Egyszer már írtam ide, de jól elszállt.
Voltunk az oviba a múlt héten elõjegyeztetni. A fiúknak nagyon tetszik a Kelta ovi. Már jobban tudják hol van mint én! Akárhányszor arra megyünk haza mindíg megjegyzik, hogy id most bemegyünk és megnézzük a csincsillákat.
Perzse rá 1 napra meséli az egyik lány, hogy egy gyerek hazaszökött az oviból és a kutya sem vette észre. Hát megállt bennem az ütõ! Tutira az én gyerekeim lesznek az elsõk akiknek majd ilyen az eszükbejut és ha akkor sem figyelnek majd? Aztán találkoztam a védõnénivel is aki nyugtatgatott, hogy ebbõl most tanultak és már nagyon odafigyelnek. Hááát...
Én már tavaly mikor voltam akkor is csak mackó gatyákat tudtam venni a fiúknak azokból sem sokat, mert az ekkora gyerekek már mind szétnyúzzák a ruháikat , hogy eladhatatlan lesz. Szóval azért sem mentem már ki. Ezek szerint sokat nem is vesztettem. Én most varrok a fiúknak egy rakat shortocskát, hogy legyen mibe pisilniük a pelus helyett.
A máltain tényleg vannak durva dolgok mostanában, de azt még nem vettem észre, hogy inzultálták volna a fiúkat.
Márti!
Vlamikor voltak anyósomékkal a Corába. Valószínûleg ilyen névpáûrosítással nem igazán lehet találkozni itt a környéken akik ikrek, úgyhogy szinte biztos, hogy õk voltak. Olyan alacsonyabb vörös hajú nõ az anyós.
Na megyek pihenni, mert nem tudom nálatok mi van, de nálunk bolondok háza mióta fúj a szél.
Vikics