Sziasztok!
Bálint 9 óra óta alszik, végre egy kicsit utolértem magam.
Ha felébred, megyük a dokonénihez tápszert íratni, biztos ami biztos, legyen itthon. Szerencsére éjszaka elég volt a tejci, és még ma sem kapott Bálint tápszert, ennek nagyon örülök. Bár sajna általában du. szokott kevés lenni a tejci....

na de hátha ma elég lesz

jó lenne.
Alig várom már hogy kimozduljunk, isteni idő van. Az előbb teregettem kint, olyan jól melegítette a hátamat a napocska
Holnap megyünk vidékre, a párom anyukájához. Remélem holnap is ilyen szép idő lesz.
Visszaolvasgattam kicsit. Látom megint "divat" a mellgyulladás a topicban. Csajok, lázatok nincs? Csak így simán a mellgyulladás? Azért ha nem múlik, szerintem kérdezzétek meg a dokitól hogy mit javasol. Egyébként pedig valóban sok melegvizes zuhany, esetleg borogatás, és alapos fejés. Nekem sajnos lázzal is járt, és amikor már 2. napja nem ment le a lázam, elmentem dokihoz, és antibiotikumot kaptam. Nem örültem neki, viszont azóta nem jött vissza a mellgyuszi

Ezt most gyorsan le is kopogom
manó: jaja, adós vagyok a szüléstörténettel, tudom. Megírom ám... de mikor?! Igyekszem vele. Az a gondom, hogy már elekzdődött a suli, abba az irányba sem ártana orientálódnom egy kicsit. A páromat pedig nyúzom folyamatosan, nagyon jól haladok!!!

Ha az idő is úgy akarja, októberben megyünk Karintiába
Brigi, nem irigyellek. Kitartás!!!! Sokszor eszembe jut, hogy én itt "sírok" nektek sokszor 2 gyerekkel, akkor hogy bírnám azt, amit te és a többiek csináltok?! Úgy érzem képtelen lennék rá.
( legalábbis most, az biztos) Minden elismerésem a tiétek.
Orsi: hol vetted a hordozó kendőt? Én is szeretnék venni. A mini manó oldalán láttam, lehet hogy elmegyünk oda.
Bori: igen, mi is a XI-ben lakunk, 3 éve.
Andi, láttam a járgányt, nagyon szuper. Remélem beválik
Tegnap vettem Bálintnak a Tescoban egy klassz kis mellényt, mindjárt lefotózom, és megmutatom.
Felébredt Bálint, később felrakom a képeket.
Majd még jövök.
Móni