Sziasztok!
Megjöttünk az oltásról! Kicsifiam egy hős volt, meg se nyikkant

Én nem tudom mennyiket szopik és mennyit hízik naponta-hetente, de tuti eleget eszik. A mai állás szerint 5830gr

A hosszát nem mérték azt én mértem az előbb olyan 60-61cm. Hát nem picurka a drágám
Jövő héten meg viszem Marcit és Mátét barihimlőoltásra. Fosok, hogy hazahozza az oviból és végigfertőz mindenkit, inkább beoltatom őket
Marci tegnap óta az oviban alszik! Sajnos elég nehezen szokja a rendszert, még mindig sír reggelente
Enikő: küldök egy kis +++++++++++++++++++++++++++++
Melgyuszisoknak, dáthásaknak mielőbbi gyógyulást!+++++++++
Pénteki talira megpróbálok menni, de nem tudom 100%-ra igérni
Gurgi: drukk holnapra!
Még a táblázathoz: komplikáció: köldökzsinór 2* a nyakán, gátvédelmet megpróbálták de nem sikerült, vágni kellett

Viszont dokibá nagyon ügyesen stoppolt másnap már ülve szoptattam

Ja és nekem nem volt brutál fájás, 15percel azelőtt is, hogy kibújt, még azt hittem, hogy órákra vagyok a szüléstől
A képek megint tündériek! Bocs, hogy nem részletezek, de nem szeretnék senkit kihagyni, mindenki csudaaranyosügyes
Megyek készülődni, ma megyek dokibácsihoz. Úgy döntöttem, hogy felrakatok spirált

Nem a legjobb dolog tudom, de a többi védekezős módszer nekünk nem jött be eddig, 4-ből van 3véletlengyerek
Pusz mindenkinek!
Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája