A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Jól vagyok, de a menszim még sehol sincs!
Szerintem hétvégén kellett volna megjönnie.

Segítsetek nekem légyszike kiszámolni, hogy mikor kellene megjönnie.
27-én kezdtük a Merionalt.
Tudjátok én december óta nem mensziztem és foggalmam sincs , hogy honnan számilhjak ,igaz előtte is hunos volt.
" Hun volt -hun nem!"

Köszike

Nyunyikám, látom te is mindig korán kelő vagy!

Fincsi volt a vacsi tegnap?

bonya

Kép

Kép
bonya

Na még vagyok,mert csak 8-30 kor indulunk! :wink:

Kicsi Bonyám!

Én sajna nem tok segíteni neked ebben a kérdésben!!! :roll: De szerintem várj még egy hetet és ha akkor semmi akkor elkél egy teszt!!!!! :wink: Fincsi volt!!!!És a tietek??!!! :wink: Én is korán kelek álltalában!!!Attól függ megyek e valahova,indulás elött egy más fél órával elöbb kelek!Mert még ugye írok ide,meg megkávézok,meg Ördit ellátom!!!!Nem szeretek kapkodni reggelente!!! :wink: Pusza!

Vikkata!

hajrá teszt!!!!!Izgulok nadon!!!! :lol: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe, Niko!
Bár már biztos ott vagytok a BMC-ben és nem olvassátok, de mennek a drukkok ezerrel!
Nefke
nefke

Sziasztok,

Nem bírom, ki, hogy ne írjam le... Ma egy éve volt nekem is a leszívásom... :oops: :cry:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!! Tök nega, ami nem baj, csak jööööjjjöön már meg.. Segítsetek, mit csináljak??? Már úgy idegesít. :oops: :evil:
torolve_20130114141731

Nil helyett Nikonak szorítok én is ma.
Bocsika elírtam!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!!!

Mennek a drukkok mindenkinek!!! Leszívás után én is dumáltam félálomban. Nekem se volt ott a férjem, de a csajok jófejek voltak :D

Zsókuci :(

Vikkata, sajnálom :( De én is így vagyok vele. Tesztet feleslegesnek tartom, hogy vegyek. Nekem se jött még meg, pedig tegnap görcsölgettem, férjemet is elkaptam, meg a náthát is :wink: Mégsincs semmi...

Na, mindegy. Majd pénteken okosabbak leszünk.

Pusszantás mindenkinek! Majd jövök még!
süni76

Kata :cry: :cry:
Forró vizes fürdő, egy kis vörösbor, összebújás :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Remélem pár hónap múlva már a következő leszívásra fogsz gondolni és minden rendben lesz és hónapok múlva már a kisbabádat/babáitokat fogod a kezedben tartani!

Amúgy nekem is eszembe jut néha (főleg mostanában), hogy az első leszivásom ha jól emlékszem nekem október 3. volt és most is október elejére esik talán, bár lehet még szeptemberben lesz, de ezen nem is agyalok, mert úgyis majd a Tanár úr fogja eldönteni.

Lányok!
Az, hogy a szuri beadása után kb 1 órával szurkál és egy kicsit feszit a petefészek környékén az normális? Olyan régen volt már stimulációm, hogy nem emlékszem, akkor mi volt.

Amúgy most először az első szuri után bekékült a hasam, ezen jót mosolyogtam, mert kaptam már egy párat az utóbbi két évben, de még soha nem volt ilyen. Ja és persze mindig parázok reggel! :roll:

Amúgy ma reggel a párom kezében megláttam a tűt és elkezdtem nevetni, olyan vicces volt és közölte, hogy jó lenne ha befejezném, mert mozgó célpontba nem tudja beadni, ez még jobban tetszett és akkor közölte, hogy ha nem fejezem be, akkor nem adja be és mehetek ahova akarok beadatni, de neki nincs ideje. :cry: Szóval kénytelen voltam komoly lenni, de nem ment annyira! :roll:
Nefke
nefke

Nikó, Gabicsibe, szurk-szurk!

Vikkata :( Vörösbor? (Annyit reklámozom már itt, hogy azt hiszitek, alkoholista vagyok :D)
elan

Kép

Madrin,
Örülök, hogy az endónak semmi jele! Hajrá spontán próbálkozás! :wink:

Törpe,
Sajnálom, hogy megjött. :( Tegnap én is elkaptam apát, meg is lett az eredménye, ma már barnázok is. De most nem is bánom, csak már kezdhetnénk.

Gil,
Sajna vannak ilyen hülye peches napok! :roll: A mai már biztosan jobb lesz!

Bonya,
Én nem tudok segíteni sajna a számolásban!

Vikkata,
:cry:

Zsókuci,
Nagyon sajnálom! Nem lehet könnyű neked! :( De remélem nemsokára már tényleg a következő leszívásra gondolsz, és meglesz az eredménye! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Lányok!

Gabicsibe!!! Nagyon de nagyon szorítok ma Neked, ügyi lány légy. Remélem hamar túlleszel rajta, utána meg nemsokára visszakapod a babákat.

Juci,

Nagyon sokat gondolok Rátok továbbra is. Sok erőt, kitartást.

Vikkata,

Igaza van a lányoknak: vörösbor, forró fürdő, nyuszika a pároddal, de jó nagy :D :oops: Nekem általában bejön.

Ma megyek W dokihoz, izgulok, hogy ne kelljen csúsznunk!!!!!
vic12

Zsókuci, sajnálom!!! Figyu, én nem voltam képbe veled, mert nem voltam még itt, mikor.. de most, hogy láttam a táblában, őszintén le a kalappal, hogy ilyen jókedélyű, kedves lány vagy!! :D És drukkolok, hogy minél hamarabb kárpótoljon a sors.. Köszi a praktikákat!! Amúgy fele részben kipróbálom, vagyis ami a meleg vizet illeti!! Még egy kis irrigálást is kitaláltam.. :wink:

Elan Tealkoholmán :lol: , ez a bor dolog nálam a rókakomát hozná meg.. :lol: :lol: :lol:

Süni, én is pénzkidobásnak tartom ezeket az 500 forintokat ..de már végülis illett tudni, ilyen hosszú ciklusom még sose volt.. Most majd rendelek ócccsóó tesztet a netről. :roll:
torolve_20130114141731

Hajrá CSajszik, sok sok petikét kívánok:)
Estére meg szerezzetek be fájdalom csillapítot persze lehet hoyg nektek nem kell de én délutánra a falat kapartam úgy fájt a hasam. BE is szartam hoyg mi ez de aztán rájöttem hogy elmúlt a fájdalomcsillapító hatása.
LÁnyok azt tudtátok hogy sok helyen nem is altatnak el? :roll: :shock:

Vikkata, egy megerőltető futás szaunával? talán segít.

Elan köszi aranyos vagy:)
Zsókuci szegény, remélem ma már jobba kedved picit.....

JA azt a szőke hölgyet én is láttam szerencsétlent vitték körbe mint a véres kardot... Aki a tanárúrral volt az egy kicsit mintha beszédhibás lett volna, és középkorú volt.
NA Nyunyi ha ekkora szád van viszlek magammal :D én meg akkora kis birka vagyok hogy nem szólok semmiért, ha végre szólok valamiért azért más már ölt volna:)
Persze magamba dúlok fúlok, mondom a magamét de amikor odakerülök akkor még bocsánatot iskérek:)
madrin

Gabicsibe,Nikó

Nagyon szoritok nektek,irjatok mielőbb hogy mi volt :D

Zsókuci drága

:P :P :P :P :P :P :P

Süncike

na most már neked is lehet drukkolni lassan? :D

Mindenkinek puszi

Kép
lukrécia

Nikó!!!!!

Neked is megy a drukk ezerrel ma!!!!!!!!!
vic12

Nikó! Gabicsibe! Ügyesek legyetek!

[/img]http://www.gifs.net/Animation11/Holidays/Saint_Patricks_Day/Irish_line.gif[/url]

Törpe

Kép
törpehzs

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe, Nikó megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Gabi, Nikó

Gondolok rátok, legyen sok petike.

Nikó

Bocsi, de nem voltam képben veled. Utólag te is kapsz egy képet.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zsókuci

Sajnálom, hogy ilyen fájdalmas évforduló van.
Remélem a következő már csak jó lehet.
Csodállak a lelki erődért. Képes vagy még így is másokat bátoritani, vigasztalni. Én valószinű visszahúzódnék a csigaházamba, és nyalogatnám a sebeimet.Hasonlitanék Lexi lekiállapotára.

Lexi

Remélem gyógyulnak a sebek. Vigasztalódsz. Gyógyulgas! Olvasgas minket!

Kriszti

Testvéred jobban van? Te meg pihenges!

Nyunyi

Kevés munka, sok pihenés.

Hú de sok emberért lehet szorítani.
Nyunyi, Gabi, Nikó mennek a drukkok+++++++++++++++++++++

Tud valaki valamit Juci Dorkájáról. Nagyon sokat gondolunk rájuk.
Pici tüdeje gyógyuljon meg minnél hamarabb.

Jerika

Kép
jezsoerika

Kukuccs!

Vikkata!!! :cry: Sajnálom!!

Zsókucika! :cry: :cry: :cry:

Madrin!!!

Szabad idömben testörködést vállalok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Erika!

Ja!!!! :lol: :lol: :lol:

Vic!!
Hajráá!!Majd gyere és mesélj!!!! :wink:

Nefke Drága!

Szerintem normális!!!!!Hatnak a szurik!!!!!! :wink:

Olyan pipa vagyok,voltam elműben mert kihoztak 270 ezres villanyszámla tartózást a 2005 évre!!!!!Már a kikapcsolással fenyegetnek ha nem fizetek!!!Még ma ki kell fizetnem minimum 100 ezret!!!Délután megyek vissza fizetni aztán mehet az ügyvédem perre velük!!!Nagyon örültem ennek a kiadásnak!!! :x :x :x De múszály mert nem akarom hogy kikapcsolják,ügyvéd is ezt javasolja!!!! :roll: :roll: :roll: Nem is marad pénzem ha kifizetem,még jó hogy ez volt a félre rakott !!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabikám drágám!!!Már bizti túl vagy rajta!!!!!!És te is kicsi Nikó!!!!!!Ha tudtok gyertek mi volt!!!!De pihikézzetek!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci drágám
sajnálom ezt a bús évfordulót :cry: :cry: :cry: de te olyan ügyi vagy,nemsokára nekiugrassz a következönek,és meglesz az a pici babó hamar,aki egy kicsit feledteti veked a multat :oops: :oops: :oops:

bibar

Nyunyi drága,
Hűha, nem irigyellek ezért a számláért! Remélem az ügyvédednek sikerül zöld ágra vergődni velük!

Gabi, Nikó
Kíváncsian várjuk, mennyit sikerült leszívni!

Lexi,
Hogy vagy? Jobban vagy már? Olyan régen jelentkeztél.

Jobbulást Juci Dorkájának!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi

Nem irigyelek. A közüzemi céggel szembeni harc, nem egyszerű!
Kitartás hozzá. Ne hagyd magad. Ha meg vannak a csekkek, akkor te vagy a nyerő. Azzal tudod igazolni, hogy már pedig te fizetted.
Bocsi, okoskodom.

Meglátszik, hogy ma kevesebb melóm van. :lol:

Jerika

Kép
jezsoerika

Kukuccs!

Köszike Lányok! :roll: Erika !Ez nem abból adodó tartozás hogy nem volt fizetve ,hanem kevés volt az álltalány,és most a külömbözetet akarják!!!de azt 2006 ban kellett volna nekik követelniük!!!!Jó ügyvédem van,még szerencse!!!! :roll:

Na megyek majd délután jövök!!! :wink: Remélem csupa jó hírre jövök vissza!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megjöttem és mindenkinek nagyon köszi a drukkokat. Lett 20 db sejtecském most drukolok nekik, hogy mind megtermékenyüljön. A hasim fájogat de vettem be egy cataflamot meg kaptam eg raklap infuziót pontosan 4 adagot. Az örzőbe nagyon aranyos volt a nővérke adtt teát cokrot meg nagyon figyelt rnk. Holnap kell teliznem most pihizek és rengeteget kell innom ha puffad a hasam menem kell vissza infuzíóra.
Nefke!
Én a Kaáiba járok az okokat most nincs erőm leírni de BMC-s voltam.
Gabi!
Veled mizu?
nikó

Zsókuci!
Nagyon sajnálom! :( :(
nikó

Nikó, 20 darab, ez remek!!! Ügyes vagy :)) Remélem, nem fog nagyon fájni...

Gabicsibe, Neked is nagyon szorítok, remélem, jó sokat sikerül leszívni, és nem visel meg nagyon. Jelentkezz, amint tudsz!

Nyunyi, te szegény, már csak ez hiányzott. Még szerencse, hogy te olyan kis pozitív vagy, ne is stresszelj ezen, nehogy megártson.

Zsókuci... :( Ölelés Neked!

Vic, hajrá estére ;) Remélem, jó hírekkel jössz!
elan

Nikó

Ez nagyon jó hir. Megy a drukk! Holnapra minél több maradjon meg.

Jerika

Kép
jezsoerika

Nikóóóóóóóóóóóóóó!

Szuper hírek, gratula a 20 petikéhez! ez nem semmi. Pihizzél sokat. Aztán reméljük jó sok termékenyül meg.
vic12

Sziasztok Csajok!

Mindeniken köszönöm a drukkot és hatott is :D 7 db-ot tudtak leszívni és abból már kettő be is indult!Holnap reggel tudom meg a többit.Kicsit fáj a pocim és vérezgetek,de mondták hogy ez normális.Nem beszéltem félre hanem sírtam,párom jól meg is ijedt szegény!Hazafelé merte csak megkérdezni miért,de fogalmam sincs mert félálomba voltam még.Kérdezték a műtőben,hogy ébren vagyok-e mondtam hogy félig :D ,de már másra nem is emlékszem,csak hogy a szobában fekszem.

Nikó
Gratulálok neked is és kívánom minél több termékenyüljön is meg!

Bocsi,hogy most csak ennyi telik tőlem,megyek még lepihengélek egy kicsit aztán este jövök!
gabicsibe

Gabi

ügyes vagy :D remélem holnap jó hireket kapsz,pihengessél

Kép
lukrécia

Nikó,Gabi gratulálok Nektek!Holnapra drukkolok,hogy minél több termékenyüljön meg!

Kata nagyon sajnálom :( .Drukk,hogy mihamarabb megjöjjön.Tényleg mikor mész vissza úgy ahogy Wiegandt doktor mondta :roll: !

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok,
milyen ügyik vagytok hogy ennyi peti van.
GAbicsibe az tök jó, biztosan többiis beindul, nekem össz vissz 3 volt eléggé ki voltam de így is beindult mindegyik.

Mikor hívtam a doktornőt más vette fel a telcsit és hívták a telefonhoz ,hallom hát sajnos rossz híreim vannak, na abban percben majdnem elájultam, de szerencsémre nem nekem mondta hanem a pultnál valakinek.
Soha nem felejtem el amikor mondta hoyg mind a három meg van, megköszöntem és letettem.Utána meg azt kérdezgettem magamtól hoyg mit mondott mit mondott:)
madrin

Gabi!

Hát ez szuper nagyon drukkolok nektek! De jó te már tudod, hogy 2 beindult hajrá!!!!!!!! Pihizzél sokat én is azt csinálom párom kiszolgál teljesen most főzi nekem a krumpli pürét meg pipi husikát süt hozzá. De amíg az elkészűl addig kapok tükör tojást!
nikó

Gabi!

Örülök, hogy jobban vagy és túlvagy már rajta. Remélem nem volt nagyon rossz élmény.

Gratula a 7 petikéhez, a 2-höz meg már végképp!!!! :D

Én ettől a leszívásos dologtól már most nagyon félek, de nem fejtem most ki miért, majd máskor, amikor nincs épp leszívásos páciensünk itt :D

Elan,

Köszi

Nikó, Gabi,

Mikor kapjátok vissza őket, mennyit?
vic12

Gabi, hurrá-hurrá! :) Valamint hajrá is, induljon be minél több!
elan

Nikó, Gabi!
Gratula nektek!
Rendes kis mennyiséget összehoztatok!
Biztos szépen beindulnak!

Tükörtojás, krumpli, csirke! :shock: van étvágy:) de az a jó!
:wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nikó, Gabicsibe: Gratulálok a klassz eredményekhez!!!
Várjuk holnap is a szuper híreket!
süni76

Gabi

Éljen! Nagyon ügyes vagy. Holnapra jó hireket kapjál!

Jerika

Kép
jezsoerika

Nikó

Utólag, de annál nagyobb szurkolássall küldöm Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

Nikó

most vettem csak észre hogy Gabi előtt irtál... :oops: ne haragudj
Nem semmi adagot produkáltál,igyál sokat :D mega-drukkok mennek :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Én csak most csatlakoztam hozzátok, de az elmúlt 1 hónapban folyamatosan olvastalak Titeket és izgultam értetek.
Én Március óta járok a BMC-be.
A segítségeteket kérném: holnap lesz 2 hete hogy túl vagyok a 2. inszemen. Tegnap megjött, barnázgatott. Ma bementem dokimhoz -Zeke a dokim-, vittem vizeletet. A vetkőzőben levetkőztem és mentem volna mire kiszólt hogy öltözzek vissza és közölte velem a jó hírt hogy sikerült, persze én vagy 3* visszakérteztem hogy tényleg?. Szegény már a fejét fogta. :lol:
Még mindig tart a vérzés és nem pescételgetős, hanem rendesen. Esetleg a gyógyszerek okozhatják (Puregonnal lőttem magam, majd Ovitrelle és 3*1 Utrogestan)? Vagy az hogy 6 tüsző volt a jobb oldali petefészekben, azok ürülnek ki?
Az a kérdésem hogy veletek történt-e már ilyen vagy hallottatok-e hasonló esetről.
Jövőhét kedden kell visszamennem uh-ra.
Szerintetek? :roll:
vucuska

Szia Vucuska, üdv itt!!! Sajnos én nem tudok segíteni, de ha a dokinak mondtad, nem? Mit mondott rá? Gratulálok, örülök, hogy van végre sikeres inszemünk megint ;) Remélem, minden rendben lesz!!!

Lányok, jártam az ikres fórumot, vannak friss hírek Juciék kislányairól:

"Túl sok új hírrel nem tudok mondjuk szolgálni, annyi, hogy Dorka tubusa rossz helyen volt, mióta megigazították a szaturációja csodák csodájára megjavult...szegény tegnap óta csak sírt és sírt, de akkor valószínűleg ez volt az ok...
A honlapon vannak új képek Róla is!!!

Lili nagyon jól van, szerintem napok kérdése, hogy kikerüljön az inkubátorból"

Honlap: http://www.meiszter.extra.hu/
elan

Elan

de jó hirek :D

Vucuska

tényleg,Zeke doki mit mondott?Azért pihizz szerintem a héten.A gyógyszerek nem okozhatták a vérzést szerintem,meg hát mindenki ezeket kapja...sőt az utró még késlelteti is.Szoritok, :D

Kép
lukrécia

Ja, igen persze mondtam neki és mondta hogy előfordulhat, sőt a laborban is azt mondták, meg hallottam hogy valaki a 3-ik hónapig menstruált, de hátha tudtok mondani konkrét példát, vagy közületek esetleg valakivel már történt hasonló.
vucuska

Zsókuci!
Sajnálom ezt az évfordulót!
Nikó!
20db?Nem semmi vagy!Gratulálok!Pihizz és rengeteget igyál!4-5L-t nyugodtan!
Gabicsibe!
7 peti?Ügyes és már kettő menetel előre?Csak meglesz az utánpótlásom!
Vikkata!
Sajnálom!Jó meleg fürdő és torna apával vagy nélküle!
Vucuska!
Gratulálok!Tud ez a Zeke!
Elan!
Holnap megyek 8 felé és odaadom!Itt a számom:06-30-202-1326
CSörrenj nyugodtan!Én nem bizti,hogy ma már jövök még gépre!Pusza
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: