Sziasztok!
Jaj Lányok, olyan aranyosak vagytok! Köszönöm a biztatásotokat, ebből is bőven merítek erőt.
Kőszegi Timi! Érted is nagyon drukkolunk, látom elkapott rendesen a fészekrakás, és a suvickolhatnék. Már tényleg nincs sok hátra!

Az sms-edet pedig nagyon várom!
Mazsoláról semmi hír? Nagy a csend körülötte. Csak neeeeem?????
Niki! Tényleg pangás van, de ez szerintem normális. A babások babáznak, ha pedig az apróság alszik, akkor vagy kis házimunkát végeznek, vagy alszanak.
A 2in1-osok pedig rámolnak, takarítanak, vásárolnak, függönyt vasalnak, fenekükben van a sajtkukac, ahelyett, hogy PIHENNÉNEK!
Szerintem ha beáll a babáknál egy rendszer, és az anyukák is jobban be tudják osztani az idejüket, illetve kiszámíthatóbb az idejük, akkor többet fognak jelentkezni.
Rania...... egy tünemény! Abban a ruciban..... És egyáltalán....
Jól összehoztátok a kis Kapucínert!
Anyukááááák!!!! Kéretik telerakni a topikot babaképekkel!!!!!
Kis Pupu! Üdv közöttünk! Írjál kicsit magatokról, milyen volt a terhesség, szülés, és kérünk szépen baba-mamás fotót! És legyen rajta mindkettőtök feje!
Mmarica! Nagyon nagy kitartást kívánok Neked, tessék ezerrel szoptatni, attól a tejcsi is több lesz, és lassan beáll a kereslet-kínálat.
Ajánlok neked (és a többieknek is) két tejszaporító italt. Az egyik a Laktoherb tea, a másik egy Karamalz nevű malátaital. Olyan, mint az alkoholmentes sör, a Kaisers's-ben lehet kapni, ahol a sörök vannak. Nekem nagyon ízlik mind a kettő. A teából napi 1 litert, a Karamalzból napi 1 dobozt (3 dl) iszok meg. Nagyon hamar érezhető a hatása, és állítom, hogy a sör erőteljesebben hat.
Plusz: NO IDEGESKEDÉS! Mert ha stresszelsz, megijed a tejci!!!!!!
Pihenés.
Én ha lefekszem pihenni, érzem, hogy lövell be a tej. Nappal muszáj lefeküdnöm, hogy 3 óránként a megfelelő mennyiség termelődjön. Éjszaka meg magamtól felébredek 3 óránként, mert szétdurran a jó cicim. Elég lassan áll be ez a kereslet-kínálat.
Ma volt nálunk a védőnő, azt mondta, 6-8 hetes korban kell vinni a babát csípőszűrésre. Holnap megyünk a gyerekorvoshoz, ad beutalót, és már most be kell jelentkezni.
Zsuzsóci! Ne keseredj el drágám! Amíg Gergő nem jön, addig is gyönyörködj a két kis csemetétben! Nemsokára itt lesz a kis fiatalúr!
Timi26! Penicillin alapanyagú antibiotikumot kaptam, ami nem ártalams a babára egyáltalán. Az ilyen fajta antibiotikumot lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is.
Irina! Örülök, hogy Ádám jól van! És ne aggódj, az anyatejjel szuper védelmet kapnak!