Sziasztok!
A napszemüveg az inkognitó miatt van,nem akarom,h felismerjenek
Túl az első sokkon,derűsen és optimistán a jövő elé tekintve,újra itt vagyok!

(ez kam',de jó!nem?!?

)
Bogi!
Doo!Hát hiába,a Te szakmádhoz nagyon is kell az empátia és intució,ráhibáztál,így az éteren át!

A tegnapi termés,fánkattac:egy lekváros és egy csokival álcázott,de belül vaníliás.De nem hagytam megtéveszteni magam,kivégeztem a beépített ál-fánkot!
De most komolyan csajok!Nagyon köszönöm Nektek,h gondoltok rám,és a bíztatást,a lelépés nem engedélyezését,és.........,és........,szóval mindent!
Jó,hogy vagytok!
És akkor most megörvenedeztetlek benneteket egy amolyan nagyon is Brigi bénasággal,ami csak velem történhet meg(na jó,talán még Bogival

)
Anyukám,még a Szent István napi ünnepségek keretében házhoz szállítmányozott egy flakon szentelt vizet,ha a hegy nem megy... keretében-,a templomból.Én a magunk részét átöntöttem a ház és ágyszenetelés után,Lili használaton kívüli cumisüvegébe és gondosan elrejtettem a hűtő leghátuljába.Kiönteni nem mertem,félve Isten retorziójától,de természetesen nem nagyon törődtem vele,a szentelt víz,az úr házában csendben lapult a hűtőnk legmélyén.........De nem elég mélyen!
Vasárnap leléptem kicsit itthonról barátnőzni,Lili apával maradt itthon,rá várt a fürcsi és a vacsi.Hogy finoman fogalmazzak kapcsolatunkat mostanában kommunikációs zavar árnyékolja be

,vagyis leginkább nem is beszélünk
Szóval hazaértem,kislány ágyban,apa konyhában és látom ám,h az ásványvízes palack érintetlenül áll a konyhaasztalon

!Ekkor a gyomrom környékén megmozdult vmi,éreztem rövidesen olyat hallok majd,aminek nem annyira fogok örüni
És igen!A cumisüveg a mosogatóban,szentelvíz maradék tápszer formájában az alján figyel én meg se köpni,se nyelni nem tudtam.......Hát eltelt vagy jó két perc mire kinyögtem,h "úristen,azzal etetted meg a gyereket?" A választ tudjátok úgyis,igen!
Nehéz arra szavakat találni milyen érzések kavarogtak bennem

Magam hiszek Istenben,és nehéz lett volna elhinni,h ilyen kis gonosz tréfát űz velem,csaknem betegíti meg,NEM BETEGÍTHETI MEG A SZENTELTVÍZ A GYEREKEMET!!!!!!!!!!!!!!!!
De azért annyira nem tudok elvakultan hinni,h ne tudjam az bizony ott a hűtöben,csak egy forralatlan,poshadt víz,amiről azt sem tudom pontosan honnan származik

Csapból?Kútból?
Hívtam anyumat,kérdeztem "ugye ez nem az a víz,amiben a hívők a kezüket mosdatják?"............
Azóta eltelt pár nap,Lili széklete száma nem változott,viszont az állaga,na az igen!De ez újabb dilemma,ugyanis pont vasárnap kezdtem el egy új tápi is adni neki,plussz ezidáig másik fajta ásványvizet is használtam,olyat,amit forralni kell,hát ez is lecseréltem.A helyzetet tovább bonyolítja,h én is tiszta takony vagyok,várható volt,h előbb-utóbb Lili is elkap vmit belőle,na ez is sikerült,picit taknyos Ő is,ja és ugye fogzik
Most megyek,mert sír,de jövök még!