Sziasztok!
Niki,Gabi!Akár helyettem is és nekem is írhattatok volna,mert a helyzet uez nálunk is.

Csak nálunk nem én vagyok lepukkanva(külsőleg),hanem B. Full depi,olyan,mintha hirtelen nyakába szakadt volna minden,és most rájött nem biztos,h elbír vele

Miközben én is tökre vágynék uarra,amit megkaptam még pocakosan.De nem,még nekem kéne őt is istápolni és mindenkire tekintettel lenni
A családjával uez a helyzet,biztosan emlékeztek még mennyira odavoltam,h B.apukája saját kezüleg gyúrta a szilvásgombóchoz a té'tát,erre most semmi!Itt lakunk 1mástól három házsorra és a nyáron egyetlen egy órára nem sok,annyira nem vitték el Lilit sétálni vagy bárhová..........Nem is értem,becsapva érzem magam,nekem fontos volt,h mindenki várta ezt a babát.A sogornőm annyira odavolt,h különböző dienetikai tanulmányai alapján pocakfotókat és videófelvételeket készített a még meg sem született bébiről,h ez majd milyen sokat fog neki jelenteni nagy korában,most meg még egy közös képük sincs

Értitek ezt?Én nem!És persze hogy bánt.Próbáltam nem túllihegni,de végül is ez vezetett oda,h három héttel ezelőtt ott,akkor, azon a koncereten történt,ami történt és azóta is tart a mosolyszünet
Pénteken úgy bedühödtem,h este 9kor összepakoltam a gyereket és átmentem,kiosztottam mindenkit,nagyit,nagynénit,apukát és nagypapát.Nem bántam meg és persze úgy jöttem el,h elnézést kértem,na nem azért amit mondtam,hanem azért,ahogy!
Nem azt mondom,h az ő felelősségük és kötelességük lenne Lili nevelése,de az már igen,h a pici fiúk,h teljesít stressz helyzetben.És nem hinném,anélkül,h ítélkeznék,szóval nem hinném,h ebben a helyzetben,amikor nemcsak egy Lilit vállalt,hanem egy Alexát is,az lenne a helyes minta,ha senki nem kérdezi meg,h most akkor mi is van?Csendben megvacokltak neki estéről estére és senki nem kérdezett semmit!De tőlem sem!a kutya nem emelte rám a telefont,nem kérdezték meg,h te nyomorult el tudsz egyáltalán menni vásárolni,vagy ki viszi le a kutyát,stb.Arról nem is beszélek,h annyit sem,ugyan hogy vagytok?
És csak azért bántott ennyire,mert nem ilyen volt a kapcsolatunk.Tényleg úgy éreztem lett egy új családom itt a közelemben és a szívemben.....Már nem bánt,már túl vagyok rajta,elfogadtam az új felállást,erre volt jó a péntek.Tudjátok én azért elég szentimentális és idealista (is) vagyok,hittem,h olyan családunk lehet,mint a nagykönyvben,vagy legalábbis olyan,mint amilyenből jöttem.Nálunk nem divat a hallagatás,nem halálos vétek egymás életébe belelátni és akár meg is vitatni.Bármikor,ha vita volt köztünk,az én testvérem,sógornőm felemelte azt a rohadt telefont és megkérdezték tőle is,h mi a baj,hogy van,tudnának-e vmiben segíteni?Úgy tünt én is ilyen helyet kapok az ő életükben,de hát ezt csúnyán bebuktam..

Viszont mostantól lezártam,már nem fontos,nem akarok oda is tartozni!Ja és nem utolsó sorban,B.is hazakullogott,miután eljöttem és bocsánatot kért.Nem hazudtam neki megbocsátást,még nem tudom hogyan tovább,és még csak diadalt sem érzek emiatt.Csak megnyugvást,h kimondtam,ami bánt,nem nyomaszt tovább!Még hátra van a nagy megbeszélés,7végén ugyanis én erre nem voltam kapható,ha neki ráért ezidáig,akkor ezt a kis időt is kibírja még vhogy!
A koncert szupi volt,bár Robi néha azt hitte irodalmi felolvasó estén van,annyit beszélt ének helyett

Táncoltam és énekeltem is sokat,be is rekedtem

Huh,de a tegnap az kemény volt!Hajnal egykor feküdtem le,ötkor keltem és indultam Liliért.Olyan álmos voltam,nagyon kellett koncentráljak a vezetésre. mikor befordultam anyukámék utcájába,megkönynebbültem,leeresztettem és egyszercsak arra lettem figyelmes,h valaki dudál

mondom ki ez?hát én voltam,ahogy rátenyereltem a kormányra
délig pihengettem és csak utána indultunk vissza,akkor már csak az izomláz bántott
Na,jó hosszú lettem megint
Stella!nektek is jobbulást!
Én benne lennék az őszi taliban is,csak legyen 7köznap......
Mi szinte amúgy is egész nap csavargunk,szerintem igazából mindegy,h Pesten vagyunk utcán,vagy vhol egy kertben.....
szép napot
Doo!fogadd fel a kislányt nörsnek