A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jó reggelt!:)

Gondoltam irok pár sört. Izé... sort. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap tök jó volt. Apa meglepett. :D Ő, aki egyébként látástól mikulásig dolizik, tegnap szabadságolta magát. :D :D :D
Igy egész nap mászkáltunk. Fél 8-tól délután 3-ig.
Tömzsi a vadiúj bébjárgányban nyomta a szunyát.:D :D
Csak 2szer ébredt, kortyolt párat a teából és hunyt tovább.:D
Vendég

Kata :)
Szavaztam. :wink: Eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy a szövegre kattintva jön be a szavazós oldal. :roll: :lol:
Nagyon jó képet választottatok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Utolsó bejelentkezés itthonról, legközelebb már anyuéktól, mert az új házban még nincs net! :(

Ma már ott alszunk, ha sikerül a mi ágyunkat is elvinni, az ugyanis nem szézstedhető, és személyautóval hurcolkodunk, hát fordulunk majd párszor! :) Csinálok majd képeket!!!

Már tiszta izgalomban vagyok, pedig óriási meló lesz!

Nem olvastam még vissza, de mindjárt!

Na pusszantás csajok! Költözök!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt!

Ma utazunk.

Szépséges hétvégét kívánunk!
Samuék :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok,
Szivvikém: ez ám a cipőkollekció! Nekünk is van, egyet vettem, egyet kaptunk, én nagyon szeretem, sétánál dobom fel a "kölökre" .
Köszönöm kérdésed tegnap szétvásároltam az "agyam", gyerekem kapott kabátot, sapkát, hosszú ujju felsőket, itthoni "tretyógatyót" meg kardigánt! Nagyon szuperek! Anyukája meg vett magának tréninget, meg a pofájáról égett a bőr, ha becsöngetett valaki és szakadt, lógos terhes nadrágban és kinyúlt polóban nyitott ajtót!

Móni privi ment!

Bori: szerda OK, egyeztessünk!

Dikóka: sok boldogságot, örömöt az új lakáshoz nektek! Végre!

Gurgi: jó utat nektek és nagyon szép hétvégét!

Zsuzsi: Helen Harper nem rossz, csak Botond nagyon hamar kinőtte. EGyébként jó volt, csak ha bekakil akkor kicsit "átteccő" a cucc a pelenkán keresztül= azaz látszik ha bekakilt, de nem folyik át! Gondolom azért mert nem nyeli el rendesen, de nálunk ez nem volt gond, mert gyakran teszem tisztába.

Zsú: fejfájás nekem is megvan, borzalmas volt 2hete, már ügyeletet akartunk hívni. Remélem nem marad így. :cry: Nekem az orvos, meg patikus a Panadolt mondta, az alacsony paracetamol tartalom miatt.

Na sziasztok, majd még jövök!

Andrea
Kép
kindernay

Újabb alvásrekord: 9től fél6ig alvás, 1 óra fent, azóta alszik :shock: :D :D :D Édesbabám! Holnap 2 hónapos és végre alvóbaba lett :D

Kép
Kép
emma1976

06.27.-én szültem. 08.28.-án jött meg először. És ma megint. :shock: :shock:

Faszomkarateeeee! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Enikő! Sok boldog névnapot kívánok! :lol:
Jól vagytok?

Uxi! Nekem is laknak Dunakeszin kisgyermekes ismerőseim. Szeretnek ott lakni.

Annee! Petyuskádnak hogy tetszett a második iskolás hét? Vannak barátai?

Brigi! Hogy haladtok az ovival?

Szivvi! Ez a 10 pár hamupipőke cipellő nem semmi! :lol:

Egcsi! Azért jó, hogy hétvégén nálatok otthon főz a szakács! :D Asszem ezt én is eltudnám viselni. És még nem is válogatnék! :lol: (Csak finom legyen és ne óvodás adag.)

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Tücsi
mtücsi

Sziasztok!

Nem semmi cipellők vannak itt!
Nekünk kettő van, az egyik még túl nagy a másik most jó, de én is ritkán használom, csak ha megyünk vhova, de én nem fogok venni, majd ha csak már megy, ezeket úgy kaptuk.

Pelenka: Nemünk a helen harper nem nagyon jött be, kifojt a cuccos, én most vettem lila tescosat, valaki írta hogy egész jó, osztom a véleményem, szerintem is nagyon jó, és most le van árazva szal tök olcsó, még fogunk venni egy pár csomival, egyébként mi liberót használunk, nekünk az nagyon bevált!

Nagyon édi médik a bébképek, és Egon fürcsi, egy tündér!
Picit irigy vok, nekünk sajna csak tusolónk van, így a közös fürcsi nem kivitelezhető, pedig tök szupi volna.

Bogi ma 68-as ruciban nyomul, tök érdekes a felsőrészének az ujja brutál hosszú, viszont a lába meg pont végigéri.
Most alszik a drágám a macikájával összebújva, olyan kis édi, nem tudom meddig, valamit kotyvasztanom kellene,

És akkor két alvás előtti kép:

Kép

Kép

Tegnap vettünk a tescoban etetőszéket Boginak.
Igaz picit korai, de már a multkor akartam venni csak elkapkodták, most volt így gyorsan vettünk.
Nem egy márkás, de a lényeg hogy műanyag és szivacsos és fém vázas és összecsukható.
Ezek másjűhol 10000e alatt nincsenek, itt meg 6500 volt, szal szerintem megéri, már össze is pakoltam...

Szép hétvégét Mindenkinek, érezzétek jol Magatokat, pláne azok akik csavarognak, Dikónak pedig gyors költözést, és szupi éjszakát az új kéróban, és elalvás előtt ne felejtsd el megszámolni a sarkokat!
Vendég

Enikő!
Boldog névnapot kívánunk mi is Neked!

Hogy álltok a megfázással, Zalán már kezd jobban lenni?
Vendég

Eniköö! Boldog névnapot!!!! Ès füled nööjön bokáig! :D :wink:

Köszönjük a szavazatokat és persze a dícséreteket is. :D
Hencsi! Majd az uszoda is jó lehet, ha már szabad lesz menni. Mi ki fogjuk próbálni. :D
Bogika olyan figyelmesen néz, kis aranybogárka. :P

Annee! Èn is így voltam. A 2. vmiért korábban jött, mint egyébként szokott és bosszantott, pláne, hogy Egonnak olyankor nem nagyon tetszik a tjcsi és még kevesebb is van. Faszomkarate.

Dikó! Gratula!!! Megszámoltad a négy sarkot? :wink:

Emma! Szupi! Nekünk is elég jó már, de vannak még korábbi étkezések is. Azért, már jól ki tudja így pihenni magát az ember lánya. :D

Manó! Csíkszereda? Miért oda mentek ortopédiára? Brassóban nincs? Egyébként, tök jó, mert gyönyörüü!!!! Napsütéses napot nektek!

Hencsi! Mi már Egon születése elött vettünk etetööszéket. :wink: Persze, kifogtunk egy családot, akik elaldták a bébcuccaikat, miután nekik nem kellett. Nagyon olcsón, sok mindent vettünk töölük. :D
molkata

Kata!
Szavaztam a kis fürcsis Egonbébre!

Ja ja uszoda, de én itt nem is tudom hog el merjem e vinni, na majd...
Akkor Ti már jó előre megvettétek a cuccot Egonnak, mi is egyébként már előre bevásároltunk mindent, a babakocsi ha jól emlékszem februárban vettük, én nem foglalkoztam a babonával, hogy nem szabad előre vásárolni, ha baj lesz akkor ha vásárolok ha nem akkor is lesz szerintem.
De hát szerencsére nem lett.
Ja, Bogi a zenélőforgót figyeli, imádja, beszél hozzá, vigyorog rá, meg figyeli ahogyan mennek a kis állatok.

Lépek mert még nem föztem semmit, csak túrós derejét akarnék főzni, de leányom nem óhajtja hogy kimenjek a szobábol, csinálja a programot, mert ugyi az alvás az nálunk csak 10-20 percig tart... :?
Vendég

Dikó! 3 gyerekkel költöztök, és még ide is be tudsz ugrani?????? Meg múlthéten még tali is...
Áruld el, hogy csinálod????
Vendég

Enikő boldog névnapot neked!

Kép

Ja, tegnap szopi után még "gyorsan" lefejtem 3 dl tejet... én is poharakban tárolom, de már nincs annyi poharam, és nem fér el a fagyasztóban. Most akkor vegyek egy hütőládát? :lol:

Mi is megyünk babaúszásra, de csak november-decembertől kiváncsi vagyok mi lesz! Csajok mi megyünk novemberben wellnes szállóba fürdőruha ügyben teljesen tanácstalan vagyok, mert tuti én nem veszek fel két részest! Valaki tudja hol lehet jó (és nagy :wink: ) egyrészes fürdőruhát venni? Köszike

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
3 dl???!!! Anyáám! Te aztán tényleg tejcsárda vagy!
Persze, néhány adagon kívül felesleges állandóan fagyasztgatni. Nekem 2-3 adag 60-70 - en kívül nincs több a hűtőben... a régiek meg már úgysem olyan összetételűek...

Kép
Kép
emma1976

Andrea
Kép
kindernay

Emma nekem sincsen már olyan sok lefagyasztva.. csak 5-6 pohárka. :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Andi!
Azt a mindenit!
Nekem annyi tejem sosem nem lesz, bár mostanában iszogatom az alkoholmentes sört, de én úúúgy úúútálom, de a Bogiért mindent...
Egyébként tényleg szaporítja a tejcsit, tegnap estére már nem mertem inni, mert tegnapelőtt majd szétdurrantak a cickóim töle...

Itt az etetőszék, ha még nem vettetek szerintem ez tök megéri, és egész jónak tűnik.
Kép

Sikerült megfőzni, de úgy, hogy egyik kezemmel a prézlit kavartam a másikkal a derejét, a lábammal meg a Bogit ringattam a hordozóban... :roll:
Kép

Léptem hétvégére, Robi dolgozik a gépen így én nem tudok jönni.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Vendég

Hali!

Fejfájás: annál undorítóbb dolog nincs... gyógyszert én sem merek bevenni, levendula olajat szagolgatok. Rossmanban vettem. ha nagyon fáj gézlapra csöpögtetek és feltúrom az orromba. ha mást nem a hányingert elmulassza ami jár a fejfájáshoz. (... a látvány ilyenkor nem túl guszta, de ez van. fejfájáskor úgysincs kedve az embernek kívánatossá tennie magát...)

Kindernay: én hűtőm is dugig, de nem veszek már több poharat meg már husi ellátmány is bajban van. bedátumozom őket, és "körforgóban" üzemeltetem: a legrégebbit kiöntöm és új megy a helyére. (összeszámoltam: 6,9 liter van, kb. három hét alatt érek körbe)
kenguru: szerencse hogy nem nyomódik, nem "töröm a Borsot", tényleg. Pedig én is arra számítottam, hogy beszorul a feje a gigacsöcseim közé. mázlim volt.

Dikó: ha ide jöttök a szomszédba bevállalom a gyerkőcöket. Rolcsi már úgyis a haverom! :D

Arik a babák, a kukacosak meg a kukactalanok is!

bocs a kisbetűét, csak néha érem el a nagybetűcsináló gombot

hülye oltás! teljesen felborította a jól kialakult rendünket! nappal három óránként kaja megint. Éjjel mondjuk most jó volt, 1szer kelt. kirándulni akartunk ma, de olyan nyüzüge, hogy nem merünk elindulni. ilyen sok sírás még sose volt.

Babdorka: nem lehet, hogy felcseréli a napszakokat a gyerkőc? ha nappal többet kibír akkor éjjel miért nem....

puszi! ckat
ckat

Tücsi: Tetszik Petyusnak a suli!:D Sok barátja van, 3-4 ovistárs ide is elkisérte, igy nem okozott gondot a beilleszkedés.:)

Enikő: Sok Boldog Névnapot!:)

Sógornőm a betöltötte a 41. hetet. Igy bentfogták a Péterfyben. Holnap oxi teszt, és ha semmi akkor hétfőn inditják. Jujj, nagyon izgulok!!!:D
Nem akarták tudni a baba nemét, igy nagggyon meglepi lesz!!!:) :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert garázst építünk.

Enikő boldog névnapot!

Aki nem szereti a sört, az próbálja ki a panaché nevezetű sört, olyan mint a Radler citromos, de szerintem finomabb. Én nagyon nem szeretem a sört már majdnem mindegyiket megkóstoltam, de egyik se jött be, de ez nagyon fincsi, úgy rászoktam hogy már elvonási tüneteim vannak ha nem iszok 1 napig :D ez nem alkoholmentes de nagyon kevés alkohol van benne(0,8%).

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Enikő
Boldog névnapot kívánunk!

Andi
A Magistralnak vannak nagyon jó egyberészesei és asszem van 42-es méret is!
Kata
Nekem nem csinál semmit a link :( Vmit rosszul csinálok?
Emikém
Sörike mi? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket ééééédesek vagytok!!!! :oops: :D

Tücsi: Köszi olyan közepesen vagyunk, tegnap elvittem Zalánt dokihoz, annyira taknyos volt már, hogy nem mertem így nekivágni a 7végének! Írt fel antibogyós szemcseppet az orrába, meg antibigyót amit csak végszükség esetén váltok ki... Tele van az orra, köhög-fullákol a takonytól főleg szopi közbe :cry: , meg éjjel amikor ritkábban nyel (gondolom én h azért)...

Voltunk csípőszűrésen csütörtökön, minden oké vele.

Nekem meg vagy kijött az allergiám (parlagfű) vagy én is megfáztam :shock: , de taknyos vagyok, köhögök, fájdogál a torkom, tüdőm...szal faszául vagyunk. Egyedül a csajoknak nincs semmi extra hála az égnek, pici orrfolyáson kívül...

Csütörtökön itt aludt anyu, vigyázott a gyerekekre amíg mi apával elmentünk Beatrcice koncertre :) Tavaly agusztus óta nem voltam "bulizni" már nagyon kellett! Nyárbúcsúztató sörfesztivál van amúgy, azon voltunk.... És ha minden igaz ma is megyünk :oops: , mivel névnapom van meg a Republic lép fel akiket szeretek 8) :D De csak 2-3 órára lépünk le, 8-tól kezdődnek minden nap a koncertek, szóval nem hajnalig maradunk ki 8)

Viola 2,5 órája szunyál :shock: Nem tudom mi ütött bele, nem szoktam én ehhez hozzá 8) :lol:

Zalán 4800 gramm körül van, egyre többet mosolyog -tudatosan-, nagyon széééép a mosolya :) Imádom! A pihiszékről lógó játékokra magasról tesz még mindig :lol: de amúgy imádja, elrezeg benne a gyermek 8) :lol:

Na mék asszem felébresztem a kiscsajt, mert ha ekkorát alszik most akkor este nem lesz alvás... 8)
Szép napot nektek, itt rohadtul fúj a szél... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kata: Én szavaztam Egonbébre :) Nagyon édes a képen :)

Emi: Hol lehet ezt a sörtöt kapni??? :roll: Mondjuk én szeretem a sört, úgyhogy nem gond a többi se 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Én eddig csak a Corában láttam.

Emi

Kép Kép
emi_25

Nyunyi ma már 3.szor alszik és a következő evés után indulunk csak sétálni..
igy volt időm barackot enni végre

Enikő csatlakozom a többiekhez :Nagyon Boldog Névnapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Köszönjük továbbra is a zavazatokat. :D

Szilvi! Elööször ráktintva bejön egy oldal, de csak középen van egy mondta, arra kell rákatintani és ott akkor ott lesz Egon. :wink:

Eniköö! Buli... de jó nektek! Sztem, rátok is fér, hogy néha kimozduljatok gyerek mellett. :wink: A Republicot én is szeretem, mennék... :D

Ckat! 6,9 liter...nem semmi.

Hencsi! Jó az etetööszék és Bogi kis cukkeróni :D

Hajni! Tetszik a vonalzód :wink:
Valóban izgalmas...,mintha csak velünk is most rörtént volna...

Emi! Majd itt is utánanézek, bár én minden sört szeretek :lol:

Egon most nyomja a szunyát.
molkata

Kata
Én rákattintok, de nem tölti be az oldalt :x

Kép
Kép
emma1976

Ígérem, visszaolvasok, amint tudok. Tovább frissítettem a táblát, kivettem az inaktív tagok vonalzóit, times-t sem kíméltem, lecsúzdáztak a tábla aljába, nincs kegyelem. :wink:

További ellenérveket, véleményeket, ötleteket stb. kérek!

Ckat, én is gondoltam rá, hogy felcserélte, de képzeljétek, ma 8:15-2:15-ig aludt!!!!!! És csak ezután jött a 3 óra. Végre! Most kiváncsi vagyok, hogy ez marad, vagy ez csak kuriózum. Drukkoljatok!

kétfiús anyuka
babdorka

8:15 = 20:15 :lol:
Tehát este negyed 9-től éjjel negyed háromig.

kétfiús anyuka
babdorka

Drka
Sztem jó így! Esetleg a statisztikát átírod? Mármint a fiú-lány arányt!
Balázsnál vmi ugrás volt, vagy front :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

halihó

ma anyóséknál voltunk ebéden, nem volt rossz!

Ckat komoly ez a tejci mennyiség? nekem 100+60ml van lefagyasztva! ennyit sikerült :roll: a 100 is azért jött össze, mert nem akart enni és a mellem majd szétdurrant!

most viszont kevesebb a tejem, nemtom miért :? remélem helyreáll!

bocsi, nem tudok reagálni, hulla vagyok

pusza

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Dikó :)
Jó költözködést! :) (Meló ami ezzel jár :roll:)

Tücsi :)
Na, azért nem minden hétvégén főz, de ha enni akar főtt kaját, akkor mondom neki, hogy hajrá! Én max. kuktáskodom. :D

Emma :)
Alvásrekord. :) Maradjon is így! :wink:

Gurgi :)
Jó utat! :)

Emi :)
Kis alkesz. :D

Enikő :)
Jobbulást! Szegény csöppség. :?
Beatrice?Republic? Hát nem lájtosan nyomatjátok. :lol:

Dorka :)
Drukkolok. :wink:

Nekünk jól telt az éjszaka, manó szokás szerint egyszer ébredt fél 2-kor aztán 6-ig szunya. 1/2 8-kor jött a nagyfiam, hogy ébredjünk fel, pedig még nem nagyon volt kedvem. 8)
Bencének megint piros a nyaka, pedig hintőporozom. Szegénykém... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

na most betojtam!!!!!!

Szili kezében a gyerek és ránézek, teljesen kivehető a kutacsa formája!
amit eddig sosem láttam, mert teljesen egyben volt a fej vonalával, most viszont picit beljebb!!!

ez ugye a szomjúság-majd kiszáradás jele???

csajok félek, mert napok óta szerintem nem eszik sokat, és nekem sincs sok tejcim, eddig éjjel mindig kőkeményre durrant a cicim (ami jó volt, mert még éjjel és reggel is jóllakott belőle) most meg plöttyedt :(

most mi vaaan?

mennyire kell ettől tartanom? nem sír többet, mint eddig, nagy baj csak nincs!? vagy lehet?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi :)
Amíg pisil eleget, addig ne aggódj! Bencének is beljebb van a kutacsa és eszik eleget. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hát, nem tudom. Ádámnak is sokszor horpi, de még evés után is, úgyhogy én igyekszem nem idegeskedni miatta. PEdig én is úgy tudtam, h szomjúságot jelent.
Vendég

Emi - a megnyugvás kedvéért cseréljed sűrűbben a pelusokat, s ha pisás nincs gond..

Még jövök, apa hív.

Kép
kissmanó

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A picsába!!! Tömzsi összefázott. Szörtyög, és alig kap levegőt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tök nyügis szegény kispofi. :cry: :cry:
Vendég

Ckat: :lol: helyzet nálam is u.e. körforgásban vagyok, csak az a baj, hogy nekem csak max. 10 pohár fér a hütőbe, úgyhogy vettem ma tejfagyasztó zacsit, ez lesz a "vészhelyzet" esetére eltett tejmennyiség! Gigacsöcs! Jó! Akkor ha találkozunk felismerjük egymást! :lol: 7 liter! Anyukám ez igen! Nem nyitunk egy tejcsárdát?

Móni: mindenképpen üzenj, hogy mi van? Drukkolok, hogy jó legyen! MEgvettük a babakocsit nemsokára dobok képet! MEg állt egy csajszi a mellszívóknál, én Medela eletromosat szerettem volna, mert leszakad a kezem, meg nem szívja ki nekem rendesen a sima, szóval áll a csajszi pocakkal, és mondja az eladónak:
-Hááát, nem tudom én nem hiszem, hogy kell elektromos, nem vagyok én tejcsárda...
- Erre benyögöm, hogy : Én viszont igen, ugyhogy ide azt a mellszívót, aztán már lépek is! :lol:
(eladó csaj úgy rötyögött.. meg a férjem, legalább megnevettetni tudok, ha már szexistennő nem vagyok.. még... :wink: )

Köszi Szivvikém, megnézem bár most találtam egy csipőszorítós, láthatatlan füzős izét, hátha... karcsú leszek benne... jönnek Levente barátai is (10-en megyünk) hát Ők nem a finom, tapintatosságukról híresek! Mondjuk én is osztom Őket, de most nem esne jól, ha baszkerálnának!

Na jó éjt mindenkinek, mindjárt felteszem a babakocsit!
Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

Emi
Nálunk is kevesebbet kajál hétfőtől. Adatokat nem tudok, mert nem mérem, de ritkábban kér és kevesebbet szív. Ma 5-kor volt durva a helyzet, épp aludt, és rájöttem, hogy eddig csak 3x evett!! (fél 6, fél11, 14) Természetesen ezért nem durrannak szét a cickók, mert alkalmazkodtak az új igényekhez. Gyermek jókat alszik pisil-kakil, nem aggódom (egyenlőre). Remélem, ha újra kajásabb lesz, gyorsan visszaáll a tejtermelés...

Kép
Kép
emma1976

Ajánlott kor: újszülöttkortól 15 kg-ig
Tartozék: tető, cumisüvegtartó, kosár, karfa, testvérfellépő, 5 pontos biztonsági öv
Vásárolható tartozék: hordozó, mózeskosár, esővédő, játék, napernyő, pelenkázótáska, szúnyogháló
Ülőrész jellemzői: 150° alá, nem vízszintesig dönthető, több fokozatban dönthető
Travel System rendszerre felkészítve: igen
Tető jellemzői: kupolásból nyári tetővé alakítható, ablakos
Karfa jellemzői: levehető, kihajtható
Lábtartó jellemzői: állítható több fokozatban
Kosár jellemzői: textil
Huzat anyaga: pamut es poliészter
Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható
Váz anyaga: alumínium
Váz jellemzői: teleszkópos rugózás
Kerekek tulajdonságai: közepes méretű, 8 db, bolygosítható első kerék, habosított műanyag futófelület
Tolókar jellemzői: magassága állítható
Összecsukhatóság: egy kézzel, ernyő alakúra
Méret nyitva H-SZ-M (cm): 85-51-102.5
Váz összecsukva H-SZ-M (cm): 103-39.3
Ülőrész vázzal súlya (kg): 8

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Na, szóval, miket is akartam írni? Apjuk közben jött, hogy nyírjam meg, s ez már tényleg halaszthatatlan volt.

Ja: Enikő: Boldog névnapot. Reggel 8-kor (ami ugyi nálatok csak 7) eszembe jutottál, de gondoltam nem írok akkor sms-t, nehogy felköltselek vele. Pedig tuti akkor itt mindenkit beelőztem volna. Na, akkor most kívánok minden jót neked.

Dorka - csak beáll az a legény a rendes ritmusba. Azért szurkolok, hogy folytassa amit elkezdett. Mondtam én, ez is hamarosan meg kell oldódjon mint a fürcsi.

Jujj, lessem meg most a táblát. Amúgy tényleg, Szilvinek igaza van a statisztikával. Aranyos lennél ha újraszámolnád. Vagy számoljuk mi újra, s te csak beteszed? Erről is lehet szó.

Jányom ma rettenet kiselőadást tartott a pihiszék zenélő micsodájának. Bűvölte a szemével, s magyarázott. Nagyanyja meg áhítattal figyelte.
Ja, ortopédián minden a legnagyobb rendben, asszem ilyen hamar az O.K-t nem vágta rá Edinára sem (ja, Adrival volt egy kis kötöttségi gyanú, de röentgen végül megadta a minden rendben verdiktumot).
Asszem hátúszó edzéseket tart a jányom, olyan ügyesen tempózik abban a fürdetőfotelben a lábacskáival, hogy becsületére válna a nagyoknak is a lábmozgás, hisz ők uszitanfolyásra jártak a nyáron.

Juppijé, rendbe került a fejem nagyvonalakban. Legalábbis formásra lett nyírva. Sajnos még lisztesmolnáros, annyi időt nem hagy még a jányom, hogy a fodrászatban egy festést be merjek vállani. De már ez is haladás, max megpróbálom az anyámat rávenni, hogy házilag fessük meg, festék ott áll a szekrényben.

Kinderke: nem voltam a tengeren én sem nagymenő az egyrészes fürdőrucimmal. Most nézegettem a Budmilnál, hogy kéne egy új, de végül halasztottam. Pedig emberes méretben is láttam, nem csak tiniméret.

Na, lépek, szól a telefonom.

Jószakát.

Kép
kissmanó

Kinderke :)
Tetszik a kocsi. :) Nem baj, hogy nem tudod vízszintesbe dönteni?
Nekem fontos volt, mert Bence hason alszik a kocsiban is.

Hajni :)
Jobbulást Tömzsikének.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszönjük a szavazatokat! Egon halad elööre a listán. Manó! Mégiscsak meg lehet nézni. :wink: De én egyfolytában katintgatok :wink:

Emi! Sztem, szólna ha éhes vagy szomjas lenne. Nem?

Andi! Jó a kocsi! Tök könnyüü lehet.

Manó! Nekünk is megjött a pihiszék. Ua, csak ma´s színben és nem zenél, az izé, hanem helyette egy napocska van tükörrel a közepén. Majd dobok képet.

Dorka! Szorítok! :D

Hajni! Szegény Tömzsi. :cry: Gyorsan gyógyuljon meg!

Egcsi! :D

Nekem megint mellgyuszisnak tüüník a mellem....már egy csomót fejtem. Faszomkarete!
Egon egyre rosszabbul szopik. Napközben mindig kér pótlást, én meg fejhetek. De ha, nem adom ordít. Van, hogy valóban kevés a tej, de van, hogy egy csomót ott hagy. Nem tudom, hogy mikor miért csinálja, csak a szopi utáni fejéskor jövök rá, hogy itt még lett volna....mit csináljak?
molkata

Aha. Ezért még visszatértem.

Gyógyító puszikák Tömzsikének.

Kép
kissmanó

Kata - én több tanácsot szopi témában nem bírok osztani. Tök gagyi lettem én is.
Vagy kockáztassam meg? Egyetlen egy tippem van: ha ordít, akkor próbáld valahogy megnyugtatni picit, ne add neki oda hamar az üveget. Ha pedig megnyugodott 5-10-15 perc múlva, kínáld újból a cicit. Főleg, mert írod, hogy marad benne. Ha rájön, hogy nincs üveg, s meg kell dolgozni azért amit anya kínál, szerintem csak elfogadná.
De persze azért nem szabad határtalan ideig próbálgatni azt, hogy meddig utasítja vissza, nehogy a cici szenvedjen miatta.
ja, meg említed a mellgyuszi gyanút is.....
Tényleg nehéz eset.
Asszem inkább vedd úgy, hogy nem is okoskodtam az előbb, csak billentyűkön gondolkodtam.

Tényleg jó éjt.
Ja, a háromezerakárhány jelentkezőből a kicsi barátunk hogy halad előre?

Kép
kissmanó

Most a 153. helyen van. :D
molkata

Ja, és köszi a tanácsot. Èn is erre gondoltam. Jövööhéten egy napot rászánok erre. :roll:
molkata

molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: