A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi
Köszi az infot..meg Kinderke

Basszus rizibizit eszem..
A foodnál amúgy csupa olyan kaját hoznak amit nem lehet /ne enni..

Zsu!!
Ha jó a Joker átpártolunk.

Apa mindjárt jön haza értünk és indula a mandula UH-ra
torolve_20131003125716

Jaj, bocsi, javítottam. Már az 503. oldalnál tartok olvasásban, statisztikát javítani fogom. Szülisztorimat megírtam az én szemszögemből is Manó kérésére, majdaniglen azt is felnyomatom. Igyekszem ám! :wink:

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!Gyermekem alszik így gyorsan be köszönök utána megyünk sétálni mert holnaptól itt vihart mondanak.Szülési adatok:39+4 6:30 kor mentünk be a Kórházba 16:56 kor született meg Beni.Szülés normál hüvelyi.Nagyon szépek a babák mindenkinek csak gratulálni tudok.Kata:Hajrá Egon!!!Na megyek mindenkinek kellemes pocak fájós mentes napot kívánok.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Bálint 9 óra óta alszik, végre egy kicsit utolértem magam.

Ha felébred, megyük a dokonénihez tápszert íratni, biztos ami biztos, legyen itthon. Szerencsére éjszaka elég volt a tejci, és még ma sem kapott Bálint tápszert, ennek nagyon örülök. Bár sajna általában du. szokott kevés lenni a tejci.... :? na de hátha ma elég lesz :wink: jó lenne.

Alig várom már hogy kimozduljunk, isteni idő van. Az előbb teregettem kint, olyan jól melegítette a hátamat a napocska :D

Holnap megyünk vidékre, a párom anyukájához. Remélem holnap is ilyen szép idő lesz.

Visszaolvasgattam kicsit. Látom megint "divat" a mellgyulladás a topicban. Csajok, lázatok nincs? Csak így simán a mellgyulladás? Azért ha nem múlik, szerintem kérdezzétek meg a dokitól hogy mit javasol. Egyébként pedig valóban sok melegvizes zuhany, esetleg borogatás, és alapos fejés. Nekem sajnos lázzal is járt, és amikor már 2. napja nem ment le a lázam, elmentem dokihoz, és antibiotikumot kaptam. Nem örültem neki, viszont azóta nem jött vissza a mellgyuszi :lol: Ezt most gyorsan le is kopogom :wink:

manó: jaja, adós vagyok a szüléstörténettel, tudom. Megírom ám... de mikor?! Igyekszem vele. Az a gondom, hogy már elekzdődött a suli, abba az irányba sem ártana orientálódnom egy kicsit. A páromat pedig nyúzom folyamatosan, nagyon jól haladok!!! :wink: Ha az idő is úgy akarja, októberben megyünk Karintiába :wink:

Brigi, nem irigyellek. Kitartás!!!! Sokszor eszembe jut, hogy én itt "sírok" nektek sokszor 2 gyerekkel, akkor hogy bírnám azt, amit te és a többiek csináltok?! Úgy érzem képtelen lennék rá.
( legalábbis most, az biztos) Minden elismerésem a tiétek.

Orsi: hol vetted a hordozó kendőt? Én is szeretnék venni. A mini manó oldalán láttam, lehet hogy elmegyünk oda.

Bori: igen, mi is a XI-ben lakunk, 3 éve.

Andi, láttam a járgányt, nagyon szuper. Remélem beválik :D :wink:

Tegnap vettem Bálintnak a Tescoban egy klassz kis mellényt, mindjárt lefotózom, és megmutatom.

Felébredt Bálint, később felrakom a képeket.

Majd még jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

KinderAndi! Olvastuk a minibetűt is ;) árulkodás :D
M.Andi! Zsuzska kis kivárós, már nagyon nézi, mi van előtte… :D
Uxi! Yuppie! És hogy vagy? Nem volt így megterhelő? Férjecskéd ügyi volt? Emibaba nem ijedt meg?
Moniának ezer drukk Csodababához!!!!!!!!

Anyóstéma. Kicsit megértem ám őket! Ha belegondolok, hogy a leendő menyem nem hozzám fog fordulni, h mit csináljon az unokámmal… hát, belőlem is kitör az okoskodhatnék!!!
Kata! Azt hiszem „nyertél” a nagyszülők fronton… Sajnálom! Rossz lehet így. De legalább a Párod már tapasztaltabb, így van némi segítség az „ez most normális?” kérdések megválaszolásában.

Rita! Szeretnék egy kivonatos táblázatot csinálni, ahol csak az adatok vannak, és lusta vagyok mindenkinek a szüléstörténetét végigolvasni mégegyszer… ;) Hát, ezért kellenek az adatok.
Vendég

és akkor a képek....

Kép

Kép Bálint pancsizik (enyhén piros szemekkel)

Kép csukák

Kép
Kép
moni1973

off
Móni! Kijavítsam a piros szemet? Photoshoppal két kattintás! Küldd el a szarvasbori@gmail.com-ra és postafordultával küldöm pirosszem nélkül. Lehet nagy méret is! 5 megáig simán átjön.on

Nagyon tuti a mellény!!!
Vendég

Móni - jók a képek, mellény, csukák, de a piros szemű (s itt nem az ilyen nevű halacskára gondoltam) a legjobb.

Nem tom (ma kihagy az agyam) ki írta, de tök jó a hír, miszerint Moniá a finisben. Mikor már külsős lesz a gyerek, remélem nekünk is megmutizza. Addig is ha a hírhozó bír kommunikálni még vele (moniával), akkor üzenem, hogy további jó pocisságot (hú, én barom, nem emléxem, hogy útáltam az ilyen szöveget?), de utána egy gyors, de legalábbis könnyű szülést, s csodababát egészségesen ölelhesse a karjaiba.

Esztora, Nadine jó volt olvasni a picurok születését. Nem lehetett semmi, ha Esztorának végül nem maradtak negatív gondolatai, meg a Nadine által említett forgalom is izgis lehetett. Volt akkor babatermés bőven.

Gyermekem még mindig alszik, tojik rá, hogy kéne menjek Edinának füzeteket, könyv- és füzetborítókat venni. A borítókat eccerűen eddig tökre elfelejtettem. Látszik, hogy egyetemeken ilyen nem kellett, írószerei, színes cerkái, radírok, hegyezők halommal vannak, meg kézimunka órákra első cuccosok is, füzetek ott nem vótak ahun ezeket vettem, na de borító szerintem lehetett, csak há máig eszembe sem jutott.

Kép
kissmanó

Dorka :D
37+5, 7-kor magzatvíz el, 11.45-kor bébi kint, hüvelyi

Kép
Kép
emma1976

Anyóssal pont 1 órája csacsogtam. Minden héten 1x felhív, érdeklődik. 220 km-re vagyunk, mi megyünk 4-5 hetente egy hétvégére (eddig 1x voltunk), ők évi 3-4x jönnek néhány napra - legalábbis ez a terv. Aranyosak, de persze ők is bazi jól tudnak mindent, meg a "van elég tejed?" kérdés itt is sűrűn játszik :x Mondjuk az, hogy Zalán 2 hónaposan 5200 g(2 kgval több, mint született) nekik is meggyőző :D
Múltkor 1 nap után, mikor egy sírásnál rögtön tudták, mi a baj, mosolyogve megjegyeztem, hogy örülök, hogy mindenki ilyen jól tudja, mi a baja a gyermekemnek... vették a lapot, utána visszafogták magukat :D

Kép
Kép
emma1976

Bori! 39+2, medencevégüü fekvés, ezért császár június 21.-én. Elfolyt a magzatvíz. 11:30-kor elfolyt a magzavíz, 13:47-kor Egon kint volt. :D

Manó! Alszik, de jó! :D Bár, soxor nekünk ez se jó, az se jó...szegény gyerek honnan tudja, mit kell csináljon? :lol:

Most Egon is alszik. Napközben úgy tud elaludni, ha táncolok vele vagy melléfekszem és olyankor hozzám bújik a kis dr´ga. :D

Móni! Gyönyörüü Bálint. Hogy felhúzta a szemöldökét! :D Nekem most csak hööemelkedésem volt, de legutóbb magas lázzal is járt. Mára már jobb a közérzetem, csak a mellem fáj még egy kicsit. Napközben nem fürdök vagy tussolok, mert nem hagyom itt Egont, majd ha apa itthon lesz. :wink:

Gurgi! Egyszerüüen hagyd ki a borsót belööle, majd megeszi apa :lol:
molkata

Ja, és akkor dobok képet az új pihiszékrööl. Manó! Ua. csak más színüü. Ès egy tegnapelöötti apás kép, éppen beteszi apa a kiskádba. Be van kenve fürdetöö krémmel :D

Kép Kép Kép
molkata

Csajok kinél hogy áll a koszmó helyzet?
mi dolgozunk ellene szépen múlik is,mondjuk elég enyhe mert alig látszik.

Nyunyi művelődik Mozart musical hallgatjuk éppen.

Szivvi melyik nap legyen a befutó?
(megnézem az időjárást)

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok! ezt a táblát csináltam önön szórakoztatásomra. köszönöm az adatokat!!!!
1190028850.7202.xls
Vendég

Hali!

Manó: köszi az orrszívós írást!

Emma: keresztelős ruha ügyben nem tudok segíteni, az én gyerekem pogány marad, de mi is az Árkádba járunk. Még lehet, hogy egyszer összefutunk. :D

Bori: király, hogy már van lábmunka!!!! (Bors a lábával mégcsak arra képes, hogy a szaros pelába belenyomja a sarkát)

Nenoke: szerintem a cib bank is foglalkozik babakötvénnyel. Mikor még terhesen ügyintéztem, már nyomták a kezembe az ismertetőt, meg azt mondták, ha ott csináltatom, ajándék törölközőt kapunk a babának... ez aztán a reklám

Nem akartok valami más jelzést adni az off-témának? Nem tudok ilyen hangyányi betűket olvasni, kifolyik a szemem.

Mit gondoltok arról az otthonszülős nődokiról? Biztos hallottátok a hírekben... Én ki vagyok akadva.
Szerintem ez is azoknak az idiótáknak a műve, akik beetetik az asszonynépet, hogy micsoda egyszerű dolog a szülés. Van helyzet, amikor ki kell használni még azt a sz@r kórházi ellátást is, ami itthon van. Talán némi józan ész és élne az a baba... :cry:
ckat

Bori - azért én nem mondanám, hogy 11 óra volt a vajúdás. Inkább szavaznék arra a 45 percre. A többi 10 óra és az a mulatság volt, meg az alagút végének a keresése. Mármint a pocakos alagúté, ami a végére már nagyon sötét lett, s besokalltam tőle. :lol:

Kép
kissmanó

Babakötvényt tuti intéz az otp is.

Ckat! Bocs, de nem értek veled egyet. Geréb Áginál 3000 gyerek született 15 év alatt, és ez volt az első baj.
Én sokkal inkább látom hibásnak a szülés medikalizálását. ha lennének magas szinten felszerelt, de barátságos szülésházak, mindenkinek jobb lenne, és vsz ez a nő is ott szült volna.
kár, hogy csak két alternatívánk van: otthon, kórházban. sztem egyik helyre sem való!
és rengeteg rémtörténetet lehet hallani megindított, majd úgy hagyott kórházi szülésekről, ahol szintén tragédia történt.
végig kéne gondolni, beszélni a felekkel, nők kezébe adni a döntés jogát stb.
kedvenc miniszterasszonyunk szorgalmazza, h 2008-ban végre fogadjanak el egy törvényt az otthonszülésről. itt lenne az ideje!!! más EU-s országokban már megoldották!
Vendég

Szarvasbori: akkor én is szórakoztatlak :lol: :
anyu: ckat, baba: Bors, terminus: 39+4, szülés: hüvelyi, vajúdás: ...nehéz kérdés... aktívan 95 perc, előtte kb.11 órán át éreztem "valamit", 10 percenként nem fájt (még aludtam is), hanem "furi" volt.
beavatkozás: burokrepesztés, és (egy szaros) nospa -3ujjnyihoz csak ez jár...-, komplikáció:-.

üdv.: ckat
ckat

Manó! a végére odaírtam, h nem fájt. nem igazán tudtam, hogy megfogalmazni. sztem az adatösszegzés szempontjából pont fontos lenne a Te irígylésre méltó szülésed!!! hogy írjam, hogy egyértelmű legyen?
Vendég

Nenoke Nyunyi is most kapta meg a levelet,ebben van a
www.allamkincstar.gov.hu cím állítólag itt fent vannak szerződést kötött bankok listája.

Bridzsi

Kép
esztora

Bakker - nem ugrik be. Pillangónak fia van vagy lánya? S hogy hívják?

Bori : táblainfó: Lynia- Emi az anyuka, jánya pedig Maja :wink:

Akkor (s mert Pillangó bébet infó hiányában nem bírtam "osztályozni") megszámláltam: minden kiscsajra jut egy pasi a Bori féle táblában.

Kép
kissmanó

Manó! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
köszi a javítást! LyniaEmitől és Majától ezúton is bocs!

Ckat! köszönöm a szórakozni valót! :D Beírtam Hozzád, és Manóhoz is a "valamit". Ha jobbat találtok ki, szóljatok!!!! :)
1190030393.16.xls
Vendég

Bori-Másik téma: igen ez volt első baj, sajnos erről inkább beszélnek, mint a sikerekről. Persze arról sem szól a hírek, hogy aki otthon kezd bele a szülésbe és kórházban köt ki a végén...
Talán a "szülésház" valóban megoldás lehetne vagy ha optimisták vagyunk: lesz, de addig érdemes inkább kórházba menni. Nem véletlen, hogy többségünk oda megy.

üdv.: cakt
ckat

....őőőőőőőő.... a nevem továbbra is ckat :oops:
ckat

Ckat! igen-igen!
én is itthon akartam szülni, aztán az anyai ösztön lebeszélt róla. így választottam a legalterosabb dokit, a legalterosabb kórházban. és végül jól döntöttem, hiszen a szurok miatt be kellett volna mennem itthonról is, és hát mint Te is írod, nem lettek volna túl jó fejek...
de hiába volt alteros a szülésem, ha a gyermekágy kórházi jellegétől felfordul a gyomrom. (még az alapítványi szobában is!)
szóval, ami van, az egyáltaláán nem jó. muszáj a reform!
Vendég

Na, most én nem hallottam híreket. Mi történt ? Gondolom valami balul ütött ki egy Geréb Ágis szülésnél. Kicsit (esetleg egy linkkel) felvilágosítana valaki?

Bori..... hmm. ilyen fényben vetítve...... nem tudom, akkor inkább maradjon így. Max azzal toldanám meg, hogy az ellenségeimen kívül még a tök idegeneknek is ilyen szülés(ese)t kívánnék.
Ja, s tényleg higgyen nekem mindenki, hogy egyáltalán nem fájt. Max 1-2 perc volt az erősebb része.
Bocs. Mégis. Fájt. Az azsúrozásos része. De ott csak nekem fájt, a gyerek kint volt.

Kép
kissmanó

Anyós off:én ritkán látom ami elég furcsa mert a szülést megvárta a folyóson (ők vittek be) aztán naponta jöttek látogatni,főzött nekem.hazajöttünk 1szer eljöttek és azóta semmi.ha Ricsi telefonál megkérdezi mi újság.
persze nem bánom mert ha felmegyünk hozzájuk tuti nyomkodja a cumit a szájába,meg akarja győzni hogy fáj a hasa.pedig kb ez a 3.hét amikor nincs hasfájás.szerintem kinőtte.
ja meg minden elmesélt már csomószor (10 gyereke van biztos tudja de rengeteget változott a világ mióta az utolsót szülte 27 éve)

Bridzsi

Kép
esztora

Manó! itt olvashatsz a tragédiáról.
http://index.hu/politika/bulvar/otthszul0709/
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha nem néztem meg legalább 5x, hogy miért is ama megjegyzés, hogy "őőőőőőő, a nevem továbbra is Ckat", há akkor .....
Erre jó az az email, ami már többször is járt nálam, miszerint a szövegben soxor mindegy milyen sorrendben vannak a betűk, max az első s az utolsó legyen azért a helyén, s úgy is nagyjából érthető az iromány. Na én is csak sokadjára vettem észre, hogy cakt

Kép
kissmanó

Basszus. Ez szomorú.
De szerintem lehet, hogy éccaka, mikor pár helyen tuti akad olyan, hogy ügyeletes dok alszik, ugyanez megtörténhetett volna, hisz csak szülésznős szülések azért gyakran vannak, dok oda sem üti orát. Hisz semmi komplikáció nem ígérkezik.
Hát örüljünk, hogy itt nálunk a topikban minden baba egészséges az egész családdal együtt.
S reméljük Moniáékkal is minden rendben lesz.

Kép
kissmanó

És gyermekem még mindig alszik. 6,5 órája evett.
Szóval este 21:30-kor, reggel 6:30-kor, 8:50-kor s azóta semmi.
Ha így megy, holnap Edó füzetek nélkül megy suliba.
Apa Szinaján van egy szállodának nyílászárókat tárgyalnak.

Kép
kissmanó

Bori - beírtam a többi lurkó nevét, s kifestőztem, hogy ránézésre lehessen látni a fiúkat/lányokat.
Ugyi nem baj, hogy belekontár?
Azért a pálma a tied, hagyom továbbra is neked.
Ki milyen adattal toldaná meg? Babent tábla

Kép
kissmanó

hihi babent persze értsd alatta babanet :lol: :oops: :roll:

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Bori klaasz a tábla :wink: ügyi vagy!
enyim adatok:
Zalán, 39+6, hüvelyi, kb 2,5 óra erős fájás abból überbrutál kb 45 perc a burokrepesztéstől a kitolásig! Én is kaptam egy oxitocyn szurit meg valami koktélt, ami felpuhítja a méhszájat vagy miszösz.. koplikáció nem volt hála az Égnek!

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket édesek vagytok! :D
Én sose tudom mikor milyen névnap van :oops:

Tücsi:
Hát Fenistil cseppeket kapott Zalán meg antibigyós szemcseppet az orrába! Ma voltunk kontrollon, de mivel még mindig szörcsög, fullákol a szopikkor, meg köhög :cry: (de nem tüdőből köhög hála, hanem "csak" a takonytól!!! ), azért vettek orrváladékmintát. Elrobogtam vele a mikrobiológiára, pár nap múlva lesz eredmény..

Annee: Hogy vagytok???????????

Molkata,Kinderandi:
Basszus gyógyuljatok, a mellgyula nagyon car! :( Kata én is szavaztam Egonra már egy párszor :wink:

Nagyon szépek a babák, öröm nézni a képeket :wink:

Hú szétmegy a fejem,asszem iszom egy kávét....
Hja apa elvitt ma ebédelni, halászlevet ettem és csak utólag esett le, h talán nem kellett volna még csípőset... :roll: elfelejtettem :oops: , szerintetek gáz lesz PiciLaciPocival?????? Nem volt annyira brutálcsípős, csak úgy enyhén...
Jónagy barom vagyok, de annyira kívántam már a hallevet és olyan rohadt jól esett!!! 8) :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Megjöttünk az UH-ról.
Minden rendben. Samu csak picit nyüszizett, nagyon aranyos, kedves dokinéni volt..el is köszönt Samutól :lol:

Jó lenne lemenni ma de Samu és én is álmosak vagyunk.

Szivvi!
Normaflor-t hogyan kell adagolni és milyen formában van?
torolve_20131003125716

Kata!
A rizibizi csak borsóból állt szinte, rizs elvévtve..háát meglátjuk de sztem nem lesz semmi, pénteken rakott karfiolt ettem és nem volt pocakfájás
torolve_20131003125716

Gurgi: Én is adtam Zalánnak Normafloret, amikor benyelte a fosós hányós vírust a csajoktól... Ilyen műanyag "ampullában" van! Naponta 2x felet kellett adnom Neki.... Nincs íze, Bogim "vízízű"-nek hívja :lol:
Én egyébként rendszeresn adom a csajoknak is. Nagyon pöpecül rendettesz odabent :wink:

ceniko
Szeged

Hja szerettem volna egy fürcsis képet Zalánról :lol: :
Kép
egy kis tökös üstököööööös :lol:

ceniko
Szeged

Bori! Olvastam a táblázatot, tetszik. Nálam a vajúdás ideje nem stimmel. Ha csak 1 óra lett volna, Gabókámmal az itthon szülők táborát gyarapítottam volna. Szóval 1óra 50percet "futottunk" aznap. (Ez eddig a rekordom.) És a másik, hogy gátvédelemmel sikeredett a dolog.

Otthonszülés: Sajnos kórházi körülmények között is történik ilyen tragédia. Kérdés, hogy milyen gyorsan tudnak beavatkozni az orvosok. A maradandó károsodások pedig csak hetekkel, esetleg hónapokkal később derülnek ki. Egy másik fórumon olvastam egy anyuka beszámolóját a szüléséről és a fogyatékos gyermekéről, aki orvosi műhiba miatt már soha nem lesz "teljesértékű", mivel mind szellemileg, mind testileg fogyatékos. És ő kórházban szült. Mi lett volna a jobb? Valószínű, hogy az ész és a szív másként érez, mást diktál.

Emma! Igazad van én már több, mint 8 éve sérelmezem, hogy a boltokban a fiús cuccok lényegesen gyérebb felhozatalban vannak, mint a lányos cuccok. A helyzet azóta is változatlan. Brendon, Kenguru, Boróka. Talán ezekben a boltokban érdemes még utána nézni.
mtücsi

Gurgika: én ettem borsófőzeléket is, és rizi-bizit is semmi hasfájás nem volt! :wink: Írok majd nemsoká privit!

Most jöttem a nagyrétről f12 óra "úton" vagyok, DM, közért, bankautomata (rendeltem az OTTO-tól :lol: ) és séta. Persze kutya mindenhova jött velünk! Nem volt azért egyszerű!

Na csoccsantás még benézek! Ma pedig masszázs!!! Jippijájé!

Andrea
Kép
kindernay

Enikő! Csak nem kavar be a halászlé! Zalán béb nagyon kis helyeske. Mennyit változott ő is! Tényleg, milyen volt a koncert?

Gurgi! Én is eszek renszeresen borsós ételt, sőt rakott kelre is beneveztem. A szőlőt is rendszeresen eszem, minden nap, igaz a héját óvatosságból nem mindig eszem meg.( Állítólag a héja okozza a hasfájást.) Hál' Istennek, hasfájásunk nincsen. :D
mtücsi

Manókám te nagy statisztikus vagy!! :lol:
Csinálhatnánk egyszer olyat is, hogy az egész család lefényképezkedik és kölcsönösen megállapítjuk, hogy melyik babó kire hasonlít! De csak ha az apukák publikusak :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Manó, köszi az általános köröztetést,ügyesen összetartod itt a társaságot te (is).

Olvaslak elég gyakran, de nem annyira,hogy vissza tudjak kellőképpen reágálni és nem szeretném, hogy mindig csak magunkról írjak.Na de most legalább egy életjel erejéig....

Esztora, koszmó ellen mit használtatok?Mi is küzdünk vele...

Gyönyörű képeket tettetek fel, teljes mértékben igaz,hogy ez a szépséges babák topikja :wink: .
Vendég

Andi
Azonnal értesicccss, ha megjötteka göncök! Ha jók, én is rendelek 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Zsanett
Sziasztok! Akkor most már fotót is lécci! Nyugodtan írj csak, minket itt bármi érdekel!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Na, már mindjárt behozlak titeket olvasásban ám! :lol:

Bori, de jó, éppen kérni szerettelek volna, hogy excelben jó lenne, ha segítenél összeszedni, én meg fel tudom rakni a táblánkba. Akkor ezen adatokat is feltüntetem majd. Dolgozom a szépséges táblázatunkon szorgalmasan. Ha kész, felrakom.

Cipőt még sosem adtam Balázsra, sem sétához, sem semmikor. Sztem felesleges. Inkább takaró, sétánál még sosem rúgta le.

kétfiús anyuka
babdorka

Egon kakilt!!!!
Leht, hogy a normaflor!!!!
molkata

Természetesen Bori a nagy statisztikus :oops: bocs! Persze Manó is az!!

KépKép

KépKép
szivvi

Tücsi
Ebből a Borókát nem ismerem... Hol van?
Most ajánlották a Loe-Poldit, kinéztem egy 3 részes fehér cuccost, lehet, hogy az lesz

Bori
Nekem nem nyitja meg.. francba... olyan kíváncsi vagyok!

Kép
Kép
emma1976

sziasztok!

Táblázat nagyon jó! Az adatok 39+5, hüvelyi, 10,5 óra e ebből csak 4 óra volt igazán kemény, beavatkozás: oxitocin gátmetszés, komplikáció köldökzsinór 1X a nyakon

Majd este megpróbálok jönni, mert már 2 napja alig alszik napközben csak este, és nincs időm netezni, de megpróbálok visszaolvasni.

Emi

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: