Sziasztok,
Aranyosak vagytok, hogy hianyoltatok!

Most vegig olvastalak titeket,kicsit suru volt a hetvege. Szombaton..mi is volt? Ja fodrasz!! Levagattam a hajam vegre es nagyon orulok neki, sokkal kenyelmesebb, es nem orokke szopott gomboc, copfos fejem van, hanem jo kis frizura, rogton szebbnek erzem magam!!

Szombaton meg baratainknal voltunk delutan egeszen estig.
Aztan vasarnap bucsu Nemedin, ahol a szuleim laknak, ugyhogy ott voltunk egesz nap., ott is aludtunk, ugyanis ferjem 2 hetig most szabin van juheeejjj!!! Ugyhogy ezert is vagyok ritkabban, mert csavargunk, fozunk, babazunk!
Gratulalok a mozgolodo babakhoz! Hat Ricsike is kezdi a kuszast!!!

Eddig is elmaszott ejjel almaban (meg halozsakban is, bar teny abban nem jut el olyan messzire

), de most ha hason van, akkor egy ido utan megunja a nezelodest (meg a tv nezest!!

) es elkezd kuszni. Popsijat felnyomja es kukacozik elore, szep lassan halad!!

Aztan van ugy, hogy annyira felnyomja a popsija,t hoyg oldalra billen, ahonann mar mindjart jon a hatra penderules. Eddig ugyanis hatrol hasra megy a dolog, de a masik iranyba meg nem!!! Ez a kolok egy sajtkukac!!!!

Keze laba jar, ha a hatan fekszik, ha olben fogjuk az asztalnal gozerolvel csapkodja maga elott az asztalt!!

Mar latom gumipokos gyerek lesz!!!!:D

Nem tudom emlekeztek-e ra, egyszer irtam , hogy a Danubius Chiliben egy no meselte, hogy annyira izgo mozgo gyereke van, hogy egyszer olyan szituacioba kerult, hogy a kisfiat jobb hijan egy fahoz kotozte gumipokkal, hogy ne rohangaljon (valami forgalmas ut mellett kellett valamit inteznie vagy ilyesmi volt a szitu)!!!!

Szerintem Ricsike nagyon gyur a gumipokra!!!!

Van egy olyan erzesem, hogy ha megtanul maszni, jarni, akkor a fogyokuraval sem lesz gondom!!!!
En is tamogatom a tavaszi talalkat, csaphatnank egy osszenpi nagy szulinapi bulit a babaknak!!!

Valami kozepidot belovunk es megunnepeljuk a kis lurkok 1 eves szulinapjat!!
Bringa edes mindenki irta a velemenyet, en azt mondom csak, hogy mindent gondolj at, amellett, hogy meghallgatsz masokat is, de mivel nyilvan a borodbol nem tudsz kibujni, ugy csinald a dolgokat, ahogy jonak latod. Minden esetre azert gondolj at mindent alaposan es en azert nagyon orulnek, ha valahogy megoldodna ez a dolog Balazzsal!!! Sok puszi neked!
Az en ferjem nagyon sokat segit nekem, igazan nem lehet panaszra okom. Az elejen takaritott, fozott, bevasarolt,meg vasalta is a gyerekruhakat!!

Nekem a lassusagaval van kicsit bajom (bar en elvarom tole, hogy gondolat olvaso legyen!!!!!

), meg neki van egy pici hallas problemaja, igy nem mindig hall meg elsore dolgokat...ami nem gond abszolut, de neha ez most nagyon idegesito volt baba mellett!! Amugy imad Ricsikevel lenni es egyre jobban belejon. Nyigazza allandoan, ha mar latja, hogy leszakad a hatam a cipelestol atveszi, szoval minden oke vele!

AHogy Bringa mondana, ájlávjuzom!!!
Gabi en is ezt erzem, hogy annyira jo, ahogy ramnez Ricsike, ahogy bujik, erezni, hogy szeret es en vagyok neki a biztonsag es hogy feltetel nelkul efogad!!!
Nalunk egyenlore (lekopogom) este 9-tol reggel 6-ig megy a szunya. En ebredek magamtol ejjel es benezek Ricsikehez, es visszarakom ha elmaszott. Persze van amikor korabban felkel, mint ahogy mi sem tudunk minden nap ugyanannyit aludni, ugyankkor kelni. Ma pl.tuti korabban fog kelni, mert fel 9-kor mar bealudt a cicin!!!
Az otthonszulesrol annyit, hogy en sosem szulnek otthon, pontosan a komplikaciok miatt. Es igaza van Horpikanak a kornyezet a mamanak fontos, hisz a baba abbol fel sem fog semmit, hisz oriasi trauma eri szuleteskor. Es azert manapsag mar sok helyen nagyon szep szuloszobak vannak, es nagyon nem mindegy, hogy a muto ott van ket ajtonyira ha perceken mulik a baba vagy a mama elete!!!!
Nagyon edik a babak, szuperek a kepek!! Dori Ricsike hasonlo arc felepitesu es neki is, mint Marcinak hosszukas feje van, ezert olyan nagyfiusak szerintem!
Na befejezem most mar en is, mert 30 oldalnyi regenyt irtam!! Nezem az M1-en a Tarsulatot, mi a felhozatal Istvan a kiraly ugyben!!
Joejt mindenkinek.