[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egyszer már írtam ide, de jól elszállt. Kép
Voltunk az oviba a múlt héten elõjegyeztetni. A fiúknak nagyon tetszik a Kelta ovi. Már jobban tudják hol van mint én! Akárhányszor arra megyünk haza mindíg megjegyzik, hogy id most bemegyünk és megnézzük a csincsillákat.
Perzse rá 1 napra meséli az egyik lány, hogy egy gyerek hazaszökött az oviból és a kutya sem vette észre. Hát megállt bennem az ütõ! Tutira az én gyerekeim lesznek az elsõk akiknek majd ilyen az eszükbejut és ha akkor sem figyelnek majd? Aztán találkoztam a védõnénivel is aki nyugtatgatott, hogy ebbõl most tanultak és már nagyon odafigyelnek. Hááát...

Én már tavaly mikor voltam akkor is csak mackó gatyákat tudtam venni a fiúknak azokból sem sokat, mert az ekkora gyerekek már mind szétnyúzzák a ruháikat , hogy eladhatatlan lesz. Szóval azért sem mentem már ki. Ezek szerint sokat nem is vesztettem. Én most varrok a fiúknak egy rakat shortocskát, hogy legyen mibe pisilniük a pelus helyett. Kép
A máltain tényleg vannak durva dolgok mostanában, de azt még nem vettem észre, hogy inzultálták volna a fiúkat.

Márti!
Vlamikor voltak anyósomékkal a Corába. Valószínûleg ilyen névpáûrosítással nem igazán lehet találkozni itt a környéken akik ikrek, úgyhogy szinte biztos, hogy õk voltak. Olyan alacsonyabb vörös hajú nõ az anyós. Kép

Na megyek pihenni, mert nem tudom nálatok mi van, de nálunk bolondok háza mióta fúj a szél. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics!

Vállig érõ barna hajú fiatal nõt láttam a gyanús srácokkal. Vékony testalkatú, nagyon csinos, nõiesen öltözött csaj volt. Barna, kék és fehér mintás blúzban és térd körülig érõ szoknyában volt. Mintha szemüvege is lett volna, de ebben nem vagyok biztos. Meg egy zömök testalkatú, szõke, nagyon rövidre nyírt hajú, kicsit kopaszodó pasi volt még velük. Ezek szerint mégse ti voltatok. Kép Mondjuk csak az egyik kisfiú nevét hallottam, de olyan ismerõs volt az arca, hogy azt hittem... Na sebaj, egyszer majd tényleg jól megismerkedünk személyesen is! Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Márti!

Tudom kikrõl beszélsz!! Az Orsiékról!! Orsi itt lakik mellettünk pár házzal, szintén ikrei vannak és csak 2 hónappal idõsebben mint az enyéim. És Levente és Ákos a nevük. Levi és Áki. Így az Ákit lehet Nándinak is hallani.
Bár az apukájuk egy nagyon magas szõkés ember nekik is.
Az enyémek itt vannak:
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=106" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=106[/url]

Vikics

KépKép
vikics
 
 

 
 

Sziasztok!

Gondoltam érdekelhet Benneteket, hogy nyílt egy cipõüzlet a Juhász Gyula utcában a piachoz közelebb esõ papírbolt mellett, ahol Siesta szandálokat is árulnak leárazva, meg mindenféle bõrbõl készült papucsot és szandit is felnõtteknek, elég jó áron. Egyszer érdemes megnézni.

Üdv, mindenkinek jó pihenést:

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok
Ez jó hír, bár már vettem a gyerekeknek cipõt de jó tudni hogy van egy ilyen hely is.
Egy másik jó hír, hogy elkezdték az Auchant építeni a szentendrei úton.
Anett
anett
 


Anett,

nem tudod, mikor lesz kész? (Kicsit unom már a Corát, idõnként olyan undokok :-()

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Vikics! A Levi nevet hallottam, Nándit vagy Ákit nem, de a hasonló korú ikrek egy egyezõ névvel is gyanúsak voltak. Kép A pasi lehet, hogy magas volt, csak az erõs testalkata miatt tûnt zömöknek?! De mostmár végre megláttalak! Kép Nagyon jók a képek, élmény volt õket végignézegetni! Kép

Bodorka! Köszi az infót, nekem kell is szandált vennem Lacikának, és közel is van a bolt, amirõl írtál. Szóval a lehetõ legjobbkor jött! Kép

Egy harmadik jó hír: Azt olvastam az Óbudai Újságban, hogy június közepén megnyit a Pünkösdfürdõi strand. Tehát mégse júli vége! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Márti!
Köszi a dícséretet!
Én kaptam egy cédulát a postaládámba amin az szerepelt, hogy gyere az Auchan csapatába dolgozni az év második felétõl!!!! Szóval a december az tuti, de lehet, hogy még elõtte kinyit!
A strandról én is hallottam én nagyon örülök bár az is bazi drága hosszú távra. Asszem 1000ft lesz. Mi voltunk a Rómain és az nagyon szép és a fiúk nagyon jól érezték magukat, de oda is egy natúr mindennélküli jegy felnõttnek 1400 és anyósom szerint 2 éves kortól!!!!! 1200Ft. Mondanom sem kell, hogy ott szerintem mindenki 2 év alatti volt. Kép
De van a dunaparton egy OTP strand itt felénk a 34-es buszvégállomása magasságán is túl 1 utcával és állítólag jó. Oda 500ft a belépõ. Hát ha jobb lesz az idõ azt is leteszteljük.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Sajnos nem tudom mikor fog elkészülni az auchan de szerintem nemsokára biztosan készen lesz mert nagyon gyorsan fel tudják húzni ezeket az áruházakat, bár olvastam, hogy a rakpartot is meg kell hogy hosszabbítsák odáig és valami aluljárót is kell építeniük.
Én meg írtam egy e-mailt az auchan-nak hogy mennyibe kerülnek ott az üzlethelyiségek, és visszaírtak, hogy egy cégnek adták ki az értékesítést amit hivogatok mindig de sohasem veszik fel a telefont, a cég nevét is megadták de se az interneten se a telefonkönyvben nincsenek, mintha valami kamu cég lenne (talán az is) mindegy csak kiványcs lettem volna mennyibe kerülnek ilyen áruházakba az üzletek, gondolom bérelni lehet õket. Ti sem tudjátok vagy nem hallottatok semmit ez ügyben?
Nekem még elképzelésem sincsen errõl, már néztem hírdetéseket de semmit sem találtam.
Mert ugye mindig töröm a fejemet és most azt találtam ki mi lenne ha ott csinálnék egy hobby boltot, csak azért nem vagyunk gazdagok sajnos és szerintem mi tuti nem tudnánk egy ilyen helyre bekerülni, pedig olyan hülye üzletek is megélnek ilyen áruházakba mint pl. vannak csattos boltok, van ahol szökõkutakat árulnak, meg minden olyan dolgot amit én tuti nem vennék. Na mindegy azért remélem egyszer nekem is lehet egy picike szerencsém, de nekem nem nagyon szokott lenni.
Anett
Anett
 


Szia Vikics!

Tényleg elég húzósak a strand belépõk. Hátha lesz valami kedvezõbb árú bérlet, vagy ilyesmi. Nameg Lacika még tényleg 2 év alatti. Kép Mondjuk én nem is nagyon akarok kiköltözni oda egész nyárra, de ha jönnek a keresztfiaim nyaralni, akkor jó program lenne strandolni, és nem bánnám, ha nem kellene hozzá tömegközlekedni az egész csapattal. Ha az OTP strandot felderíted, írd majd meg léci! Ott van, ahol a nagy OTP üdülõ a dunaparton, túl a Hullám vandéglõn, már majdnem a sétány legvégén? Eszembe se jutott volna, hogy oda csak úgy az utcáról bárki bemehet!


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom az elõttem szólóhoz az OTP üdülõt illetõen. Mi is soxor néztük már séta közben az üdülõt nyálcsorgatva, hogy de jó lenne most itt megmártózni, de nem is gondoltam volna, hogy ide bemehet az utca embere is. Kíváncsi vagyok, mi ennek a menete. Úgyhogy hajrá Vikics!
Egyébként meg köszi az infót az Auchannal kapcsolatban.
Tényleg, ti voltatok már a budakalászi Media Marktban? Mi valahogy sose jutunk el odáig...

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok,

Mi múlt nyáron többször voltunk az OTP üdülõbe,ahova elviekben csak úgy nem lehet bemenni.Minimum egy otp-s kísérõnek kell lenni.
Elvieken kívül..ha szimpatikus vagy és a rendesebbik portás van,beengednek.De ha sokan vannak szigorúan csak az otp-seket engedik be.
Mondjuk nekünk nem vált be,mert a gyerekpancsolóba nem lehet bemenni felnõttnek,és azért Lili tavaly még fogta a kezemet,és mélyül a víz,a végén már nyakig ért neki.
Akkor inkább a csillaghegyi.Bár én mindig is csillaghegyi párti voltam.

Nem is olyan régen hallottam,hogy a Mammutban bérelt vki üzletet,horribilis áron,1-2 millió.
Mi azt beszéltük a barátnõmmel,hogy a vállalkozói piacon veszünk egy pavilont,400eFt-ért láttam hirdetve.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok
Én is Csillaghegyi strand párti vagyok, fölleg hogy most még busz is megy arra, igaz tavaly nem voltunk strandon mivel a fiam akkor 1 és fél éves volt és nem szerettem volna vele rohangálni a strandon föl-le úgy hogy közben az akkor 4 és fél éves lányom meg egyedül van a vízben, így ugymond biztonsági okokból tavaly nem voltunk strandon, de ezt idén bepótoljuk, bár ilyen belépõk mellett nem hiszem hogy sokat megyünk, mert ha már kimész akkor csak kell a gyereknek egy fagyi egy kis üditõ és nálunk ugye minden x 2 mert két gyerek van, így egy vagyon. De állítólag délután 16-tól be lehet menni olcsobban is nem tudjátok mennyiért?
Hédi
Köszi az infót de ha ennyi lenne a bolt akkor valószínû hogy sztórnó lenne bár most mindenünket áruljuk és talán akkor lenne rá pénz de persze nekünk vannak határaink, mivel már mondtam sajnos nem vagyunk gazdagok.
De ha belegondoltok ez nagy genyaság mert akinek nincs sok pénze annak nem is lesz, de akinek sok pénze van annak még több lesz. Mert aki nem tudja megfizetni az üzlethelyiséget annak nem is lesz pénze, de ugye akinek sok a pénze az kifizeti a boltot és onnantól csak ugy dõl a lé neki.
Anett
Anett
 


Szia Anett,

Igazából,ha így nézzük a pénz szül csak pénzt.Ahhoz,hogy sikeres vállalkozásod legyen vagy egy nagyon jó ötlet vagy nagyon sok pénz kell.
A barátnõmek indítottak nem rég egy vállakozást,reklámmal kapcsolatos,nem jutnak egyrõl a kettõre,mert nincs hátszelük.

Délután olcsóbb a belépõ,bár mintha 17h utánra emlékeznek,csak sajna a pancsoló akkor már teljesen árnyékban van a csillaghegyin.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi

Ebben nagyon igazad van sajnos pénz nélkül semmire nem jutsz, juthatunk. És látom az öttletemmel se megyek semmire, mert telefonáltam az üzlethelyiség miatt de így nem mondanak árat és én kérdeztem a nõtöl hogy azért gondolom nem olyan horibilis az összeg és õ monda hogy hát azért elég magas. Tehát valószínû hogy a tervem nem jön be. Csak azt nem értem ha ilyen magas az összeg, bár még nem tusom mennyi, akkor hogyan élnek meg a csattosok, meg a sok hülyeséget árulók az ilyen áruházakban. Egy kicsit azért dühít a dolog, hogy mi miért nem tudunk innen kimászni pedig dolgozunk rendesen, mondhatom, hogy becsületesen és maradunk azon a szinten ahol most vagyunk, persze másnak még ennyi sincs ezt mindig megkapom, hogy örüljek annak ami van, amiek örülök is de ettõl még szerethetnék legalább egy pici hétégi tanyát a gyerekeknek vagy nem?
Na mindegy amúgy mi is a békási piacon vagyunk és ott ruhákkal foglalkozunk.
Anett
Anett
 


Anett,

És hogy megy a piac?Tudom,hogy hülye kérdés,de általában mindenki sír akit kérdezek ilyen ügyben.Aztán csak azt láttom,hogy vannak akik évek óta uazt árulják,nekik biztosan nem mehet olyan rosszul.
Minket is néha dühít,hogy mások milyen autókkal járnak,meg építik a csodaszép házakat.De aztán gondolkozom és közül nézek,nekem legalább van saját lakásom,igaz panel,de az enyém.Közben a kollegáim fele bérel lakást,vagy a szülõknél lakik,és olyat is ismerek akik egy félszobában laknak hárman.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi
A piacon mindenki sír ez szokás, de végülis mi abból élünk, és abból fizetünk ki mindent, csak rossz ott kint állni nyáron kb. 50 fok meleg van télen meg nagyon hideg. Most a nyáron nem nagyon szokott menni, szeptemberben meg gondolom az iskolakezdés miatt nincs pénzük az embereknek, de októbertõl már jó karácsonyig akkor keresel rendesen, de viszont január februárban megint nem megy.
Ha az üzlet 400 ezer forint akkor meg lehet próbálni mert az nem drága de ott is valami új dologgal kéne kijönni, szerintem bár fogalmam sincsen hogy mivel.
Összefoglalva gazdag nem leszel ha ott árulsz, kemény meló ott állni egész nap, de legalább a magad ura vagy és nincs fõnököd.

Nekem is ezeket a mondatokat szokták mondani, hogy más albérletben lakik stb..., oké örülök nagyon hogy nekünk is saját lakásunk van és autónk is van, de szerintem nem bûn ha az ember egy kicsit többet szeretne, én már lemondtam az építkezésrõl, mert szerettünk volna de a hitelektõl félek és ezért nem vágtunk bele, de egy kis zártkerti telek nem olyan nagy vágy, az sem nekem lenne hanem hogy a gyerekek szabadon rohangáljanak, locsoljanak, meg csináljanak azt amit akarnak, és ne keljen mindig ezen a koszos lakótelepen veszekednem velük, hogy ne menj a fûbe, azt ne vedd fel mert az szemét stb...
Tehát nekem ez lenne a vágyam, álmom, ami szerintem nem olyan luxus, de sajna még ez sem megy.
Anett
Anett
 


Anett,

Nekünk, vagyis a szüleimnek van telke mint már írtam,Pilisszántón zártkerti.
Mi általában hétvégenként kijárunk,de ott tartunk,hogy a lányom inkább menne a játszótérre mint oda.
Most van folyamatban a nyaralásunk lemondása is,pont ezért.Ha nem mehet a szokott játszóra teljesen megzuhan,úgy gondoltuk,hogy inkább maradunk itthon nyaralni.Tudom,hogy hülyén hangzik,de minek fizessünk ki egy kalap pénzt,csak a szenvedésért.Voltunk nemrég 4 napot a Balcsin,végig azt mondogatta Lilink,hogy õ a játszótérre akar menni,meg a Bálint utcába (ott lakunk uis).Délután egyáltalán nem akart ott aludni,este is szenvedett.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Mi voltunk tavaly többször is a csillaghegyin mert olvastam, hogy délután fél áron van. Én 16h-ra emlékszek és 800 helyett 400ft volt. Így rémlik. És akkor még a nap is odasütött amíg kellett. Csak az a kékhegyi túra ne lenne oda a csúcsra! Kép Az valami kilátástalan oda felcekkerelni a két gyereket meg a motyókat. A babakocsi meg felejtõs. De ez a féláras dolog én úgy tudom minden III ker.-i strandon érvényes és akkor már inkább a római, mert ott langyos a víz és nagyon hangulatos a gyerekmedence. Szerencsére nekünk csak a belépõt kell kinyögni, mert a fiaim nincsenek oda az édességért, fagyíiért. Beérik egy kis hazai gumicukorral, mert az a No1 meg 1-2 kis dobozos üccsivel.

Ti mit csináltok ebben a kilátástalan idõben??

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Én special dolgozom,ma meg holnap aztán jövõ héttõl betegácsiba,mert Lilinek kiveszik az orrmanduláját.
Az tényleg szép túra a Csillaghegyin fel a hegyre a pancsolóhoz.Én várok a pünkire,gyerekkoromból szép emlékeim vannak róla,ha pedig egyedül megyek (tervezek pár ilyen napot magamnak,lustizás,olvasás)marad a Csillaghegyi.
Tavaly Lilim tündér volt,egész nap evett a strandon,még amit magamnak vettem azt is megette.A következõket:1 doboz málna,10 dkg pogi,1 pár virsli,1 jégkrém.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi,

Gratula a gyermeked étvágyához! Kíváncsi lennék, vajon egy átlagos napon is ilyen jól eszik-e!

Vikics,
Nekem van egy kismama ismerõsöm, ugyanolyan idõsek a lányaink. Többször volt már, hogy ilyen idõben kölcsönösen felkerestük egymást, és ilyenkor az idõ is valahogy gyorsabban repült. Nem mondom, kell az esõ a földeknek, de ha rajtam múlna, az év 365 napján 25-30 fok lenne, és hétágra sütne a nap. Lehet, hogy mégis Thaiföldre kéne költöznöm? :-)

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok,

Az étvágy elmúlt,azóta csak a bölcsiben eszik rendesen,különen rapszodikus.Vmikor egész nap nem eszik semmit,vmikor meg eleszi elõlünk a sült csirkét.

Rossz idõben mi is "vendégségbe" megyünk a barátnõmékhez vagy õk jönnek hozzánk.

Hédi
hedvig
 
 


sziasztok!

olyan reg voltam itt hogy szinte vegig se tudtam rendesen olvasni!
Sajnos mi is korhazban voltunk a gyerekkel ugyhogy nehez es huzos heteim voltak!
Hedi ha jol olvastam nektek volt ful gyuszitok?
Mert nekunk is az volt!Nallunk az volt a plane hogy a korzeti mar a harmadik dokihoz kuldott mert o latta hogy valami nem stimmel de mindenki azt mondta jo!
Es vegul mikor vert vettek azonnal telefonaltak hogy a gyereket vigyem korhazba mert 95 a versulyedese!
Mindjart 30 ora infulzioval kezdtuk es persze annak ellenere hogy kulon szobank volt egy hanyasos hasmeneses virussal jottunk haza es ithon szenvedtunk tovabb!
De ha minden igaz hetfon mar mehet bolcsibe!

IKERBABAKOCSI:valaki irta hogy szeretne es elnezest hogy nem nezem vissza de nagyon sietek!Szoval van egy lany aki nallam vasarol es o arul egyett de csak fenykep es telefonaszamot tudok adni mert en nem vettem be mert sok helyet foglal!Ha valakit erdekel bejohet ott lakik a hazban a csaj es meg is nezuheti nalla!30,000 ft-ot ker erte es hogy mit enged belole azt nem tudom!De egymas mellett levo kocsik nem mogottiek!

Anett:irtam neked valahol hogy ha raersz gyere mar be legyszi hozzam olyan reg dumaltunk mar!
Az uzlethelyiseghez csak anyit hogy azt nem tudom hogy a most epulo aruhazban mibe kerul de a West End-ben az alagsorban egy kb 25 nm havi berleti dija 500.000ft volt 2 eve!Nem tudom ez mennyire lehet viszonyitasi alap de gondolom egy ilyen aruhazban is van 2-300.000 ft!Es lehet hogy van egyszeri dij is ami mondjuk egy 20 eves berleti szerzodesre szol!

BMarti:orulok hogy jok lettek a rucik!remelem majd maskor is benezel ha masra nem is de egy kis dumcsizasra!

Most mennem kell mert megyunk a leleteinkert es ha jok akkor a dokihoz igazolaser es onan meg ki is kene erjek 10 -re dolgozni!

mi egyebkent a romai strandra jarunk nekunk nagyon szimpatikus!Bar eleg ritkan mert lent szoktunk lenni huzamosabb ideig a Balcsin!

sziasztok Fini
Névtelen
 


Sziasztok,

Fini!Igen Lilimnek is középfülgyulladása volt - sõt van is -,nálunk sem vette észre a dokink,az ügyeletes orvos vette észre,de akkor már a váladék teljesen "besült" a fülébe ezért kellett altatásban szúrni.
Jelenleg is be van gyulladva,kedden szúrják fel neki,amikor kiveszik az orrmanduláját is.
Most azzal kecsegtett a dokink,hogy ezzel megszünnek majd a náthás megbetegedéseink.
Melyik kórházban voltatok?

Hédi
hedvig
 
 


Hédi, Fini,

Jobbulást mindannyiótoknak és küldök sok-sok gyógyKépKépKépKépKép-t!


Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok
Fini olvastam a másik topin hogy valami gond van veletek de mostanában én is meg vagyok bolondúlva, talán rám jött ez a gyesbetegség, de tényleg tiszta dili vagyok, de úgy néz ki hogy ma már "jobban vagyok" mert tegnap este egy kicsit kiborúltam, ha kellett ha nem csak sírtam, még ma reggel is lementem a boltba tejért és hazafelé elkezdtem bõgni, nem tudom mi ez én még sosem voltam depressziós meg ilyenek nem is hiszek a depresszióba mindig azt mondtam hogy biztos csak kitalálja akinek van, de tényleg van valami, tiszta dinka vagyok, a gyerekekkel türelmetlen, stb. De már remélem minden okés mert ha kijön belöllem akkor egy pár hónapig megint jó minden.
Fini és persze Hédi nem irigyellek titeket annál rosszabb nincs ha a gyerek beteg,
Hédi a lányomnak is kivették az orrmanduláit, végülis most visszagondolva nem egy nagy szám de akkor szörnyen rossz volt, én már akkor sírtam amikor a lányom megkapta a gyógyszerét amitõl elbódult és utána mikor elvitték, és az a fél óra amíg odabent van, és ezt tetõzi amikor visszahozzák a szájából lóg ki a tubus, vérzik az orra, szóval szörnyû ja és ha kész í mûtét általában minden gyerek mikor magához tér el kezd sírni és kb fél órán keresztül csak sírnak és szinte nem is lehet õket megvígasztalni, de ha ez is letelik utána már nincsenek nagy gondok. Amúgy mi a Betesdába voltunk és a Réti fõorvosnál ez azért volt jó mivel a fõorvos betegei mennek elsõként a mûtõbe így mi szerencsére a 2. helyen mentünk, de képzeljétek volt olyan gyerek akit csak délután vittek a mûtõbe és addig étlen szomjan szegénykéim sajnáltam õket nagyon, délutánra már a lányom jött-ment a kórteremben.
Én is mindenkinek jobbulást kívánok és a mûtéthez is sok erõt, mondhatnám, hogy erõt egészséget!!!!!!!!!!!
Anett
Anett
 


Szia Anett,

Ismerõsek az érzések amit leírtál,és anno ezek miatt jöttem vissza dolgozni.Teljesen kiborultam már az otthonüléstõl,bár most meg hiányzik.Kép
Lilivel a Tûzoltó utcai klinikára megyünk,itt a gyerekeknek már nincs tubus a szájukban amikor hozzák õket.
Akikkel múltkor egy szobában feküdtünk,az orrmandula után folyamatosan hánytak.Na ettõl félek én!Meg attól,hogy fofom lekötni Lilit két napon keresztül a kórházban?
Bár gyermekem apja is ott lesz folyamatosan velünk,csak éjszaka megy majd haza.Viszotn az orvos azt mondta,hogy ha szerencsénk van ezzel vége a hörghurotoknak.
Kíváncsi leszek rá.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi
A lányodnak is az orrából veszik ki a manduláját? Mert az enyémnek azt vették ki és csak egy napot maradtunk reggel 7-re mentünk megcsinálták és másnap reggel 7-kor már ki is dobtak minket mert jött a következõ turnus, olyan volt mint valami futószallag, érdekes hogy mennyi gyereknek kiveszik a manduláját.
Nálunk amikor kivették a lányomnak akkor kb. 5-en voltunk egy teremben de ha jól emlékszem senki sem hányt, fura. Mi is vittünk magunkkal egy csomó könyvet tanulófüzeteket úgy hamar elment a nap csak valamikor hajnalban jöttek lázat mérni, hírtelen azt sem tudtam hol vagyok. Én szerintem jövõre megyek majd a fiammal mert már neki is mondogatták.
Biztos izgulsz a mûtét miatt, de tényleg persze így utólag nem nagy ügy, amit az elõzõ levélben írtam azt persze nem elrettentés céljából írtam csak jó tudni hogy mi vár az emberre, én is állandóan kérdezgettem hogy mi lesz ott.
Az viszont tény hogy általában akiknek kiveszik a manduláját tényleg kevesebbett betegek, igaz hogy a lányomnak inkább azért vették ki mert horkolt és éjszaka amikor aludt nehezen vette a levegõt az orrán, ami nem csoda mivel mondta az orvos hogy jó nagy volt neki, de ettõl függetlenül idén alig hiányzott az oviból, most nagyon jól mírta, nem úgy mint tavaly
Anett
Anett
 


Sziasztok!

Fini! Készülök hozzád, bár már szinte teljes a nyári ruha kollekciónk, de még néhány ujjatlan body kellene. Vannak most ujjatlan PO body-k nálad? Ja, és PO melegítõ alsót ígértél a multkor, azt sikerült már hoznod? Abból is kellene 1-2, mert amik vannak azok már tényleg csak a játszóra valók.
Remélem már jól vagytok! Elég felháborító, ami veletek történt. Szomorú, hogy így mûködik a magyar egészségügy, össze vissza küldözgetik az embert, és akkor nektek még szerencsétek volt, hogy a körzeti dokitoknak feltünt, hogy valami nem stimmel, és nem hagyta annyiban. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Szia Vikics!

Jól emlékszem, te írtad a multkor, hogy "megcsinálták" valahol a fiaid kukiját? Megírnád újra, hogy hol volt, melyik kórházba vagy rendelõbe kell menni ilyesmivel? Írtad azt is, hogy kétszer vissza kellett menni ellenõrzésre. Az mennyi idõvel a beavatkozás után volt? Mennyire és mennyi ideig volt utána érzékeny a fiúk kukija? Attól tartok, Lacikánét is meg kellene mostmár mutatni szakorvosnak, mert egy pár napja nem enged hozzányúlni. Megtörölgetni még csak-csak, de amikor fürdéskor (ameddig könnyen lehet) hátra akarom húzni, akkor hevesen tiltakozik. Remélem, nem lesz semmi baja, de mostmár nem vagyok nyugodt. Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, költözünk!!!

Szombaton eladtuk a lakást egy ismerõsnek, és Kaszásdûlõn kezdtünk el nézni 1+3-asokat.
No persze azért már régóta tervezgettük a dolgot, de mivel ez az ismerõs lakást keresett Pesten, és tetszett is neki a mienk, meg az árban is megtudtunk egyezni, megköttetett az üzlet.
Most van egy lakás, amit egy millióval olcsóbban tudnánk megvenni, mert az eladó már elkötelezte magát az új lakása felé, csak ezt nem tudja eladni. Csak az a bibi, hogy a lakás árának több, mint felét le kell tenni egy hónap múlva. De a mi vevõnk is hitelbõl fog fizetni...
Szóval most gõzerõvel szedjük össze a pénzt, hátha meg tudjuk ezt csípni. Drukkoljatok!

Bocs, hogy így lerohantalak Benneteket, de most kissé fel vagyok pörögve. Kép Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Márti!
A Jánosban voltunk az ambulancián. Pár másodperc alatt megcsinálta a doki és igazából csak azért ordítottak, mert le kellett fogni õket. Azt meg ki szereti. Aztán asszem még 3x kellett visszamenni vagy 2x általában mindíg 1 hét múlva. Addíg nem szabadott hozzányúlni sem. És az utána lévõ kellemetlenségek is minimálisak max az elsõ második pisilést érezték meg- Mikor az egész lement utána nekünk kellett huzigálni (még most is), de most már minden gond nélkül tökéletesen mûködik. Szerintem sokkal nagyobb szenyaság évekig huzigálni, mint kibírni ezt a pár hetet!

Ma voltunk az OTP strandon! Nagyon szuper! Hideg vízû a gyerek medence, de szép napos helyen van már amikor süt és az eleje kb 25 cm a vége meg max 50cm. Teljesen ideális! 500ft a belépõ és azt mondta az ürge, hogy ha nincsenek sokan beengednek bárkit. Csak szombat vasárnap gáz, de akkor nem is érdemes akkora a tömeg. Van egy jó kis csúszdája ios homokozóval. És ha felkutatsz egy OTP-s ismerõst az megigényelhet oda egy bérletet ami 1 évre 4000ft!!!! Elég baráti! Hát ha én szerzek, akkor tutira ott fogunk tanyázni egész nyáron! Ennél extrásabb már csak akkor lehetne, ha lenne egy mikro. Kép

Fini, Hédi! Jobbulást nektek!!!

Bodorka!
Gratulálok!!! Remélem minden összejön!! Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


sziasztok!

Anett:a depresziod teljesen meg tudom erteni es normalisnak is tartom!Velem is sokszor elofordult mig ithon voltam hogy nem volt eletkedvem es eltem a savanyu haziasszonyok sorsat!De szerintem mint minden ez is elmullik egyszer!

Hedi:hat nem irigyellek tikteket szerencsere nekunk a mandula meg marad!De biztos vagyok benne hogy siman megy majd minden es hamar meggyogyultok majd!Kép

BMarti:a melegito gatyak olyan sikert arattak hogy mar csak 3-3 darabb van belole!De ha megirod a meretet akkor hetfon mikor megyek a nagykerbe megnezem hogy van e meg!Es a bady meretet is ird meg es akkor azt is hozok neked!
az en fiamnak a is megcsinaltak a kukit szinten par masodperces valami volt semmi siras vagy uvoltes nelkul!Nekunk nem volt kontrol viszont huzogatni kellett minden nap este es 1 hetig kamillas ulofurdoben aztatni!
Viszont a baratnom nem csinaltatta meg es nekik szukulet is volt mint kiderult es ezert mar csak korulmetelni lehetett!Es bizony az sokkal roszabb de muszaly mert a szuk bor elzarja a keringest es a vege elhalhat!Tehat erdemes megnezetned mindenkepp hogy miert nem lehet huzogatni mert szukuletes vagy csak le van tapadva!

Bodorka:gratulalok a lakascserehez es bizok benne hogy lesz annyi penz hogy ki tudjatok fizetni!

Vikics:es hol van ez az otp-s strand,en nem nagyon ismerem a romaira szoktam jarni!

sziasztok fini!
Névtelen
 


Sziasztok!

Vikics! Köszi az infókat!

Fini! A te kisfiadét hol, és milyen idõs korában csinálták meg?
86-os cuccokat hord most Lacika, elõre is köszi, ha megnézed, van-e valami rá való! Kép

Bodorka! Drukkolok nektek, hogy összejöjjön a költözés! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Fini!

Itt békáson van a duna parton. Ha a 34-es végállomásától elindulsz a duna felé egyenesen akkor a Királyok útján még kell lefelé menni egy kicsit és az elsõ aszfaltos úton ha balra kanyarodsz ott a strand.
Nem egy római, de családiasabb. Nem kifejezetten az a csajozós, megbámullak féle.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


sziasztok!

BMarti:hetfon megnezem mi van es ide irom neked!
az en fiamnak 20 honaposan csinaltak meg a huvosvolgyiuton a korhaz nevet nem tudom!De szerintem erdemes mielobb megnezetni sebesz dokival!

Anett;irtam neked hogy megjott a fotok de arr nem volt hozza!Gyere majd be mert vannak erdekes hireim!Voltan dunaharasztiba??

sziasztok jo hetveget mindenkinek1 fini
Névtelen
 


Sziasztik

Fini!
Nem voltam Dunaharasztiba mert olyan forgalom volt, hogy vissza fordultam, a sok eszemmel inkább bementem az Oktogonhoz kocsival, parkoló nincs, de ha végre akadt egy hely az is egy rakás aprómba került 1 órára, és ugye arról nem beszélve, hogy a 30 fok melegben araszólsz hazáig. Tehát szörnyû napom volt, pedig kimenõm volt délutánra gyerekek nélkül, de legalább hazafelé bementem az Eurocenterbe és ettem egy nagyon finomat és közben olvastam egyedül, és senki után nem kellett futkosnom az áruházban és ott még nem volt meleg sem.
Amúgy most rakott fel ruhákat a csevegõbe a dunaharasztis lány irisz néven nézd meg és ott az árakat is láthatod.
Ma amúgy volam felétek a lottózóba hátha milliomos leszek de nem voltál nyitva, majd a jövõhéten bemegyek hozzád.
Ma délután megyek a bányatóra a kicsivel, kiváncsi vagyok hogy bírja meg persze én is csak 16 óra körül megyünk talán nem lesz olyan meleg.
Szaisztok
Anett
Anett
 


Szia Fini!

Hoztál nekem valami érdekeset? Várom ám az infót! Kép

Azóta körbetelefonáltam, azt mondták, hogy csak a Heim Pálban van speciális gyermek urológia. Velük is beszéltem, azt mondták, hogy 2 éves kor alatt kár bántani. De nagyon rendesek voltak, részletesen elmondták, hogy mire kell figyelni, mik azok a tünetek, amikor érdemes orvosnak megmutatni. Azután még azt is hozzátették, hogy ha nem vagyok nyugodt, vigyem be bármikor. Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok Kép és jól is drukkoltatok Kép, mert szombaton megvettük a lakást, amit kinéztünk. Állítólag a pénzzel sem lesz gond... De azért ezt lekopogom. Közben kitaláltuk, hogy kivesszük a nappali és a konyha felõli falat, és inkább amerikai konyhát csinálunk. Így lesz egy egybefüggõ 30 nm-es területünk, ahol azért már elfér "kis", 10 fõs, tágabb családunk. Már a tapéta színét tervezgetjük. Ha minden jól megy, két hét múlva fizetünk, és akkor ide is adják a kulcsokat, ami azt jelenti, hogy elkezdhetünk átalakítani. Már alig várom!!

Ha van kérdésetek, ne kímáléjetek! Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok

De jó nektek Bodorka, hogy kölözhettek, már a fene majd megesz engem is hogy végre rendezgessek és kipróbálhassam lakberendezõi "tehetségemet" de nekünk ezzel egy kicsit várni kell, de örülök hogy nektek sikerült, és annak is örülök, hogy most te nézegethetsz és tervezgethetsz és hulla fáradt leszel a költözéskor, de ez egy jó fáradság mert ha beköltöztök akkor ott minden tiszta lesz és mindenhol rend lesz és ez nagyon jó lehet.
BMárti az én fiam kukija is még sehol sem áll mármint nem lehet neki húznogatni, de nekem még nem mondtak rá semmi rosszat, csak azért izgulok én is hogy mi lesz vele mert mondták, hogyha lekerül a pelus róla akkor majd lesz vele valami de hogy mi azt még nem kérdeztem

Sziasztok
Anett
Anett
 


Sziasztok!

Bodorka! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok az új otthonotokhoz! Kép Remélem, azért nem hagysz el minket, hogy már nem leszel Békási! Kép

Anett! Kétféle megoldás van a kis kukikra. Az egyik az valami mûszeres beavatkozás. Egy erre a célra kitalált eszközt vezetnek a makk és a fityma bõre közé, és azzal óvatosan elválasztják õket egymástól. Persze helyi érzéstelenítésben. A másik, amit a Heim Pálosok mondtak a telefonba, hogy létezik valami krémezgetõs megoldás is, amitõl szép fokozatosan felválik a bõr. Én azért vagyok ilyen aggódós ebben a kérdésben, mert a doktornõnk már Lacika 8 hónapos korában fel akarta kézzel (!) tépkedni, és amikor tiltakoztam, olyasmivel fenyegetett, hogy ha nem csinálja meg (szerinte) idõben, akkor fitymaszûkülete lesz a kisfiamnak, amit majd csak körülmetéléssel lehet megoldani, meg hogy nem tudom tisztítani rendesen, és ettõl majd begyullad, stb. Ezért is voltam anno úgy kiakadva a dr.nõnkre, hogy gyermekorvost akartam váltani. Azután lekerült a kérdés a napirendrõl, mert a többit nem ismerem, és nem biztos, hogy jobbak.

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


sziasztok!

BMarti:Van 86-os badym ha erre jarsz gyere be!Es megnezed a tobbit es megmondod melyikbol hozzak neked a nagykerbol!Melegito is van de tudnom kell pontosan milyen meret es akkor azt hozok nektek,mert most nem nagyon van egyebkent inkabb csak rovidnadrag!Het elejen ha bejosz het vegere meghozom!
A kuki temahoz csak annyit mint mar irtam nekunk is megcsinaltak azzal kis muszerre de ne a heimpalban hanem a huvosvolgyin es az is gyerek urulogia!Lehet hogy hulyeseg de a baratnomnek is fel akarta huzni a dokija a kukit o se engedte es most ok fitymaszukuletesek lettek amit korbe kellett metelni!Es bizony az sokkal roszabb mint barmi mas mert varatokkal jar!
En nem akarlak megilyeszteni de nekem azt mondtak(tobb helyen is)hogy 1-2 ev kozott kell ezt a dolgot megoldani!
Szerintem ha megnezeted(lehet ugy jarrsz mint en,hogy csak megnezetni vittem es ket masodperc allatt mar kesz is volt)nem veszitesz semmit viszont elkerulheted a szukuletet amit ha nem vesznek idoben eszre nagy bajt okoz mert nem kap elegendo vert(a makk)!
Persze en nem akarok beleszolni hisz mindenki sajat belatasa szerint cselekszik,de talan egy szakorvos lattamozasa megnyugvast tud adni,es akkor jobban fel tudsz keszulni hogy mi varhato nektek!

Anett:beszeltem a dunaharasztis csajszival de azt mondta a szorolapot nem osztogatta a borzen!Majd ha jossz meselek!


Bodorka:nagyon irigyellek,mert marha izgalmas egy koltozes!En sajnos csak ket nem sajatban vettem reszt es az katasztrofalisan kimerito volt!
De mikor a sajatomba jottem az nagyon jo erzes!
Es nagyon jo mikor az ember lefekszik es megprobalja elkepzelni milyen is lesz az uj lakas!

sziasztok fini

rohanok mert mar kesesben leszek!
Névtelen
 


sziasztok1


Mi ez a pangas itt?Nem birjatok a meleget?Mindenki a strandon husol?
Ugylatszik csak en vagyok ide bezarva!
De mar nem sokaig mert en is zarva leszek 4 hetig es akkor csak pancsolni fogok a babocammal!

remelem azert mindenki jol van!!

sziasztok fini!!!
Névtelen
 


Sziasztok,

Mi jobban vagyunk - gyorsan lekopogom -,a mûtéten sikeresen átestünk,most várom a csodát,hátha jobb lesz.
Spec én a meleget igen rosszul bírom,már alig várom a hétvégén,hogy a gyerek medencéjébe befeküdjek,õ csúszdázik bele,én meg csak döglök mellette.
Vikics,nem Ti hagytátok tegnap a poharatokat a játszón?

Bodorka,én is nagyon irigyelek,ha tehetném mindig költöznék.Már lemondtam a házikóról,ha lehetne egy új építésû lakásom,nem kell,hogy nagy legyen,csak legyen benne minden új.

Fini,nincs véletlenül 24-es szandit?
Te bizományos értékesítéssel is foglalkozol?Van pár dolgom - járóka,kiságy,ülés - amit szeretnék eladni,

Hédi
hedvig
 


Sziasztok!

Mi lenn voltunk Szegeden az ünnep alatt, de úgy jöttünk fel, hogy hány a kislány, meg hasmenése van. Ebben a melegben. Próbálom kortyonként itatni, úgy megmarad benne az innivaló, de ha nagyobb adag italt kap, rögtön kihányja. Az én örökmozgó, mosolygós Bimbulkám most csak fexik, és ha nem alszik éppen, akkor nyöszörög. Ilyenkor nem jó szülõnek lenni. KépKép

Hédi,
Nektek jobbulást, gyógyuljatok meg mihamarabb. Kép

Fini,
Lehet, hogy már kérdeztem, de mentek valahova nyaralni?


Bodorka
bodorka
 
 


Szia Fini!

Hát, az, hogy én innen a lakótelep túlsó végérõl kétszer is átzarándokoljak ebben a melegben, az ki van zárva. Kép Egyébként is szombat hajnalban indulunk nyaralni, úgyhogy a melegítõ naci így mostanában nem fog összejönni. Kép Lehet, hogy holnap vagy pénteken átmegyünk, ha rá tudom szánni magam. Hogy vagy nyitva?
Kuki ügyben nekem is azt mondta a dr.nõnk, hogy ha nem hagyom, hogy õ feltépkedje, akkor majd jól fitymaszûkületes lesz a kisfiam. Az urológián meg azt mondták, hogy a fitymaszûkület éppen attól alakul ki, hogy húzogatják, erõltetik, a bõr meg berepedezik, és hegesedve gyógyul. Sokszor olyan picike berepedések, hogy szabad szemmel nem is látható, mégis elveszíti miattuk a bõr a rugalmasságát. Mondjuk amit a dr.nõ csinált, az vérzet is, szóval nem ilyen ici-pici berepedés volt. Kép Viszont én se vagyok nyugodt, azért is keresgéltem a gyermek-urológiát. Ha hazajövünk a nyaralásból, mindenképpen elviszem Lacikát, ha hazaküldenek, hogy nem kell még csinálni vele semmit, akkor is megnyugszom legalább.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


B Márti

Ha esetleg elviszed a fiadat az urológiára akkor légyszi írd le, hogy mit mondtak mert ez minket is érint, igaz hogy én mostanában fürdés után (mert talán akkor mintha könnyebb lenne) jobban húzom a kukiját és most olyan mintha az egyik részén elvált volna vagy én nem is tudom de egy kis részen lejebb van mint a többin, majd meglátjuk mi lesz vele.

Hogyan bírjátok ezt a meleget? A lakásban 1000 fok van egész nap a hideg vizes fürdõkádban üldögélünk. Reggel mikor viszem a lányomat oviba már akkor is ugy futunk haza a fiammal mert már akkor is meleg van, de legalább még a házak között még van árnyék, délután meg megyünk vissza az oviba de mi ott maradunk amig lehet mert ott nagyon jó árnyék van és ott ki lehet bírni, de már csak holnap lesz ovi, hogy utána hova megyünk azt nem tudom, mert minden játszón süt a nap.
De már csak egy hónap én megyünk mi is svájcba apukámhoz és ott nincs ilyen meleg már alig várom.

Sziasztok
Anett
Anett
 


Sziasztok,

Hogy bírjuk?Én jelenleg dolgozom,itt az irodában kb.20 fok van,a hátam már teljesen lefagyott.Hazafele általában szenvedünk az autóban,utcára,játszóra meg csak 6h után vagyok hajlandó lemenni.A lakásban teljesen jó idõ van nálunk,egész nap lent vannak a redõnyök,ablakok résnyire nyitva.
Fütyi..A barátnõmék a Telki kórházban csináltatták meg,fullos kiszolgálás,normális személyzet,25eFt-ért.Szerintem teljesen elfogadható az ár.

Anett,
Svájcban szoktál vásárolgatni?Milyenek az árak?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

A mi lakásunk keleti fekvésû, úgyhogy csak reggel kell jól leárnyékolni, délutánra már egész kellemes az idõ. Persze azért mi is kinn pancsolunk az erkélyen, ha délutánba fordul az idõ, olyankor már nem süt oda a nap, de még nagyon meleg a levegõ. Nagyon szokta élvezni a kislány. Kép
Egyszer még az alattunk lakó erkélyét is sikerült eláztatni, fel is szólt, hogy óvatosabban a viráglocsolással... KépKép
Egyébként a kislányom már kezd jobban lenni, ma már huncutkodásra is volt ereje. De azért megszenvedtük ezt a fránya vírust.

Bodorka
bodorka
 
 


sziasztok

Nekünk minden ablakunk déli fekvésû gondolhatjátok mi van a lakásban, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy télen viszont jobb így.
Svájcba ha megyek mindig akkor megyek amikor a leértékelés van és ott szoktam egy csomó mindent venni, bár már dugig van a szekrényük, de ilyenkor általában a jövõ nyárit veszem meg, amúgy nagyon jó az árak most ha jól tudom a ch frank 165 Ft a H&M-ben a legrágább ruha ha teljes áron nézem 25-30 ch frank ami szerintem nem olyan sok és most azok is le vannak a felére értékelve és utána még annak a felére is leértékelik, így szerintem tok olcsó és nagyon szépek. De ha esetleg nyár vége felé elmennétek kirándulni mondjuk bécsbe a humába ott is van ilyen bolt és szerintem hasonlóak a leértékelések ott is.
Na mindegy ezért is várom az utazást meg azért is mert ott mindig hüvösebb van, már nem egyszer volt, hogy vittem ilyen kisruhát meg olyan kis pólót és 3 hétig farmerba pulóverben mentünk, de azért mindig van ott is egy kis meleg.
Ti terveztek valami nyaralást, és merre felé mentek?

Anett
most megnézem az idõjárást mert a gyerekek szombaton eltünnek itthonról 1 HÉTRE és nem is tudom mit csomagoljak nekik, izgulok mert még soha nem volt olyan hogy egy gyerek sincs itthon 1 teljes hétig már most hiányoznak, de egy csomó dolgom van az egyik hogy útlevelet kell csináltatnom és nem hallottam valami jókat mármint a várakozási idõt tekintve.
Anett
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: