Törpe!
Boldog negyed évet!!!!!

Még ilyet sem hallottam!MIlyen kis figyelmes az uracskád!!!!
A káposztát én is szeretem, sztem holnap én is azt kapok otthon!
És persze hajrá spontán baba!!!!!!:):)
Katicám!
Nagyon sok boldog házassági évfordulót!!!!!Igaz kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel...Kívánom, hoyg még legalább 70 évet éljetek le ilyen csodásan!!!És hidd el, jövőre már 3-asban ünnepletek!!!!A mensivel kapcsolatban, nekem a lombik óta 2 volt, de iszonyat mennyiség!!!

Még én is megijjedtem....Azért csendben drukkolok, hátha nem jön meg!!!!:)
Sajnos tegnap elkalandoztam, annyi dolog közeleg, (persze rosszak), és most az öcsém betegsége is...De ma megnyugszom, mert láthatom!!!Lehet az a baja, hoyg 2 hónapja nem látta az ő kedvenc nővérkéjét, és meglát, meggyógyul..Biztonság kedvéért viszek neki infuziót, szurit(nagyon fog szeretni

)
Estike!
Akkor már nem sok van Neked sem hátra...Még másfél hét...Sok sok befutót kívánok!!!!!
A kérdéseidre a válasz:
Feküdni nem muszáj, de az első 3 -4 nap ajánlott...Aztán lightes munka.....
Leszívás előtt a kutya sem kívánja a sexet...Legalábbis én nem kívántam. De sztem ha nem fáj, miért ne???Annyi tüszőcském volt, nekem fájt, előtte 1 héttel már no sex.....
A fagyiért a tárolásért nem kell fizetni, viszont ha azt akarod, hoyg ne menjen az 5 esélyed el, és ne jelentsék le a TB-nek, akkor ki kell fizetni 100 ezret.....Stimu nem minden esetben van, a spontán ciklusod 3. napján néznek meg UH-val, és ha jó a nyha, és úyg itéli meg a doki, lesz spontán peteérés(ez ugye több uh, és vv, nekem így mondta a Szűcs doki), akkor visszakapod...Stimusnál nem tudok segíteni(még előtte vagyok):)
A puregon toll pedig túl van töltve...A 300-asban is 420 van...Szóval nem a tollad romlott el....
Benszi!

Nagyon jót nevettem az írásodon, h szeretnél végkimerülni.....

Tegnap volt peteérésem, ezt iszonyatosan éreztem is.....

Adtunk a jónak!Végkimerülésíg!

Persze aztán mentem éjszakára, na, az gyötrelem volt(valszeg ott repedhetett meg a tüszőm, mert iszonyat fájdalmaim voltak....

De reméljük a randi összejött!
Csodaszép kismami vagy!!!!De mekkora pocid van????!!!!

Nem csoda hoyg nem bírod...És még messze a vége!
Nagyon örülök a Dorkás jó híreknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bibar!
Sajnos nem, nem boldog...Ugyanis karácsonykor lesz 4 éve hogy meghalt....Akiről szoktam írni, az a nevelőanyukám.....(Apu második felesége):Szóval nálam a családlátogatás a temetőre, és az öcsémre, és a hugomra korlátozódik........
NIkó!Gabicsibe!!!
Hajrá szerda!!!Sok sok befutót kívánok Nektek is!
Na, frissítek, és teszem a táblát!!!Nagyon sok embernek lehet mostanság drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!