A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hajni!
Mit lehet csinálni, hogy ha már itt a front, akkor beinduljon a szülés???
Én is szeretnék már menni!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Már a vonalzóm is ezt írja ki : Lehet, hogy ma születek?
Hát persze, hogy lehet!! :D Hajrá mindenkinek, aki még nem babázik. Nem jó ez a várakozás!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense:
ha tudnám, akkor nem itt ülnék és nyafognék. :lol:
Amugy amit én kipróbálok, nagyon forró vízben ücsörgés ( nekem lehet, 3000-s a méhszáj), apa, lépcsőzőgép ( ehhez gyűjtöm az erőt, soha nem voltam egy fitness lady. :oops: ), tonic.
Azt, h beválik e...
Doki szinte biztosra mondta, h nem szülünk. :cry:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, Sense: Hát tényleg nem a legjobb a végére maradni, amikor már mindenki a babás történeteket meséli, de hát ez van. Fel a fejjel, most jön a hidegfront. :D

Én is ma voltam CTG-n és semmi jelzés, hogy a drága kikívánkozna. A dokim holnap elutazik 2 napra, úgyhogy jobb is. Már korábban írtam, hogy farfekvés miatt tervezett császár, de azért jó lenne Anitja példáját követni, azaz, hogy előbb beinduljon a szülés. Én a hétvégét irányoztam elő a bébinek :lol: Meglátjuk, hogy milyen szófogadó.

Andi
Kép
amona

Sziasztok!

Sajnos vakriasztás volt. Bementünk a kórházba, éjfélkor értünk be. Megnézett az ügyeletes, 1 ujjnyi méhszáj, és még megvolt a nyakcsatorna (méhnyak) nagy része, Gergőfej még magasan. :(
Ctg egy-két kósza összehúzódást mutatott. Szülésznő azt mondta, várjunk még, reggel mégnéz a dokim, hátha addig még vmi történik, aztán majd ő kimondja az amen-t. Sajnos teljesen leállt az egész, reggelre sem változott semmi, így hazaküldtek, mert a Kútvölgyiben nem lehet maradni, csak megindult szüléssel, ezt meg nem minősítették annak. :(
Holnap reggel megyek vizsgálatra, ctg-re. Majd meglátjuk, mit mondanak, unokahugi bevisz kocsival, csomagokkal, aztán kiderül...

Tegnap semmi nem volt, egy db fájás sem, ma fájogatok, de semmi konkrét. A szülésznő ajánlott egy homeos bogyót: Caulofyllium vagy mi, ami "eldönti" a dolgokat, jobbra-balra. Ha igazi fájások, akkor felerősíti, beindítja a szülést, ha nem, leállítja. Szerintem lassan beveszem az első dózist...

Nagyon elkeseredtem, már annyira szeretném látni és végre magamhoz ölelni Gergőt...

Jelzek valakinek, ha történik valami, azaz hogyha megérkezik ez a huncut kispasi.

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

SENSE, ZSUZSÓCI, AMONA, HAJNI,
NAGYON DRUKKOLUNK NEKTEK, HOGY MIELŐBB MEGLEGYEN A BABÁCSKÁK!!! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
irina

germese: nagyon sajnalom, ami veled tortent kitartas! ilynekor nagyon eros az ember, aztan meg majd csodalkozol egy honap mulva, h h is birtad ezt ki! kemeny vagy! de zsofiert mindent!

koszonom ma biztatast TEJET AKAROK! :)

azert kell dolgoznom, mert olyan a munkam, h nem tudja senki megcsinalni helyettem, ugyh ugy alakult h meg a korhazba is utanam hozatak ... maganiskolaink vannak es mint tudjuk most kezdodik a tanev!

annyira jo babazni ... holnap be kell jelentkeznunk ortopediara, nektek mikor kell? mit mondtak?

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Én az augusztusi topikba szoktam írni, de Máté baba átcsúszott szeptemberre, ezért kb, a ti babáitokkal egy idős. Ezért ha nem zavar néha írnék én is mert ti is most mentek át hasonló problémákon!!!
Pl. etettés: Nem nagyon eszik, pedig alakulna a tejci,de elalszik rajta és nem lehet felkelteni, marardt a tápos kiegészítés... :cry:
2 hetesen mennyit ettek/ esznek a babáitok egyszere?
Kb.mennyit vannak fent egy nap?

és mindenkinek gartula a szép babákhoz!
Akik még pocakosok kitartást, én már csak tudom milyen nehéz, én zártam az augusztusi topikot, de megérte a várakozás!!! :lol: :lol:
Zsuszóci:Én szedtem azt a bogyeszt, 4 óra alatt megvolt Manóka..... :lol: :lol:

Kép
kis pupu

irina: erzestelenites volt? es milyen? azert kerdezem, mert nekunk is van egy borfuggelek vagy mi es le fogjak venni, csak meg nem talaltunk ra orvost, aki megfelelne!

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok !

Lányok egy kérdésem lenne.
Nekem Aventes mikrós sterilizálom van és most használtam másodszor és nekem mind a kétszer maradt benne víz az normális ?

Még mindig egyben vagyunk és ha éjszaka nem indul el semmi akkor reggel fél 8-ra megyek CTG-re meg a doki is megvizsgál aztán lesz ami lesz.

Nagyon sokat keményedik a hasam és vannak fájásaim is.

Leírom a mai menetrendemet de nem ér nevetni persze mindent amit csináltam azt azért hátha elindul valami.

Reggel apát útnak inditottam utána megreggeliztem.
A háló szobába leszedtem a függönyt kimostam aztán vissza tettem és a sötétítőt kivasaltam. Persze közbe összepakoltam a háót és az egyik komódot áthelyeztem máshova, hogy elférjen a gyerekágy majd a mi ágyunk mellett.
Utána mostam egyet aztán azt kiteregettem. Elmentem vásárolgatni. Haza jöttem és folytattam a mosást és persze még leszedtem a nappaliba is a függönyt és még azt is kimostam.
Közben a párom egy két ruciját kivasaltam de azt ülve.

Szóval egy kicsit rajtam van a para és probáltam így levezetni.

Gremese : te egy hős vagy. Mire nem képes az ember egy gyönyörű babáért. Minden elismerésem.

Lányok azért kicsit félek az egésztől bár már nagyon túl lennék rajta. Engem is elért a sírós korszak. Apa próbál vígasztalni, hogy minden rendben lesz. AMit én is tudok de kicsit tartok attól, hogy hogyan tudom kontrollálni a testemet.

Na lépek majd jövök még.

Holnap ha van valami akkor szerintem Gremese neked írok.

Mindenkinek kellemes estét ! :lol: :lol:
20200310173350

Kispupu Hanyadik héttől szedted a bogyeszt?

Kép
hajagosné szabó éva

Kb. 38. héttől felvátva a Cimcifugával, nekem tényleg bejött....Ja és málnalevelet is ittam.....és nagyon könnnyen tágultam tőle szülés közben...... :roll: :lol:

Kép
kis pupu

Mmarica: nekünk a jövő héten kellene menni ortopédiára, de még nem jött meg a TAJ kártyánk, meg a születési anyakönyvi kivonat sem. TAJ kártya nélkül pedig nem tudnak beutalót adni.
Meg az is idegesít, hogy nem tudom addig intézni az anyaságit, TGYÁS-t meg a családit. A pénz pedig kellene. Nem tudjátok hogy lehetne megsürgetni???

Timi (Kőszegi): normális, ha marad benne víz. Csak mindig mosd el használat után, különben csúnyán be fog vízkövesedni.
A tevékenykedéssel csak módjával, nehogy azért essen bajotok a végén! (leesel a létráról...stb).

Kis pupu: én is szoktam olvasgatni az augusztusi topikot, nagyon szurkoltam neked, hogy minél előbb babázhass már!!!
A heti méréseknél kiderül, hogy elég-e a babódnak amennyit eszik. 12-15 deka a heti megfelelő hízás. Meg hát jelzi a picid, ha éhes marad, ne aggódj.

Én is kezdek lerobbanni. Apuka már gyártja a hársfateát, iszom mézzel, Rebeka is azt kap egész nap, bízom benne, hogy Viktorka nem kapja el.

Nagyon szurkolok a még 2 in 1 kismamiknak, hogy minél előbb babázhassatok ti is!!! KITARTÁSSS!!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!!!

Nagy a pangas... :D Megszult anyukak elfoglaltak, akik meg varakoznak turelmetlenek.... Most mar senkinek sincs sok hatra!!! :wink:
Remeljuk, nemsokara minden a regi lesz!! Nekem sokan nagyon hianyoznak!! Motiot, Anitja, Kiskolbi, stb...a hos Emese azert most is itt van!! :D
Emese, mar pont azon gondolkodtam, hogy olyan regota gond van a ciciddel, sejtettem, hogy orvoshoz kell menned a vegen. De remeljuk, mar lassan elfelejtheted a kinokat! En legalabbis nagyon szoritok Neked!

Nalunk minden rendben, Rania tovabbra is egy kis angyal. Szopizik, mint egy bajnok, nagyon nyugodt baba, sosem sir. Egyre tobbet van fenn, nezelodik sokat, nagyon figyel, ha beszelunk hozza. Sokat maszkalunk, vasarnap meg pub-ban is volt!!! :D

Dobok egy kepet is, aztan majd jovok megint, remeljuk, a topik intenzitasa mielobb ujra a regi lesz!! :wink: :D

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Timi26!
Nem tudom hova tartozol helyileg(Fővárosi és pest megyei egészségbiztosítási Pénztár teve u.) ,Míránál bementünk Vácra az egészségbiztosítási pénztárba és ott generáltak egy taj számot neki. Szinte már az utsó pillanatban mentünk mert addig a postázásra vártunk :(
Mazsolával mi van?bent tartották a kórházban?

Hajni!
Jövő héten vmi ilyesmi vár rám is :) én szeretnék már hétvégén kettőben lenni,de ma dokibácsi azt mondta hogy ne bizzak benne :(
S mindjárt vége a szeptembernek :(
Emese!
nem semmi ami veled történi k :shock: hideg kirázott min mentél keresztül :( De most már minden rendben lesz ugyi :) ?????

Fleur!
Nagyon aranyosak vagytok a képeken :)

K.Timi!
Nem semmi napod volt ma :) te is beelőzöl ? :) ez nem ér :)

no mennem kell ,végeztek a fürdéssel :)
v.

KépKép
viranka

Gremese
Jajj nagyon szörnyű, hogy ezen végig kell menned, de most már meglátod minden rendben lesz! Kitartás.

Megy a vudu ezerrel mindenkinek aki még várakozik, tudom, hogy nagyon rossz! Csajok tartsatok ki, már nincs sok hátra!

És akkor egy születés történet csak így gyorsba.
1190137481.7032.doc

Majd még jelentkezem, de kicsi lányom éppen alszik és nekem is kellene kicsit pihennem, hogy az esti mókát bírjam :)

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Jaj Lányok, olyan aranyosak vagytok! Köszönöm a biztatásotokat, ebből is bőven merítek erőt. :)

Kőszegi Timi! Érted is nagyon drukkolunk, látom elkapott rendesen a fészekrakás, és a suvickolhatnék. Már tényleg nincs sok hátra! :wink: Az sms-edet pedig nagyon várom! :D

Mazsoláról semmi hír? Nagy a csend körülötte. Csak neeeeem????? :D

Niki! Tényleg pangás van, de ez szerintem normális. A babások babáznak, ha pedig az apróság alszik, akkor vagy kis házimunkát végeznek, vagy alszanak. :)
A 2in1-osok pedig rámolnak, takarítanak, vásárolnak, függönyt vasalnak, fenekükben van a sajtkukac, ahelyett, hogy PIHENNÉNEK!
Szerintem ha beáll a babáknál egy rendszer, és az anyukák is jobban be tudják osztani az idejüket, illetve kiszámíthatóbb az idejük, akkor többet fognak jelentkezni.

Rania...... egy tünemény! Abban a ruciban..... És egyáltalán....
Jól összehoztátok a kis Kapucínert! :wink: :lol:

Anyukááááák!!!! Kéretik telerakni a topikot babaképekkel!!!!!

Kis Pupu! Üdv közöttünk! Írjál kicsit magatokról, milyen volt a terhesség, szülés, és kérünk szépen baba-mamás fotót! És legyen rajta mindkettőtök feje! :D

Mmarica! Nagyon nagy kitartást kívánok Neked, tessék ezerrel szoptatni, attól a tejcsi is több lesz, és lassan beáll a kereslet-kínálat.
Ajánlok neked (és a többieknek is) két tejszaporító italt. Az egyik a Laktoherb tea, a másik egy Karamalz nevű malátaital. Olyan, mint az alkoholmentes sör, a Kaisers's-ben lehet kapni, ahol a sörök vannak. Nekem nagyon ízlik mind a kettő. A teából napi 1 litert, a Karamalzból napi 1 dobozt (3 dl) iszok meg. Nagyon hamar érezhető a hatása, és állítom, hogy a sör erőteljesebben hat.
Plusz: NO IDEGESKEDÉS! Mert ha stresszelsz, megijed a tejci!!!!!!
Pihenés.
Én ha lefekszem pihenni, érzem, hogy lövell be a tej. Nappal muszáj lefeküdnöm, hogy 3 óránként a megfelelő mennyiség termelődjön. Éjszaka meg magamtól felébredek 3 óránként, mert szétdurran a jó cicim. Elég lassan áll be ez a kereslet-kínálat.

Ma volt nálunk a védőnő, azt mondta, 6-8 hetes korban kell vinni a babát csípőszűrésre. Holnap megyünk a gyerekorvoshoz, ad beutalót, és már most be kell jelentkezni.

Zsuzsóci! Ne keseredj el drágám! Amíg Gergő nem jön, addig is gyönyörködj a két kis csemetétben! Nemsokára itt lesz a kis fiatalúr! :wink:

Timi26! Penicillin alapanyagú antibiotikumot kaptam, ami nem ártalams a babára egyáltalán. Az ilyen fajta antibiotikumot lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is.

Irina! Örülök, hogy Ádám jól van! És ne aggódj, az anyatejjel szuper védelmet kapnak!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: Mazsola tegnap írt nekem, hogy kapott oxitocinpróbát, de nem indult be semmi. Holnap kap mégegy adagot. Gondolom, hogy akkor bent tartották. Egyenlőre még nem írt.
Penicillin: még jó hogy nem vagy érzékeny rá. Szerencsére én sem. Ezt csak azért írom, mert egyre szarabbul vagyok, lehet hogy nem úszom meg én sem antibiotikum nélkül.
A kicsinek is ki kellett szívni az előbb az orrát, mert meg akart fulladni!!! Azt hiszem semmit nem fogok aludni az éjszaka annyira megijesztett! (és a doktornő azt mondta, hogy semmi baja!!?? :shock: )

Kép
Kép
timi26

Lányok, sziasztok!
Bocs, csak kismackónak megint sokat fáj a hasa, úgyhogy most csak egy gyors válasz Mmaricának: azt hiszem, nem volt érzéstelenítés (max. helyi), bár nem nagyon néztem oda, amikor a drágámat műtötték, csak fogtam a kezeit. Szóval Ádámnak egy kis nyelvkinövése volt, ami szerencsére nem volt beidegződve, így a doki bácsi elkötötte, levágta, majd még pár öltéssel elvarrta a végét (ez állítólag le fog esni). Aranyos orvos volt, az I. sz. gyerekklinikán dolgozik, ha érdekel, szívesen megírom, ki az. Beutaló persze kell hozzá, de azt a gyerekorvos tud adni.
Nálatok milyen kinövésről van szó?

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Csak nagyjából sikerült visszaolvasnom. Ma jöttünk haza a kórházból. Kicsi Laura bírja a tesók szeretetrohamát. Teljesen odáig vannak érte. Fél nyolckor fürdettünk, aztán szopi, azóta alszik a drága.

Fleur!
Köszi, hogy leírtad a szüléstörténetedet! Örülök, hogy minden szépen alakult nálatok :D !

Mazsola!
Megy a drukk!

Anitja!
Gratula Noel babához!
Nem gondoltam, hogy egy napon fogunk szülni!

Gremese!
Remélem minden rendben lesz a ciciddel, és a szoptatás már csak örömet fog okozni :wink: !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Rakok fel pár képet:

Kép Itt még magzatmázasan

Kép lefürdetve,lemázsálva

Kép Első nap itthon

Kép Tesókkal

Kép

Kép

Kép
banita

Hát, nem tudom mikor lesz időm beszámolót tartani nektek. Nagyon kemény két gyerekkel. Petyka nappal nem alszik, Gergő pedig éjjel :shock: , ráadásképpen olyan brutális mennyiségű tejem van, hogy még éjjel is fejnem kell,így hát mi kezdünk zombisodni. nem tudom mi lesz amikor apa visszamegy dolgozni. Főzésre tuti, hogy nem lesz időm. Nem tudtok jó minőségű, de olcsó kaja szállító céget.
Petyka egyébként, nagyon szereti a kistestvérét, egyenlőre nem féltékeny. Ha sír mindíg mondja, hogy vegyem fel, tegnap pedíg megkérdezte, hogy mikor fog vele játszani. Nagyon aranyos, csak ne lenne olyan átkozottul dacos és hisztis.
Gratulálok az új anyukáknak!
Puszilok mindenkit.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Csajok! Pont most volt a Mokkába az otthonszülésről téma. Hát érdekes mondjuk soha nem is gondolkodtam rajta de ezek után már nem is fogok. Így is fél az ember hogy minden rendbe legyen a szülés közbe(főleg az előtte állók) nem hogy még kockáztassak. A babócám egy picit lassú de semmi változás szedem a homeos bogyeszeket, iszom a málnalevél teát, csinálom a gátmasszázst. Majd ha péntekig nem indul be akkor kell mennem a szülésznőhöz és megvizsgál. Jó lenne mert így azt sem tudom hogy áll a méhszájam, meg egyáltalán mi újs a babókámmal. Na tartsuk ki mindenkinek kellemes napot kívánok. Aki szülni akar az szüljön aki szopiztatni akar az szopiztasson. Szóval mindenkinek babás napot.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Ma elkezdtem visszaolvasni benneteket, de feladtam! Képtelenség!

Köszönjük a gratulációkat!

Minden új anyucinak gratulálok a babához!!!
Az egyben lévőknek meg megy a vudu!!!

Vadvirágról mit tudtok???

Lassan kezdem írni a születéstörténetünket és majd felteszem. Olyan jó itthon!
Marci baba 3 óránként eszik 40-60 ml-t, nyugodt baba, az éjszakák is szuper jól telnek. Remélem így is marad! Mindent elkövetünk, hogy ne cserélje fel a napszakokat.

Dobok fel néhány képet.

Kép Első séta

Kép Marci 1 hetesen

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Fleur, nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet, köszönöm!!! Érdekes, hogy Nálad is a tolófájások már igen korán megjöttek, miközben még nem tágultál ki (nálam ugyanez volt), egészen addig nem is tudtam, hogy ez lehetséges...

Banita, gyönyörű a picid (de a nagy fiaid is irtó szépek)!!! Gratulálok hozzá még egyszer!

Gremese, ortopédiaügyben: nekünk is ilyen időintervallumot mondtak a kórházban, erre kaptunk időpontot 2 hónap múlvára (a hasi és koponyaultrahangra meg 3 hónap múlvára csak!!!)... lelombozó (hiába könyörögtem, hogy talán előbb jobb lenne). Nem tudom, mindenhol ez van-e, de érdemes mielőbb rástartolni a dologra.

Csajok, az ampullás K-vitamint (ami keserű) hogy adjátok be a picinek? Attól tartok, hogy az egészet kiköpi (amit meg is tudok érteni) ;-)

Kép
Kép
irina

Anikó80, szépséges a babócád, gratulálok!!!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Nagyon szépek a kisbabócák, gratulálok mindenkinek! :)

Irina! A K-vitamint én így adom be: Kiskanálba kiöntöm, ciciből rácsurgatok anyatejet, és zsupsz, be a szájába. Nem köpi ki. :)

Kőszegi Timi sms-e:

Már bent vagyunk a kórházban, bő 2 ujjnyi a méhszáj. A fájásaim rendszertelenek. A doki szerint délutánra baba van.Drukkoljunk nekik lányok nagggyon!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Minden babuci nagyon tündéri!

K.Timinek megy a drukk! persze a többieknek is,
mostmár csak kibújnak a babák.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese, köszi a tippet!

HAJRÁ, TIMI, HAJRÁ!!! NAGYON DRUKKOLUNK!!!

Kép
Kép
irina

Emese!
Szorítok,hogy végre minden oké legyen a cicivel.

Irina!
Én a K-vitamint közvetlen evés előtt adom és utánna gyorsan cici,
de a tejcsibe is jó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

K. Timi! Megy a vudu folyamatosan!

Kép
hajagosné szabó éva

Kőszegi Timi :)
Ügyi legyél :)

KépKép
viranka

koszegi timi: hajraaaaaaaaaaaaaaa

Kép

Kép
mmarica

Babakép: így kacagunk ;-)

Kép

Kép
Kép
irina

Köszi, Hörcsög! :wink:

Kép
Kép
irina

emese: koszi az infot, a laktoherbet ismerte a masikat nem, de a ferjem vesz es kiprobaljuk!

irina: kerlek add meg a szamat a dokinak! a fulenel van egy borfuggelek vagy mi ...

Kép

Kép
mmarica

irina: nagyon edes a kis mosolygos adi bebei

Kép

Kép
mmarica

No, biztos én vagyok értetlen: ESPUMISANT használók, segítsetek, kérlek!

Ezt olvasom a babaneten:
" Kérdés:
Babánk tegnap volt 5 hetes és kb. 3 hete elég komoly hasfájással küszködünk. A doktornő Espumisan Emulsiót javasolt. Az adagolását a dobozon lévő tájékoztatóra bízta. A kérdés: a pici 3 óránként eszik. Ebben az esetben minden szoptatás után 25 cseppet kell adnunk? Vagy elosztva minden szoptatás után 3 cseppet, vagy napi 1* 25 cseppet?!
Válasz:
A gyógyszerhez mellékelt használati utasítás ajánlata: csecsemőkorban 25 csepp. Ez az adagolási utasítás tovább olvasva a szülőknek bizony nem egyértelmű, gondot okoz. Főleg a csak anyatejet fogyasztó babák esetében, akik egyebet ne isznak, cumisüveget nem használnak. A szülő a napi adagot nem szívesen adja be egyszerre. Ez ugyan lehetséges, de tapasztalataink alapján nem célszerű. Általában azt ajánljuk, hogy a napi adagot a babának legalább 4 részre osztva adják be. De meg lehet próbálni úgy is elosztani a teljes adagot, hogy a pici minden szoptatás előtt, vagy után kapjon kb 4 cseppet. Figyeljék meg hogy hatékonyabb és aszerint osszák el a napi adagot.
Dr. Gömöri Ágnes"

Ezt meg a gyógyszer dobozán:
"Csecsemőkor: Kávékanállal 1 ml (25 cseppnek megfelelő) Espumisan L emulziót tegyen a cumisüvegbe, vagy szoptatás előtt vagy után adja be a csecsemőnek."

NAGYON NEM MINDEGY, HOGY AZ EGÉSZ NAPI ADAG 25 CSEPP VAGY EVÉSENKÉNT ÉRTENDŐ... (én úgy értettem, hogy 25 csepp/egyszeri evés)
Ti hogy csináljátok?

Kép
Kép
irina

Mmarica, köszi :wink: !!! Priviben rögtön megírom a doki nevét és elérhetőségét! Írj, ha nem kaptad volna meg!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Gratula minden csodaszép babához!!!!

Timinek megy a drukk!!!Na meg minden várakozó kismaminak. :wink:

Nem bírok eljutni írni nektek,ha véletlenül nyugi van akkor gyorsan csinálom a házimunkát.
Most is leültem és manóm szeme rögtön kipattant,megyek is.

Mi küzdünk a tejcsivel,de amúgy minden oké.Zéti már 4 kg felett van. :D

Alapjában jó baba,de elég keveset alszik.(Tiszta anyja,én is ilyen vagyok.)Jókat beszélgetünk,sétálunk. :)

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra!

Gremese remélem jól vagy!!!Majd felhívlak valamikor.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

kis pupu: Üdv közöttünk.
Akkor már 3-an vagyunk, ahogy nézem, akiknek a babái nem nagy kajások. Silka is hasonlókat írt, és hát mi is ezzel küzdünk. Timike mindig bealszik a cicin, és sehogysem lehet felrázni. Igaz néha magától felébred 10-15 perc múlva és még eszik, de ez sem mindig működik. Mi nem tápszerezünk (még), azért a napi 500-at meg szokta enni, de ma pl. alig evett még :cry: és nem tudom mit tegyek, de úgy néz ki nem is éhes, nem hajlandó enni :cry:
2 hetesen nálunk egy evésre 60 ml evett, most ez 60-80 ml között van, ha el nem alszik.... :evil:

Kép
bfagi

Timi:
hajráááá, remélem már babázol. :)

Kép
Kép
h@jni

Szaisztok csajok!

Köszike hogy befogadtok:)
A cicizés változatlan sajna, nem tudom mi lesz így..... :cry: :cry:
Sőt mostanába nagyon sokat bukik is???
Erre valami jó tanács csajok???
MAjd teszek fel képeket, ha engedi....

Kép
kis pupu

Kőszegi Timi sms-e:

Szia! Ádám vagyok, ma 16.33-kor 3450 g-mal és 50 cm-rel megszülettem. Anya és én is jól vagyok. Köszi mindenkinek a drukkot. Timi.

Drága Timi! NAgy nagy gratula és sok boldogságot kívánok!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi :lol: GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok! Egy 10 napos babának mennyit kell ennie egy nap?

KépKép
Kép Kép
l.móni

K. Timi gratulálok Ádám babához!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Regina babája ma délelőtt kb. 3/4 12-kor megszületett!!! A kis Szelina 3700 gr, 54 cm és nagyon szép! :) :) :)

Melinda

Kép
melinda80

Mindketten jól vannak! :)

Melinda

Kép
melinda80

Mazsola! Hatalmas gratula Szelinához! Sok boldogságot és sok tejecskét kívánok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: