Zsókuci!
Remélem pár hónap múlva már a következő leszívásra fogsz gondolni és minden rendben lesz és hónapok múlva már a kisbabádat/babáitokat fogod a kezedben tartani!
Amúgy nekem is eszembe jut néha (főleg mostanában), hogy az első leszivásom ha jól emlékszem nekem október 3. volt és most is október elejére esik talán, bár lehet még szeptemberben lesz, de ezen nem is agyalok, mert úgyis majd a Tanár úr fogja eldönteni.
Lányok!
Az, hogy a szuri beadása után kb 1 órával szurkál és egy kicsit feszit a petefészek környékén az normális? Olyan régen volt már stimulációm, hogy nem emlékszem, akkor mi volt.
Amúgy most először az első szuri után bekékült a hasam, ezen jót mosolyogtam, mert kaptam már egy párat az utóbbi két évben, de még soha nem volt ilyen. Ja és persze mindig parázok reggel!
Amúgy ma reggel a párom kezében megláttam a tűt és elkezdtem nevetni, olyan vicces volt és közölte, hogy jó lenne ha befejezném, mert mozgó célpontba nem tudja beadni, ez még jobban tetszett és akkor közölte, hogy ha nem fejezem be, akkor nem adja be és mehetek ahova akarok beadatni, de neki nincs ideje.

Szóval kénytelen voltam komoly lenni, de nem ment annyira!
Nefke