Sziasztok,
gyorsan benéztem még, gyerekem megfürdetve, megetetve, most alszik, anyukája meg K.O. Megyek lezuhanyozom, aztán jön az HBO-n egy film megnézem mert legalább kikapcs estére!
Bori: köszönöm a pontot, már kettő van! Hogy haladtok?
Képzeld a szomszéd csajszinak van egy 1 éves kislánya, és Ő is itthon "üldögél meg kettyózik" szóval elhívtam a nagyrétre és kb. 3 órát sétáltunk. Nagyon jó volt!
Móni: sörözünk, sörözünk? Nekem a laktoherb bevált, meg mióta ejtőzöm a forró vizes kádban azóta is nőtt a mennyiség, bár nekem nem volt ezzel gondom. Irigykedem a barnulásodra, én tejföl vagyok!
Csajok a tejgyűjtő zacsit gyógyszertárban lehet kapni, vagy van a Kenguruban is?
Esztora: nagyon édes Nyunyi, nem tudom milyen volt a szemecskéje, de most gyönyörű!
Szivvi: Szegény Lilkócska, mennyire gáz ez, nem értem miért kell kínozni szegény gyerekeket, meg anyukájukat. És ez nektek kötelező? Mi ez a korán fekvés kérem szépen?
Gurgi: nem tudom Samu szeme hogy alakult, de kaptam (Olaszországból hozta a szomszéd) ilyen sós vizes balhét, és szívesen adnék neked belőle, nekem 3 ampulla meggyógyította Botond szemét, adok 5 ampullát, hátha bevállik. Csak azt nem tudom hogyan fussunk össze?
Hát én fiam sem kicsike ugyebár 57 cm-vel született, most nem is tudom mennyi lehet, de mi most nőttünk bele a 62-be mondjuk HésM nagyobb méretet gyárt, de most kezd jó lenni.
Zsú: pelenka ügy? Kipróbáltam a Huggies 5-11 (?) kg méretét, és a DM-ben akciósan 52 db 1999,-Ft, és szerintem nagyon jó!
Na jó éjt mindenkinek, gyors zuhanyzás ma, aztán fejés és filmnézés!