A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrinkám!

Értem!!!! :wink: Bizti minden oké lesz!!!!! :wink: Nem is kell majd többet menned!!!!!Max megmutatni a babát!!!!Vagy babákat!! :wink: Drukkolok neked ezerrel Kedveske! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó delet mindenkinek:)

Vikkata Boldog Évfordulót!

Neke, de jó, hogy már el is kezdted, és még meg is nyugodtál!:)

Benszi!
Meglestelsk :wink: Gyönyörű kismama vagy:) a pocakod írtó csini!:) Mondjuk tényleg nem egy könnyű csomagnak néz ki!:)

Nyunyi!
Ördinek jobbulást újra!

Nekem még mindig nem jött meg, pedig ez már a 31. nap :roll:
Bár a tünetek továbbra is jelentkeznek:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpikém!

Csinálj már egy tesztet!!! :wink: Ördike köszöni szépen!!!Extra hisztis ma!!!!! :shock: Most meglepödött mert nem szoktam bántani,és most kapott egy kis pofont!!!!Olyat mondott nekem hogy fülem farkam ketté állt!!!! :shock: Elküldött a picsába,és hozzá tette hogy hüle buzi!Jó ez az óvi!!!!!Mi soha nem beszélünk elötte csúnyán!!!csak az óviba hallhatta!!! :x :x :x

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm a Házassági Évfordulós jókívánságokat!! :D

Madrin, kicsit félreérthető voltam, ez már a második mensim a lombik óta, a lombik után/alatt nekem is megjött, :oops: normálisan vagyis kicsit előbb is sajnos, ez már azóta egy spontán ciklus és nem akar megjönni, pedig már a 31. napom, úgyhogy 3 napja késik vagyis ez nem lenne csoda, de a barnázás is abbamaradt, emiatt vagyok itt meglőve.

Zsókuci, már akartam írni, részvétem! :(

Nyunyi, nem akarlak elkeseríteni, de az óvodások kialakult szókincsét nehéz lesz nem megtapasztalni :oops: , én reggelente a buszon óriásiakat nézek, hogy miket mondanak egymásnak az elsősök, akik ugye az oviban edződtek! :oops: :lol:
torolve_20130114141731

Vikkata értem, akkor nem tudok mit mondani. :(

Nyunyi nem semmi a kicsi fiad:) Mondjuk azt mondják hogy az ilyet meg se kel hallani, vagy ez a kisebb gyerekeknél van?
MErt amikor picik anniyra aranyosak amikor káromkodnak:)
madrin

:) még várok:) volt már 32 napos ciklusom is, igaz csak egyszer! na meg ez azért tényleg csodaszámba menne:)

Huuu szegény Ördi eltanulja a dolgokat, otthon meg nem érti mi a baj:(:) na meg szegény te!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Elan!
Nekem van megmaradt Merionalom,de csak 1 ampulla és 3 fecskendő Orgalutránom+3 fecsi Decapeotyl!Érden lakom!Csütörtökön megyek be a Jánosba az bizti reggel UH-ra!De megbeszélhetjük!

Vikkata!
Teszt!

Törpe!
Köszönöm!Tényleg nehéz már a dupla csomag!Ülj be melegvízbe agy hancúr apuval az is szokott segíteni!

Nyunyi!
Gyerekszáj!Remélem jobban lesz Ördi!
Vendég

Fu lányok olvasom a Várva várt babák című könyvet.
Sok párral beszélgetnek és az egyik meséli hogy a párjánál volt baj és az egyik nőgyógyász azt mondta hogy más nő megoldja, magyarul d..jon félre és megoldódik a baj.NA ezen én úgy kiakadtam....

Viszont érdemes a könyvet olvasni, mert sok magyarázatot ad,és pozitív erőt.
KÁr hogy a lombikom előtt nem olvastam el, mert akkor egy csomó mindennel tisztában lettem volna.
Ha befejezem szívesen kölcsönadom aki kéri.
madrin

Benszi!
:lol: Hancur jelentem megvolt:) Viszont kádfóbiám van:( de akkor ma is hancúr lesz:)

Madrin! Én is olvastam, és nekem is tetszett, de a Zita West: gyereket szeretnénk könyve még jobban! Esetleg utána ha van kedved azt is olvasd el! Engem az dobott fel, és adott erőt, na meg sokat segített, hogy pozitív legyek:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, csinálj már egy tesztet, naaa :) Amúgy, ha negatív, a vörösbort, esetleg egy kis ugrabugrát tudok ajánlani :)
elan

Lányok! Annyi, de annyi kérdésem van. Felteszem. Feltehetem?

Szóval, beülti feltehetőleg középidőben?

Muszáj feküdni utána, vagy csak ajánlott, vagy anélkül is kismami lehetek (ücsörögnék azon a héten)?

Leszívásig lehet nyulacskázni (loptam a kifejezést, de tetszik), vagy nem, vagy utána is?

Akinek volt már fagyibabája, kell e fizetni a tárolásért, mennyit a beültetésért, mennyi a stimú?

És nem utólsó sorban, szerdán találkozom-e valamelyikőtökkel?
estike66

Elan mi tényleg csoda számba mennénk, szóval szerintem csak szórakozik velem a rendszerem:)
A múlt hónapban hamarabb jött meg, csak hogy az előre megbeszélt HSG időpont ne legyen jó:)
Most meg késik, és így telnek a napok, és később kezdünk majd!:(

Ilyen az én szervezetem:)

Törpe

Kép
törpehzs

estike,

pár kérdésedre tudok válaszolni, gondolom a többiek is.

NEkem leszívás előtti pár nappal külön felhívták a figyelmem hogy no nyuszi :) Mert hogy szétdurranhatnak a tüszők... Hozzáteszem annyira fájt a hasam hogy kedvem se lett volna :oops: :oops:
Viszont a párodnak előtte 3 nappal el kell intéznie :oops: :oops:, ugyanúgy mikor mintát megyünk leadni.

LEszívás után nekem nagyon erős hasfájásom volt így örűltem hoyg létezem.....

Fekvésről nekem tanárúr azt mondta hogy 3 napig mindenképpen utána viszont ne, mert hoyg beleőrül az ember, meg egyébként is jót tesz a vérkeringésnek a kímélő életmód ( de nem fekve)
Persze mindenki maga érzi mi esik jobban, van akineka fekvés végig jött be.

Én kedden megyek, addig is vigyázz magadra:)
madrin

Szép napot lányok!

Elan,
Szerintem is naponta többször is ugyanezeken gondolkodunk, mint te, főleg a stimu közeledtével. Legalábbis engem is nagyon foglalkoztat. Nem élem magam bele abba, hogy biztosan sikerül, mert sajna benne van a pakliban hogy nem. De pozitívan állok hozzá, tehát miért ne sikerülhetne elsőre? :wink:

Vikkata,
Boldog házassági évfordulót nektek! Kép

Estike,
Teljesen igazad van. Ebben a helyzetben az lenne a nagyimnak is a legjobb, ha békében tudna elmenni, és végre nem szenvedne. Vasárnap azt mondta, hogy de jó nektek, mert nem vagytok betegek! A szívem megszakad. :cry:
Megy a drukk a szurikhoz!

Benszi,
Hűha, mekkora a pocód! Nem csodálom, hogy nehéz! :shock: Gyönyörű kismami vagy, de tényleg! :D

Nefke,
Akkor beindultak az események! Hajrá! Pénteken valószínűleg én is megyek, csütörtökre várom a mensim, így péntek a második nap. De ha csak pénteken jön meg, akkor is mennem kell aznap.

Madrin,
Bizti minden rendben lesz! Aztán meg spontán babásodásra fel! :wink: Én is olvastam a könyvet, nagyon sok hasznos infó van benne!

Nyunyi,
Hát sajna sok hülyeséget megtanulnak ehgymástól a gyerekek. Nagyon nehéz ezt kezelni. Továbbra is jobbulást Ördinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kukuccs!

Köszike az Ördis jó tanácsokat!!!Azóta már bocsánatot kért!!!!És elmagyaráztam neki mért nem szabad csúnyán beszélni!!!!Olyan édeske volt!!!!!

Törpe!!!Vikkata!

Csináljatok már tesztet!!!!!Naaaaaaaaaaaaaaa!!!!Hátha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Én lépek, szép délutánt lányok!

A keddi BMC-s járatnak sok sikert!
estike66

Elküldve: 2007 Szeptember 17 Hétfő - 13:17

--------------------------------------------------------------------------------

Juci hírek!!!!
Elmúlt a tüdőgyuszi Dorkánál és a hólyagok is elmúltak!
Ma elzárják a melkkasi drént és a holnapi rtg függvényében kiveszik de.Lehet,hogy gépről is lekerül Dorka,de azzal óvatosak még!

Bemásoltam nektek a Jucikás híreket!!!!Benszi baba írta!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ma nem tesztelek, csak holnapután max. ha addig sem jelentkezik, amúgy nem fáj a cickóm sem, nem hiszem, hogy baba lenne, nálunk ez szinte kizárt amúgy is.. :oops: Inkább valami hormonális car.. Amúgy ma rájarontok az apára az évfordulónk alkalmából, háthaaa bejön a praktika.. :oops: :roll: :lol:

Benszi! széppocis vagy!! :D Kicsit csúszik a progi szurira a válaszom, bocsi, de nem jövő hétfőn derül ki, lehet csak kedden vagy szerdán, ha így haladok, ki tudja melyik napon.. :roll:

Most elmenek haza, legyetek jók! Örülök a Jucis híreknek!! :D
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Vikkata, boldog házassági évfordulót!

Rebe, valóban nincs annál rosszabb, ha szenvedni látjuk a szeretteinket. Próbáljátok megszépíteni a hátralevő idejét! Sajnálom :(

Benszi, meglestelek én is. Nagyon szép a pocakod és tényleg nem kicsi :D

Örülök a Jucis híreknek! Csak maradjanak is továbbra a jóhírek.

Küldhetnétek nekem is a mensi manót. Pénteken mennem kell, akár megjön, akár nem. Az első 2 nap lezajlik a nagyja, de jó lenne letudni addigra... Megfogadom én is a jótanácsokat (meleg fürdő, vörösbor tuti meglesz). Páromat kellene elkapni, de tiszta nátha és nem hajlandó velem "közelebbi kapcsolatba" kerülni, nehogy a stimu alatt elkapjak valamit. Lehet, beszerzek estére egy maszkot :wink:

Gabicsibe???? Mikor lesz a punkció?

Nefke, Rebe, lehet találkozunk pénteken??
süni76

Vikkata!

Nem igaz,mert csodák vannak!!!!!Jó apa ugrást!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süncike!

Nállad is késik a menszi manó??? :wink: Patikában bizti van maszk!!!! :lol: Hajrá!!!!

Kicsi Gabicsibém!!!

Merre vagy????

Zsebibaba!Jezsoerika??????Hol vagytok lányok?????Gil????Nem ér nem jönni!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika
De édes vagy, hogy hiányolsz! :D :D Csak tudod, most nagyon nem érek rá, és nagyon nem történik babás téren semmi velem, de sokat gondolok rátok!
Vigyázz ám magadra, és remélem, babás vagy!!!!!!!!!!!!! Köszi a Juci híreket, remélem, innentől csak jó híreket kapnak szegénykék!

Gabicsibe
Mi újság????????????????????????? Jó volt találkozni! Mikor lesz a nagy nap????

Vikkata
Azért egy tesztet csinálhatnál! Írtam itt a barátnőmről, akinek a sikertelen lombikok után, mikor mindennel leálltak, spontán összejött! Nagyon drukkolok!! És boldog házassági évfordulót!!!!!!!!!!!

Rebe
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok, és mindig ér valami baj! Most már csak jó jöhet!

Zsókuci
Őszinte részvétem! És ahogy írod, te se érsz rá unatkozni, mindenben van részed. De remélem, jól vagy!

Törpe
Neked micsoda párod van? Negyedéves évforduló?????? na, erről még nem hallottam!

Madrin
Akkor hajrá spontán hónapok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmi se kizárt! :wink:

Süni
A maszk jó ötlet :lol: :lol: :lol: Vagy csináljatok házi inszeminációt! Múlt héten én voltam beteg, most férjem kapta el. Tiéd is bele akar halni a náthába? :lol: :lol:

Holnapi BMC-s járatnak sok sikert, rövid sort kívánok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Kicsi Gilem!!!

Örülök,hogy írtál!!!!Remélem én is hogy ez most sikerü!!!!!Igérem vigyázzok magunkra! :lol: Gondoltam hogy azért nem írsz mert elfoglalt vagy Drága!!!!De azért gyere ha van idöd!!!!!Nekem mindig híányzol ám amikor nem írsz!!!!!!! :wink: Pusszantlak

Kicsi Gabicsibém!!!!

Hol vagy Drága!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Itt vagyok Nyunyika drága :D

Ma nagyon későn végeztem,3/4 2 -kor jöttem el!Igy rohannom kellett a bundátlanítóba, azért jöttem ilyen későn!
Szóval szerdán meg lesz a nagy nap,ma fél 11 és 11 között kell beadom a másfél adag Ovitrellét.

Végre ismét jó hírek Juciéktől,csuriban akezem hogy így is maradjon!

Kata
Boldogságos házassági évfordulót és hátha megkaptátok erre azt a szép ajándékot :wink:

Törpi
Csodák pedig vannak!Hátha most neked járt egy csoda :wink:

Estike
Szerdán én is ott leszek,de én tentézni fogok és nem hiszem hogy beszámítható leszek egy tracspartira!De ha gondolod az ágyban megtalálsz :wink:

Gil
Készülj a következő dumcsira,mert tartozom neked!!!!

Süni
Kellemes estét :D
gabicsibe

Gabicsibém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huráááááááááááááááááááááá!!!!De jóóóóó!!!!!Ugy örülök neked!!!! :P Akkor a héten vissza is kapod majd öket?! :wink: De izgi!!!!!! :P Jó lenne ha egyszerre lehetnénk kicsi mamik!!!!!Na majd gyúróóóók rá!!!!Nálad tuti lesz a siker!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajszik!

Elköszönök mára!!!!Jóccakátt nektek!!!!Holnap majd jöjök! :wink:

Kicsi Bonyám!!!!

Merre vagy????Majd holnap dook egy emailt!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Hazaértem végre. Van 16 db tüszőcske. A legnagyobb 1 db azt hiszem 20-as vagy 21-es a legkisebb 11-es. Ma este tüszőrepi szuri és szerdán leszívás ha minden jól megy és jól fejlődnek és lesz közöttük egészséges akkor hétfőn kapom őket vissza. Kérlek szorítsatok nagyon hogy találjanak petécskét és legyen sok egészséges köztük.
nikó

Elfelejtettem a méhnyálkah. 9,5-ös. :roll:
nikó

Gabicsibe

Hajrá!!!! Ezek szerint beindultak a petikék!!! Majd csak akkor találkozunk, ha már biztonságosan járkálhatsz!

Nikó
Megy a drukk neked is!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok csajszik! :D

Törpe,
Utólagosan is boldog fél éves házassági fordulót! :D:D:D

Kép

Á, amúgy melóhelyen pörgök, de itthon leeresztek. Szeretek pihizni is, bár a semmittevés annyira nem jön be. Inkább, ha van jó műsor a tv-ben, vagy a babanet :oops:, vagy könyv. Szóval el tudok én lenni itthon is! :wink:
Örülök, hogy fincsi lett a töltöttkápi! Én még sosem csináltam :oops:

Elan,
Persze jó, ha arra is fel vagy készülve, hogy mi van akkor, ha esetleg nem sikerül, de csak mondjuk úgy 0,00001%-ben :D Szóval úgy állj hozzá, hogy TUTI sikerül, mert sikerülnie kell! És miért ne sikerülne elsőre? :wink:

Kata,
Nagyon boldog házassági évfordulót!! :D:D:D Hányadik?

Kép

Hűűű, jó lenne azért, ha esetleg spontán lenne baba :D:D Hátha… :wink:

Nefke,
Hurrá!! Gratula az első 2 szurihoz! Iszonyatosan drukkolni fogok Neked végig!!

Madrin,
Én is a Várva várt babákat olvasom. Már amikor van időm. Sajnos lassan haladok vele, pedig jóóó! :D Utána megveszem a Törpe által ajánlott Zita Westes könyvet is :wink:

Estike,
Bár már a többiek válaszoltak, de azért én is megteszem :wink:
Igen, a beülti középidőben lesz kb., de az UH-ok alapján a dokid dönt majd, hogy mikor a legalkalmasabb.
Pár nap fekvős, pihizős nap ajánlott transzfer után, és utána is mindent csak öregesen. Amúgy véleményem szerint az a pár nap is lehet kicsit sétálós, hogy jó legyen a méhed vérkeringése.
Leszívás előtt azt hiszem 4 nappal már ne nyuszizzatok, mert Apának kell leadni cuccost, ahhoz meg ennyi nap kell, hogy jó legyen :wink:
A fagyis kérdésre nem tudok válaszolni.

Rebe,
Szegénykém, borzalmas lehet a nagymamidat ilyen állapotban látni :cry: Kitartás drága!!!

Süni,
Hehe, érdekes lenne, ha maszkban bújnátok össze :wink: :lol:

Gil,
Köszönöm szépen, a körülöttünk zajló események, és a sok munka ellenére egész jól vagyok. Bár, nagyon-nagyon sokszor… tudod…de hát ez sosem fog elmúlni…
Azért te se dolgozz túl sokat, és néha adjál életjelet magadról :wink: Vigyi magadra, puszillak!

Nyunyi,
Mennek ám a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nikó,
Hűűűű, 16 db? :D:D:D Ez aztán szép eredmény! :D:D Nagyon-nagyon szorítok!!! :D

Jók legyetek lányok, mindenkinek mennek a drukkok, tüszőnövelők, babatapik – kinek mire van szüksége! :D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Törpe!
Hajrá huncutkodás!

Rebe,Süni,Vikkata!
Köszönöm a pocakdícsérőt!

Gabicsibe!
Ezer drukk szerdára!

Vikkata!
Ne aggódj,a tied minden ráérsz!

Nikó!
Tyű mennyi tüsző!Drukk neked is szerdára!

Krisztike!
Végkimerülésben kivagy már?
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Köszke mindent de tényleg vigyázzatok magatokra pusszantás!
Benszi!
Mekkora pocó tök jó!
Nefke!
Hajrá! Mennek a drukkok csak így tovább!
nikó

Nyunyika!

Örülök, hohy megírtad jó híreket Dorka babáról. Én most már nagyon optimista vagyok és még nagyon szorítok.
Te, hogy érzed magad?????

Gabi!

Nagyon jó, hogy már itt tartasz, néhány nap és már embriók lesznek pocódban!! Szerdán meglátogatnálak, de ha a folyósón nem ismertelek meg, hogy találnék rád az ágyban? Valami különleges horkolás, motyogás, fogcsikorgatás????

Nikó!

16???? Ez egy nekem tetsző szám, gratula és hajrá petikék. Ha jól értem, akkor egyszerre lesztek kismamik Gabival, én pedig egy hét múlva követlek benneteket. Ámen.

Zsokuci!

Köszönöm infókat. Nem vagyok ám cex mániás, csak kiváncsi.

Egy kis számtan óra!

Puregon 600-as-ból, hány napon keresztűl lehet szurni, ha a napi adag 150. Mert nekem megvolt a 4(igaz nem vagyok okosabb. mint egy 5.-es), de maradt a patronban egy csomó lötyi. Lehet, hogy elromlott a toll?
estike66

Estike!

Köszke szerintem is így legen! Egyszerre és egymás utánn legyünk kismamik induljon be a baba eső! Ámen! :D
nikó

Jó reggelt Lányok!!! :wink:

Nikó Drága!!!!!

Gratula!!!!!!Nagyon jó kis méretek!!!!!!Hajrááááááááááá!!! :P És persze az én Gabicsibémnek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zsókucikám!

Köszike! :wink:

Estike Drága!

Nem érzek semmit,mert nem figyelek rá!!!!Max annyi a külömbség az elsőhöz képest hogy nem fáj annyit a pocóm,meg nem a cickó fáj csak a bimbóm!!! :lol: majd 26 án kiderül!!!Akkor én már tesztelek!!! :wink: a bmc-ben meg 28 án!!!Most nem leszek hős,mert a múltkor nagyot csalódtam!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Gyorsan visszaolvasok, és dobok egy táblát....
Tegnap nem jó hírekre ébredtem, az én kis drága öcsikém 40 fokos lázzal szenved otthon...
Így az éjjel kigondoltam a műszakcserémet, és megyünk ma haza, és csak pénteken jövünk....(mert éjszakás vagyok).
Nem is nagyon leszek net közelben, hisz "családlátogatásra" megyünk.(ez kicsit morbid, de apunak most lesz a halálának az évfordulója, anyunak pedig a szülinapja):(:(

De gondolatban Veletek vagyok!!!!!
Vendég

Gabicsibe
holnapra nagyon drukkolok neked,már valakinek sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!neked biztos fog :P :P :P ügyi legyél :P

Niko
szuper méretek,sok tüsző,nagyon drukkolok neked is :P :P nekem kb 20 tüszőm érett,abból 12 -öt sikerült elsöre leszivni,remélem neked is jó sok szépet szivnak le :lol: :lol: most nagyon sok lányért kell izgulnunk :P :P

Kriszti
jobbulást az öcsédnek,szegény anyukád biztos nem boldog a szülinapján,ilyen szerencsétlenül jött ki :oops:

Vikkata
boldog házassági évfordulót :P :P nekem 24. én lesz a 2 éves :oops: :oops:

Nyunyika
nagyon drukkolok hogy ezek a jelek azok legyenek,és a babóka ott lapuljon a pocakban :P :P

bibar

SZIASZTOK! KÖSZÖNÖM A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓS JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!!!!!! :D :D :D

Mensi ügyben nincs hírem.. Hőm magasabb, mint tegnap, szóval már nem tudom.. :? Ma vagyok a 32. napon.. Apa se segített a dolgon, pedig laharcoltam.. :oops: :lol: Ma mindenesetre veszek egy tesztet és holnap reggel megejtem. Lányok, ha Nyunyi által emlegetett csoda beigazolódna, akkor elkezdem az Utrót.. szerintetek 3*3-at lehet?

Kriszti, sajnálom öcséd, gyógyuljon meg mihamarabb.. Vigyázz magadra az utazás alatt is!! Várunk vissza!!!

Gabicsibe, nagyon drukkolok ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék beindítani a topikot babaügyileg!!! :wink:

Zsókuci!! 2. volt!! :D :D

Gil, reggel megejtem mindenképp.. hátha.. :roll: csak a cicim fájna legalább.. :?
Nikó, ezek nagyon szép eredmények!! :wink:
torolve_20130114141731

Törpe!
Boldog negyed évet!!!!! :lol: :lol: Még ilyet sem hallottam!MIlyen kis figyelmes az uracskád!!!! :wink:
A káposztát én is szeretem, sztem holnap én is azt kapok otthon!
:lol: :lol:
És persze hajrá spontán baba!!!!!!:):)

Katicám!
Nagyon sok boldog házassági évfordulót!!!!!Igaz kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel...Kívánom, hoyg még legalább 70 évet éljetek le ilyen csodásan!!!És hidd el, jövőre már 3-asban ünnepletek!!!!A mensivel kapcsolatban, nekem a lombik óta 2 volt, de iszonyat mennyiség!!! :shock: Még én is megijjedtem....Azért csendben drukkolok, hátha nem jön meg!!!!:)

Sajnos tegnap elkalandoztam, annyi dolog közeleg, (persze rosszak), és most az öcsém betegsége is...De ma megnyugszom, mert láthatom!!!Lehet az a baja, hoyg 2 hónapja nem látta az ő kedvenc nővérkéjét, és meglát, meggyógyul..Biztonság kedvéért viszek neki infuziót, szurit(nagyon fog szeretni :twisted: :lol: )

Estike!
Akkor már nem sok van Neked sem hátra...Még másfél hét...Sok sok befutót kívánok!!!!! :wink:
A kérdéseidre a válasz:
Feküdni nem muszáj, de az első 3 -4 nap ajánlott...Aztán lightes munka.....
Leszívás előtt a kutya sem kívánja a sexet...Legalábbis én nem kívántam. De sztem ha nem fáj, miért ne???Annyi tüszőcském volt, nekem fájt, előtte 1 héttel már no sex.....
A fagyiért a tárolásért nem kell fizetni, viszont ha azt akarod, hoyg ne menjen az 5 esélyed el, és ne jelentsék le a TB-nek, akkor ki kell fizetni 100 ezret.....Stimu nem minden esetben van, a spontán ciklusod 3. napján néznek meg UH-val, és ha jó a nyha, és úyg itéli meg a doki, lesz spontán peteérés(ez ugye több uh, és vv, nekem így mondta a Szűcs doki), akkor visszakapod...Stimusnál nem tudok segíteni(még előtte vagyok):)
A puregon toll pedig túl van töltve...A 300-asban is 420 van...Szóval nem a tollad romlott el....:)

Benszi!

:lol: :lol: :lol: Nagyon jót nevettem az írásodon, h szeretnél végkimerülni..... :lol: :lol: Tegnap volt peteérésem, ezt iszonyatosan éreztem is..... :lol: Adtunk a jónak!Végkimerülésíg! :lol: :lol: Persze aztán mentem éjszakára, na, az gyötrelem volt(valszeg ott repedhetett meg a tüszőm, mert iszonyat fájdalmaim voltak.... :? :? De reméljük a randi összejött! :wink:
Csodaszép kismami vagy!!!!De mekkora pocid van????!!!!
:shock: :shock: Nem csoda hoyg nem bírod...És még messze a vége! :roll:

Nagyon örülök a Dorkás jó híreknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Bibar!
Sajnos nem, nem boldog...Ugyanis karácsonykor lesz 4 éve hogy meghalt....Akiről szoktam írni, az a nevelőanyukám.....(Apu második felesége):Szóval nálam a családlátogatás a temetőre, és az öcsémre, és a hugomra korlátozódik........
:oops: :(

NIkó!Gabicsibe!!!
Hajrá szerda!!!Sok sok befutót kívánok Nektek is!

Na, frissítek, és teszem a táblát!!!Nagyon sok embernek lehet mostanság drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

KAtám!
Tudod, nincs 2 egyforma terhesség....Az transzfernél fájt a hasad, cicid, és mégsem volt baba!!!Most nincs tünet, és........ :wink: :wink: Ki tudja!!!ÉN nagyon drukkolok Neked!!!!!Sietek vissza, de azért majd otthon is olvasgatok, főleg holnap reggel!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Kép

Na végre, jó hírek Dorkáról! Remélem akkor most már elmúlt a veszély, és innentől kezdve Dorka baba szépen fog fejlődni!

Süni,
Jó lenne találkozni pénteken! :wink:

De én már teljesen elbizonytalanodtam. Csütörtökön kéne megjönnie, de még sehol semmi. Tudom, hogy még csak kedd van, de két nappal előtte már barnázni szoktam. Most meg semmi. Mi lesz ha nem jön meg csütörtökön?! És elvileg a második-harmadik nap kezdenénk! Mi van, ha csak péntek délután jön meg? Akkor mit csináljak csajok? Mert ugye akkor a szombat a második, a vasárnap a harmadik nap. De péntek délután nem mehetek a BMC-be már. Tudom hogy este 6 után, már másnapnak számít. De mi van a délutánnal?

Gabi,
Szerdára megy neked a drukk! Közeledik a vége! :wink:

Nikó,
Neked is megy a drukk! Akkor nálad megvárják, hogy blasztók legyenek?!

Kriszti,
Jobbulást az öcsédnek!!!! Sajnálom apudat!!!! Anyudnak a körülményekhez képest boldog szülinapot! Nehéz lehet nektek most! :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Estike!
Nekem régebben azt mondták, hogy a 300-as puregonban, több van mint 300, de már nem emlékszem, hogy pontosan mennyivel. Szóval szerintem a 600-asban is kicsit több van. Én is 600-asat kaptam, de még csak kétszer 150-es használtunk fel és így nem tudok segíteni, hogy pontosan mennyi van benne, de valoszinüleg kicsit több. Ha gondolod hívd fel a BMC-t és Ők biztosan meg tudnak nyugtatni.
Amúgy ha jól tudom (ezt én is Gabitól tudtam meg tegnap), hogy a puregont felbontástól számítva 29 napig lehet felhasználni.
Nefke
nefke

Kriszti!!!

Nekem azt mondta a W.doki anno, hogy a fagyibabásnál a ciklus 8-10. napja között kell visszamenni, most akkor a 3. nap néznek meg UHun?? Más is írta régebben ezt a 8-10. napot, most akkor mikor kell menni a fagyisnál? :roll:
torolve_20130114141731

Vendég

Kriszti,
Csak most olvasom a soraid amit Bibarnak írtál! Közben írtam az üzimet!
Nagyon sajnálom, nagyon nehéz lehet neked is! :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Katica!
Nekem azt mondta a Szűcs, a 3. napon menjek, és megnéz UH-val, és azután még 2 X fog....És a ciklus közepe táján kapom vissza...Még rá is kérdeztem, hoyg a 3. napon???
Nem értem, Neked miért a 8. napon kell menni...Lehet én stimuval fogom kapni.Vagyis attól függ, milyen lesz az UH kép a 3. napon. Ha nagyon gáz, akkor stimulálnak.
Bár nem értem, a nyh-a csodaszép volt, és van spontán peteérésem.
Kérdeztem annó, előtte telefonáljak e, és akkor is mondta, nem kell, a mensi 3.. napján menjek..... :roll: :roll:
Vendég

Na, lépek aludni, mert hosszú volt az éjjel.....És délíg dolgozik párom, aztán indulunk haza!

Rebe!
Nincs gond, hisz a nevelőanyumat is úgy írom, anyum...Így félreérthető volt. És mivel nincsenek szülök, annál nagyobb a testvéri szeretet....IMádom őket!!!!!!!!Ez pótol mindent!!!!!

Puszi mindenkinek, majd reggel benézek Katicám miatt!!!!!! :wink:
Vendég

Nem igaz, megint nem sikerült Madrinnal találkoznom :(( Pedig úúgy de úgy lestem a farmer/áttetsző mappa párosítást! Madrinka, merre voltál?

Iszonyú gyorsan sorra kerültem, 8kor már kifelé jöttem a BMC-ből... 3 tüszőm érik, de ebből egy méreten aluli, abból Obi Wan mester szerint nem lesz semmi... (tudjátok, a fénykard miatt hívom így :P )

Viszont a bal petefészkemben érik 2 rendeske, egyelőre 11-12, ha jól értettem... még 2x szúrok, és csütörtökön újra UH.

Ugyhogy Benszi, csütörtökön, ha Te is ott leszel korán, megejthetjük a Merinal átvételt! Ha csak 1, az sem baj, annál kevesebbet kell majd vennem...Én megint ott leszek már 7-re, és utána rohanok dolgozni.
elan

Jó reggelt mindenkinek!
Hű de sokat írtatok!:)

Féléves a fordulónk, nem negyed:) de nekem még ez sem jutott eszembe:) Most, hogy mondjátok majd mondom Apának, hogy jól elfelejtette a negyedéveset: :lol:

Gabicsibe,
de jó hírek, nagyon sokk drukk holnapra:)

Nyunyi,
Már csak 8 nap és teszt:) megy a drukk ezerrel!

Kriszti,
öcsikédnek jobbulást! Ma lesz a harmadik káposztás napom:) Még nem unom :lol: Neked is jó étvágyat! Nincs jobb, mint anya főztje:)

Vikkata,
ha jó lesz a teszted, én is tesztelek:)

Rebe,
úgy tűnik most mindnekinek késik :roll:

Nikó,
Neked is megy a drukk!

Benszi,
Hiába a hancúr:) Talán majd ma a jóga?! :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti!

Jobbulást tesódnak! Biztos, hogy infuziónak, szurinak örül? nem lehetne esetleg egy kis fagyikával, csokikávsl meglepni?
Köszi infókat, és sajnálom, hogy édesanyáddal már csak a temetőben tudsz beszélgetni.

Vikkata!

Az jó, hogy holnap reggel tesztelsz, de én nem fogom megtudniiii. Hatalmas lik lesz az oldalamon, aztán még kipottyannak petikék.

Rebe!

Csütörtök nagyon messze, péntek pláne.

Nefke! Köszönöm!!!
estike66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: