A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bori
akkor még hozzáteszem: oxitocin volt, 11ig elviselhető, 11-től jöttek az összefüggő fájások

Olyan édes a babám! Éjszaka a 12 órákat egy gyors evéssel nyomatja, és a dél körüli 2-3 órás alvás mellé beiktat mostanában délelőtt és este egy rövidebbet - fél óra - 1 óra. Nekem ez egy álom! Ennyit születési utáni 2 hét óta nem aludt! Most van időm mindenre :D Persze ha kizökkentjük mindenféle programokkal, akkor nem így megy....
Megyek is egy kis gerinctornát csinálok, mert mióta elhagyta a drága az 5 kg-t a hátam megsínyli a cipekedést....
Ja, és a hordozókendőt próbálgatom, sajnom egyenlőre keveset bír benne... na majd próbálom növelni az adagot

Kép
Kép
emma1976

Manó! Igen, most Gabónál volt teljesen úgy, ahogyan a testem óhajtotta. (Még a térdeimet sem kellett felhúzni, a fejemet sem emeltem.) És a korábbiaknál még oxytocint is kaptam. Az elsőnél aláírom, jogos volt. De a másodiknál kérdőjel voltam/vagyok, hogy miért kellett. De most már sztem is mindegy, a lényeg, hogy minden rendben ment és egészséges babókáim vannak. :D
mtücsi

Jo reggelt!
Nekem miert gyullad be a mellem, ha egyszer keves a tejem. Egon tegnap ota sokkal tobbet eszik. Mar a potlashoz nem eleg az ejszakai fejes, a fagyasztobol is ki kellett vegyek az este egy uveggel. Remelem, visszaall a tejcsi, mert meg szeretnem szoptatni. Az elobb is evett es meg 60-at benyalt potlasnak is. Csak ejjel nem kell potlas. Itt van egy rekesz sor, mar egy uveggel megittam, iszom a laktoherbet, meg az asvanyvizet is. Mit csinaljak meg....? Ja! Es irt a Timea, hogy ujra postazta a more milket, mert visszament neki. Remelem, hamarosan megerkezik. Na, ez van.

Olyan jo a talisoknak!

Nenoke! Kicsi vidam David! Nagyon szep! Latom elvezi a beszelgetest! :D

Mano! Te hogy allsz tejcsi dolgaval? Neked aztan van mit csinalnod 3 gyerekkel! Jo szervezkedest!

Jo otlet volt ez a tabla, igy jobban atlathato.

Ckat! Es azt nem mondta, hogy mit kell vele csinalni? Egonnak a szemoldoken es a fule mellett van. Es nem mulik.

Ildi! Jo, hogy jelentkeztel! Es orulok, hogy nincs mellgyuszi! Akkor Botondnak jo tornat! :wink: En azt hallottam, hogy jo a baba-mama torna, de meg a maszas elkezdese elott kell menni, mert utanna a baba elmaszkal :D

Egcsi! Cumiban nem tudok hozzaszolni. Egon kapott egyet az elejen es azota is csak az a fajta kell neki, tehat en mar nem is probalkozok. Egyszer vettem neki egy masfajtat, de azt nem szerette.
molkata

Sziasztok!

Ti aztán írtatok, elolvasni egy óra...
A képek nagyon cukik!

Szupi a tábla, írom én is a belevalót.
Szombaton elkezdődtek a fájások, de olyan össze visza, majd hétfőn délután kezdett beállni, este elkezdett folyni anyákdugó, és hétfőn este 23-kor mentünk be a kórházba, a felvétel időpontja 23:57 (egy tanulót tanítottak közben hogyan kell felvenni beteget, én meg ott görcsöltem össze vissza...).
Grav.s.39.0., majd kedd délután burokrepesztés és Bogi 16.15-kor megszületett.
Komplikáció, tulajdonképpen nem volt, gátat vágtak, a méhszájam szétrepedt, a lepény 4dik nyomásra jött ki, de más nem, Boginál szerencsére semmi.
Mindjárt visszanézem kihagytam e valamit.

Szüléstörténetem folyamatban, mikor Bogim alszik írom papírra, és majd beírom a gépbe csak időm volna...

Bogi vasárnap óta mega hisztis, szerintem a meleg idő már megint, nem értem miért gyűlöli így a meleget, ha hűvöds van akkor úgy alszik mint a tej, mostmeg...
Na de azért boldogulok valahogy, néha örjöng kicsit, utána viszont jön a viháncolás.
Vendég

Molkata! azért gyullad be a melled, mert a csatornáid még nem elég tágak, tejcsi benn marad.... tudod hogy kell mellet masszírozni, fejni? no én nem tudtam, doktor bácsi mutatta meg nekem.... azóta tök jól ki tudom űríteni a mellem.... még az elektromos mellszívó sem űríti ki teljesen, utána én még kézzel rádolgozom...
Gurgi! köszi az uszi infót, nekünk a szombat lenne jó, ezek az időpontok, amikor a férjem dolgozik, én azt szeretném, hogy ő is ott legyen.... megpróbálom megkeresni a linket... én egyedül el sem merem vinni....
felhívom a Brendont, rákérdezek a babamama tornára... majd beszámolok.... bár épp most javítják a Váci utat, nem lesz egyszerű odajutni....(((
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Andi vigyázzál nagyon! Én is tehénkének kezdem magam érezni a fejés miatt,de ez az egyetlen megoldás.... :(
Mtücsi, szűzlányos hozzászólásod mosolyra fakasztott.... :D

Kép
lidikoka

Nos akkor újra.
Anya: Henchy
Baba: Boglárka
Terminus: 39+0
Szülés: hüvelyi
Vajudás: passz, számoljuk azt ami a kórházban volt, 16óra, mert ami gáz volt az a hétfő délutántól kezdődött, az meg kicsit hosszú volna...
Beavatkozás: burokrepesztés, oxyticinos infusio, ez nem tom mi episiotomia
Komplikáció: a méhszájam szétrepedt, magas vérnyomás
Gátvédelem: nem volt, jó hosszan vágtak

Ennyi, most lépek, ennyi volt a Bogialvás... :cry:
Vendég

Kata
Én már 2 doboz More-t beszedtem, gondoltam (mert így reklámozzák) nem kell több, múlt héten 2 napra leálltam, és megéreztem :( Napi kettőt továbbra is szedek, így egy mellből tudok legalább 3-4 szopit csinálni - de tegnap az összeset :D Ja de és így is , hogy múlt hét két nap szar volt heti 300 g-os hízást produkált a drágám :shock: Húúú, icipicit lassíthatna :D

Kép
Kép
emma1976

Hencsi! Episiotomia=gátmetszés
mtücsi

Szivvikém: nagyon közel van, ha lejössz az M7-ről Törökbálint/Budakeszi táblánál, aztán Budakeszi felé kell menni, jössz-jössz egyenesen aztán lesz egy tábla - balra Nagykovácsi na be az erdőbe kacskaringózva, aztán körforgalomnál kilyukadsz és ott jobbra, és pár méter után lesz jobbra parkoló, ott megállsz, átsétálsz a másik oldalra és ott a nagyrét! Hoppálá!
Más útvonal: M7, Déli pu., nem mész el a Moszkva felé, hanem egyenesen tovább, jössz-jössz Moszkva 1 lámpa, aztán 4. lámpánál elmész jobbra ez a Szilágyi E fasor, jössz-jössz a legvégén ketté ágazik Y-ba az út egy benzinkútnál (benzinkút előtted nem jobbra nem balra) ott balra kell menni az Y-nál jössz-jössz és pár méter múlva lesznek balra parkolók, és jobbra a nagyrét! :lol:
BKV: Moszkva tér, 56 -os villamos vagy busz végállomása ... onnan séta, vagy 63-as busz Náncsi néninél kell leszállni!

Gurgika: szegény Sameszka, pedig biztos javított volna a csepp! Jobbúlást nektek és remélem elmúlik ez a fránya szemgyulladás!

Ildi: kézzel a szélén nyomkodod és masszírozod?

Andrea
Kép
kindernay

Emma! De jó neked! És összesen mennyit eszik Zalán a nap folyamán? Nálunk tegnap 730gr volt a napi termés. Estére pedig 2 mellből összesen 120gr tejecskét tudtunk összehozni. Gondolom, hogy elég volt Gáboromnak, mert este 8-tól reggel6-ig aludt.
Az utóbbi időben kevesebbet eszik és ezért mérem. Attól tartottam, hogy bennem van a hiba.
mtücsi

Halihóóóó!:)

Tali: Nem igérünk biztosat, talán megyünk. Bár, szörtyit most nem vinném olyan messzire. :roll:

Ckat: Na igen, 06.27. ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor bújt ki Tömzsike. :D :D
Vendég

Hát szerintem Emma nem méri, szoptatási tanácsadásra kapta az utasítást, hogy mérleget elrakni, s heti egyszer venni elő max.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!

Bocs Bori,hogy tegnap feldobtam a labdát séta ügyben és most jövök csak Sorry!!
De most is sír!

A táblát megkerestem, belekukkantottam tök jó!!
42hét, időre nem tudom mit számoljak,mert kedden kenték fel a tágítót, szerdán délután született,de csak szerdán költöztem át a nőgyógyászatról a szülészetre... Szóval fél10 tabletta és 14-20ra kint volt.
repesztés és No-Spa gátmetszés... nem tudom mi kell még...

nagyon sír.
majd jövök
Vendég

A heti képek: Kép Kép Kép
Vendég

Tali: mi most tuti a szerdait is meg a péntekit is kihagyjuk :lol: :lol: :lol:

Gyermekem eléggé elégedett a mai sulival, bár fogalomzavarban szenved, úgy keveri mi a könyv s mi a füzet, mint a pinty. Le is blokkoltam ettől.
Bár mostanság nem tom mi érte, úgy tesz mintha 2-3 éves volna, keveri a jobb meg a bal oldalt.
Szerencsére azt még tudja melyik a keze s melyik a lába :wink:

Kata - hát ha így tudom azt a More Milkes dolgot (hogy neked nem érkezett meg), akkor az én szűk egy dobozom otthagyhattam volna. De immár eső után köpenyeg.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Na végig olvasalak Benneteket. Nem tudtam jönni mert gép becart, most ntebookról nyomatom.

Rita, tök jó, hogy minden rendben volt az uh-n!!! A holnapi naphoz egy nagy-nagy kalappal. Nekem végülis tök mindegy melyik nap van a babauszi. Apa egyik nap se tud jönni. :( Akkor novembertől, tök várom már, szerintem tetszeni fog neki, meglátja a vizet és mosoly. Elvégre rák.

Andi, holnapi tali nem jó,mert 11.40-re viszem oltásra. Majd legközelebb, bár nem épp a közelben van, de megoldjuk!

Pénteken tali?

Tök jó éjszakánk volt, aminek majdnem meg lett a böjtje. Drágaság fél 9től aludt reggel 5ig. Akkor gyors szopi, megnéztem kivételesen 8 perc volt! :shock: és aludt tovább. Majd nyolckor újra szopi, de akkor már úgy fájtak a melleim. Na drága leszívott 230mlt a balból és abból még fejtem 40-et, majd a jobbot is ki kellett szívatnom, mert különben tuti mellgyuszit kaptam volna. Úgy hogy mi nem nagyon tudnánk elhagyni az éjszakai/hajnali szopit.

Szüléshez, burok repesztés 11kor volt. Méhszáj eltűnt 3kor, szenvedtem 6ig.

kispiskóta

Annee - édes ez a Tömzsi gyerek.
De ha jól látom ezen képek nem az ehetiek, hanem egészen frissek: maiak. S mert nem hétvége van, még ígénylünk Tömzseszkéből vasárnap estig.

Kép
kissmanó

Andi!
szélén vannak a mirigyek, finoman masszírozni, majd hosszanti mozdulattal a bimbó felé húzni az ujjaiddal, és utána nyomni a barna résznél a bimbót.... a tejcsinek spriccelnie kell... addig fejni amíg van benne.... mikor már alig jön, abba szoktam hagyni, elfárad a kezem.... ha meleg vízbe befekszem, tök jól ellazul, és szépen ki lehet fejni,így összekötöm a kellemest a hasznossal... tejben fürdök királynő módjára... :D no jó, nyilván nem ez a cél, de szépen ki lehet űríteni a meleg vízben...
megyünk vásárolni,
szép napot,
Gurgi Samunak óriás drukkok holnapra!

Kép
lidikoka

Zsú: A Pénteki IKEA tali még áll!:D
(Sóginémnek ma azt mondták hogy a héten meglesz a baba és még a héten haza is mehetnek.)

Csajoook! Péntek 10-kor tali az IKEA-nál!!!!!

Mano: Igen, az imént készültek a képek. De kivánságodnak megfelelően vasárnapig még Tömzsi tömörülés lesz a babaneten. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manó, Tücsi
Manó tök viccesen írta, hogy "kaptam az utasítást" :D
na de tényleg nem mérem, csak hétfőnként, hogy a heti hízást lássam

Annee
nagyon virgonc Tömzsike!

Andi
Szuper a hely, de nekünk holnap védőoltás...
Ez 20 perc tőlünk, szóval legközelebb megyünk a nagyrétre :D

Kép
Kép
emma1976

Most néztem meg, nekem 1 óra és 16 perc eljutni a Nagyrétig. :roll: :roll: Úgyhogy, alighanem kihagyjuk. :(
Vendég

Sziasztok!

Hát nekünk car éjszakánk volt. Felváltva keltem Zalánhoz meg Violához! Apa éjszakás volt, egyedül voltam velük. Mondjuk ha itthon van se hallja meg ha üvöltenek :lol: No aludtam vagy 2 órát 5részletben. Violának bújnak a hátsó rágófogai, ő azért sírt, Zalán meg mert éhes volt.
Szegény Zalánom miatt, nagyon lelkifurim van, mert tegnap egész nap nem adtam neki pótlást, csak szopi volt, és délutánra már óránként kelt cicizni és zöldet kakált, és hozzá üvöltött :shock: :cry: Adtam neki 60 tápit, egyből bepuszilta, aztán adtam neki még 90-et azt is bepuszilta :shock: (ezt úgy hogy gyakice egész nap a cicin lógott egy-egy alváskával megszakítva) No és utána nyomott egy laza 3 órás szunyát...
No úgyhogy úgy döntött a házi tanács, hogy minden szopi után kapjon pótlást ugyanis szegény éhezik ha nem adok neki :shock:
Hát ez van... :( Hja és fogyott is. Mert átlag 30 grammokat kéne híznia naponta, na ő 40et fogyott tegnapelőtt óta...
Úgyhogy ha nem kap tápit fogy és éhezik :(

És sehol nem kaptam tegnap Milupa Aptamil 1es tápit, bejártam vagy 5 patikát, úgyhogy kénytelen voltam teljes áron venni neki olyat ami az Aptamilhoz hasonló... :roll:

Ne haragudjatok, hogy önzőzök és csak magunkról írok :oops: , pedig visszaolvastam picit, de nincs időm/energiám írni...megyek Bogiért az oviba!
Puszka mindenkinek!!!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő
ne viccelj má', senki nem haragszik! Próbálj kicsit pihenni, regenerálódni a cudar éjszaka után!

Zsú
Nagyon brutál a 230 + 40 :shock: vki már kérdezte, de nem válaszoltál: mennyiket hízik a béb ilyen adagok mellett?
én alvóbabám mellett ráértem, csináltam egy táblicskut:
Hét Súly Heti gyarapodás
0 3220
1 2940
2 3130 190
3 3300 170
4 3570 270
5 3930 360
6 4200 270
7 4570 370
8 5000 430
9 5300 300

Kép
Kép
emma1976

kid=kis

Andrea
Kép
kindernay

Manó, felraktam anya szemszögéből is a szülitörténetet a párom megfogalmazása alá.

Statisztika... most az inaktív tagok is legyenek benne a statisztikában vagy csak az aktívak?

kétfiús anyuka
babdorka

Köszönjük mindenkinek a drukkokat holnapra!
(szeretnék 1 nappal öregebb lenni :( )

Voltunk lent sétálni 1 órát. Nagyon örültem mert Samu fél órát nézelődött, aztán fél órát aludt.
Most evett, pihiszékezik, aztán jön majd a komfortozás és délutáni szundibundi.

Zsu!
Jó az alvókája Marcinak meg az evőkéje is.

Lidikóka!
Szombaton sajnos nincsen bébiuszi csak hétköznap.

Mi apánk majd biztosan jönni fog ecce-kécce, ő nagy vizi ember ugyibár.

Meztelenül mériket a babákat??

Samu most hagyja el az 5 kg-t.
torolve_20131003125716

Gurgi, nem irigyellek. Azt hiszem, mi sem fogjuk megúszni az átmosást, de nekünk csak 3 hósan csinálják. Pedig már mindent bevetettem, orrszívás, masszír, de egyik sem nyitja meg azt a h...lye billentyűt. :( Addig marad az antibiotikumos szemcsepp, amit képtelen vagyok óránként adni. Kérlek, te is írj majd le mindent, mint esztora tette! Köszi!

Én pucéran mérem, és az oltásnál is pucéran mérték. Sztem ez a mérvadó, hiszen születésekor is pucéran mérik. Viszont oltásnál nem mérték a hosszát. :(

kétfiús anyuka
babdorka

Felraktam Egcsi szülitörténetét is!

kétfiús anyuka
babdorka

Gurgi: mégegyszer drukk!!!!!! Nálunk is pucér a mérés! :lol: Múlt héten voltunk 5,5 kg háááátttt doktornéni nagyon fog nézni jövő héten! :oops:

A pénteki IKEA nagyon csábító.... :lol: megpróbálkozunk a lehetetlennel! Annee nekem IKEA kb. 1,5 óra (autóval) autó nélkül kb. 2 óra.. :shock: azért megpróbálok menni! Jó lenne!

Andrea
Kép
kindernay

Ja és nektek is ilyen sokat alszanak a babók mostanában?! :roll: Nálunk 11-től alvás kb. 14-15-ig :shock: aztán du. újra... nemtom. És este f9-től van szunya, és ma fél6-ig aludt! Most ez jó vagy nem?

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi
ja csupaszon, esti fürcsi és szopi előtt
húha, mit művelt az adataimmal a rendszer :?: :?: :!:

Kép
Kép
emma1976

Hét Súly Heti gyarapodás
0 3220
1 2940
2 3130 190
3 3300 170
4 3570 270
5 3930 360
6 4200 270
7 4570 370
8 5000 430
9 5300 300

talán most...

Kép
Kép
emma1976

bocsánat, feladom!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról! Kicsifiam egy hős volt, meg se nyikkant :lol: Én nem tudom mennyiket szopik és mennyit hízik naponta-hetente, de tuti eleget eszik. A mai állás szerint 5830gr :lol: A hosszát nem mérték azt én mértem az előbb olyan 60-61cm. Hát nem picurka a drágám :lol:
Jövő héten meg viszem Marcit és Mátét barihimlőoltásra. Fosok, hogy hazahozza az oviból és végigfertőz mindenkit, inkább beoltatom őket :oops:
Marci tegnap óta az oviban alszik! Sajnos elég nehezen szokja a rendszert, még mindig sír reggelente :cry:

Enikő: küldök egy kis +++++++++++++++++++++++++++++

Melgyuszisoknak, dáthásaknak mielőbbi gyógyulást!+++++++++

Pénteki talira megpróbálok menni, de nem tudom 100%-ra igérni :?

Gurgi: drukk holnapra!

Még a táblázathoz: komplikáció: köldökzsinór 2* a nyakán, gátvédelmet megpróbálták de nem sikerült, vágni kellett :cry: Viszont dokibá nagyon ügyesen stoppolt másnap már ülve szoptattam :lol: Ja és nekem nem volt brutál fájás, 15percel azelőtt is, hogy kibújt, még azt hittem, hogy órákra vagyok a szüléstől :lol:

A képek megint tündériek! Bocs, hogy nem részletezek, de nem szeretnék senkit kihagyni, mindenki csudaaranyosügyes :P

Megyek készülődni, ma megyek dokibácsihoz. Úgy döntöttem, hogy felrakatok spirált :oops: Nem a legjobb dolog tudom, de a többi védekezős módszer nekünk nem jött be eddig, 4-ből van 3véletlengyerek :shock: :lol:

Pusz mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi
Melyikük a tervezett? Marci? :D

Kép
Kép
emma1976

KinderAndi: A 1,5 óra nem lenne baj, de holnap 2-kor kell menni a nagyokért a suliba. Szóval, ha délre ott vagyok a Nagyréten van fél órám sétura, aztán uzsgyizhatok vissza. :roll:
Vendég

No akkor Samu a vékonyabb kategóiriába tartozik. A hossza kb. 60 cm..nyúrga gyerök

Dorka!
Persze-persze leírom majd, hogy mi volt.

Kinderke!
Ez sztem nagyon jó alvás, az éjszakaira gondolok főleg.

Nálunk Samu délelőtt 1-2 órát alszik (változó) viszont délután 3-at de akár 4-et is.
Éjszaka 6-7 de volt már 8 is egy húzásra.

Brigi!
Samud tényleg egy hős. Cuppantom.
Na én kivi leszek az oltásra, jövő hétfőn megyünk.
Mehettünk volna holnap is de elég lesz a szemészet a picikémnek.
torolve_20131003125716

Emma: telitalálat :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emma, én nem szoktam minden héten pucéran mérni, csak amikor eszembe jut. :oops: Most olyan 6 kiló körül lehet, de 62 centi. Éppen ezért nem kövér csak tokás. :lol:
Egyébként egy nap általában kétszer szokott ilyen sokat enni reggel és este. Amúgy most is 130-at evett. És ez az átlag napközben.

Gyors számolás. 3710el jöttünk haza, most úgy 6 kiló akkor 2290-et
hízott 9 hét alatt, ami heti 254 gramm hízás hetente. :D

Alvóka: tegnap egész nap aludt, ma is. Szopizni felébred azt szunya.

Mi holnap megyünk oltásra. :(

Kaja: eddig jokerfood bejött. a levesek baromi fincsik, a második is ehető. És én alig bírom megenni már a másodikat.

kispiskóta

Brigi, 9 évet azért sikerült megoldani. :wink: :lol:

kispiskóta

Sziasztok Lányok!Mindenkinek kellemes napot kívánok.Nekem ma nem igazán van jó napom esik a hülye eső így nem tudok menni babakocsizni.Ráadásul meg is jött pedig úgy el voltam nélküle.De azért volt jó is a mai napon voltunk baba masszáson jó volt ki mozdulni és enyém gyermekem egyedül nem sírt hanem nagyon élvezte olyan büszke vagyok rá mindenki meg dicsérte.Jövő Héten hétfőn mi is megyünk 2 hós oltásra.Jók a táblázatok.Na megyek ebédelni aztán meg csak azért is eszek finom almás sütit.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Már nem tudom, ki ajánlotta a hullahoppot, de nagy köszönet neki, visszanyertem a kiinduló súlyomat!!! :lol:

Balázs egyszer produkált 6, egyszer 7 órát éjszaka, azóta visszatért megint a 3-4 órára. :(
Ha véletlenül 5 sikerál, annak már nagyon örülhetünk. Nem tudom, meddig lesz ez így, de van egy olyan érzésem, hogy mire átaludná az éjszakát, jönni fog majd a foga... :(

kétfiús anyuka
babdorka

Helló!
Megvolt az oltás. Már nem sírt annyira, mint a múltkor...5800 gr és 61 cm a gyermek. 800 gr-t hízott 1 hónap alatt.
Andikám
Irigy-irigy az alvás miatt! Lili tegnap össz-vissz aludt napközben 2 órát több részletben...Kössz az útbaigazítást, de holnap kihagyjuk, de mindenképpen szeretnék egyszer talizni mindenkivel!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú: akkor is spirálom volt :oops:

brigi73

Sziasztok!

Bori, én is küldöm az adatokat a táblához:

Anya: Uxi
Baba: Benjámin Valér
40+5 (fogantatás szerint számítva 41+0)
hüvelyi szülés
Vajúdás: magzatvíz elfolyástól számítva 11,5 óra
Beavatkozás: oxitocin, onnantól végig ctg-n voltam, nem lehetett felkelni, nospa injekció, antibiotikumot kaptam strepto ellen
Komplikáció:--
gátvédelem volt, picit repedtem

egyéb: fájásgyengeséget állapítottak meg, a fertőzésveszély miatt a magzatvízelfolyás után 6 órával bekötötték az oxitocint, onnantól volt csak durva

KépKépKépKépKép
uxi

KÉpzeljétek, Beni este 9-től hajnal 3-ig aludt, akkor szopott, majd aludt 6-ig, amikor első kis nyekkenésére mellre raktam, mert már szét akart durranni a cici, de szerintem még aludt volna. :D

Hízás: én sem tudom, mennyiket eszik, 3500-zal hoztuk haza 6 hete, most 5900. De szerintem lassul ahízás üteme, nem is baj. Emi 3 hónapos kori ruháit hordja.

KépKépKépKépKép
uxi

Zalánom is 58-60 cm között lehet - azt nehéz mérni :)
Ő is tokás, meg a combja nagyon hurkás :D

Kép
Kép
emma1976

Gurgi próbáltátok a ciloxan szemcseppet?Nekünk úgy néz ki ez bevált. 2 hete tiszta a szeme,remélem nem kiabáltam el.
pillangó7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: