahogy a méhszalagok tágulnak, na ez teljesen más, olyan szurkálásféle. Aztán persze ahogy növekszik egyre erõsebb lesz. Nála pedig már van egy kialakult rendszer, hogy mikor alszik és mikor van fent és akkor pont megfigyelhetõ az a belülrõl jövõ pici mozgás. Hát bocsi, ha nem voltam elég értelmes, de érezni fogod, mert így leírni az elején elég nehézkes, hogy mihez tudnám hasonlítani. Hidd el észreveszed, hogy az már õ lehetett.

NévtelenKép
Nagy gratula neked. Tényleg kitatlálhatnál magadnak vmi jó kis álnevet, csakhogy még "személyesebben" tudjunk majd cseverészniKép

GigiKép
Neked is gratu a pocaklakóhoz.

VirágKép
puszillak

GittaKép
ezerbilliomod drukkmegahegyek

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

SziasztokKép

Gitta: asszem téves az info rólam, én ma, 20.-án a 9cn-en vagyok.

Névtelen, Gigi KépKépKép gratKép

Bella2, Bogár: én ahhoz hasonlítottam az elsõ mocorgás-érzáseket, amikor egy pillangó rádszáll és verdes a szárnyával. Amikor már többedszeree történik meg a dolog, akkor tudatosodik az emberben, hogy ja, akkor ez Õ volt már máskor isKép

Cat: nagyon drukkolok NektekKép

Virág: mi újság van Veled? Lakás hogy áll?

Én tök depi hangulatban voltam az utóbbi idõben. Úgy néz ki, hogy ha ebben a hónapban nem sikerül, akkor kb. fél-egy évre leállunkKép A férjem kívánságára. A mostani hónap csak azért maradt meg, mert mire kinyögte a kínját, addigra beszedtem az 5 db Clostit. Kicsit hosszú lenne taglalni, miért van ez, fõként anyagi dolgok miatt(amik szerintem nem olyan mérvûek, hogy ezért félbe kéne hagyni egy másfél éves procedúrát, de õ "biztonságszeretõbb", vagy mi. Nem tok jobb szót rá).

Azért igyekszem többet jönni, de ha csak hetente 2x nézek ide, úgy lemaradok, mint a borravaló (hogy a pénznél maradjunkKép).

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ilduci! Köszi, de nem vagyok pesszimista, egyszerüen elfogadtam azt, amit több orvos is mondott, hogy spontán nem fog összejönni. Mivel a köv. lombikra jan. megyek, igy addig itt maradok veletek, izgulok értetek.

Cat! Nekem nem volt, csak Gonal, meg Merional. De amikor kaptam a szurikat, talán a Decapeptyl volt az endo után, azt is a hörcsögböl nyerték. Szegény állatok, milyen jó nekünk hogy ilyen hasznosak. A dokim szerintem a Gonal a legjobb, igy én legközelebb is ezt fogom kapni, azt mondta a Merional helyett lehet hogy más lesz viszont.
Te milyen cinket találtál? Azt hittem majd kiöntik elém a választékot, erre csak a Bio-cink volt. Árulnak másmilyet is? Ebben a ciklusban én is szedem már Kép

Jovi! Lehet hogy éppen ez a pihenés kell, és nektek is akkor jön össze. Hugom is 4 év után feladta, erre rögtön terhes lett. Pedig már arra gondolt, emiatt elhagyja a barátját legalább annak legyen gyermeke mástól.

Gigi! Kivánom hogy ne legyen hányingered, minden jól alakuljon.

Karmen
karmen

Karmen, mire jó a cink? Nem hallottam róla még, hogy azt is lehet szedni, ilyen dolgokra!
Egcsi!Merre laksz, hogy nincs munkalehetõség? Elég rossz lehetemiatt otthon maradni...:-((Semmi otthoni munka sincs?
A gondolataidat is elterelhetnéd vele.
Lányok!!!!! Ez a gólya küldés nagyon bejött ahogy észrevettem, mindenki találkozott vele, én is láttam 2*is, ki küldte?????
Intim kérdésem is lenne hozzátok.....
Hogy lehet nem direkt módon, erõltetve szeretkezni peteéréskor? Elvileg nekemma van, és nagyon szeretném, ha mind a ketten akarnánk a sex-et, nem pedig muszály lenne.....S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sejtjeinket nem lehet valahol kazin megkapni, vagy moziba megnézni? Ha pont reggel 8.-kor van, én sose láthatom, pedig nagyon szeretném megnézni!!!!
Pá Ilduci
Névtelen

Ilduci
A Sejtjeink nem reggel, hanem pl. ma is este 8-kor lesz a Dunán.( 2.rész)Talán akkor meg tudod nézni.
Amúgy,ha érdekel a www.infertility/sejtjeink c.oldalon olvashatsz is a filmrõl.
Amúgy sajna én is úgy vagyk,mint Egcsi.Már 4 hónapja itthon, és kilátásban sincs meló.Otthoni munka mi lehetne?
Ha nem Bp.-i az ember kicsi az esély munkára.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Jovi!
Kár, hogy leálltok, de azért még közbecsúszhat egy kis aprótalpú a leállásba is, nem? Kép Hallottunk már ilyenrõl! Kép

Ilduci!
Nem este lesz a film? Én úgy emlékszem, de lehet, hogy tévedek.

Lányok!
Már nem tudom mit gondoljak. Iszonyúan félek bízni, de hátha. Kép Ma reggel 37,25 volt a hõmérõn! Pedig éjjel felkeltem 1/2 3-kor és csak 3/4 5-ig aludtam!!! Tegnap este óta újra feszül a pocim. Azt hiszem, sikerült féligmeddig beleélnem magam, most már elõre félek, mi lesz, ha megjön. Kép Óránként rohangálok a wc-re, mindig azt hiszem, hogy már megjött. Kép Pont olyan érzés. Már csak babonából sem merek elõre tesztet venni, mivel eddig amikor megvettem, utána 1-2 napra megjött. (pedig nem is vagyok babonás).
Ja, és január óta most elöször nincs barnázás! Kopp-kopp-kopp. Ezt most jól lekopogtam. Kép

Bocs, hogy ezzel terhellek benneteket, de nem tudom másnak elmondani, kiabálni tudnék, annyira szorongatja valami a torkom. Félek örülni! Egyik pillanatban örülök, a másikban meg szomorú vagyok. Kép Nem merem a páromnak sem elmondani, nehogy hiába éltessem benne is a reményt. Kép Remélem, a szülinapjára a jövõhéten szuper ajándékkal tudom meglepni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

sziasztok!

Gitta! Én ugyanígy voltam, mint Te, amikor sikerült a babó. Állandóan a WC-re futkostam, hogy megjött-e, mert nagyon mensis tüneteim voltak. Ha sikerült aludnom, még akkor is erröl álmodtam, hogy mindenképpen WC-t kellett keresnem ellenörizni. Kép Ma már jót mosolygok rajta. Remélem néhány nap múlva Te is így teszed. Kép
Gigi! Nagy-nagy gratula!!!! Kép
Jovika! Tudod, hogy milyen sok embernek segített már a leállás. Kép Csak tessék bizakodni!
Leone! Nagyon örülök, hogy tetszik az új helyed! Kép Akinek meg nincsen, gyorsan találjon olyant, amilyent szeretne. Kép Július 1-töl sajnos a páromnak sincs, de remélem nem sokáig marad állás nélkül, mert valamiböl meg is kell élnünk. Kép

A lényeg, hogy Babócával minden rendben, doki bácsi tegnap küzdött, hogy megmérje, mert állandóan "elmászott". Mondjuk ezt én is érzem. Olyan örökmozgó, mint a párom. Kép

Na, dolgozom egy kicsit!
Puszi!
Andi (hihetetlen, de már a 20. héten járok Kép )
andi28

Gitta
Pont írni akartam Neked, hogy mi hír Nálad.Én eddig is mindig azt írtam, hogy ezek igencsak bíztató jelek. És úgy tûnik hogy a hõd szépen lassan kúszik felfelé, és áll be babás hõre. És ne is nézegesd, nem fog megjönni.Ahhoz zuhanni kellene elõtte a hõnek.Szerintem péntekre vehetnél tesztet, és egyenlõre csak magadnak csináld meg. Aztán ha OK (drukk megy!!!!!) akkor a párodat is meglepizheted vele szülinapra.

Lányok
Hallottatok olyanról akinek a 30. napon túl sikerült az akció? Én tegnap és ma is olyan jeleket látok(tojásfehérje,nyitott méhnyak) ami szerint most van pé-m. A hõm ma leesett egy kicsit.Lehet esetleg ilyenkor is siker? Ha holnap megyek dokihoz azt láthatja,hogy volt-e a közelmúltban tüszõrepi?

Kitty
Kitty123

Andi!
Gratula a 20. héthez! Kép Remélem, igazad lesz! Kép

Kitty!
Remélem, nem fog leesni a hõm, de jött már meg nekem 37-tel is! Kép A szülinapi meglepi remélem összejön! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KarmenKép
A Gonal is tüszõérlelõ, vagy más célt szolgál ? Én Unizinket vettem, csak ezt tudtak adni, vagy olyan cinkes vitamin lett volna még amiben más is van. Remélem segít.

JoviKép
Nagyon sajnálom a párod döntésétKép De azért a leállás az ugye nem védekezést jelent, csak orvos és gyógyszer mellõzést ? Jösz a talira jövõ hétfõn ?

AndiKép
Gratulálok az izgõ-mozgóhoz. Nagyon elrepült az idõ, már mindjárt szülni fogszKép

GittaKép
Szerintem is tesztelj pénteken, ha ennyire bíztatóak maradnak a tünetek. Nagyon szurkolok, és akkor már babásan jöhetsz a taliraKép. Veled még soha nem találkoztam, és szeretnék dumcsizni egy jót.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

GittaKép

Azt hiszem, nekem is olyan érzésem volt mindig, hogy na most jött meg, meg hogy na most valami folyik nehogy vér legyen... Futkostam a WC-re megnézni kb a 16. hétigKép Mikorra kéne nem megjönnie? Péntek?

sasha

Kép
sasha

Cat! Mennyi cinket tartalmaz? Az enyém 15mg. Igen, a Gonal is tüszöérlelö 4100 Ft/ampulla, huzom is a számat, de mit tegyek ha a dokim ebben hisz, én bizok benne.

Ilduci! A hugom mondta, hogy neki a doktornö javasolta azzal a cinket, hogy sok meddönek segit. Az biztos ö túl volt 4 lombikon, 4 éve akarták a babát, és másfél hónap alatt terhes lett, amikor szedte. Nem lehet tudni ez segitett-e tényleg, de én ugy vagyok vele megéri szedni.

Sajnos itt Szegeden se nagyon osztogatják a melot, én is ugy látom egyre inkább csak Pesten lenne lehetöség.

Karmen
karmen

Karmen! Te melyik dokihoz jársz? Cat! Én is Puregont kaptam Úgy tünik bevált.
Szeretném a tanácsotokat kérni! 2 nappal ezelõtt volt az 1 inszem.A profasi beadása után csak a legnagyobb tûszõ reped meg vagy van esélyem hogy amásik 23x23 is megfog?Endom:16. Ez jó?Kicsit aggódok hõm. miatt még mindig nem emelkedik tegnap 36,4 volt ma 36,6 és ez a 19. napom.Mi lehet a gond?
Üdv: Ditta
Ditta

DittaKép
A 16mm-es endom. az nagyon jó. Szép vastag a nyálkahártyád. Hány Puregont kaptál ? Csak ezt kaptad ?
A kisebb tüszõ is meg fog repedni, de lehet, hogy késõbb. Az nem is olyan kicsi ám!!!
Lehet, hogy kevés a progid, azért olyan alacsony a hõd. Kaptál Utrot ? Nekem is kell 3 nap, hogy felmenjen 37-re.

KarmenKép
Nem tudom, hogy mennyi cink van az Unizinkbe, de 50 tabletta van benne. Napi 1-t szedek. Megnézem holnapra a cinktartalmat.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta drágaKép
Itt izgulok érted a háttérbõl!!
Nagyon feldobott, most hogy olvasom, hogy talán mégis. Ne is vegyél tesztet addig, amíg el nem marad a mensi. Én nagyon hiszek ebben a babócában! Drukkhegyek záporoznak Tatabánya felett!!!!!

Puszi:
Krissi
krissi

Cat! Köszi a gyors választ egy kicsit megnyugodtam.A 3.naptól 2x1 Serophene 5. naptól Puregon 8 ampulla/ napi 1/ majd 2 amp. Profasival repeszt.Inszem napjától 3x1 Duphaston. Szia! Ditta
Ditta

Gigi,
ne izgulj a vérezgetés miatt. Nekem volt a kb. 4. héttõl barnás, kevés, aztán egyszer több pirosas. Akkor ijedtem meg eloször.
Aztán ismét barnás kevés, majd egyszercsak sok barnás és hasszurdalás, akkor ijedtem meg másodszor. De Uh-on rendben volt minden és ami a fontos gorcsolés nem volt.Pihentem.
És ezek után hirtelen elmúlt minden színû váladék, és most semmi sincs. Dolgozni is járok, minden OK (remélem, kopp-kopp).

Gitta, nehéz elhinni, ha igaz akkor is a jo hírt.
Olyan jokedvu és bizakodo voltál mostanában, nem csodálkoznék..Drukkk!!!
Szeded még a méhpempot?

Bogár, Jovi, olyan szépen leírtátok.
Bogár,Andi ti annyira gyorsan haladtok elore, magamon úgy érzem sose jutok el a 3. honapig

Ditta, persze miért ne repedne meg. Nagyon szép vastag a nyálkahártyád.

Cat,
miért ne probálnád ki a cinket, vagy bármi mást, valami segíteni fog, hogy meglegyen az a kis hajszál, ami még hiányzik.

Bella
bella2

Cat! Köszi a gyors választ egy kicsit megnyugodtam.A 3. naptól 2x1 Serophene 5.naptól 8 amp. Puregon/ napi 1/ majd 2 amp. Profasival repesztés. Inszem napjától 3x1 Duphaston. Szia! Ditta
Ditta

Sziasztok!
Régen jártam erre, még idõm sem volt visszaolvasni a sok-sok hozzászólást, de pótolni fogom. Akirõl lemaradtam, annak óriási gratula Kép, akinek szorítani kell, annak szorítok Kép. Gitta a táblázatban sokadik c (szerinetm ne írj be számot, mert már nem is szeretném a hónapok számát számon tartani) és 2.cn. Tegnap elkezdõdött a következõ lombik felkészülés, most fogigátlóval kezdek, tehát tegnap óta szedem. Valamikor a jövõ héten megyek újabb megbeszélésre a Kaáliba. Addig el kell végeztetnem néhány ismétlõ hormonvizsgálatot, mert a korábbi eredmények már lassan fél évesek. Amint sikerült behoznom a lemaradást és visszaolvaslak Benneteket jövök Kép
Lujza
lujza

Ditta! Én a szegedi Kaáliba járok. A dokim szerint a 16mm kicsit már vastag, 11-12 az optimális, de volt már itt is példa, hogy valaki 14mm babás lett. Nyugi. Nekem a Profasit csak lombik alatt adták, ott meg nem várták meg, hogy megrepedjen a tüszö, elötte leszivták. Igy nekem fogalmam sincs, hogy van-e ami késöbb megreped.

Lujza! Mivel fognak stimulálni? A szurikat a fogigátló végén már kapod v. csak az utána ciklusban? Sok sikert! Jó hogy megint eljött egy lehetöség.

Gitta! Nagyon szoritok.

Karmen
karmen

Kitty,
ha hosszúak a ciklusaid,ahogy írtad,akkor lehet, hogy ilyen késõn van pé-d.
Mi mástol lenne tojásfehérjeszrû nyák? De az UH mutatná meg biztosra.
bella2

KarmenKép
Megnéztem az Unizinket. 50mg cinkaszpartátot tartalmaz. Remélem segíteni fog. Bár én amúgy is sok magvat eszem (mogyoró, mandula,dió) mert imádom ezeket.

LujzaKép
De jó, hogy megint jelentkeztél, már hiányoztálKép Jösz a talira 26-án (azaz jövõ hétfõn)?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

GigiKép

A madaraim amerikai állampolgárok és magyarul-angolul beszélnek.

IlduciKép

Egerben lakom és ez eddig hiába próbálkoztam, de nem adom fel !

GittaKép

HAJRÁ!!

LujzaKép

Szia !

Egcsi
egcsi

Cat! Köszi, most már csak azt lenne jó tudni, hogy a cink=cinkaszpartát? mert lehet hogy abból az utóbbiból több kell. Jó lenne tudni melyik a jobb. Na majd legközelebb a patikust kifaggatom.
karmen

SZiasztokKép

Lányok, köszi a sok biztató szót, de én még reménykedem abban, hogy "észérvekkel" meg tudom gyõzni a Zuramat, hogy vállalható a baba így is. Mert én tudom, hogy ez így van.Kép

Cat: egyenlõre hétfõnként nem tudok menni, mert angolra járok délelõtt, utána meg dolgozom estig. Júni 13.-án nyelvvizsgázom, ha aztán is lesz, ígérem egyszer elmegyekKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Köszi a válaszokat a filmre! Igyíekszem pénteken addig haza érni!:-))
A cinkes tanácsot is köszi, kipróbálom, ennyit megér...
Lányok! nem gondoljátok, hogy nagyon pest centrikus magyarország?
NNu, megyök, dógozni, ...:-(((Ilduci
Névtelen

Jó reggelt Lányok!

Tegnap nem voltam, mert kiváltottam a kiskönyvemet. Most már hivatalosan is kismama vagyok. Visszaolvasni nem tudtalak Titeket, de azt látom, hogy Gitta! nálad nagy az esély a babának! nagyon drukkolok, és azért csinálj legalább a hétvégén tesztet. Csodálom, hogy így kibírod, hogy ne nézdd meg. Nagyon-nagyon megérdemelnéd, hogy most baba legyen a dologban.

Nelli
nelli2

Jó reggelt!

Bella2Kép
szerintem az elején mindenki ezt érzi. Nekem a 10. hétig telt lassan, aztán mintha teljes gõzzel beindult volna. Most meg már lassan észre sem veszem a hetek múlását, csak azt, hogy most már ebbe a ruhámba sem férek bele.

JoviKép
Az észérvek talán használhatóak, de más a makacsságuk ellen nem biztos. Én drukkolok! Na meg persze a leállás már sokaknál bejött, úgyhogy lehet, hogy eredményes leszKép

LujzaKép
Örülök, hogy újra jelentkeztél. Nagyon szorítok a lombikhoz!!!

Lányok!
lehet már tudni kik jönnek a talira?

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Ilduci
Egyetértek,szerintem is minden téren pest centrikus az ország.Én még megpróbálok küzdeni ellene, nehogy néhány éven belül Pesten találja magát a családom.Pedig munka szempontjából (lehetõség,kereset)mindenképp jobb. De valahogy nyugodtabb lennék, ha a gyerekeim a nyugodt, tiszta levegõjû vidéken tudnának felnõni.

Gitta
Milyen híreid vannak ma reggelre? Remélem csupa jó!!!

Kitty
kitty123

Cat! Hát attól azért félek rendes. Kép De egyszer azon is túl kell esni! Kép
Bella! A 3. hónapig nekem is lassabban ment az idö! Azóta viszont szinte repül. Kép
Lujza! szia! De jó, hogy jelentkeztél! Kép Kép Kép Most minden rendben lesz! Lelkileg sikerült feldolgoznod?
Gitta! Drukk továbbra is megy! Kép
Kitty! Te Tapolcán laksz?

puszi!
Andi
andi28

Andi
Aha Tapolcán. Miért? Ismersz itt valakit?

Kitty
kitty123

Sziasztok Lányok,
talán valaki emlékszik még rám, december eleje körül voltam utoljára köztetek, gyógyszer melletti valószínü terhességgel. Aztán a tünetekböl Ti is mind azt mondtátok, hogy biztosan az voltam.
A nögyógyi ( második akinél voltam) elsö kérdése pedig az volt, hogy volt-e már elötte is spontán vetélésem. Na erröl ennyit.
Most is a segítségeteket szeretném kérni, mert azthiszem megint valami gáz van. Még mindig gyógyszert szedek, mert hivatalosan még nem akarunk babát, de tudom, hogy mi lennénk a legboldogabb emberek, ha mégis jönne a baba.
Szóval ebben a hónapban megint olyan furin érzem magam.
A hónap közepétöl túrós váladékozás, meg óránkénti pisi, és fájt meg csípett is, elöször azt hittem, hogy felfáztam. Aztán meg a szeretkezés sem esett olyan jól ( de azért csináltuk ). És már ez a harmadik hete lassan, hogy nagyon fájnak a melleim, meg vannak duzadva, olyan mwlwgwk, ha hozzáérek, és ha otthon melltartó nélkül mászkálok, akkor húznak lefelé, és minden egyes mozdulatot érzek. Néha még a hason fekvés is rossz.
Ehhez jön még, hogy állandóan fáradt vagyok, és mindig éhes. Tegnap este például fél tizenegykor nekiálltam és ettem két nutellás-lekváros palacsintát, még le sem nyeltem és jött a tartármártás, meg a tabasco-s paradicsom, paprikakrém, meg kínai édes savanyú mártás egy kis maradék rizzsel. Aztán minden jó volt és végre mehettem aludni ( elötte héttöl kilencig is aludtam ).
Szóval nem is olyan feltünö az egész, de a sok pisilés, meg hozzá kellemetlen is, meg mellfeszülés, alvás éhség egy kiscit olyasmire emlékeztet, mint mikor valaki babát vár. Ja, és a höm is 36.9-37 általában.
A hangulatom is egyszer ilyen, egyszer olyan,és valami furcsa érzés van bennem ebben a hónapban. Olyan nem tudom megmondani, hogy mi, de érzem, hogy valami más, mint eddig.
Kértem az Angyalokat, hogy segítsenek, hogy hadd legyen kisbabám, de hát szedem a gyógyszert, úgyhogy kicsi az esélye. Csak a kápzeletem játszik velem valószinüleg.
Mondjátok meg, mit láttok Ti, tapasztaltak, ebben ? Reménykedjek, vagy ne ?!
Elöre is köszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Nelli!
Akartam ma reggel tesztet csinálni, de tegnap a párocskám eljött értem a munkahelyemre, és nem tudtam elmenni a gyógyszertárba. Kép

Bogár!
Sajnos úgy néz ki, most sem tudok menni, de még nem adom fel, talán sikerül, de nálam soha nem lehet tudni. Egyszer már elindultam, de még a vonat elött értesítettek, hogy máshová kell mennem. Kép

Kitty!
Ha az jó hír, hogy még nyoma sincs menzinek, akkor jó. Egyébként ma 37,1. Este kíváncsiságból megmértem és 37,8 volt!

Tudja valki, hogy mennyit megy fel a hõ egy nap reggeltõl estig?

Andi!
Örülök a drukknak! Kép

Lányok!
Továbbra is rosszul vagyok! Kép Kép De nem bánom, ha "azért"! Kép Annyira nincs jele a menzimnek, hogy ha ezek után megjön, akkor azt hiszem, nagyon össze fogok törni. Egyáltalán nem akartam magam semmibe beleélni, de folyton ez jár a fejemben. Kép Már hajnalban a gyógyszertárhoz is elmentem, hátha az ügyeletes. De nem. Kép Az ügyeletes gyógyszertár annyira messze volt, hogy több mint 1 órát késtem volna, ezért nem mentem el. Kép Viszont a neten találtam egy jó címet, nézzétek meg:
[url=http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ermapharma/" TARGET="_top]http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ermapharma/[/url]

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
6-7 tizedet megy fel a hõ napon belül, és nem ad értékelhetõ információt a napközbeni mérés.

Szerintem szaladj el reggel HCG vérvételre, az a legbiztosabb dolog, és akkor nem idegeskedsz amiatt, hogy a teszt esetleg rossz. Ráadásul a vérvétel már 10 napos terhességet is kimutat.

Nagyon bíztatóak a jeleid, de ne éld bele magad nagyon, nehogy nagyon összetörj ha mégsem.

KarmenKép
Szerintem a cinkaszpartát az gyengébb hatóanyag valamivel. Mindegy az a lényeg, hogy rendszeresen szedjük. Én napi 1-t szedek. Te ?

BogárKép
Én ott leszek a talin az biztos!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta
Alakul-alakul... Drukk

Lányok
Mennyire megbízható az LH teszt? Ma voltam dokinál, hogy adja a Norculut-ot, mert a 32. napon vagyok, nem jött meg, úgyhogy ennyi a ciklusnak. Megnézett UH-n és csodák-csodája 17,5 -es tüszõt látott. Õ tanácsolta, hogy az elköv. napokban csináljak tesztet, mert várható a repi.Szóval, ha a teszt pozitív eredményt mutat, biztos, hogy lesz tüszõrepi? Ill. még mennyit kellene nõni ennek a tüszõnek?

Bogár
Én bizti nem tudok a talira menni, pedig kíváncsi lennék rátok "élõben" is. 200 km.

Kitty
kitty123

KittyKép
A 20mm felettire mondják, hogy jó. Na, de az LH teszt nem mutatja ki a méretet. Pár napon belül biztosan megreped.
Szerintem csináljátok, ahogy jól esik.

Bogár
Kép
Kép
bogár

Lányok képzeljétek, túl vagyok a nagy bejelentésen.
Behívott minket a kollégámmal a fonököm, és nagyon stratégiai kérdésekrol volt szó. Hogy gondolkozzam ezen, meg azon, hogy koncentráljak erre meg arra. Én pedig pont idevágónak éreztem, hogy elmondjam. Örült neki mint ember. Megköszönte, hogy ilyen hamar szóltam neki.
Hál istennek minden rendben.

Gitta! Nagyon kiváncsiak vagyunk ám! Holnap reggel feltétlenül csinálj egy tesztet (napközbeni s mutatná szerintem).

SMS-eztem Dorissal, aki úgy tudom 29-én jön haza 10 napra különbözõ vizsgálatok miatt. Jól van leszámítva a rosszulléteket.

Nelli
nelli2

Nelli!
Igazság szerint egy kicsit tartok a teszt eredményétõl. Tavaly is csak a 6.! héten lett +!
De megpróbálok reggel tesztelni, már ha kibírom addig! Kép

Dorist üdvözlöm! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok,
légyszi szóljatok hozzá a problémámhoz, amit regge´l írtam, mert nagyon szeretném hallani a véleményeteket!!
Köszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Drága Gitta!

Talán még emlékszel rám az elsõ napokból...
gyakran benézek ide, és csendben drukkolokKép

most úgy érzem, nekem is küldenem kell egy kis biztató ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ENERGIÁTKép!

amikor Melissával babás lettem (2001. aug )én is azt hittem, hogy biztosan megjön (az elõzõ hónapokban produkáltam 5 db - tesztet )
nagyon el voltam keseredve, mert az elõzõ két gyerkõc azonnal összejött...
szóval, úgy éreztem megjön ( enyhe görcsök, ingerültség és egyéb jelenségek ) aztán mikor 2 napot késett, félve csináltam tesztet, ami + lettKép

úgyhogy fel a fejjel, nagyon szurkolok és várom a fejleményeket!Kép

Puszi : Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

bocs, a "friss kismamákból "

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Motiot
Olvastalak, de nekem a gyógyszer alatt soha semmi furcsa tünetem nem volt, így aztán nem tudok segíteni. A tünetek tényleg figyelemre méltóak.Hányadik napnál vagy? Ha nem múlik dokihoz kellene menni, mert haátha baba és akkor abba kell minél hamarabb hagyni a gyógyszert. Sajna én többet nem tudok.

Kitty
kitty123

MotiotKép
Ilyen irányú tapasztalatom nincs, hogy gyogyi mellett ilyen tünetek, de de azt hallom, hogy ezek mellett az új gyógyszerek mellett nagyon pici az esélye teherbe esni.Megéri egy terhességi tesztet csinálnod.

KittyKép
Az LH tesztek 36 órával a repedés elõtt mutatják ki az LH csúcsot, de nem valami megbízhatóak. Azért megpróbálhatod, de elég borsos ára van, ha naponta nézed. Jobb lenne 2 naponta akciózni a következõ 6 napban, és akkor biztos bejön. A közel 18mm-es tüszõ még nõni fog a repedésig, tehát el fogja érni a 20mm-t.

CatEye

Cat
Kép
cateye

motiotKép
Én nem szedtem fogigátlót. A tünetek nagyon hasonlóak a babásékhoz. Te most hányadik napon vagy?
Nem tolakodásképpen, de megkérdezném, ha ennyire vágysz már babára (és talán a párod is, de errõl nem írtál) miért nem hagyod abba a gyógyszerszedést?! Nem lenne úgy könnyebb? Szerintem érdemes lenne ezt megbeszélnetek, mert az elfojtott vágyakból adódóan is kialakulhatnak az érzett tünetek.
bocs, ha túl õszinte voltam (megbántani nem állt szándékomban)
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Motiot!
Én is ugyanebben a cipõben járok most, bár nekem még nem késik! Tünetek megvannak, de még nem teszteltem. Te teszteltél már? Az jó lenne. Drukkolok neked is!

Lányok!
Csak tesznek róla idebenn, hogy még véletlenül se legyen nyugodt a napom. Már megint idegesítenek az újságosok! 3-ra az ügyvédnél kellene lennem, de még mindig dolgozom, sõt ebédelni sem volt idõm, majd kilukad a gyomrom. Kép Biztosan kések vagy 1 órát. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta
Nagyon drukkolok ++++ Kép

Bella2, neked mit mondott a dokid a vérzésre, mitõl lehetett? Minden bogyó nélkül, magától elmúlt? Még mindig pöttyözök, sajnos. Kép

Nelli, akkor tényleg jól fogadta a fõnököd a bejelentést. Látszik már valami a pocidon? Kép Gratulálok a kiskönyvhöz.

Gigi
gigi1

Sziasztok Lányok,
nagyon köszi a hozzászólásokat!

Kitty
ma kéne megjönnie, most van az egyhetes szünet a tabletták között, hétfön kezdem az újabb adagot.
Tesztelni nem merek, mert nem bízok benne.

Bogár
hát én nagyon de nagyon vágyok egy babára, tulajdonképpen csak azért szedem a gyógyit, mert "még várjunk vele egy kicsit" a párom teljesen meg van örülve a gyerekekért, most születtek a növérének ikrei, és a barátainknak is egy lányuk, öket imádja, egyszerüen sugárzik, ha a kezében tarthatja valamelyiket, és utánna is csak arról beszél még egy napig, hogy milyen aranyosak. Szóval ö az a tipikus férfi, aki nagyon szertené, és ö lenne a legbüszkébb apuka, de hátmint jó férfinek ellent kell mondania, mert ugye hogy néz az ki, ha azonnal rááll a dologra? Szóval szerintem ö is benne lenne, ha egyszer csak bejelenteném, hogy babát várok. Nem beszélve a szülökröl, akik kibújnának a börükböl.
Szóval itt a kérdés tényleg az, hogy tulajdonképpen miért is szedem én még mindig azt a hülye gyógyit?
És ezért tényleg lehet, hogy csak a tüneteket produkálom. Bár most olvastam, hogy a mai gyógyik csak a méhnyálkahártyát vékonyítják el, hogy ne tapadjon meg, peteérés meg minden az van, és ha mégis megtapad, akkor hajrá!

Gitta
de te nem szedsz semmit ahogy olvastam, úgyhogy nálad még legalább van is értelme a panaszoknak!
Nagyondrukkolok, hogy babás legyél!
Légyszi nekem is drukkolni! Nem árt egy-két bíztató szó!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Andi28
Úgy érzem sikerült feldolgoznom lelkileg, de nem volt könnyû. Szerencsére(ha lehet ilyet mondani) közbejött egy új lakás vásárlás és minden idõnket lekötötte, nem volt idõ gondolkodni és keseregni. Repülnek a napok és nemsokára újra itt a következõ lombik, amire egyenlõre teljes nyugalommal készülök.
Cat
Nem valószínû, hogy tudok menni a talira, mert most költöztünk be az új lakásba és minden nap van valami rohangálnivaló munka után. Ha egy kicsit lecsitulnak a dolgok csatlakozom, mert már szívesen találkoznék Veletek.
Lujza
lujza

MotiotKép
Hát ezt rosszul tudod. A fogamzásgátló tabletták az ovulációt akadályozzák meg, vagy a peteérést vagy nem tud a petesejt kiszabadulni. A méhen belüli fogamzásgátló eszközök gátolják a megtapadást, de Te gondolom nem ezt használsz. A gyógyszer melletti teherbeesés esélye 0,1-0,9%.

Egyetértek teljesen BogárralKép, hogy az elfojtott gyermek utáni vágyaid produkálhatnak ilyen tüneteket. Lehet, hogy jobb lenne a pároddal ezt megbeszélni, és leállni a gyogyival, mert úgy is ez a távlati cél az embernek, hogy utódja legyen. Legalább nem jársz úgy, mint mi, hogy több éve abbahagytuk a tablettát, mégsem tudunk teherbe esni. Amíg a gyógyszer kiürül védekezhettek másképp is.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

LujzaKép
Megy a megadrukk a lombikraKépKép. Majd írd meg kérlek, hogy mivel stimulálnak.

HurkiKép
Rád is nagyon sokat gondolok !!!

LányokKép
Akkor ki jön a talira ? Akikrõl tudok:
(Azért érdekes, hogy hány fõre foglaljak asztalt.)

Orsi
Bea
Bella
Bogár
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: