A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

HAJRÁ ANITA!

Kép
hajagosné szabó éva

Fleur,Banita Gratulálok nektek :)

Anitja!
Noel nem vár meg :( Sok sikert nektek :)

vera

KépKép
viranka

Oké, Anitja, nagyon várom!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt egy vicces kép..... Apa volt a tettes, aki így beállította a képet.... :shock:
Szép kis család vagyunk.... :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Csak ámulok ittt!

Banita: gratulálunk Laura babához. Csodállak, hogy ilyen nyugodt voltál végig, és még a szülés előtt is kmótosan leírtad a napodat!!!

Anitja: szurkolunk neked, hátha befordult már a babód!!!

Gremese: nálunk ez már spontán megy, elég sűrűn, remélem nem lesz egy vandál a fiunkból!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Banita Gratulálok sok jót kívánok nektek!

Anitja Hajrá-hajrá megy a drukk!

Tudják a babucik,hogy mikor kell jönni nagyon ügyesek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Banita:
hatalmas gratula. Sok boldogságot Nektek.

Anitja:
hajráááá. Ügyesek legyetek. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Emese: köszi az infót, majd azért még konzultálok a dokimmal kedden mégegyszer. Már rémtörténeteket is olvastam a neten ezzel kapcsolatban :cry:

Banita: Gratulálok a kislányodhoz, tényleg expressz sebességgel jött! Én is így szeretnék majd szülni :D

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Jaj, Lányok, nagyon édesek vagytok, köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat és az ötleteket! Ma már lényegesen jobb a helyzet! :wink:

ANITJA, HATALMAS DRUKK, ÜGYES VAGY, MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!

BANITA, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁCSKÁHOZ, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Mi ma tervezzük az első "hivatalos" kinti levegőztetést (eddig csak szellőztetéses volt), remélem, élvezni fogja a manócska.

Gremese, nagyon sajnálom a ciciügyet, és őszintén csodállak a kitartásodért! Sokat tanulok Tőled!
Kiskolbi írta, hogy a férje kimaszírozta-nyomogatta a csomókat, nekem egy barátnőm nagy csomóját a nőgyógyásza nyomta ki, rettenetesen fájt neki, de utána rendbejött. Nekem azért ez elég drasztikus módszernek tűnt...

Kép
Kép
irina

SILKA, Liza valami gyönyörűség! Gratulálok!

Gremese, azért remélem, terveztek valami kiállítást Zsófika képeiből! A Műcsarnokot ajánlom! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Először is mendenkinek gratula a babához, akinek még nem gratuláltam külön. Sajnos nem tudok visszaolvasni, mert kaptam anyás szobát mert a KISLÁNYOM tegnap életében először szopizhatott és 75 ml-t kis is evett a cicimből!

Még a doki is kiakadt, mert 50 az adagja!!!!
Ma már 1900 gr vagyunk, remélem hétfőn már kiveszik az inkubátorból. Már így is kivehetem minden etetésnél, és rárakhatom a cicimre pihizni, ameddig csak akarom!!!!!

Annyira boldog vagyok!

Timi! Köszi az infót, remélem mi is egészségesek leszünk és hamar utolérjük az időre született babákat!

Puszi mindenkinek!
Era
Vendég

Kiskolbi, nagyon édesek vagytok az iwiwes képeken!!! :D

Kép
Kép
irina

Era, nagyon örülök, ez szuper hír!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
irina

Banita!Gratulálok Laura babához,jó egészséget,sok tejcit kívánok!!

Anitja!Hajráááá!!Hát mégse csücsült a kislegény csütörtökig a pocidba,hiába vuduztuk,neki más elképzelése volt :lol: :lol:

Milénamóni!Szerintem nyugodtan etesd Zétit cumisüvegből ha nem megy másképp így legálább tényleg látod,hogy mennyit evett! És a cicidnek is jobb ha kifejed(ha Zétike nem tudja kiszivni)Így legalább nem gyullad be!

KépKép
juba

Juba:
ha írsz még adatok, akkor Téged is beraklak a táblába. :)

És ha még van aki nincs bent, de szeretne szóljon. :)

Kép
Kép
h@jni

Silka!Gyönyörüséges Liza baba! :D :D Drukkolok,hogy beinduljon a tejed addig is idd kitaróan a teát és szedd csak a bogyókat!
(Az én sógornőmnek aki pár hónapja szült,a kórházba azt mondták,hogy igyon sok 100%-os narancsllevet mert attól majd beindul a teje.Hát,hogy attól-e vagy nem de rengeteg van neki.Talán egy próbát ez is megér.)

Motiot!Üdv újra itthol,gyere amikor csak engednek a kis tökösök! Várjuk a képket a legkissebb legénykéről!

Kiskolbi!Micsoda gyógyitó újjai vannak a párodnak :lol: Gondoskodik róla,hogy jusson a fiának abból a fincsi tejciből! :lol:

U.Era! Micsoda jó hírek,eltudom képzelni micsoda boldogság ez most neked!! Nagyon örülök,hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok!! :D

KépKép
juba

Jo reggelt!!

Micsoda hirekre ebredunk!!

BANITA! SZIVBOL GRATULALOK LAURA BABAHOZ!!!

ANITJA!!! HAJRAAAAA! :D

Kiskolbi! Silka! De jo, hogy ujra itt vagytok!! A babak gyonyoruek!!

En nem tudok hozzaszolni a streptococcushoz, mert itt nem is volt olyan szures. Gyakorlatilag a terhessegemet es a szulest ugy csinaltam vegig, hogy nem volt huvelyi vizsgalatom egyaltalan!! :D (Na jo, csaszarral szultem!)
Szoval, amilyen furcsa volt eloszor az angol rendszer, utana annal jobban tetszett, nagyon bejott. Nem stresszeltem magam foloslegesen sem a terhesseg alatt, sem most.
Most, hogy mar megvan a babuka, most is ugy van, hogy amig minden rendben, addig nem csinalnak ugyet a dolgokbol. (Etetes, stb.) A korhazban is, amikor hosszan ki akartam magyarazni magam, miert akartam egyszer tapszert adni (nagyon fajt a mellbimbom) azt mondta a nover, hogy nem kell megmagyaraznom, ez az en babam, ugy dontok, ahogy nekem jo. Ok azert vannak itt, ha tanacsra van szuksegem, vagy valami gond van. Es erdekes modon, ha kerdeztem valamit mindegyikuk ugyanazt mondta, nem egyik ezt, masik azt...

Levegoztetes: Szerintem ha nincs nagyon szeles ido, akkor egyaltalan nem art a babanak. Mi mar 4 naposan vittuk Raniat, mert regisztralnunk kellett a dragat, hogy mielobb megkapja az utlevelet. Azota is visszuk setalni, bevasarolni, mamahoz...jokat alszik a kocsiban es a babakocsiban is. A friss levego sosem art!

Era!! Nagyon orulok a jo hireknek!! El tudom kepzelni, milyen boldog vagy!!! :D
Vendég

MOTIOT!! UDV UJRA KORUNKBEN!!!! :D

Azt nem irtad, hogy vegul sikerult-e az erzestelenites, vagy altatni kellet?
Vendég

Hajni! Baba neve Berta,nincs testvér,veszprémi kórház,a szülés várható időpontja szeptember 15 (az ma van 8) ) Köszönöm!! :D

KépKép
juba

Banita! Gratulálok!!! :lol:
Kép
De jó, hogy nem a doki indította meg! Én is így szeretném!!!!

Nekem még ma is fent van nagyon a pocim. Bár mintha fájdogálna (de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak… :shock: ).

Anitja!!! Csak nem??? Hajrá!!! :lol:
Engem mindenki beelőz??? :cry:

Era!!! Annyira örülök, hogy ilyen jól fejlődik a kislányod!!! Jó olvasni, amit írtál! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Era!
Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kislányod, nem sokára haza engedik őt is. :D

Nem tudom nektek hogy telnek az éjszakák, de nekünk katasztrófa. Gergő iszonyú hasfájós, egész éjjel szenved, amikor meg már végre alszik (hajnalban) Petyka kezdi a műsort. Ha így megy tovább apával hamarosan zombik leszünk.
Kép Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea

juba:
beírtalak. :)

Viszont azt nézem,h mano79 már vagy április óta nem írt, így asszem őt kiveszem. :oops:

Era:
nagyon örülök, h így fejlődtök. :) Ügyesek vagytok.

Mazsola:
hajrááááááá.

Kép
Kép
h@jni

Banita!
Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!!!

Anitja!
Megy a vudu ezerrel. Reméljük, már babázol!

Silka!
Örülök, hogy hazaértetek. Biztosan minden rendben lesz. Kitartás. Szurkolunk. Liza baba csodaszép!

Era!
Végre! Fantasztikus hírek!

Beke Andi!
Gregő nagggyon ari!

Motiot!
Jó hogy ti is otthon vagytok!

Regi!
Neked is megy a drukk. Én biztosan nem előzlek le.
Már semmi tünetem nincs :?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kiskolbi, Silka, Andi: nagyon szépek ezek a bébik! Milyen kis nyugisnak tűnnek!

Motiot: üdv újra köztünk, várjuk a képeket

Fleur, Banita: Gratulálok nektek, és jó egészséget kívánok, sok tejcsivel együtt.

Anitja: most már biztos babázol :D te is

Mazsola: kitartás, biztos te is hamarosan babázni fogsz, drukkolok

Juba: akkor hajrá, ha mára vagy kiírva, lassan meglesz mindhárom vp-i baba :D

Úgy látom, itt minden bébi egy kis haspók :D csak a mi kis Timinket kell nyüstölni hogy egyen :x Egy szopizás kb 1 óráig tart nálunk, mivel ált 5-10 perc után bealszik :x jobb esetben 10-15 perc között :shock: , aztán kb 20 perc múlva felébred és még szopizik. Ezek főleg a hajnali evéseknél nagyon rosszak, mert így min. 1 órát fenn kell vele lenni. Egyszerűen nem lehet ébren tartani, hiába próbálom másik cicire rakni, böfiztetni, ezek a mozgatások abszolút nem érdeklik, édesdeden alszik büfizés helyett is :shock: .

Kép
bfagi

SZIASZTOK!!!! :D :D

Tegnap hazajöttünk...minden rendben van,csak semmire nincs időm!!! :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és jókivánságokat!!! :D
A szülésem sokkal könnyebb volt mint Melivel...de majd leirom!! :)

Gyorsan rakok pár képet,mert utánna nem tudom mikor lesz időm ideülni!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi,kicsit sok,de tényleg nem tudom mikor jövök!! :roll: :?

Aki azóta szült:mindenkinek sok boldogságot és minden-minden jót kivánok!!!! :P :P

Többieknek meg megy a drukk!!!

Puszi!!

ancsi26

Ancsi: milyen szép kis szöszi Molli baba. Tiszta nővére. Na de az apukájuk se semmi. Gyönyörű család vagytok!!!
És még egy nagy csokor rózsát is kaptál. Az én férjem ilyenekre nem gondolt... :(

Melittának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
timi26

Beke Andi, Ancsi, gyönyörűek a babáitok! :D

Tapasztalt Anyukák, mikor használjátok a babaolajat? Én fürdés előtt próbáltam (volt, ahol ezt javasolták, volt, ahol azt, hogy utána -- de akkor összefogja a baba ruháját, nem?). Az eredmény: még szárazabb Ádám bőre, mint előtte. Van más is, akinek a babácskája bőrét kiszárítja az olaj?

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Megszületett Dávid baba 2007. 09.09-én 2.53 perckor. Alig 2 óra alatt.

Kép
Kép

Sajnos nincs időm még netezni a két gyerek mellett, de majd igyekszem jönni.

judis

Judis! Gratulálok Dávid babához!!!

Irina! Zsófika bőre is elég száraz. A lábfejénél a hajlatban különösen, oda Bepanthent kentem, amit a védőnő ajánlott, és nagyon szépen helyrejött, már nem kell kenni.
Mikor legutóbb itt volt, megkérdeztem, mit csináljak a bőrével, mert nagyon száraz.
Azt mondta, semmit, ez teljesen normális, újszülöttkori sajátosság, hogy ilyen. Egy kis idő múlva el fog múlni, és saját magának fogja zsírozni a bőrét.
Úgyhogy én nem kenem, fürdetőkrémmel pancsizunk, Sudocreme a popsikrém (ez valami fenomenális), és a Bepanthen a kis lábára, de már az sem kell. Ennyi kence éri a bőrét.

Az összes új baba gyönyörű, ismét gratulálok az újdonsült anyukáknak!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

JUDIS!
Gratulálok! Sok boldogságot, örömöt kívánok!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Andi! Ancsi! Gyönyorűek a babák! :D
Judis! Gratulálok!!! :lol:

Kép

Regina
KépKép
mazsola7

Gremese, köszi, akkor nem parázok emiatt. A Bepanthent kipróbálom azért a nagyon száraz részeken.
Amúgy Ti már mostok köldököt? A csonk nálunk is leesett, de még nem merem teljesen vízbe tenni a babát.

Kép
Kép
irina

Judis, hatalmas gratula a babácskához, nagyon szép (a nagylányod is ;-))!

Kép
Kép
irina

Anitja sms-e:

Noel baba gyönyörű, 13.55-kor született, 3750 g, 57 cm hosszú. Mindketten jól vagyunk, puszi mindenkinek!

Juhhéjjjj!!!! Drága Anitja! Gratulálok a trónörököshöz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Miután leesett a köldökcsonk, kicsit még váladékozott, utána mindig volt körülötte alvadt vér. Amikor már csak alvadt vér volt, rendesen fürdettük, akkor kitisztult, majd beszórtuk a hexachlorophenes hintőporral. Pár nap alatt rendbejött.
A lényeg, hogy ne váladékozzon, és ne legyen büdös.
Hamar rendbejön a köldökcsonk, szerintem fürdetheted, ha nem nagyon váladékos.

Kép
Kép
Kép
gremese

Judis, Anitja: gratulálunk a fiúkákhoz!!!

Végre a fiús kismamák is kezdenek felzárkózni!!!

Irina: én fürdetés előtt szoktam beolajozni minden kis porcikáját, utána pedig Neogranormon testápolót használunk. Az is nagyon jó.

Ma evős napunk van. Háromóránként követeli az adagját!!!

Kép
Kép
timi26

Anitja!!! Gratulálok Noel babához!!! :lol:

Kép

Regina
KépKép
mazsola7

Judis, Anitja:
Gratulálok!!

Kép
Kép
h@jni

ANITJA, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KICSI NOELHEZ, NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

Gremese, Timi26: köszi szépen!!! Igen, nálunk is kicsi alvadt vér van a köldökben, azt nem piszkáltam ki, csak finoman kitörölgettem alkohollal.

Kép
Kép
irina

ANITJA!
GRATULÁLOK! GYORS FELÉPÜLÉST ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NOEL BABÁHOZ!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Granda!
Csak egész nap a lakáson dolgozol, vagy mégsem te leszel az "utolsó szeptemberi baba anyukája"?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mazsola!
Mi újság? Van valami gyanús jel?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! De aranyos vagy, hogy érdeklődsz!!! :lol: Sajnos még mindig semmi. Tegnap szúrkált egy kicsit, de ma még az sem. :(
Most megyek a dokihoz NST, UH, vizsgálat. Utána jelentkezem.

Regina
KépKép
mazsola7

ANITJA, JUIDIS, ÉS TÖBBI DRÁGA KISMAMI-TÁRS! NAGY GRATULA AZ ÚJONNAN ÉRKEZETT BABÁKNAK ÉS NEKTEK! SOK BOLDOGSÁGOT! :D :D :D

Emese: Máté bőre is nagyon száraz, már kezdtem aggódni, hogy valami nincs rendben, de ezek szerint gyakori probléma. Mi olajozunk meg dr.Teiss körömvirágkrémmel masszírozunk. Egyelőre még száraz a kis bőre, főleg csukló- és boka-lábfej tájékon, de a többi helyen talán kezd rendbejönni... remélem, már nem tart soká.
A másik, ami nagyon zavar, hogy állandóan kapargatja a pofiját, és tiszta kiütés az arca. A dokibácsi azt javasolta, kenjem a fürdetőkrémmel (arckrém gyanánt, nem csak fürdéskor). Nem veszem észre, hogy jobb lenne. Azt el tudom képzelni, hogy szoknia kell a kajákat, amit eszek, de azért örülnék, ha végre kitisztulna a bőre.

Cici: tegnap délután felhívott a főnököm egy elég rossz hírrel, és egyik napról a másikra felére apadt a tejcim. :shock: Most eléggé parázok, hogy mi lesz. Mondjuk Máté megeszik napi 7-8 alkalommal 60-70ml-t, nem nyűgös, pisi-kaki bőven van, és jól is alszik, de azért nagyon zavar a dolog, hogy elég-e neki az, ami most van. Szerintetek? Mellesleg remélem, a munkahelyi dolgok megoldódnak hamar, mert nem kéne idegeskednem.
A párom "gyógyító ujjairól" annyit, hogy elég kegyetlen volt, de megérte. :wink: Különben meg lehet, hogy valami boszorkányféle, mert fejfájást mulaszt, Máténál pocifájást orvosol, és már magzatként is megnyugtatta Mátét, ha az apja a kezét a hasamhoz közelítette (nem tette rá!). :shock:

Regina:
most már nagyon izgulok Érted! Nem tudom, miért, de reggel óta van egy olyan érzésem, hogy ez a Te hétvégéd! Folyton ez motoszkál bennem... :roll:

Irina: köszi, visszajelöltelek! :D

Részemről is megy a drukk Mindenkinek, majd ha lesz még időm, benézek! Puszi! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Fürdés: a fürdetőkrém az milyen?, hogy kell használni? Nekünk a védőnő is azt mondta, vagy a babaszappant. Egyelőre babaszappant használunk, még nem vettem fürdetőkrémet, de ha azt mondjátok jó, akkor inkább azt használnánk mi is. Olyan körülményes szappanozni....

Kikolbi: az augusztusi topikban azt írták, hogy az arcon lévő kiütéseket anyatejjel kll bekenni, attól elmúlik :? nem tudom, nálunk még nem volt, de lehet megéri kipróbálni ezt is

Kép
bfagi

Kiskolbi: levágtad már a körmöcskéit? Ha ezután is kaparja az arcát, húzz zoknikát a kezére. Nálunk az bevált.

Bfagi: a fürdetőkrémet elvileg a gyerekorvosnak kellett volna felírni. Nem volt a gyógyszertári csomagban?
Mi már váltottunk Johnsons fürdetőre. Azt csak a vízbe kell tenni és kicsit habzik. Isteni babaillata van tőle Viktorkának.

Kép
Kép
timi26

Judis,Anitja Gratulálok a babákhoz és sok-sok jót kívánok hozzájuk!

Nagyon tündériek és szépek a babácskák!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi: iwiw - én köszi! ;-)
Tudom, mondani könnyű, de próbálj ne idegeskedni!!! Máté szopizása majd visszaállítja a kereslet-kínálatot (legalábbis minden könyv ezt írja!). A tejecske szaporításához pedig csak a teákat tudom javasolni, de ilyesmit biztos/valószínűleg iszol már.
A férjed alighanem guru, csak inkognitóban. 8)

Mazsola, csak nem szülni mentél?! Nagy a csönd az NST után...

Kép
Kép
irina

Beke Andi,Ancsi! Nagyon édeskék a babócáitok :D :D

Judis!Gratulálok Dávid babához,nagyon édes ő is!

Anitja!Neked is gratulálok Noel babához,sok tejcit és mielőbbi felépülést kívánok!Nem is lett annyira hatalmas ez a baba :D

Mazsola!Mi újság,mit mondtak Nst-n,csak nem fogtak bent??
Ha igen akkor mindent bele!!!!

Ma voltam Nst-n a kórházba.Minden oké volt csak egy kicsit felment a vérnyomim mert megnéztük a szülőszobákat és ott kicsit bepánikoltam :oops: Nagyon új volt nekem,még soha nem láttam ilyet.Úgy néz ki,hogy apa helyett a nővérem jön be velem szülni.
Azért döntöttünk így mert apa már attól bepánikol ha azt mondom neki,hogy görcsöl a hasam :lol: Azt mondta,hogy nem bírná végignézni,hogy mennyire szenvedek! Én meg nem akarom,hogy rossz élmélnyei maradjanak.
Hétfőn kell befeküdnöm egy hetet várnak utána indítják,remélem azt már nem várja meg a babucikám!!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: