Sziasztok!
Nem semmi cipellők vannak itt!
Nekünk kettő van, az egyik még túl nagy a másik most jó, de én is ritkán használom, csak ha megyünk vhova, de én nem fogok venni, majd ha csak már megy, ezeket úgy kaptuk.
Pelenka: Nemünk a helen harper nem nagyon jött be, kifojt a cuccos, én most vettem lila tescosat, valaki írta hogy egész jó, osztom a véleményem, szerintem is nagyon jó, és most le van árazva szal tök olcsó, még fogunk venni egy pár csomival, egyébként mi liberót használunk, nekünk az nagyon bevált!
Nagyon édi médik a bébképek, és Egon fürcsi, egy tündér!
Picit irigy vok, nekünk sajna csak tusolónk van, így a közös fürcsi nem kivitelezhető, pedig tök szupi volna.
Bogi ma 68-as ruciban nyomul, tök érdekes a felsőrészének az ujja brutál hosszú, viszont a lába meg pont végigéri.
Most alszik a drágám a macikájával összebújva, olyan kis édi, nem tudom meddig, valamit kotyvasztanom kellene,
És akkor két alvás előtti kép:
Tegnap vettünk a tescoban etetőszéket Boginak.
Igaz picit korai, de már a multkor akartam venni csak elkapkodták, most volt így gyorsan vettünk.
Nem egy márkás, de a lényeg hogy műanyag és szivacsos és fém vázas és összecsukható.
Ezek másjűhol 10000e alatt nincsenek, itt meg 6500 volt, szal szerintem megéri, már össze is pakoltam...
Szép hétvégét Mindenkinek, érezzétek jol Magatokat, pláne azok akik csavarognak, Dikónak pedig gyors költözést, és szupi éjszakát az új kéróban, és elalvás előtt ne felejtsd el megszámolni a sarkokat!