ANITJA, JUIDIS, ÉS TÖBBI DRÁGA KISMAMI-TÁRS! NAGY GRATULA AZ ÚJONNAN ÉRKEZETT BABÁKNAK ÉS NEKTEK! SOK BOLDOGSÁGOT!
Emese: Máté bőre is nagyon száraz, már kezdtem aggódni, hogy valami nincs rendben, de ezek szerint gyakori probléma. Mi olajozunk meg dr.Teiss körömvirágkrémmel masszírozunk. Egyelőre még száraz a kis bőre, főleg csukló- és boka-lábfej tájékon, de a többi helyen talán kezd rendbejönni... remélem, már nem tart soká.
A másik, ami nagyon zavar, hogy állandóan kapargatja a pofiját, és tiszta kiütés az arca. A dokibácsi azt javasolta, kenjem a fürdetőkrémmel (arckrém gyanánt, nem csak fürdéskor). Nem veszem észre, hogy jobb lenne. Azt el tudom képzelni, hogy szoknia kell a kajákat, amit eszek, de azért örülnék, ha végre kitisztulna a bőre.
Cici: tegnap délután felhívott a főnököm egy elég rossz hírrel, és egyik napról a másikra felére apadt a tejcim.

Most eléggé parázok, hogy mi lesz. Mondjuk Máté megeszik napi 7-8 alkalommal 60-70ml-t, nem nyűgös, pisi-kaki bőven van, és jól is alszik, de azért nagyon zavar a dolog, hogy elég-e neki az, ami most van.
Szerintetek? Mellesleg remélem, a munkahelyi dolgok megoldódnak hamar, mert nem kéne idegeskednem.
A párom "gyógyító ujjairól" annyit, hogy elég kegyetlen volt, de megérte.

Különben meg lehet, hogy valami boszorkányféle, mert fejfájást mulaszt, Máténál pocifájást orvosol, és már magzatként is megnyugtatta Mátét, ha az apja a kezét a hasamhoz közelítette (nem tette rá!).
Regina: most már nagyon izgulok Érted! Nem tudom, miért, de reggel óta van egy olyan érzésem, hogy ez a Te hétvégéd! Folyton ez motoszkál bennem...
Irina: köszi, visszajelöltelek!
Részemről is megy a drukk Mindenkinek, majd ha lesz még időm, benézek! Puszi!